Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İşte böyle tecrübe edenleri duyunca vazgeçtim zaten :) bizimkiler bebek Size benzerse değil ana Kucağı o bu sizin kucağınizda bile zor durur diyorlar ben de eşim de felaketmişiz bakalım bizim sıpa nasıl olacak :)
Yaşayıp görcez artık
Bu aldığın yer kaplama konusunda da çok iyi olmadı toplar dümdüz atarsın bazanin altına

Nedense cok asagida hissediyorum 3 gundur yatiyorum ama korkuyorum bisey olur diye icimi rahatlattin canim banada 3 hafta sonra gel dedi insallah o zamana düZelir

ne kadar aşağıda?
misal göbek deliğinden kaç parmak altta? benim ki 4 parmak altta hissediyorum misal.

akşam 6,40 da evde olmak ve bütün gün oturarak çalışmak dışında hiç farklı değil canım benimde.
tavsiyem internete fazla girme :) o gördüklerin hepsi manken önlerindeki şişkinlikte yastık :)

Bizim hem anne hem baba felaket sen yine babadan yırtıyosun

yalnız olmamak sevindirdi şu an iş yerinde acıdan ağlamak üzereyim

uzun zamandır topiğe takılamamanın acısını bugün herhalde çıkardım
klavyem düştü :)))

isim olarak neler düşünüyorsunuz kızlar?

bazı arkadaşlarım var çalışmıyor ve zamanlarını bunlara harcıyorlar onlar gerçek çoook kıskanıyorum

bazı arkadaşlarım var çalışmıyor ve zamanlarını bunlara harcıyorlar onlar gerçek çoook kıskanıyorum

çok normal vakit geçiricek yer arıyorlar
belkide onlarda içinden çalışsamda vakit geçse diyordur.
doğumdan sonra çalışıcak mısın bilmiyorum ama ben kızımda 4. aydan sonra işe döndüm , o gün bildiğim birşeyle uğraşmak 4 aydır kilitli kapı kızımla uğraşmaktan daha kolay ve zevkli gelmişti :)))
anlıycağan şuan böyle düşünüyorsun belki yarın iyi ki de yapmışım diyeceksin.

Kafadaki planlar, alınan kararlar başka, uygulamalar maalesef bambaşka oluyor canım ... Biz de bir haftadır eşimle tiyatro festivallerini kaçırmayalım diye, her akşam dışarıdayız, güya 15 nisan itibariyle peynirli , tavuklu yeşil salatalara geçecektim, ohooo her akşam dışarıda Allah ne verdiyse yiyorum, ayranımı eksik etmiyorum, süt içiyorum, yoğurt yiyorum, akşam meyvemi mutlaka yiyorum, neredeyse sepetle hem de ama ana öğünleri biraz abartabiliyorum iş yerinde de yoruluyorum, hamileyim ben deyip şımarma hakkımı sanırım akşam yemeğinde kullanıyorum

akşam 6,40 da evde olmak ve bütün gün oturarak çalışmak dışında hiç farklı değil canım benimde.
tavsiyem internete fazla girme :) o gördüklerin hepsi manken önlerindeki şişkinlikte yastık :)[/QUOTE]
Bu bombaydı işte, süpersin @ring_ring

Ali düşünüyoruz canım♥ iki isim sevmeyenlerdenim ben
Sen ?

çok beğendim
klasik isimleri hep sevmişimdir. ali, ayşe, ahmet, aslı, zeynep v.s.
kızımın adını eşim koydu sıradaki bende :)
tuna istiyordum ama ağbim oğluna koydu , tunay olur diyorum şimdi , birde cenk seçeneği var.kararsızım çok.

ohhh masallahh canimm.. saglikli olmasina coook sevindim. hayirli olsun oglusun :)

Biz bebek gibi sewioruz görmen lâzım komik görünüyor dışarıdan :)
Yanlız eşimi görünce çok heyecanlanıyor altına kaçırıyor zilli
Ömrümüz yettikce foto koyarim
Ay masallah oyuncak gibi buu ne tatli cokk guzell

Siz hadi yogun calisiyormussunuz benim calisma saatlerim cok kisiye gore esnek ama ben de geldim eve evde makarna salatasi var durum ayni :))
Benim hamilelik oncesj hayatimda cok duzenli degildi zaten, hamile olunca birden değiştiremiyor ki insan her seyi.
Normal bunlar canini sıkma sen. Bence kafada bitiyor cogu sey, sen yuruyus yoga vs yapamazsan da kendine stres yapmaa. En kotu sey stres. Herkesin sarti ayni degil ki , daha kotuleri var onlari düşün.olumlu yanlarını gor hayatininn

Ali düşünüyoruz canım♥ iki isim sevmeyenlerdenim ben
Sen ?

Biz de Ali Kerem dusunuyoruz :) Ali den adas olcaklar :))

masallah canim gule gule kullansin kuzucun..

Kızlar bebişiniz göbişinizin neresinde? Benimki çok aşağıda sanırım

Ben de asagida hissediyorum hatta bu ctesi dr randevum var gidince sorucam. Gerci olmasi gerekenden asagidaysa soyler zaten de..

Hayirli olsun simdidenn
Ben de hic olmadi kasinti gibi ama herkeste farkli olabilir

bugun girdim detayliya. ben de cok asagida oldugunu hissediyordum, hatta doktor da hep kasiga yakin yerlerde goruntuledi bebegi ama asagida falan demedi hic. yerlesimi gayet guzel dedi

kilo olayini hiiic takma kafana. sadece beslenme duzenini abur cubur ve gec saat uzerine kurma yeter. dogumdan sonra spora falan gerek kalmadan gidiyor o kilolar. yalniz kotu beslenme sekline alistirirsan kendini iste o zaman katlaya katlaya geri geliyor :)

Kizlar kendimize olumlama seansj yapalim. Hepimizin zaman zaman ihtiyaci oluyor.

Karnimdaki bebegimle cok mutluyum.
Ogluma-kizima sahip oldugum icin cok sansliyim.
Cok guzel bir aileyiz.
Hamile olmak cok guzel.
Kendimi cok seviyorum.
Göbeğimi cok seviyorum :))
Icimde bir mucize var. Kucuk tekmeleriyle bana hayatin en guzel hediyesini veriyor.

Hadi herkes devamini getirsin, mutlu olalimm bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…