- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
İşte böyle tecrübe edenleri duyunca vazgeçtim zaten :) bizimkiler bebek Size benzerse değil ana Kucağı o bu sizin kucağınizda bile zor durur diyorlar ben de eşim de felaketmişiz bakalım bizim sıpa nasıl olacak :)dondy den görümcemde vardı ve bebek kucağa bir alıştı ben bir kere içinde görmedim , mama sandalyesi gibi birşey bile almadı mamayı bile kucakta yedi zibidi :))
benim kızın portbebesi vardı 2 defa ya yatırabildim ya yatıramadım içine soktukça kıyameti koparıyordu
her bebek farklı biz ne kadar şöyle olur böyle olur diye düşünsekte bazen hiç yapmıycam dediklerimizi yaptırır oluyorlar. olmadı alışmazsa bende satarım diye düşündüm canım
Nedense cok asagida hissediyorum 3 gundur yatiyorum ama korkuyorum bisey olur diye icimi rahatlattin canim banada 3 hafta sonra gel dedi insallah o zamana düZelir
sabah 6 da kalkıyorum ve akşam 7 de evde oluyorum. şu an çoooook yorgunum tüm gün ayaktaydım. ayak bileklerim, kasık ve bel ağrısından resmen kıvranıyorum. tedavi dönemi hormonlardan 81 kg oldum ve hamile kaldım. ilk aylar 77 ye kadar düştüm ve şu an 82 olmuşum. akşama ne yesem diye düşünüyorum evde yemek yok. cvb makarnaaa .internette gördüğüm bakımlı, hamile yogasına giden, hep organik ve sağlıklı beslenen hatunlardan olmak istiyorum. ama ne zaman yapacağım tüm bunları. resmen çöktüm bugün. mutlu halimden eser kalmadı. bir benmiyim bu kadar yorgun ve bakımsız. kızlar sizde durumlar nasıl
Bizim hem anne hem baba felaket sen yine babadan yırtıyosunGüle güle kullanın arkadaşlar, çok sevimli görünüyor gerçekten. Benim de tecrübesizlikten de tabii, ne bütçe ayırdığım ne de ihtiyaç duyacağımı düşündüğüm bir üründü, ihtiyaç duyacak mıyız bakalım, "şimdilik bir beklesinler" listesine yazayım da ben, oğluşumuz babaya çekerse uslu puslu bir şey olur, ihtiyaç olmaz herhalde, annesine çekerse de çalıkuşu misali düşe kalka büyür artık, sanırım bebeğimizin babaya benzemesi çoğu açıdan daha iyi olacakbenimki duymasın, şimdi boşa havalara girmesin hemen
yalnız olmamak sevindirdi şu an iş yerinde acıdan ağlamak üzereyimvalla canım bir sen degılsın bende sabah 6 da kalıkıyorum aksam 6:30 da evde oluyorum ayaklarım her aksam şiş masa basında oturmaktan sırtım belim her yerim agrıyo aksamları . her gün işten gelince yürüyüş yapacam diyorum ama ne mümkün uyuyup kalıyorum maalesef , benim evdede yemek yok biber patates kabak patlıcan hepsini fırına veriyorum hem kolay hem lezzetli :)
bende detaylı ultrason için dr un profiline bakarken keskesiz doğum hikayeleri okudum hamile kadınlar yürüyüş yapan , devamlı sağlıklı beslenen , yogaya giden platese giden insanlar hemende doğumlarını yaptıklarını anlatmışlar ben bu durumda zor doğururm :):)
Çok güzelll maşallahBiz bebek gibi sewioruz görmen lâzım komik görünüyor dışarıdan :)
Yanlız eşimi görünce çok heyecanlanıyor altına kaçırıyor zilli
Ömrümüz yettikce foto koyarim
bazı arkadaşlarım var çalışmıyor ve zamanlarını bunlara harcıyorlar onlar gerçek çoook kıskanıyorumne kadar aşağıda?
misal göbek deliğinden kaç parmak altta? benim ki 4 parmak altta hissediyorum misal.
akşam 6,40 da evde olmak ve bütün gün oturarak çalışmak dışında hiç farklı değil canım benimde.
tavsiyem internete fazla girme :) o gördüklerin hepsi manken önlerindeki şişkinlikte yastık :)
Hahaha o zaman senin için sülaledeki uslu puslu olan çekinik gen dileklerimi sunuyorum, dayı olur, hala olurBizim hem anne hem baba felaket sen yine babadan yırtıyosun
bazı arkadaşlarım var çalışmıyor ve zamanlarını bunlara harcıyorlar onlar gerçek çoook kıskanıyorum
Nayn nayn hepsi felaketttHahaha o zaman senin için sülaledeki uslu puslu olan çekinik gen dileklerimi sunuyorum, dayı olur, hala olur
Kafadaki planlar, alınan kararlar başka, uygulamalar maalesef bambaşka oluyor canım ... Biz de bir haftadır eşimle tiyatro festivallerini kaçırmayalım diye, her akşam dışarıdayız, güya 15 nisan itibariyle peynirli , tavuklu yeşil salatalara geçecektim, ohooo her akşam dışarıda Allah ne verdiyse yiyorum, ayranımı eksik etmiyorum, süt içiyorum, yoğurt yiyorum, akşam meyvemi mutlaka yiyorum, neredeyse sepetle hem desabah 6 da kalkıyorum ve akşam 7 de evde oluyorum. şu an çoooook yorgunum tüm gün ayaktaydım. ayak bileklerim, kasık ve bel ağrısından resmen kıvranıyorum. tedavi dönemi hormonlardan 81 kg oldum ve hamile kaldım. ilk aylar 77 ye kadar düştüm ve şu an 82 olmuşum. akşama ne yesem diye düşünüyorum evde yemek yok. cvb makarnaaa .internette gördüğüm bakımlı, hamile yogasına giden, hep organik ve sağlıklı beslenen hatunlardan olmak istiyorum. ama ne zaman yapacağım tüm bunları. resmen çöktüm bugün. mutlu halimden eser kalmadı. bir benmiyim bu kadar yorgun ve bakımsız. kızlar sizde durumlar nasıl
Ali düşünüyoruz canım♥ iki isim sevmeyenlerdenim benuzun zamandır topiğe takılamamanın acısını bugün herhalde çıkardım
klavyem düştü :)))
isim olarak neler düşünüyorsunuz kızlar?
Ali düşünüyoruz canım♥ iki isim sevmeyenlerdenim ben
Sen ?
Selam annelerriyisiniz insallah ,,, sukur detayli ultrasyonum oldu cok sukur hersey yolundaymis cinsiyetinide yüzde 90 ihtimalle erkek dedi gerci gorulmuycek gibi degildi bacagi acik di 102 ekran plazmadan izledik cok sukur bende ogrendim artik, ,, rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin
Ay masallah oyuncak gibi buu ne tatli cokk guzellBiz bebek gibi sewioruz görmen lâzım komik görünüyor dışarıdan :)
Yanlız eşimi görünce çok heyecanlanıyor altına kaçırıyor zilli
Ömrümüz yettikce foto koyarim
Siz hadi yogun calisiyormussunuz benim calisma saatlerim cok kisiye gore esnek ama ben de geldim eve evde makarna salatasi var durum ayni :))sabah 6 da kalkıyorum ve akşam 7 de evde oluyorum. şu an çoooook yorgunum tüm gün ayaktaydım. ayak bileklerim, kasık ve bel ağrısından resmen kıvranıyorum. tedavi dönemi hormonlardan 81 kg oldum ve hamile kaldım. ilk aylar 77 ye kadar düştüm ve şu an 82 olmuşum. akşama ne yesem diye düşünüyorum evde yemek yok. cvb makarnaaa .internette gördüğüm bakımlı, hamile yogasına giden, hep organik ve sağlıklı beslenen hatunlardan olmak istiyorum. ama ne zaman yapacağım tüm bunları. resmen çöktüm bugün. mutlu halimden eser kalmadı. bir benmiyim bu kadar yorgun ve bakımsız. kızlar sizde durumlar nasıl
Ali düşünüyoruz canım♥ iki isim sevmeyenlerdenim ben
Sen ?
Nayn nayn hepsi felakettt
En iyisi ben vazgeçeyim ana Kucağı almaktan işim yaş
açılışı ben yapayım o zaman. liste halinde de yazarım sonra. ekonomi sınıfından bebek ve annesinin cicileri...
Eki Görüntüle 1817272 Eki Görüntüle 1817273 Eki Görüntüle 1817274 Eki Görüntüle 1817275
Kızlar bebişiniz göbişinizin neresinde? Benimki çok aşağıda sanırım
Ben de asagida hissediyorum hatta bu ctesi dr randevum var gidince sorucam. Gerci olmasi gerekenden asagidaysa soyler zaten de..
Hayirli olsun simdidenn
Ben de hic olmadi kasinti gibi ama herkeste farkli olabilir
sağol canım, süt verme döneminde hızlı veriliyormuş, bakalım sporla filan halledeceğiz inşallah, bebişlerimiz sağlıklı olsun, doğumlarımız güzel geçsin, kucaklarımıza alalım hayırlısıyla, bir de çatlamayalım da inşallah, fazla kiloları da hallederiz bir şekilde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?