Aynen ben de üçgen peynir ve kaşar özellikle sürekli yiyorum sürekli yemek istiyorum yoğurtlu yemekler baş tacı :)Erkek anneleri elinde nutella kavanozuyla gezermiş biz de krem peynir kavonozuyla geziyoruzbu bebiş bunca kalsiyumu napacak bilmiyorum,yoğurt peynir ayran sütten bebeğim annesi gibi beyaz peynir renginde doğacak herhalde
Aynen canım gelip gidiyor kg dediğin ne ki :) bol bol su iç öyle süt yapıyor ki süt iç yoğurt ye 1 ceviz bir yumurta bir salata pişen yemek al sana vitamin e bide vucut deponda war ordan yakip süte ekliosun zaten e yeter :)
Karam ya büyüdü kızım büyüyor hala bi akıllı oldu ki sorma ve çok zeki hayır diyince duruyor yerine geç diosun geçiyor.
Kakaya cise bahçeye gidiyor. Acaip birşey oldu emek werdikce karşılığını weriyor sanki. Kendini sewdirmesini gör bide tam dile gelmemiş çocuk :))
Allah razı olsun cnm hepimiz saglikla alalim insallah yavrularimizi kucagimizahayırlı olsun canım oğlun sağlıklı gelsin işalah
Biz bebek gibi sewioruz görmen lâzım komik görünüyor dışarıdan :)bende böyle birşey olucak öpmelere doyamam
ömrü güzel olsun karamın
imkan olursa büyük fotosunuda atarmısın canım?
Canim ben de nihayi araştırmalardan sonra Kraft dondy ve senin aldığının arasında kaldım ama fiyat olarak bu daha uygun geldi indirimle tahminimin çok altına düşmüş e bebek indirimi ne kadar sürecek bilgin var mıcanım ben bayadır bu ürünlere baktım , bir çoğuna mağzalarda inceledim en çok kullanışlı bu geldi bana
koltuğa koyduğumda bebek göz hizasında olucak , tüm kılıfları yıkanıyor , 3 kademeli yatıyor , benim evdeki diğer fırlamalar buna binme gibi bir teşebbüste bulunmayacaklar. aracım olduğu için devamlı oto koltuğu tipi ana kucağımı arabada bırakıcağım , chicconun ürünüde çok kolay bagajın altına sığacak tipte dümdüz yatıyor.ha birde oto ana kucağında benim kızın göbeğini attırıp yere iniyordu devamlı kemerini kollarından tutturmak hoş değilde, chicconun ürününde göbek attırıp aşağa inmesi zor.gerçi kızım kadar hareketli olmamasını diliyorum :)
ben bu şekilde düşünüp aldım canım
hatta birde relax pocket vardı aklımda ama onun minderi rahat gözükmedi gözüme.
Biz bebek gibi sewioruz görmen lâzım komik görünüyor dışarıdan :)
Yanlız eşimi görünce çok heyecanlanıyor altına kaçırıyor zilli
Ömrümüz yettikce foto koyarim
Canim ben de nihayi araştırmalardan sonra Kraft dondy ve senin aldığının arasında kaldım ama fiyat olarak bu daha uygun geldi indirimle tahminimin çok altına düşmüş e bebek indirimi ne kadar sürecek bilgin var mı
Canim ben de nihayi araştırmalardan sonra Kraft dondy ve senin aldığının arasında kaldım ama fiyat olarak bu daha uygun geldi indirimle tahminimin çok altına düşmüş e bebek indirimi ne kadar sürecek bilgin var mı
3.kez bunu sadece eşimi görünce yaptığını anlayınca bizde öyle karar werdik ilk önce hiç oralı olmadan etrafında warligina alıştırıp sonra sewicek umarım geçer :)yerim ben bu kızı yaa
ilk girdiğinde eşin eve göz temasına girmesin onunla, bazende sağlık sorunu olabilliyor bu idrar kaçırma aklınızda olsun.
Süpersin canım çok sağolbuldum canım
en tepede yazıyormuş
''28.04.2016 - 01.05.2016 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.''
Nedense cok asagida hissediyorum 3 gundur yatiyorum ama korkuyorum bisey olur diye icimi rahatlattin canim banada 3 hafta sonra gel dedi insallah o zamana düZelirUzulme canim bende 1 ay oncesine kadar oyleydim. Sanciyla doktora gittim kasilmalarin olmus bebek asagida dedi doktorum. Gunde 2 tane progestan ve haftada bir proluton depot kullandim. 3 hafta hic birsey yapmadan yattim. Cok sukur bu kontrolde doktor hersey yolunda dedi. Sende dikkat et kendine muhakkak yat dinlen yoksa gecmez. Cunku ben haftada 1 gun bile disari ciksam o gunun aksaminda agrilarim oluyordu. Muhakkak yatmayi ihmal etme. Gecmis olsun
Yalnız değilim neyse ki, sabah sabah patates kızartmasının üzerine yoğurt dökmek geldi içimdenAynen ben de üçgen peynir ve kaşar özellikle sürekli yiyorum sürekli yemek istiyorum yoğurtlu yemekler baş tacı :)
Hahahah aynen aynen, kahvaltılık alışverişine gittik geçen gün 6 çeşit peynir almışım, nasıl gözüm döndüyseAyyy sende mi inan bende oyleyim gözümü açar açmaz mutfağa koşup süt iciyorum dolap değişik peynir ve yoğurt çeşitleriyle doldurdum hiç bıkmıyorum
Süpersin canım çok sağol
Evet mama sandalyesi oluyo büyük ihtimal daha kullanışlıdir ama şu sevmeme olayı varmış ya yok aldım içinde durmadı falan fistan bunun indirimine yetişirsem alırım sevmese de için yanmaz :)
Ay beynim dondu inan okuyorum hep de araştırma yapmaktan yazamıyorum pek Topiğe düşük tehlikesi vardi diye çıkıp bakamadim da bilgisayar başında kuruyup gitcem :)
Bu dönemde bahanemiz var nasılsa deyip salıvermekten korktuğumdan arada kendime hiza vermeye çalışıyorum aslındakesinlikle öyle zaten bayanlar olarak her dönem genelimiz diyet yaparız dikkat ederiz bari hamileleikte rahat olalım :)
Hahahah aynen aynen, kahvaltılık alışverişine gittik geçen gün 6 çeşit peynir almışım, nasıl gözüm döndüyseeşim sabahları yumurta yer, ben alerjim olduğu için yiyemiyorum, sürekli peynir yiyorum
Biz bebek gibi sewioruz görmen lâzım komik görünüyor dışarıdan :)
Yanlız eşimi görünce çok heyecanlanıyor altına kaçırıyor zilli
Ömrümüz yettikce foto koyarim
sabah 6 da kalkıyorum ve akşam 7 de evde oluyorum. şu an çoooook yorgunum tüm gün ayaktaydım. ayak bileklerim, kasık ve bel ağrısından resmen kıvranıyorum. tedavi dönemi hormonlardan 81 kg oldum ve hamile kaldım. ilk aylar 77 ye kadar düştüm ve şu an 82 olmuşum. akşama ne yesem diye düşünüyorum evde yemek yok. cvb makarnaaa .internette gördüğüm bakımlı, hamile yogasına giden, hep organik ve sağlıklı beslenen hatunlardan olmak istiyorum. ama ne zaman yapacağım tüm bunları. resmen çöktüm bugün. mutlu halimden eser kalmadı. bir benmiyim bu kadar yorgun ve bakımsız. kızlar sizde durumlar nasıl
Güle güle kullanın arkadaşlar, çok sevimli görünüyor gerçekten. Benim de tecrübesizlikten de tabii, ne bütçe ayırdığım ne de ihtiyaç duyacağımı düşündüğüm bir üründü, ihtiyaç duyacak mıyız bakalım, "şimdilik bir beklesinler" listesine yazayım da ben, oğluşumuz babaya çekerse uslu puslu bir şey olur, ihtiyaç olmaz herhalde, annesine çekerse de çalıkuşu misali düşe kalka büyür artık, sanırım bebeğimizin babaya benzemesi çoğu açıdan daha iyi olacakşartlılığı ihtiyaca göre değişiyor canım
çocuktan çocuğada farklılık var tabi , benim kız 2. ayda dönmeye başlayınca gözden ayıramaz olmuştuk. eşimin kaç defa yanında uyurken çocuğun düştüğünü bilirim :)
birde dediğim gibi benim evde fırlamalar rahat vermezler diye ben almak zorunda hissettim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?