Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Erkek anneleri elinde nutella kavanozuyla gezermiş biz de krem peynir kavonozuyla geziyoruz bu bebiş bunca kalsiyumu napacak bilmiyorum,yoğurt peynir ayran sütten bebeğim annesi gibi beyaz peynir renginde doğacak herhalde
Aynen ben de üçgen peynir ve kaşar özellikle sürekli yiyorum sürekli yemek istiyorum yoğurtlu yemekler baş tacı :)

bende böyle birşey olucak öpmelere doyamam
ömrü güzel olsun karamın
imkan olursa büyük fotosunuda atarmısın canım?

bende böyle birşey olucak öpmelere doyamam
ömrü güzel olsun karamın
imkan olursa büyük fotosunuda atarmısın canım?
Biz bebek gibi sewioruz görmen lâzım komik görünüyor dışarıdan :)
Yanlız eşimi görünce çok heyecanlanıyor altına kaçırıyor zilli
Ömrümüz yettikce foto koyarim

Eklentiler

• aviary-image-1461774803124.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 60
  • aviary-image-1461172761957.webp
    9 KB · Görüntüleme: 61
Canim ben de nihayi araştırmalardan sonra Kraft dondy ve senin aldığının arasında kaldım ama fiyat olarak bu daha uygun geldi indirimle tahminimin çok altına düşmüş e bebek indirimi ne kadar sürecek bilgin var mı

yerim ben bu kızı yaa
ilk girdiğinde eşin eve göz temasına girmesin onunla, bazende sağlık sorunu olabilliyor bu idrar kaçırma aklınızda olsun.

indirim ne kadar sürer bilmiyorum canım
ama dondy i sanırım çok daha uzun süre kullanabiliyor alanlar (mama sandalyesi olarakta kullanılıyor)

buldum canım
en tepede yazıyormuş

''28.04.2016 - 01.05.2016 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.''

yerim ben bu kızı yaa
ilk girdiğinde eşin eve göz temasına girmesin onunla, bazende sağlık sorunu olabilliyor bu idrar kaçırma aklınızda olsun.
3.kez bunu sadece eşimi görünce yaptığını anlayınca bizde öyle karar werdik ilk önce hiç oralı olmadan etrafında warligina alıştırıp sonra sewicek umarım geçer :)

buldum canım
en tepede yazıyormuş

''28.04.2016 - 01.05.2016 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.''
Süpersin canım çok sağol
Evet mama sandalyesi oluyo büyük ihtimal daha kullanışlıdir ama şu sevmeme olayı varmış ya yok aldım içinde durmadı falan fistan bunun indirimine yetişirsem alırım sevmese de için yanmaz :)
Ay beynim dondu inan okuyorum hep de araştırma yapmaktan yazamıyorum pek Topiğe düşük tehlikesi vardi diye çıkıp bakamadim da bilgisayar başında kuruyup gitcem :)

Nedense cok asagida hissediyorum 3 gundur yatiyorum ama korkuyorum bisey olur diye icimi rahatlattin canim banada 3 hafta sonra gel dedi insallah o zamana düZelir

Ayyy sende mi inan bende oyleyim gözümü açar açmaz mutfağa koşup süt iciyorum dolap değişik peynir ve yoğurt çeşitleriyle doldurdum hiç bıkmıyorum
Hahahah aynen aynen, kahvaltılık alışverişine gittik geçen gün 6 çeşit peynir almışım, nasıl gözüm döndüyse eşim sabahları yumurta yer, ben alerjim olduğu için yiyemiyorum, sürekli peynir yiyorum

dondy den görümcemde vardı ve bebek kucağa bir alıştı ben bir kere içinde görmedim , mama sandalyesi gibi birşey bile almadı mamayı bile kucakta yedi zibidi :))
benim kızın portbebesi vardı 2 defa ya yatırabildim ya yatıramadım içine soktukça kıyameti koparıyordu

her bebek farklı biz ne kadar şöyle olur böyle olur diye düşünsekte bazen hiç yapmıycam dediklerimizi yaptırır oluyorlar. olmadı alışmazsa bende satarım diye düşündüm canım

Son düzenleme:
sabah 6 da kalkıyorum ve akşam 7 de evde oluyorum. şu an çoooook yorgunum tüm gün ayaktaydım. ayak bileklerim, kasık ve bel ağrısından resmen kıvranıyorum. tedavi dönemi hormonlardan 81 kg oldum ve hamile kaldım. ilk aylar 77 ye kadar düştüm ve şu an 82 olmuşum. akşama ne yesem diye düşünüyorum evde yemek yok. cvb makarnaaa . internette gördüğüm bakımlı, hamile yogasına giden, hep organik ve sağlıklı beslenen hatunlardan olmak istiyorum. ama ne zaman yapacağım tüm bunları. resmen çöktüm bugün. mutlu halimden eser kalmadı. bir benmiyim bu kadar yorgun ve bakımsız. kızlar sizde durumlar nasıl

aynen , kaşar ve cheddar candır
çorbalarada muhakkak peynir yada yoğurt katıp yiyorum ben

çok tatlı maşallah bende çok seviyorum köpekleri benimde vardı baktığım bir köpek vermek zorunda kaldım

valla canım bir sen degılsın bende sabah 6 da kalıkıyorum aksam 6:30 da evde oluyorum ayaklarım her aksam şiş masa basında oturmaktan sırtım belim her yerim agrıyo aksamları . her gün işten gelince yürüyüş yapacam diyorum ama ne mümkün uyuyup kalıyorum maalesef , benim evdede yemek yok biber patates kabak patlıcan hepsini fırına veriyorum hem kolay hem lezzetli :)

bende detaylı ultrason için dr un profiline bakarken keskesiz doğum hikayeleri okudum hamile kadınlar yürüyüş yapan , devamlı sağlıklı beslenen , yogaya giden platese giden insanlar hemende doğumlarını yaptıklarını anlatmışlar ben bu durumda zor doğururm :):)

bende acaip bir meyve delisi oldum :) :) 1 kilo eriği tek başına yemişim ve hiç farkında değilim az almışız diyorum bide :) :)

sırf meyve almak için cumartesileri pazara götürüyorum eşimi ve abartıyorum :)

Güle güle kullanın arkadaşlar, çok sevimli görünüyor gerçekten. Benim de tecrübesizlikten de tabii, ne bütçe ayırdığım ne de ihtiyaç duyacağımı düşündüğüm bir üründü, ihtiyaç duyacak mıyız bakalım, "şimdilik bir beklesinler" listesine yazayım da ben, oğluşumuz babaya çekerse uslu puslu bir şey olur, ihtiyaç olmaz herhalde, annesine çekerse de çalıkuşu misali düşe kalka büyür artık, sanırım bebeğimizin babaya benzemesi çoğu açıdan daha iyi olacak benimki duymasın, şimdi boşa havalara girmesin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…