Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Tunay değişik geldi tuna duymuştum ama Tunay i sen de duydum kulağa hoş geliyo canım :)

Yaaa olbey yeminle sen yazınca yanımda olsa da bir sarılsam diyorum, resmen inanıyorum ben sana güveniyorum bildiğin, dediğin kural oluyor yani benim için

Bebek aldiktan sonra magazaya gidip deneyerek almak avantajli sevmeme durumuna karsi :))
Ayy çok seviniyorum aynı ismi duyunca çok güzel adaşta olsunlar arkadaş da :)
Yok canım mağazada kendimi bebekle düşünemedim bi an en iyisi önceden almak :)

masallah canim gule gule kullansin kuzucun..

bugun girdim detayliya. ben de cok asagida oldugunu hissediyordum, hatta doktor da hep kasiga yakin yerlerde goruntuledi bebegi ama asagida falan demedi hic. yerlesimi gayet guzel dedi
Gözün aydın canım, hani foto yok mu minik prensesin

çok tatlı maşallah bende çok seviyorum köpekleri benimde vardı baktığım bir köpek vermek zorunda kaldım
Cok üzücü olmuştur senin için canım ya ben rahatsizlanip eşimin dükkanına gönderdim hergün ağladım 4 gün dayanabildim aglayinca ben eşim geri getirdi.

Bizde eşimle iki isim taraftarıyız. Bükre Beren olucak

Canım merak etme benimde okadar aşağıdan wuruyorki sanıyorum birazdan kolu bacağı birşeyi görünecek birazdan. Az önce uzandım ve aynı hissi bir daha yaşadım çok alttan vuruyor. Bazen yukarıda ama daha çok hep aşağıda endişe etme eğer dr aksi birşey demedi ise sana. S Septem

E süpermis walla :) ama Tunay Altay ve Ural i geçer daha hoş sanki
Bu arada ikimizin de doğum tarihi 09.09 :)) şimdi farkettim bakalım Hangimiz önce doğurcaz ♥
Benim de 10unda :)
Bu arada bayram ayin 12si nde artik bayramda dogarsa adını bayram koyariz

masallah canim gule gule kullansin kuzucun..

bugun girdim detayliya. ben de cok asagida oldugunu hissediyordum, hatta doktor da hep kasiga yakin yerlerde goruntuledi bebegi ama asagida falan demedi hic. yerlesimi gayet guzel dedi
Hadi gozunaydin canim. Ilk baslarda asagida hissediliyor ama ben de doktora sordugumda normal, rahimi sanki kuyruk sokumundan gobek deligine dogru uzaniyor gibi dusun demisti, gobek deligini asinca yukarilara dogru cikiyormus. Senin haftana gore suan rahmin en ust kismi gobek deligine denk geliyor, bundan sonra bebegi yavas yavas yukarilarda hissetmeye baslarsin demisti.

E süpermis walla :) ama Tunay Altay ve Ural i geçer daha hoş sanki
Bu arada ikimizin de doğum tarihi 09.09 :)) şimdi farkettim bakalım Hangimiz önce doğurcaz ♥

bana ağustos sonu doğururum gibi geliyor

Bizde eşimle iki isim taraftarıyız. Bükre Beren olucak

canım senin cinsiyeti ne?
bükre nin anlamı çok güzelmiş

Benim de 10unda :)
Bu arada bayram ayin 12si nde artik bayramda dogarsa adını bayram koyariz

geçen arkadaşımla muhabbetini yaptık , o da ramazan bayramında doğuracak kısmetse
ramazanla bayram koyarız diyorduk

Bukre yi hic duymamistim anlami neymis.
Ramazani unutmusum ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…