Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Erkek anneleri elinde nutella kavanozuyla gezermiş biz de krem peynir kavonozuyla geziyoruz bu bebiş bunca kalsiyumu napacak bilmiyorum,yoğurt peynir ayran sütten bebeğim annesi gibi beyaz peynir renginde doğacak herhalde
Aynen canim sulu yemegin yanina bile beyaz peynir yiyiyorum afedersiniz. Normalde sut icemezdim simdi rekor kiriyorum. tatli cok severdim simdi tiksinebiliyorum. Ama en iyisi canim sonucta faydali olana aseriyoruz cok sukur.

Bukre yi hic duymamistim anlami neymis.
Ramazani unutmusum ben :))

Bükre Osmanlıca sabah, sabahın en hayırlı vakti, sabah namaz vakti diye geçiyor. Kuranda da geçiyor Fetih suresi 9. Ayette. Tabii ben bunu rehber olduğum için aldığım bir Osmanlıca seminerde duymuştum. Sonra eşimde çok sevdi. Ayrıca Kahraman Tazeoğlunun kitabının ismide.

Aynen canim sulu yemegin yanina bile beyaz peynir yiyiyorum afedersiniz. Normalde sut icemezdim simdi rekor kiriyorum. tatli cok severdim simdi tiksinebiliyorum. Ama en iyisi canim sonucta faydali olana aseriyoruz cok sukur.
Evet çok şükür, en azından her daim bulunan bir şey:)Ben açık büfeden yemek yerken bile kebapları es geçip akşam yemeğinde peynir tabağı yapan birisiyim normalde de ama bu bebiş annesini de geçti, duştan çıksam da peynir yesem der mi insan:))))

4Moms Mamaroo 3.0 App Ev Tipi Anakucağı - Plush Designer
bu çok fazla öneriliyo hatta forumda konusu bile var çok kullanışlıymış biraz pahalı ama biz düşünüyoruz almayı baya bi övülüyo

ilk zamanlar deneme sansi bulursan ona gore almani tavsiye ederim canim. ben yegenime hediye almistim mamaroo ama o hic sevmedi kullanamayip iade ettiler amerikada olduklari icin. bizde oyle iade prosedurleri de yok bosuna dunya para vermis olma derim. ha severse super uruner swingler.

bakim kismi icin diil ama yediklerine dikkat etme herseyi duzenli yeme kisminda ben bu gebelikte sinifta kaldigimi hissediyorum. oglumda inanilmaz disiplinliydim bunda bi o kadar kotu gidiyo yemek olayi. kilo konusunda sorun yok ama yeterince dogru beslenememek benim takintim su an

Yaaa olbey yeminle sen yazınca yanımda olsa da bir sarılsam diyorum, resmen inanıyorum ben sana güveniyorum bildiğin, dediğin kural oluyor yani benim için

her dedigim dogru degildir bazi seyler gorecelidir illa ki ama bak valla bu konuda kesin guven. kilo tamamen bir aliskanlik sorunu. yiyip almadigin zamanlarda disiplinini bozmazsan daha da sonrasinda kilo falan almazsin :)

olbey canım nasılsın iyi oldunuzmu ?
tembelanne Canım seninde kızın daha iyi mi ?

oglum atlatti sukur. bi istahsizlik kaldi sadece biraz da naz. ben antibiyotiklarimi kullaniyorum. bugunku doktora da soyedim bilmeniz gerekiyorsa diye doktor verdiyse kullanacaksin dedi. sukur bebekle ilgili bir sorun gorunmuyor. sadece rahim damarimda direnc cikti yine oglumda oldugu gibi :/

tembelanne canim nasil oldu kizin ben de sorayim, cevap goremedim. iyilesmistir insallah kuzun..

Çok şükür iştahı da yerine gelir inşallah.
Canım ne oluyor ki o ilk defa duydum ben de ?
Benim kızımda da gelişim geriliği wardi benden bebeğe giden damarlar yarı yarıya tıkanıktı. Bunda da olurlar die korkuyorum kizimda 6. Aydan sonra belirdi 6.Ay geliyor tabi ..

Canm yaa gerçekten çok zor çalışmak, nasıl bir işte çalışıyorsun bilmiyorum ama bende çalışıyorum çok yoğun olmuyorum ama ona rağmen yemek işini benden çok eşim düşünüyor, mutfakla genelde o ilgilenir her hafta eve temizliğe gelen biri var ama ben yine de yorgunum sanırım benim ki biraz tembelliğe kaçıyor tüm gün çalışan özellikle ayakta kalan annelere Allah kolaylık versin

Uclu testim riske çok yakın çıktı çok üzgünüm arksdaslar

Uclu testim riske çok yakın çıktı çok üzgünüm arksdaslar
Sınır değerlerin altında mı çıktı? 3 lu testin güvenilirliği 2 li teste gore az. Testte sonuc pozitif ciksa bile bebegin sorunlu olma ihtimali cok dusuk. Genetik kan tahlili diye bir sey var ondan yaptırabilirsin. Doktor ne onerdi?

Tam olarak bahsettigin sey canim. O yuzden tansiyona dikkat edicem bol pritein agirlikli beslenicem ki bebege giden az kandan bile faydalanabilsin. Neyse ki bu kez tek damarda direnc oglumda ikisinde de vardi 25.haftada kaybolmustu. Bunda 1,5 ay once yoktu boyle bisi bakalim gececek mi? Gecmezse son 3 ay bahsettigin gibi gelisimi yavaslayacaktir. Hayirlisi bakalim

8 yıl önce rahatsızlığın adının bu olduğunu biliomuydum acaba die bi düşündüm ama hiç hatırlamıyorum. Net ten de okudum.
Benim iki damarda warda hemde %50 wardı. Risk son 1 ayda bitti ve o zaman kızım müthiş toparladı drmda sağolsun tabi çok yardımcı oldu yiyip sol yanıma yattım. 3 150 gr doğdu kızım. Ama 8 aylıkken 1.500 gr dı ve çok uzluodum son ay çok iyi toparladik.
Oglusun kac kg doğdu canım ?
Ay ama çok zordu benim için günde 10 kere oynamasını sayıyordum 1 eksik oynamasa hoop hastaneye.
Hafta iki muane 3 nst Ay aklıma geldi çok zordu..
Ama yinede inatla gününü doldurdu zillim

Oglum 2.614 dogdu. Bunda da damar toparlamazsa benzer hatta daha dusuk bir dogum kilosu gelebilir dedi. Saglikli olsun icerde zamanini tamamlasin da kilo bi sekilde cikinca toparliyor. Oglumda cok zorlandik reflu vs vardi ama cok sukur bugune geldik.

Allah saglikla kavusmayi nasib etsin insallah. Acilacak o damar ben oyle inaniyorun. Bu kez 3 kilonun ustunde olacak hayirlisiyla evladim :) Tutmaya korkmayacagim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…