Aynen canim sulu yemegin yanina bile beyaz peynir yiyiyorum afedersiniz. Normalde sut icemezdim simdi rekor kiriyorum. tatli cok severdim simdi tiksinebiliyorum. Ama en iyisi canim sonucta faydali olana aseriyoruz cok sukur.Erkek anneleri elinde nutella kavanozuyla gezermiş biz de krem peynir kavonozuyla geziyoruzbu bebiş bunca kalsiyumu napacak bilmiyorum,yoğurt peynir ayran sütten bebeğim annesi gibi beyaz peynir renginde doğacak herhalde
Bukre yi hic duymamistim anlami neymis.
Ramazani unutmusum ben :))
Benim de 9.9E süpermis walla :) ama Tunay Altay ve Ural i geçer daha hoş sanki
Bu arada ikimizin de doğum tarihi 09.09 :)) şimdi farkettim bakalım Hangimiz önce doğurcaz ♥
Evet çok şükür, en azından her daim bulunan bir şey:)Ben açık büfeden yemek yerken bile kebapları es geçip akşam yemeğinde peynir tabağı yapan birisiyim normalde de ama bu bebiş annesini de geçti, duştan çıksam da peynir yesem der mi insan:))))Aynen canim sulu yemegin yanina bile beyaz peynir yiyiyorum afedersiniz. Normalde sut icemezdim simdi rekor kiriyorum. tatli cok severdim simdi tiksinebiliyorum. Ama en iyisi canim sonucta faydali olana aseriyoruz cok sukur.
4Moms Mamaroo 3.0 App Ev Tipi Anakucağı - Plush Designer
bu çok fazla öneriliyo hatta forumda konusu bile var çok kullanışlıymış biraz pahalı ama biz düşünüyoruz almayı baya bi övülüyo
sabah 6 da kalkıyorum ve akşam 7 de evde oluyorum. şu an çoooook yorgunum tüm gün ayaktaydım. ayak bileklerim, kasık ve bel ağrısından resmen kıvranıyorum. tedavi dönemi hormonlardan 81 kg oldum ve hamile kaldım. ilk aylar 77 ye kadar düştüm ve şu an 82 olmuşum. akşama ne yesem diye düşünüyorum evde yemek yok. cvb makarnaaa .internette gördüğüm bakımlı, hamile yogasına giden, hep organik ve sağlıklı beslenen hatunlardan olmak istiyorum. ama ne zaman yapacağım tüm bunları. resmen çöktüm bugün. mutlu halimden eser kalmadı. bir benmiyim bu kadar yorgun ve bakımsız. kızlar sizde durumlar nasıl
Yaaa olbey yeminle sen yazınca yanımda olsa da bir sarılsam diyorum, resmen inanıyorum ben sana güveniyorum bildiğin, dediğin kural oluyor yani benim için
Çok şükür iştahı da yerine gelir inşallah.oglum atlatti sukur. bi istahsizlik kaldi sadece biraz da naz. ben antibiyotiklarimi kullaniyorum. bugunku doktora da soyedim bilmeniz gerekiyorsa diye doktor verdiyse kullanacaksin dedi. sukur bebekle ilgili bir sorun gorunmuyor. sadece rahim damarimda direnc cikti yine oglumda oldugu gibi :/
tembelanne canim nasil oldu kizin ben de sorayim, cevap goremedim. iyilesmistir insallah kuzun..
güzel tarih bakalım o zamanı bekleyecek mi kuzularımız ♥Benim de 9.9
Canm yaa gerçekten çok zor çalışmak, nasıl bir işte çalışıyorsun bilmiyorum ama bende çalışıyorum çok yoğun olmuyorum ama ona rağmen yemek işini benden çok eşim düşünüyor, mutfakla genelde o ilgilenir her hafta eve temizliğe gelen biri var ama ben yine de yorgunum sanırım benim ki biraz tembelliğe kaçıyorsabah 6 da kalkıyorum ve akşam 7 de evde oluyorum. şu an çoooook yorgunum tüm gün ayaktaydım. ayak bileklerim, kasık ve bel ağrısından resmen kıvranıyorum. tedavi dönemi hormonlardan 81 kg oldum ve hamile kaldım. ilk aylar 77 ye kadar düştüm ve şu an 82 olmuşum. akşama ne yesem diye düşünüyorum evde yemek yok. cvb makarnaaa .internette gördüğüm bakımlı, hamile yogasına giden, hep organik ve sağlıklı beslenen hatunlardan olmak istiyorum. ama ne zaman yapacağım tüm bunları. resmen çöktüm bugün. mutlu halimden eser kalmadı. bir benmiyim bu kadar yorgun ve bakımsız. kızlar sizde durumlar nasıl
Sınır değerlerin altında mı çıktı? 3 lu testin güvenilirliği 2 li teste gore az. Testte sonuc pozitif ciksa bile bebegin sorunlu olma ihtimali cok dusuk. Genetik kan tahlili diye bir sey var ondan yaptırabilirsin. Doktor ne onerdi?Uclu testim riske çok yakın çıktı çok üzgünüm arksdaslar
Çok şükür iştahı da yerine gelir inşallah.
Canım ne oluyor ki o ilk defa duydum ben de ?
Benim kızımda da gelişim geriliği wardi benden bebeğe giden damarlar yarı yarıya tıkanıktı. Bunda da olurlar die korkuyorum kizimda 6. Aydan sonra belirdi 6.Ay geliyor tabi ..
Uclu testim riske çok yakın çıktı çok üzgünüm arksdaslar
8 yıl önce rahatsızlığın adının bu olduğunu biliomuydum acaba die bi düşündüm ama hiç hatırlamıyorum. Net ten de okudum.Tam olarak bahsettigin sey canim. O yuzden tansiyona dikkat edicem bol pritein agirlikli beslenicem ki bebege giden az kandan bile faydalanabilsin. Neyse ki bu kez tek damarda direnc oglumda ikisinde de vardi 25.haftada kaybolmustu. Bunda 1,5 ay once yoktu boyle bisi bakalim gececek mi? Gecmezse son 3 ay bahsettigin gibi gelisimi yavaslayacaktir. Hayirlisi bakalim
8 yıl önce rahatsızlığın adının bu olduğunu biliomuydum acaba die bi düşündüm ama hiç hatırlamıyorum. Net ten de okudum.
Benim iki damarda warda hemde %50 wardı. Risk son 1 ayda bitti ve o zaman kızım müthiş toparladı drmda sağolsun tabi çok yardımcı oldu yiyip sol yanıma yattım. 3 150 gr doğdu kızım. Ama 8 aylıkken 1.500 gr dı ve çok uzluodum son ay çok iyi toparladik.
Oglusun kac kg doğdu canım ?
Ay ama çok zordu benim için günde 10 kere oynamasını sayıyordum 1 eksik oynamasa hoop hastaneye.
Hafta iki muane 3 nstAy aklıma geldi çok zordu..
Ama yinede inatla gününü doldurdu zillim
Aldın mı canım bunu? Kaça?
Ben de indirim bekliyorum
Cok üzücü olmuştur senin için canım ya ben rahatsizlanip eşimin dükkanına gönderdim hergün ağladım 4 gün dayanabildim aglayinca ben eşim geri getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?