normal bebek yağı hemen emiliyor bende de 1 saat sonra dokunuyorum hiç nemli bir his olmuyor, bir arkadaşım bana bunu önerdi, çok yerde aradım ama bulamadım, geçen ay real markette rafın en arkasında turuncu turuncu gözüme çarptı tek bir taneydi onu aldım, gerçekten harika nemlendirdi çok memnun kaldım bundan, o yüzden geceleri lierac sabahları işe gelmeden de bunu sürüyorum, gün içinde karnım gerginlikten kaşınırdı artık kaşınmıyor.
Eki Görüntüle 1846157
canım annem bildiğin harita gibi. kocaman yarıklar var karnında, ama annem karnına hiçbirşey sürmemiş, ve kaşındığında kaşımaması gerektiğini bilmiyormuş geceleri hart hart kaşımış karnını ve kaşığı yerler boylu boyunca yarılmış. göğsünde falan çatlak yok ama. Genetik faktörün çok önemli olduğuna bende inanıyorum ama en azından şu sürdüğümüz kremler yağlar biraz da işe yaramalı yaa
Öyle çok bembeyaz değilim canım ama yine de beyaz tenliyim, pijama çamaşır hatta sarıldığım pike bile iz yapıyor bende ama sonra geçiyor, göğsüm öyle değil ama alt kısmında kısa kısa mor çizgiler oldu 2-3 tane çatlak oldukları bariz belli malesef

benim annem de çatlamış ne yazık ki, bende 61 le başladım şuan 66 - 66.5 kiloyum. bi 8-9 kilo daha alınca neler olur diye korkuyorum artık