Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

özledim de yaramazı aralar uzun olunca, neyse artık bekliyoruz napalım

yatakla dövüşüyor diyorum ya, kızım psikopat mısın dedm artık Bize de sağlığıyla ilgili endişe edecek bir şey denmedi çok şükür bugune kadar. Sağlıkla gelsin hepsi de kundak yapıp sıkıca saralım

Bazen işyerinde gözlerim kapanıyor. şöyle kafamı masaya koyup kapatayım diyorum 5-10 dk gözlerimi. sen misin anam eğilen, ne tekmeler ne vurmalar yarabbim ölüyorum acıdan. benimki kan basıncının yanında inatçı bir de.
geçen eşimin kolu karnımın üstüne gelmiş uyurken. adamın koluna nasıl tekme attı aynı anda sıçradık bismillah diye. aa delirmiş bu dedi sırtını döndü uyudu ya ben ne yapayım hareketleri makul seviyelere insin yeter ya

Tek duamız sağlıkla kucaklamak hepsini ama bunlar da zor kısımları tabi. Çabucak geçsin inşallah ne diyim

ayy ne guzel kipir kipir bebek haberleriyle dolmus burasi :)))

canim ufaklik 1.372 olmus.. -+ hata bayi var tabi ama beklenen degerler icinde sukur. boydan minyon gidiyoruz zaten. o konuda fazla bi beklentim yok.

sizin de tasinma hayli macerali olmus. tek olmadigimi tahmin ediyordum ama daha once hic bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum. neyse gecti gitti diyelim. bundan sonrasi guzel olsun insallah :)

geçmiş olsun canım benimde bugün devamlı midem bulanıyor ilk zamanlara gerimi döncem acaba diye düşünüyorum umarım geçer

Orasını sorma canım, ağrı, sızı benim de çok fazla ama içimde olmasına da çok alıştım, yoksa ben de yüzükoyun yatmayı özledim, yatağıma zıplayarak atlamayı özledim, koşup koşup denize atlamayı özledim....
Askerde şafakları illerin plaka kodlarına göre sayıyorlarmış,
74 bartın olmuşsun bugün, ben hala il plaka kodunun kapsamına giremedim şafak 85, haftaya il il geri sayarım artık

Çok geçmiş olsun canım, daha iyisindir umarım.

Hayırdır canım sen neden izin aldın, iyi misin?

Çok geçmiş olsun canım, daha iyisindir umarım.
Simdi biraz daha iyiyim canim. Ama sicak beni cok kotu etkiliyor. Evde klima yok vantilatorde yetmiyor. Esime sabah seninle is yerine geleyim. Kuzu kuzu bir yerde otururum aksam beraber geliriz eve diyorum ama tabiki isin sakasi bir yana klimali bi yer bulsam bir parca ekmege razi olarak tum gun orda kapali kalabilirim.

Doktordan selam getirdim ilk kez kızımı götürdüm doktor randevusuna seslere inanamadı bu Nasıl kalp sesi Dedi. Ayakları da Kocaman Dedi ekranda bebeği gördükçe. İlk defa için gayet iyi bir buluşma oldu
Bebek 2140 gr olmuş ve 40 cm. 30+1 deyim 32+3 büyüklüğü Dedi. 15 agustos bu durumda beklenen doğum tarihi oluyor. Endişe etme erken doğsa dahi çok büyük sıkıntı olmaz Dedi
Ben bu ay sadece 1 kilo almışım. Karpuz yemiyorum artık etkisi bu kadar çok oldu demekki. Geçen ay 5 kilo almıştım dengeledim gibi her ay 1 kilo ile gitsem keşke:)
Biraz moralim yerine geldi tartıya çıkarken çok endişeliydim ama

Canım ben 3 hafta önce aynı senin gibi debelenip durdum. Cape Town'dan geldiğimde çocuğa bir şey oldu, nasıl hareketli, nasıl canım yanıyor. Dedim herhalde hava çarptı bir anda kıştan yaza geçince. Geceleri uyku yok, sürekli hareketli. Neyse, İzmir'e döndüm. Bir gece saat 3 bende bir bel ağrısı, bir kasık ağrısı anlatamam. Kasılmalarım başladı ama düzensizdi. Oturuyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor, çocuk içimde deli danalar gibi. Duş aldım, belime kasıklarıma duş masajı yaptım, suyun içinde biraz rahatladım. Çıktım yine aynı. Nefes egzersizi yapıyorum gevşemeye çalışıyorım yok allah yok. Annemde kalıyordum o gece, geldi belime masaj yaptı bol bol. O arada biz saati 5:30 yaptık tabi. Ben kesin emin oldum doğuruyorum dedim. Annemle yanıma ne alacağımızı filan konuşuyoruz artık. En son dayanamadım doktorumu aradım artık, anlattım durumumu. Bana biraz meyve suyu iç dedi, ağrı başladığında su içmemi söyledi. Kasılmalarımın arasını sayamadım dedim. Muhtemelen bebek pozisyon değiştiriyor, o yüzden kas ağrıların oluyordur dedi. Yarın geldiğinde bakalım dedi(o gün kontrolüm vardı zaten) tabi gittim hakkaten başı aşağı inmiş, sırtı solda ve ayakları sağdaydı. Şuan halen de o pozisyonda, en güçlü tekmelerini solda hissetmeye başladım. Tam keyfinin istediği pozisyona gelince duruverdi eşek sıpası. Ama o zamana kadar da belki 10 gün çektim o acıları. O gece meyve suyu ve bol suyla biraz rahatladım, bacaklarımı kendime çekip uyumuşum. Ertesi gün sanki bir gün öncesinden 100 tane mekik çekmişim gibi karnımın her yanı ağrıyordu. Kaslarım nasıl kasılıp gevşediyse artık... Burada da telaşlandırmak adına bir şey demedim. Sen de benzer şeyleri yaşayınca anlatmak istedim. Demem o ki senin de muhtemelen öyle oluyordur. Bir de bu haftalar kan akışı çok fazla. O yüzden deli danalar gibi oluyorlar. 32 den sonra hareketler yavaşlıyor.
17 saat olayı da doğumdan sonrası için geçerli. Bebeğin anne karnında hareketleri tamamen spontane. Bir gün neredeyse hiç hareket yokken ertesi günü 10 dk yerinde durmadığı olabiliyor. Ama şunu söyliyim, doktorumun da bana söylediği: bebek hareketlerinden sakın korkma. Ne kadar fazlaysa o kadar iyi bir şey bizler için.

Hadi gözünaydın canım, maşallah tosuncuğa. Bence bir tek karpuzla alakalı değil. sen başından beri beslenmene dikkat ediyorsun sporunu da yapıyorsun. Bir ara kontrolsüz şekilde arttı ama ben açıkçası senin kilo alımının son aylarda duracağını biliyordum. Bundan sonra mide kısılacağı için daha az ve sık yeriz, zaten sıcaklar sağolsun iştah da bırakmıyor. Keyifli bir süreç olur umarım hepimiz için.

Kendi kiloma ayrı sevindim valla Nasıl gergindim kvalde geldi ilk kez bebeği görmeye bu arada kilo ölçümü yapılıyor dr yanında ben toplamda 11 kilo almıştım Dedi benim 7. Ay 12 kilo oldu aldığım. İçimden dedim sırf şu lafı edebilmek için geldi bu kadın doktora. Randevunun sonunu bile beklememesi çok komik. Kilo memuru herkes
Başı yukarda poposu kasıklarımdaydı bu ay içinde dönmesi gerekir artık doğum pozisyonu almalı Dedi. Gamze o Zaman seninki doğum pozisyonu almış mı şimdşden? Gerci hep yer yön değiştiriyorlar doğum pozisyonuna girip geri başka şekil durabilir. Oyle biliyorum yani

kesinlikle canım asker gibiyim ..sende 4 gün sonra Düzce de sin penguen gibi yürümekten Yoruldum valla ha . sağlıkla bi biteydi. sağlıkla ve hoşçakal

Benim 26. Haftada aldı pozisyonu. Doktor biraz sağa sola kayabilir başı ama eski pozisyonuna, yani başının tepede olduğu pozisyona dönmez dedi. Ayakları daha çok yer değiştirirmiş. Soldayken yukarı, sağa gibi mesela. 33-34. Haftalara kadar doktorunun dediği gibi pozisyonu alması gerek. Almazsa yeri de kalmadığından dönemiyor. Sağlıklı olsunlar da dönüp dönmemeleri önemli değil.

Bu arada hoş olmamış gerçekten kvalidenin tutumu. Nasıl bir haz duyuyorlar bu muhabbetlerden anlayamıyorum. Bence gayet iyisin kimseyi takma. Bebişin sağlıklı doğsun hepsini verirsin. Bizzat gördüm yapın zayıf senin canım.

Masallah subhanallah. Cok guzel gelismis bebis. Seninle ayni gorunuyorduk ama sen atak yapmissin

Vallahi ne yalan söyliyim sen bunları söyleyince rahatladım, ama bu acıları çekmiş olmana da üzüldüm. Ya diyorum nankörlük mü ediyorum böyle söylenip ama Cidden çok Canım acıyor, yani bunu kesinlikle yaşayan bilir. Karnımı ovalayamıyorum bile sanki dayak yemişim yorgun bitkin düştüm artık. yine de tek duamız iyi olsunlar sağlıklı olsunlar... Şuan ayaklarımı yükseğe kaldırıp uzattım, karnımın aldığı şekillere ve çektiğim Ağrıya bakarsak tek kişilik tekvando müsabakası yapıyor olmalı

Bu sabah itibariyle +11 kg tamamlamış bulunmaktayım, hep aynı mı yiyorum , evet, ama 3 güne bir 100-200 gram sinsi sinsi yerleşiyor
Aynı durumdayız Can'ım demek alınması gerekiyor ne yapalım artık

Sırt Ağrı'sı çok dayanılmazmış onu anladım bende uykuya gecene kadar Bi iki saat harcıyorum ama ne yapalım artık hayirlisiyla gelsinler de

Herkes aynı kiloda başlmıyo ki canım boylar farklı ayy illa bi mukayese konusu bulcaklar yani sen kiloya takılma ona laf edemese başka bişeye ederdi zaten

Günaydın güzel anneler bugün bizim anne ve bebek alışverişi günümüz, öğlenden sonra eminönüne gidicez. Bitirelim artık şu işi dedik.

Beni ve göbeğimi gören herkes ay bu erkek karnı resmen, emin misiniz kız olduğuna, siz yine de son ana kadar çok şey yapmayın sürekli bunları duyuyorum..

Geçen gece annem rüyasında erkek bebek doğurduğumu görmüş, bebek de çok güzelmiş anlata anlata bitiremiyor. Aynı gece bende doğum yaptığımı gördüm rüyamda, ve yine erkekti. Sanırım psikolojimi bozdular
Yanlarım boş, karnım sivri top yutmuşum gibi duruyor. Olamaz mı yani bu şekilde kız illa erkek mi olmalı bi anlayamadım gitti.

Kilo mevsuzunda da baskül benden yıldı ben baskülden. 8,5+ olarak devam ediyorum ama kilo almam çok hızlandı. 68,5 oldum. Hayalim 75 ile doğum yapmaktı

günaydın canım neden olmasınki karına göre cinsiyet belli olmaz bence :)

kilo olayını hiç sorma ben artık bıraktım son 3 ay exra 6 kilo alsam bana yetecek ama hiç sanmıyorum

bu arada emin önüne bende pazartesi gideceğim güzel yerler varsa banada söyleyebilir misin nerde ne var hiç bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…