Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Omega kullanmıyorum ben. Gerekli mi ki....

Doktorum bana haftada 1 yada 2 kez balık tüket demişti, o zamanlar mevsim kıştı tabi. Geçen kontrolümde balık tüketmediğimi sıcak havalarda tiksindiğimi söyledim, o zaman omega-3 takviyesi yapalım dedi, bende Solgar omega-3 950 aldım canım. iki üç günde bir tane içiyorum.

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inşallah...
Beyaz akıntı ara ara bende de var, gebelikte akıntı normal diye hiç umursamıyorum, inşallah sıkıntı yoktur...

Haftasıyla uyumlu olsun en güzeli canım. Bu arada aramızda 1 gün varmış bizim

Akinti olayi bende de var ya huff ama mantar cikmisti benim .. ilac kullandim o da biraz biraz ise yaradi gibi.. ama bu sicaklar daha da tetikliyor tabii.

Omega 3 ben hergun 1tane aliyorum iMom diye . Balik biraz tiksindiriyor cunku beni. Solgar Efa vs hergun icmek icin cok fazla saniyorum degerlerinden dolayi.

kucukpisi ben kendimi normal dogum yapamıcak kadar korkak hissediyorum fakat şehir degiştirdik memlekete geldik ilk doktorum her zaman normalden yanaydı memlekette bir türlü doktor bulamadım riskli bi gebelikti bizimkisi en son buldugum bi doktordayım şuan ilgi alaka konuşma sorular tedbirler müthiş iyi fakat araştırmalarım sonucunda doktorun normal dogum yaptırma sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor illa normal diye diretenleride tamam deyip 38.haftada kordon dolandı suyu azaldı gibi konuşmalarla tedirgin ediyormuş ve yallah sezeryana 3 tane arkadaşımda bu doktorda dogum yapmış hepside sezeryan ve memnun kalmışlar doktordan memnun kalacagıma eminim normal dogumdanda korkuyorum annem kayınvalidem ve eşim bile benden o kadar eminlerki cünkü ufacık bi yerime bişey olsun söylenir dururum bana normal dogum yapamazsın demediler ailem hiç bi zaman çünkü kendimi zorluyordum yaparım yaparım gibi ama yok yemez yani.. Eşime kararımı söyledim ve zaten doktor faktörü sezeryan olunca en son kontrolde herşey normal gibi ama yinede normal dogum yapıcaksın diyemem dedi doktor ve bende korktugumj anlattım tabii doktorun işine geldi yinede karar vermeyelim sona dogru konuşuruz dedi

İnşallah canım sağol

Anladım canım. Açıklamalı yazmışsın ayrıca teşekkürler. Benim doktor da sezeryancı. Benim ayrıca astımım var. Tıkanırsam normal doğumda diye endişeleniyorum. Azıcık mızmızımda... Tamam çok mızmızım . Ayrıca tüp bebek. Doğum için henüz konuşmadık. İlk başta tüp bebekler genelde sezaryen olur demişti.

Bi yandan normal doğum sonrası toparlamak iyi olur diyorum. Bir yandan da odada dikiş oluyor, toparlanmak belli olmaz... Hayırlısı olsun ne diyeyim...

kucukpisi sende benim gibi mızmızsın yani.. toparlamak bünyeye göre degişir kimi daha az kanama oluyo diyo kimi daha çok görücez bakalım hakkımızda hayırlısı

Evet. Evdekiler duymasın genelde reddediyorum. Biraz ağrı oluyor demiştim doktora normal mi diye. Narinsin ya ondan çok hissediliyorsun demişti. Doktorda anlamıştır.

Gamze' nin ani gelişen hayati kararlarında bu hafta. İstanbul' a yerleşiyormuşuz kızlar. Eşim Temmuz'da İsrail'de çalışmaya başlayacak. Eylül ayında oradan İstanbul' a gönderecekler. Benim hiç haberim yokken mülakatları yapmış, anlaşmaya varmış ve şimdi haber verme gereği duydu sağolsun. İşin sürpriz yanı biz onu Eylül' de doğuma beklerken bu bayramda 2 haftalık tatile gelecekmiş. Benim için çok iyi oldu ama bünyem bu ani gelen haberlere erken doğum şeklinde tepki vermez inşallah. İstanbul' u pek sevmem ama minnak kızın kısmeti diyoruz .Umarım şöyle birkaç yıl yerimizden kımıldamayız artık.

sinemnur çok teşekküür ederim canım inşallahh.. Koku agrı kaşıntı yok diye bende üzerinde fazla durmadım artarsa ebeyi arayıo sorucam normaldir yaaa heralde

dilanbade DIPTISDIPTIS çok teşekkür ederim. Az önce de en yakın arkadaşım(!) arıyor, 23 temmuzda evleniyorum istanbulda nikah şahidim olacaksın biliyorsun dimi diyor. Ulan ne ara koca buldun da evleniyorsun bir de 2-3 hafta önceden haber veriyorsun dedim. Neyse azcık sayıp sövdükten sonra rahatladım. Benim şahidim o olduğu için mecburen gitmeme lüksüm kalmadı. Henüz gün bitmedi, daha ne sürprizler duyacağım da yüreğime inecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…