- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
Omega kullanmıyorum ben. Gerekli mi ki....
ismide cok hosmus gercekten :)
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inşallah...İyi haftalarr olsın inşallahh kızlarr.. Biz oglumun odasını nihayet aldık hep aklımda beyaz beyaz diyordum ama bi sürü renkli takımlar görünce e buda bebek odası diyerek maymunlu zürafalı kuşlu çokta bogmayan beyazların hakim oldugu bi takım aldık dogum gunumde gelicek inşallahh kıyafet alışverişinide eşim bayramda izinli büyük ihtimal o ara halledicem ve dogumun nasıl olacagı az çok kesinleşti sezeryan dogum gibi gibiii.. Bakıcaz artık sezeryan olursa 38de alıyormuş doktor 38 olmaz dedim ama bakalım konuşucaz daha Birde benim beyaz yapışkan olmayan bi akıntı var fazlada geldi gözüme bi sorunmu var acaba yaşayan varmı böyle?
Haftasıyla uyumlu olsun en güzeli canım. Bu arada aramızda 1 gün varmış bizimBalık tüketmediğim bende haziranın ilk haftasından itibaren omega-3 almaya başladım, 2 bazen de 3 günde bir içiyorum. Son kontrolümde haftasıyla uyumluydu miniğim, diğer kontrolüm 12 temmuzda, eğer dediğin gibi gelişimi öne geçmişse omega-3 etkili demek ki diyeceğim
Balık tüketmiyorum, kullanayım mı diye sormuştum doktoruma. Oda kullan dedi ve önerdiği markayı söylemişti bana. Öyle başladım yani canım. Hazirandan beri kullanıyorum bende.Omega kullanmıyorum ben. Gerekli mi ki....
Haftasıyla uyumlu olsun en güzeli canım. Bu arada aramızda 1 gün varmış bizim
İnşallah canım sağolHiç düşünme ne kadar düşünüp stres yaparsan o kadar olmaz bende evlendiğim ay hamile kaldim 1 buçuk aylıkken düşüğüm oldu çok istedim 4 5 ay olmadı hep drlara gittim bi sürü dr kızıyordu daha yeni evlisin 1 senen bitsin olmasa öyle grl diye sonra hamile kaldim boşgebelik çıktı kürtaj oldum ilk adetten sonra kornmadım hemen hamilr kalmam herhalde dedim hiç aklımda yoktum o ay hamile kaldım insan düşünmese olur cnım inşallah seninde olur
kucukpisi ben kendimi normal dogum yapamıcak kadar korkak hissediyorum fakat şehir degiştirdik memlekete geldik ilk doktorum her zaman normalden yanaydı memlekette bir türlü doktor bulamadım riskli bi gebelikti bizimkisi en son buldugum bi doktordayım şuan ilgi alaka konuşma sorular tedbirler müthiş iyi fakat araştırmalarım sonucunda doktorun normal dogum yaptırma sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor illa normal diye diretenleride tamam deyip 38.haftada kordon dolandı suyu azaldı gibi konuşmalarla tedirgin ediyormuş ve yallah sezeryana 3 tane arkadaşımda bu doktorda dogum yapmış hepside sezeryan ve memnun kalmışlar doktordan memnun kalacagıma eminim normal dogumdanda korkuyorum annem kayınvalidem ve eşim bile benden o kadar eminlerki cünkü ufacık bi yerime bişey olsun söylenir dururum bana normal dogum yapamazsın demediler ailem hiç bi zaman çünkü kendimi zorluyordum yaparım yaparım gibi ama yok yemez yani.. Eşime kararımı söyledim ve zaten doktor faktörü sezeryan olunca en son kontrolde herşey normal gibi ama yinede normal dogum yapıcaksın diyemem dedi doktor ve bende korktugumj anlattım tabii doktorun işine geldi yinede karar vermeyelim sona dogru konuşuruz dedi
Amin canım allah razı olsunAllah en kısa sürede hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah...
kucukpisi sende benim gibi mızmızsın yani.. toparlamak bünyeye göre degişir kimi daha az kanama oluyo diyo kimi daha çok görücez bakalım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?