Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bence anlayabiliriz. Bizim c.tesi kontrol vardi bebegim donmus dogum pozisyonuna. 1 gun oncesi resmen cirpinmisti iceride. Doktor farkli hareket ya da acima hissettin mi dedi. Hic acima hissi olmadi ama resmen hissettim dondugunu kizimin
Ben çok hissettim ya acı ve ağrı şeklinde. Ertesi gün kontrolde de döndüğünü öğrenmiştik. Herkeste böyle olmayabiliyormuş gerçi.

sudokrem oneririm canim.. bi de kremler iki tip biri koruyucu biri iyilestirici..koruyucular barrier cream olarak geciyor ve belki o yuzden senin kullandign yakmistir. tahris olmamis cildi yakacagini sanmam..

teoco mu diye sorayim da tam olsun :))) tum gsm taseronlari aynen anlattigin arapsacilikta :)

ya kızlar Dr bebeğimin başı nın yukarda olduğunu söyledi . netten bakıyorum 30 haftada genelde aşağıda oluyor. 34 ya da 35 ten sonra zor dönüyormuş. sizler de durum nasıl ? bu sıkıntı da bende şimdi başladı

herkese iyi geceler iyi ramazanlar bayadır yazamadım sıcaklardan fenalık geçiriyorum evde elim hiç bişeye gitmiyor vallahi bulduğum yere yatıyorum sere serpe :) yazılanların hepsini okuyamadım ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla herşey yolunda ve bebeklerinizi bekliyorsunuz hepiniz bende aynen beklemedeyim çok şükür zaman hemencecik geçti ben bugün 27+5 oldum cuma günü kontrolüm var yine doktor değişikliğine gidicem normal doğum istiyorum diğer gittiğim 3 doktor direkt sezeryan diyip kestirip atıyorlar tüp bebek diye bakalım bu doktorun yaklaşımı ne yönde olucak 14 temmuza da başka doktora aldım o genelde normal yaptırıyormuş hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbim gönlümüzdeki doğumu nasip etsin hepimize

sudokrem oneririm canim.. bi de kremler iki tip biri koruyucu biri iyilestirici..koruyucular barrier cream olarak geciyor ve belki o yuzden senin kullandign yakmistir. tahris olmamis cildi yakacagini sanmam..

Aynen koruyucu canım. Hadi pişik kısmını yakar anlarımda vajina kısmımıda yaktı. Baya cayır cayır yandım. Firmaya mail attım bakalım nasıl açıklayacaklar bu durumu

Aynen teoco canım. bu arada her şey yolunda dimi? Havaalanında tanıdığı olan yoktur inşallah.

hayirli olsun canim.

iftardan sonra yatmistim gece, ne olup bittigini sabah ogrendim. aklim almiyor bu ulkede olanlari... ramazan ramazan insan oldurmek neyin kafasi nasil insanlar bunlar cidden anlamiyorum. Allah hepimizi korusun.. hosgeldiniz TR gercegine siz de :/

Aynen koruyucu canım. Hadi pişik kısmını yakar anlarımda vajina kısmımıda yaktı. Baya cayır cayır yandım. Firmaya mail attım bakalım nasıl açıklayacaklar bu durumu

onu da yazacaktim epitel kismini da yakar diye. hatta unibabynin mendilini disarda wcde kullanmistim kendime, ayni seyi onda da hissetmistim. sonra icerigindeki saf su denilen seyin bizim oksijenli su olarak bildigimiz sey oldugunu ogrenmistim o zaman mantikli gelmisti. mendildeki o kadarcik yanma hissi bana normal gelmisti ama kreminki nasildir bilmiyorum canim. bakalim ne donecekler mailine.

normal dogum isteme hakkini cok iyi anliyorum canim. ama doktorlarin seni sezeryana yonlendirmesini de anliyorum acikcasi. tup bebek olmasi olayi narinlestiriyor biraz, bir de hamileligindeki zorluklar vardi sanirim yasadigin. onlari atlatmisken normal dogum riskini almak istemiyor olabilirler. bir kac doktor daha bakin tabi isteklerin onemli ama tavsiyem cok da zorlama. onemli olan ikinizin de saglikli olmasi dogumdan sonra..

Meraba..bende sizin gibi dusunup dun dktorumu degistirdim..ilk gittigim doktor proftu..ama daha 12 haftalikken direk sezeryan dedi..aslinda bende korkuyorum normal dogumdan..ama daha sonra sut olmaz bebek ac kalir diye korkudan normal dogum yapmak istiyorum..bu yeni dktorum normal dogum yapabilirsin dedi..cok mutlu olduk..tabi yine kismet..ama o sanciyi cekmek gerek yoksa sut gelmiyor malesef..sut olmazsa mama ile ugrasmak istemiyorum..yasimda 33 ilk bebek bilmiyorum normal yapabilecekmiyim..cok korkuyorum((((**

Arkadaslar calisan hamileler vardir aranizda..ben 2 haftadir raporluyum..artik zorlaniyorum ise gitmeye(( daha doguma normal olursa 2.5 ay var..doktoruk dun 15 eylul dedi..ufff ....calisan anne adaylari sizde zorlaniyomusunuz benim kadar..((

Arkadaslar calisan hamileler vardir aranizda..ben 2 haftadir raporluyum..artik zorlaniyorum ise gitmeye(( daha doguma normal olursa 2.5 ay var..doktoruk dun 15 eylul dedi..ufff ....calisan anne adaylari sizde zorlaniyomusunuz benim kadar..((

bende biraz zorlanmaya başladım açıkcası akşamları kötü oluyoum ama dayanıyorum mecburen rapor kullanmak istemiyorum

bayramda 9 gün dinlenicem sobra yine devam maalesef

havaalanında yaşanan olaylar gerçekten çok üzücü bu ülk yaşanmayacak hala gelecek sanırım

eşimle düşünmeye başladık acaba memleketten ev alıp taşınsakmı diye çünkü bu ortamda çocuk yetiştirmeside çok zor Allah ım sonumuzu hayır etsin

olumsuz düşünürsem çoooook zorlanıyorum. işte uykum geldiğinde yada çok sıcak olduğunda keşke evde olsam duş alıp istediğim zaman uyuma lüksüm olsa diyorum ama hafta sonu bile evde geçmek bilmiyor.
çalışmak güzel bence pozitif düşünüyorum. peyzaj mimarıyım ben 10. haftamda çizmiştik parkın projesini hafif mide bulantısı ve halsizlik eşliğinde şimdi 28. haftamda koca göbek ve içinde durmadan tepinen bir bebekle bitirdik dün gece uygulamayı. molalarda personeller bile hayal kuruyor oğlan şurda koşar, şurdan düşer falan diye. oğlumla yıllar sonra bile o parka gitsek hep o hamilelik sürecimi hatırlayacağım.
mesleğinizi ve çalışma koşullarınızı bilmiyorum ama işle bebişi ilişkilendirince keyifli hala geliyor çalışmak.

Bende çalışıyorum canım. Bu haftalarda hem çok ağırlaştı hareketlerim, hemde sürekli oturup ayaklarımı sarkıttığım için ayaklarım korkunç derecede şişiyor. önüne geçemiyorum malesef, yapacak da pek birşeyim yok mecbur çalışıcaz

bende biraz zorlanmaya başladım açıkcası akşamları kötü oluyoum ama dayanıyorum mecburen rapor kullanmak istemiyorum

bayramda 9 gün dinlenicem sobra yine devam maalesef

aynı şekilde bende canım.

Geçen hafta topiğe bebeğimin çok hareketli olduğundan ve canımın çok acıdığından bahsetmiştim hatırlayanlar vardır, bir kaç arkadaşım da benim gibi olmuş bu haftalarda artan kan basıncından bahsetmişlerdi.
Dün gece 5 e kadar çıldırmış gibiydi kızlar, yani kesinlikle normal değil dedik eşimle karnım kasılıp kasılıp gevşedi, inanılmaz bir karın ağrısı yaşadım kendini her dayadığında ve vurduğunda, sırtımda 3 yastıkla oturur pozisyonda uyumaya calıştım ama olmadı, ayaklarım gün içinde şiştiğinden daha beter hale geldi ve yorgunluğum hat safhada şuan, 2 saat uyuyabilip işe geldim. Kendi doktorum tatilde olduğu için yakın bir özel hastaneden randevu aldı eşim bu sabah, iş çıkışı gidip muayene olacağım. İnşallah bir terslik yoktur çok endişeliyim

ayrıca sormak istediğim bir şey var sizlere, benim boyum 170 cm güncel kilom 68,5 kg. Karnım sivri bir top yutmuşum gibi duruyor dışarıdan bakılınca ama karnım çok aşağıda, doktorum bana hiç plasenta aşağıda gibi şeyler söylemedi ama otururken kalkarkan karnım resmen bacaklarıma oturuyor, bu beni ağırlaştırıyor hareketlerimi yavaşlatıyor, açıkçası erken doğumdan çok korkuyorum. yürürken bile engel veriyor bu kadar aşağıda olması. eşimin de dikkatini çekmiş karnın aşağı bakıyor diyor bana. Karnı bu şekilde olan var mı aramızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…