Ben çok hissettim ya acı ve ağrı şeklinde. Ertesi gün kontrolde de döndüğünü öğrenmiştik. Herkeste böyle olmayabiliyormuş gerçi.Bence anlayabiliriz. Bizim c.tesi kontrol vardi bebegim donmus dogum pozisyonuna. 1 gun oncesi resmen cirpinmisti iceride. Doktor farkli hareket ya da acima hissettin mi dedi. Hic acima hissi olmadi ama resmen hissettim dondugunu kizimin
Pişik kremi uyarı kızlar!
Malum hava sıcak benimde biraz pişme sorunum oldu tenim hassastır. Bebişe unibaby pişik kremi almıştım dedim fırsatı çıkmışken deneyeyim. Feci yakıyor kendileri bilginize
Kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum. Hatta aldığım bütün bakım ürünlerini deneyeceğim kendi üstümde, aşırı tedirgin oldum bu durumdan. Koskoca insanın cildi bu kadar yandıysa bebeklerinkini düşünemiyorum
Hadi ya öyle mi :) Gerçi bizimkinin firma İngiltere' deymiş. İsrail' de sadece 2 aylık eğitim için bulunacakmış. Sonrasında haftada 2 gün İstanbul' a, 3 gün İngiltere' ye uzaktan destekte bulunacak. Consultant firma da Amerika'daymış. Arap saçı gibi yani girdi bir işlere ama bakalım.
Aynen teoco canım.teoco mu diye sorayim da tam olsun :))) tum gsm taseronlari aynen anlattigin arapsacilikta :)
sudokrem oneririm canim.. bi de kremler iki tip biri koruyucu biri iyilestirici..koruyucular barrier cream olarak geciyor ve belki o yuzden senin kullandign yakmistir. tahris olmamis cildi yakacagini sanmam..
Günaydın mutlu sabahlar dün kontole gittim bebeğim 1250 çıktı sizce normal mi kilosu
Aynen teoco canım.bu arada her şey yolunda dimi? Havaalanında tanıdığı olan yoktur inşallah.
herkese iyi geceler iyi ramazanlar bayadır yazamadım sıcaklardan fenalık geçiriyorum evde elim hiç bişeye gitmiyor vallahi bulduğum yere yatıyorum sere serpe :) yazılanların hepsini okuyamadım ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla herşey yolunda ve bebeklerinizi bekliyorsunuz hepiniz bende aynen beklemedeyim çok şükür zaman hemencecik geçti ben bugün 27+5 oldum cuma günü kontrolüm var yine doktor değişikliğine gidicem normal doğum istiyorum diğer gittiğim 3 doktor direkt sezeryan diyip kestirip atıyorlar tüp bebek diye bakalım bu doktorun yaklaşımı ne yönde olucak 14 temmuza da başka doktora aldım o genelde normal yaptırıyormuş hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbim gönlümüzdeki doğumu nasip etsin hepimize
Aynen koruyucu canım. Hadi pişik kısmını yakar anlarımda vajina kısmımıda yaktı. Baya cayır cayır yandım. Firmaya mail attım bakalım nasıl açıklayacaklar bu durumu
herkese iyi geceler iyi ramazanlar bayadır yazamadım sıcaklardan fenalık geçiriyorum evde elim hiç bişeye gitmiyor vallahi bulduğum yere yatıyorum sere serpe :) yazılanların hepsini okuyamadım ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla herşey yolunda ve bebeklerinizi bekliyorsunuz hepiniz bende aynen beklemedeyim çok şükür zaman hemencecik geçti ben bugün 27+5 oldum cuma günü kontrolüm var yine doktor değişikliğine gidicem normal doğum istiyorum diğer gittiğim 3 doktor direkt sezeryan diyip kestirip atıyorlar tüp bebek diye bakalım bu doktorun yaklaşımı ne yönde olucak 14 temmuza da başka doktora aldım o genelde normal yaptırıyormuş hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbim gönlümüzdeki doğumu nasip etsin hepimize
Arkadaslar calisan hamileler vardir aranizda..ben 2 haftadir raporluyum..artik zorlaniyorum ise gitmeye(( daha doguma normal olursa 2.5 ay var..doktoruk dun 15 eylul dedi..ufff ....calisan anne adaylari sizde zorlaniyomusunuz benim kadar.. ((
olumsuz düşünürsem çoooook zorlanıyorum. işte uykum geldiğinde yada çok sıcak olduğunda keşke evde olsam duş alıp istediğim zaman uyuma lüksüm olsa diyorum ama hafta sonu bile evde geçmek bilmiyor.Arkadaslar calisan hamileler vardir aranizda..ben 2 haftadir raporluyum..artik zorlaniyorum ise gitmeye(( daha doguma normal olursa 2.5 ay var..doktoruk dun 15 eylul dedi..ufff ....calisan anne adaylari sizde zorlaniyomusunuz benim kadar.. ((
Arkadaslar calisan hamileler vardir aranizda..ben 2 haftadir raporluyum..artik zorlaniyorum ise gitmeye(( daha doguma normal olursa 2.5 ay var..doktoruk dun 15 eylul dedi..ufff ....calisan anne adaylari sizde zorlaniyomusunuz benim kadar.. ((
bende biraz zorlanmaya başladım açıkcası akşamları kötü oluyoum ama dayanıyorum mecburen rapor kullanmak istemiyorum
bayramda 9 gün dinlenicem sobra yine devam maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?