Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
R rootstock çok hızlı ilerlemişsin
2 sezonunu kaçırdığım diziler gibi
Hayırlısı olsun küçük ailen için en huzurlu Mutlu seçenek gerçekleşmiştir inşallah. İzmirden de en güzel İstanbul'a gidilir

bu sıcaklarda ne piştim ya allahtan hamile değilim ama siz hamile canlarıma üzülmüyor değilim. hamilelik zaten çok zor bu sıcaklarda daha da zor.... hamileliğin en güzel mevsimi ilkbahar doğumlu olanlar olsa gerek... oda Allah'ın işi ama bunu kısmen planlamak da mümkün....

Öyle mi dersin? :) Dünyanın bir ucuna giderken hiç tereddüt etmezken İstanbul deyince hep tedirgin oluyorum. Eşimin bütün ailesi orada onun adına seviniyorum ama şehir, kalabalık çok ürkütücü. Hiç çok kalabalık şehirlerde yaşamadım onun da etkisi sanırım. Kızımın kütüğü zaten İstanbul' da en azından doğum yeri İzmir olsun diye uğraşayım. :))

Sigara kullanan varmi kizlar günde 2-3 tane birakanlar varsa nasil biraktiniz nasil tiksindiniz(

İlk 4ay hic icmedim simdi canim istiyor malesef sigaraya aseriyorum resmen

Sigara kullanan varmi kizlar günde 2-3 tane birakanlar varsa nasil biraktiniz nasil tiksindiniz(

Ben varim malesef ( 8 haftalikken birakabildim 6. Ayima kadar icmedim. 1 aydan fazladir gunde 3 tane iciyorum malesef ( kizimda hic icmemistim cok vicdan azabi cekiyorum (

Ben varim malesef ( 8 haftalikken birakabildim 6. Ayima kadar icmedim. 1 aydan fazladir gunde 3 tane iciyorum malesef ( kizimda hic icmemistim cok vicdan azabi cekiyorum (
Bende ayni durumdayim aksama kadar kendimi zor tutuyorum aksam esim gelince iciyorum sonra kendime cok kiziyorum her seferinde bu son diyorum yine ayni

ne guzel gelismeler bunlar. hakkinizda hayirlisi olsun. esin hangi sektorde calisiyor?

kızlarr bugün kontrolüm vardı eşimle kan uyuşmazlığı var test yapılck iğne falan vurulması gerekebilir :/ oğluş kıpır kıpırdı kilosu 1 kilo 13 gr olmuş boyu 35cm sıpa hiç durmuo kıpır kıpır bizimle aynı haftadaki bebişler kaç kg acaba :) birde bizimki hala ters pozisyonda yan yatıomuşş kaç aydır aynı poziyon bu çocuk zorla sezeryn yaptrck sana dio doktorum

maşallah

benimde cumartesi günü 26 + 4 tü 1 kilo 35 cm di canım

Benim kizimda cok gec donmusdu bazilari erken bazilari gec donebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…