umarım er gec döner ya normal doğum istiodum benBenim kizimda cok gec donmusdu bazilari erken bazilari gec donebiliyor
aynen tatlım yaa bian önce gelse de kokusunu içime çeksemm sanki hep onunlaymışım nasıl özlüyorum yaa:)) ama cok tatlilar ya ultrasyonda gordugum an tüm aklimdaki sorulari unutuyorum biran önce zaman gecsede alsak kucaklarimiza
canım bizimki son 2 aydır böyle ya ya bağdaş kuruo ya yan yatıoBu aylarda bebekler sık sık pozisyon değiştiriyormuş. Geçen arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar. 38 ci haftaya kadar başaşağı pozisyondaymış, 38 den sonra pozisyon değiştirmiş, totosu ustune oturmuş, 41 haftaya kadar beklemişer dönmemiş sıpa :) Diyeceğim o ki hiiiç belli olmuyor kuzuların nasıl geleceği...
inş bizimki de döner canım yoksa iyi uğraştrck bizi :)Bu aylarda bebekler sık sık pozisyon değiştiriyormuş. Geçen arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar. 38 ci haftaya kadar başaşağı pozisyondaymış, 38 den sonra pozisyon değiştirmiş, totosu ustune oturmuş, 41 haftaya kadar beklemişer dönmemiş sıpa :) Diyeceğim o ki hiiiç belli olmuyor kuzuların nasıl geleceği...
Evet aynen benimde bebek başından beri baş asagi duruyor geçen gün kontrole gittiğimde yan yatıyordu ben sezeryan istediğim icin sevindim ama Dr bir dahaki aya tekrar bakarsin baş asagiya inmiş dedi. Rabbim bizler ve bebisler için hangisi daha kolay ve sağlıklı olacaksa oyle olmasini nasip etsin.Bu aylarda bebekler sık sık pozisyon değiştiriyormuş. Geçen arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar. 38 ci haftaya kadar başaşağı pozisyondaymış, 38 den sonra pozisyon değiştirmiş, totosu ustune oturmuş, 41 haftaya kadar beklemişer dönmemiş sıpa :) Diyeceğim o ki hiiiç belli olmuyor kuzuların nasıl geleceği...
Ben 31. Haftada gitmiştim Bebek 2 hafta öndeydi ve bildiğin oturuyordu rahimde. Dönmemiş henüz demişti dr.kızlarr bugün kontrolüm vardı eşimle kan uyuşmazlığı var test yapılck iğne falan vurulması gerekebilir :/ oğluş kıpır kıpırdı kilosu 1 kilo 13 gr olmuş boyu 35cmsıpa hiç durmuo kıpır kıpır bizimle aynı haftadaki bebişler kaç kg acaba :) birde bizimki hala ters pozisyonda yan yatıomuşş kaç aydır aynı poziyon bu çocuk zorla sezeryn yaptrck sana dio doktorum
Amin canım. Gsm sektöründe elektrik elektronik mühendisi.
kızlarr bugün kontrolüm vardı eşimle kan uyuşmazlığı var test yapılck iğne falan vurulması gerekebilir :/ oğluş kıpır kıpırdı kilosu 1 kilo 13 gr olmuş boyu 35cmsıpa hiç durmuo kıpır kıpır bizimle aynı haftadaki bebişler kaç kg acaba :) birde bizimki hala ters pozisyonda yan yatıomuşş kaç aydır aynı poziyon bu çocuk zorla sezeryn yaptrck sana dio doktorum
maşallah
benimde cumartesi günü 26 + 4 tü 1 kilo 35 cm di canım
Slm kizlar bugün oglusumu gördüm sukur bas asagi duruyor ve cok hareketliydi agzini oynatiyordu aciyordu biseyler iciyordu bunlari görmek beni cok mutlu etti;sukur hersey yolundaydi 1.500 gram olmusuz
Bugun doktora gittik 28 + 5 gunluguz..1385 kg boyumuz 35-37 cm ara sizce normali mi? Birde doktorumuz kizimizin midesi buyuk dedi ultrasanda gosterdi..insallah 3.5 kilo ustu dogar..3 arkadadim dogum yapti en buyugu 3 kilo dogdu..(((
Hepsi çok şeker, hepsi çok tatlı, ellerine sağlık...güzel günlerde kullanılsın inşallahMerhaba anneler) bebekleriniz icin hazırlıklar yapıyor musunuz fıkır edinelim birbirimizden. Bunlar benim yaptıklarım :)
kızlarr bugün kontrolüm vardı eşimle kan uyuşmazlığı var test yapılck iğne falan vurulması gerekebilir :/ oğluş kıpır kıpırdı kilosu 1 kilo 13 gr olmuş boyu 35cmsıpa hiç durmuo kıpır kıpır bizimle aynı haftadaki bebişler kaç kg acaba :) birde bizimki hala ters pozisyonda yan yatıomuşş kaç aydır aynı poziyon bu çocuk zorla sezeryn yaptrck sana dio doktorum
Slm kizlar bugün oglusumu gördüm sukur bas asagi duruyor ve cok hareketliydi agzini oynatiyordu aciyordu biseyler iciyordu bunlari görmek beni cok mutlu etti;sukur hersey yolundaydi 1.500 gram olmusuz
Bugun doktora gittik 28 + 5 gunluguz..1385 kg boyumuz 35-37 cm ara sizce normali mi? Birde doktorumuz kizimizin midesi buyuk dedi ultrasanda gosterdi..insallah 3.5 kilo ustu dogar..3 arkadadim dogum yapti en buyugu 3 kilo dogdu..(((
Bizde bugun kan idrar sonuclarımızı aldık şekerde çıkmadı şükür idrarda protein yada enfeksiyonda.. Ben sıra beklerken kadıncagızın birini acil dogum kararı aldı doktor kadın odadan bi çıktı bembeyaz eli ayagı titriyo kocasınj arıyo çantaları getir diyo kanamasıyla acılması varmış kadından çok beni bi panik aldı tansiyonum düştü sanki ben dogurucameve geldigim gibi uyumuşum ayyyy Allahımm hepimze hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah..
Hadi ya öyle mi :) Gerçi bizimkinin firma İngiltere' deymiş. İsrail' de sadece 2 aylık eğitim için bulunacakmış. Sonrasında haftada 2 gün İstanbul' a, 3 gün İngiltere' ye uzaktan destekte bulunacak. Consultant firma da Amerika'daymış. Arap saçı gibi yani girdi bir işlere ama bakalım.esimle calismasi muhtemel diim o halde :)) israil menseli bir firmadan esimin yoneticilik yaptigi firmaya cok sayida danisman gelip gidiyor bir proje icin. pek cok konuk agirliyoruz bu vesileyle :)))
Canım ben doktora hametan yazdırmıştım çok memnunum. Yazın elbiseden başka bir şey giyemiyorum çok kötü olmuştum, baya faydasını gördüm.Pişik kremi uyarı kızlar!
Malum hava sıcak benimde biraz pişme sorunum oldu tenim hassastır. Bebişe unibaby pişik kremi almıştım dedim fırsatı çıkmışken deneyeyim. Feci yakıyor kendileri bilginize
Kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum. Hatta aldığım bütün bakım ürünlerini deneyeceğim kendi üstümde, aşırı tedirgin oldum bu durumdan. Koskoca insanın cildi bu kadar yandıysa bebeklerinkini düşünemiyorum
Bence anlayabiliriz. Bizim c.tesi kontrol vardi bebegim donmus dogum pozisyonuna. 1 gun oncesi resmen cirpinmisti iceride. Doktor farkli hareket ya da acima hissettin mi dedi. Hic acima hissi olmadi ama resmen hissettim dondugunu kiziminBen 31. Haftada gitmiştim Bebek 2 hafta öndeydi ve bildiğin oturuyordu rahimde. Dönmemiş henüz demişti dr.
KIZIM 29. Haftada dönmüştü baş aşağı
Doğum kanalına girmemişti ama baş aşağı pozisyonu almıştı
Şimdi Bebek dönmeyince bende stres yaptım sezeryan olmayı tercih etmiyorum daha önce normal doğum yaptım. Bildiğim daha kolay geliyor haliyle.
Dönse pozisyon alsa anlayabilirmiyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?