Teşekkür ederim sağol :) napayım insan ister istemez takıyor işte sağlıcakla doğsunlar inşallahBenimki de 1 hafta önde gidiyor doktorum bebeğin gelişimi çok güzel dedi bir sorun olsaydı doktorun söylerdi değil mi. Kafana takma ne güzel bebeklerimizin gelişimi güzel gidiyor bir yada iki hafta geride gitseydi bu daha da küçük diye üzülürdün.
Evet dün doktor ayrıntılı yapar gibi baktı tekrar bebeğin her şeyine beynine kalbine diğer organlarına kan akışına falan birşey olsa söylerdi dediğin gibi ne bileyim işte içime kurt düştü herkeste kime çekti bu bebek bu kadar kilolu falan eşim 3200 doğmuş ben 2100 neymiş anneden babadan biri iri doğmuşsa bebekte ona çekmiş olabilirmiş en iyisi duymamak bunları :)Dün yazmıştım benimki de iki hafta öne geçti diye. Doktor gayet sağlıklı dedi bana da. Ayrıca bebeğin iri olması tek başına şekere riayet etmiyor. Bebeğin suyu, senin vücuttaki ödemin, en önemlisi kan şekeri seviyen ki zaten çıkmamış diyorsun. Bu durum sadece doğum tarihini biraz öne alır. Onda bile doktorum bazen son haftalarda bebeğin kilo alımı yavaşlar ve önceden beklediğimiz tarihte de doğum gerçekleşebilir demişti. İçini ferah tut. Doktorlar ne derse doğrudur :)
Oglumda 2hafta,10gun falan onde cikiyordu ve doguma kadar boyle ciktiHerkese günaydın ve iyi hafta sonları
Arkadaşlar birşey dünden beri moralimi bozuyor sizlerle de paylaşmak istiyorum dün kontrolümüz vardı ve dün 28+0 dım bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyormuş 1 kilo 450 gr olmuş 38cm boyu dedi beklemiyordum bu kadar arayı açmasını bi yandan sevinirken bi yandan tedirgin oldum neden bu kadar iri diye çok şükür şeker çıkmadı bende evde de takip ediyorum hep normal seyrinde ama nette bakınca da iri bebekleri olanlarda şeker çıkmış hep ne yapsam tekrar mı yükleme yaptırsam acaba bebeğim de başka bir sorun olsa söylerler diye düşünüyorum 10 günde 1 kontrolüm var bi doktorun gözünden kaçsa diğeri fark eder diye düşünüyorum ama hepsi de gayet iyi sağlıklı falan diyorlar inşallah da öyledir ama ister istemez moralim bozuldu sağlıcakla bir doğsa da rahatlasam inşallah :)
Aranızda benim gibi bebeği önden gidenler varsa ve içimi rahatlatırsa çok dua ederim gerçekten
Bunun icin moral bozulur mu hic geri olmasi endiselendirir insani. Benimde onden gidiyo. Ilkinde 4hafta ondeydi bunda bebegin bas cevresiyle fln kilo olcuyolar bu dogim tarihini degistiren bisey degil usg +_500 gr oynar. 4hafta ileri 4kilo dogcak dedi dr tam doguma yarim saat kala 3500dogdu... cok takilma kilo isineHerkese günaydın ve iyi hafta sonları
Arkadaşlar birşey dünden beri moralimi bozuyor sizlerle de paylaşmak istiyorum dün kontrolümüz vardı ve dün 28+0 dım bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyormuş 1 kilo 450 gr olmuş 38cm boyu dedi beklemiyordum bu kadar arayı açmasını bi yandan sevinirken bi yandan tedirgin oldum neden bu kadar iri diye çok şükür şeker çıkmadı bende evde de takip ediyorum hep normal seyrinde ama nette bakınca da iri bebekleri olanlarda şeker çıkmış hep ne yapsam tekrar mı yükleme yaptırsam acaba bebeğim de başka bir sorun olsa söylerler diye düşünüyorum 10 günde 1 kontrolüm var bi doktorun gözünden kaçsa diğeri fark eder diye düşünüyorum ama hepsi de gayet iyi sağlıklı falan diyorlar inşallah da öyledir ama ister istemez moralim bozuldu sağlıcakla bir doğsa da rahatlasam inşallah :)
Aranızda benim gibi bebeği önden gidenler varsa ve içimi rahatlatırsa çok dua ederim gerçekten
Sagol Can'ım Amin insallahGeçmiş olsun canım, benim kaç gündür sağ göğsümün altı yan tarafıma doğru ağrıyor, zaten yanlarıma yatmaktan gına geldi, Allahım yardım etsin bize.
Oyle mı ya peki kaşık Ağrı'sı ve idrara çok cikma gibi şikayetin var mı ? Doğumdan sonra geçer Dedi doktor ama yine de korkuyorumBenimde sağ böbregimde büyume var hep sol tarafma yatyorum
Merak etme Can'ım benim bebeğimde kilo, boy her yonden önde ilerliyor bastan beri de böyleydi Zaten. Doktor sisko diyor kizima gobis yapmış diyor :)) masallah oyle olmaları daha iyi bakimi kolay olur diyorlar. Bana da defalarca şekere baktı doktorum açlık-tokluk verdim bebeğin kilosundan dolayı ama çok sukur onunla ilgili değilmiş bebeğin kendi kilosu yanı seker yoksa hic Canını sıkmaya gerek yok :)Herkese günaydın ve iyi hafta sonları
Canım benim kızımda önde gidiyor. Hatta bpd kafa çapı 2 hafta önde diğer değerleride önde hep. Bende tedirginim senin gibi. Birşey olsaydı doktor söylerdi herhalde diyorum. Sadece bana iri olucak dedi. Zamanında doğarsa 3500'ü geçer dedi. İnş yavrularımız sağlıkla doğar.Evet dün doktor ayrıntılı yapar gibi baktı tekrar bebeğin her şeyine beynine kalbine diğer organlarına kan akışına falan birşey olsa söylerdi dediğin gibi ne bileyim işte içime kurt düştü herkeste kime çekti bu bebek bu kadar kilolu falan eşim 3200 doğmuş ben 2100 neymiş anneden babadan biri iri doğmuşsa bebekte ona çekmiş olabilirmiş en iyisi duymamak bunları :)
Ben de kasıkta ağrı yok ama idrara sık çıkıyorum, günde 2,5-3 lt su içiyorum, 1 lt kadar da ayran, sulu meyveler de yiyorum, o kadar idrara çıkma normal diye karşılıyorum artık.Senin de geçer inşallah doğumdan sonra canım, kendine stres yapma.Sagol Can'ım Amin insallah
Oyle mı ya peki kaşık Ağrı'sı ve idrara çok cikma gibi şikayetin var mı ? Doğumdan sonra geçer Dedi doktor ama yine de korkuyorum
Masumluğa bakar mısınnn, minik melekkkkVar teyzesi hemen atiyorum resmimizi.Insallah sizede zaman cabuk gecer ve prensinizi gorursunuz
Senin kontrol ne zamandı canım, ben 12 sinde gidince göreceğim pozisyonunu bana da dönmüş gibi geliyor, baskı ve tekme yönleri değişmiş gibi hissediyorum, ben geceleri uyku sutyeni takıyorum, yumuşacık penye, acıtmasına imkan yok canım, sutyenden değil benimki de.canım ya benim de sağ göğsümün altı ağrıyor ilk zamanlar dedim sutyen mi yapıyor çıkarıyorum yok alakası yok. ya da diyorum bebiş baş aşağı döndü ayaklarıyla baskı yapıyor öyle olmasını istiyorum ya ağrım acaba psikolojik mi dicem nerdeyse
Tatlı bir şeyler yeyip uzan bakalım annesi, uyuyor olabilirler, ellerinle okşayınca tepki vereceklerdir, kötü düşünme hiç.Bu sabah erken kalktim 2 defa basım döndü. Tansiyonim 9/4 du tuzlu bisiler yedim düzeldi. Ama dunde bi ara oyleydim. Acayip karnım gergin sis midem kaburgalarimi zorluo. sağa sola dönüşte kasıklarda batma hissediyorum . Bugün bebeklerin hareketlerini hissettiğini hatırlamıyorum. Çok uyuyup uyandım. Ama bu saate cosarlardi. Dün doktirdaydik yasiolardi bugün bisi olmuş olsa anlarmiyim ben ? Hergun doktora gitmek psikolojisi bozuo paArtesi randevumum var bekloyim diorum
Herkese günaydın ve iyi hafta sonları
Hamilelik günlüğünde normal görünüyor gibi şimdi yazınca fark ettim ben kuruntu yapıyorum sanırım yada doktor abarttı yorum yaparken çok iri arayı baya açmış falan gibi cümleler kurdu hep içime kurt düşürdü :)
Tskr ederiz teyzesiMasumluğa bakar mısınnn, minik melekkkkmaşallah kuzum, çok tatlı yakışıklınız
Saadet isimli arkadaşın bebeği mi, çok üzüldüm minik melek ailesinin şefaatçisi olsun inşallah, Allahım sabır versin, çok üzüldümKizlar sabah sabah cok kötü oldum erken dogan bir bebek vardi malesef kaybetmisler ailesi icin dua edelim rabbim Sabir versin rabbim kimseyi evlatla sinamasin
25 inde benim kontrolum canım o zamana kadar nasil sabredecegim bilmiyorum. Ben de bu birkaçgündür ayaklari kaburgalarimda gibime geliyor . Belkide psikolojik. En gec 36 haftaya kadar dönse iyi olur. Umarim dönmüs olur seninki . Eşim diyor kontrole kadar kafaya takacak birsey buldunSenin kontrol ne zamandı canım, ben 12 sinde gidince göreceğim pozisyonunu bana da dönmüş gibi geliyor, baskı ve tekme yönleri değişmiş gibi hissediyorum, ben geceleri uyku sutyeni takıyorum, yumuşacık penye, acıtmasına imkan yok canım, sutyenden değil benimki de.
Evet Canim onunSaadet isimli arkadaşın bebeği mi, çok üzüldüm minik melek ailesinin şefaatçisi olsun inşallah, Allahım sabır versin, çok üzüldüm
Kizlar sabah sabah cok kötü oldum erken dogan bir bebek vardi malesef kaybetmisler ailesi icin dua edelim rabbim Sabir versin rabbim kimseyi evlatla sinamasin
Amin. Ben de çok üzüldüm. Allah beter acılarla sınamasın. Bol sabır diliyorum.Kizlar sabah sabah cok kötü oldum erken dogan bir bebek vardi malesef kaybetmisler ailesi icin dua edelim rabbim Sabir versin rabbim kimseyi evlatla sinamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?