Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim sağol :) napayım insan ister istemez takıyor işte sağlıcakla doğsunlar inşallah

Evet dün doktor ayrıntılı yapar gibi baktı tekrar bebeğin her şeyine beynine kalbine diğer organlarına kan akışına falan birşey olsa söylerdi dediğin gibi ne bileyim işte içime kurt düştü herkeste kime çekti bu bebek bu kadar kilolu falan eşim 3200 doğmuş ben 2100 neymiş anneden babadan biri iri doğmuşsa bebekte ona çekmiş olabilirmiş en iyisi duymamak bunları :)

Oglumda 2hafta,10gun falan onde cikiyordu ve doguma kadar boyle cikti
sin olcumde 4100gr falan cikiyordu :)
40+4 de 3690 gr dogdu
simdiki bebegimde 10gun falan onde
hatta gecen ayki kontrolumde 6hafta falan buyuk cikmisti ozaman korkmustum aynen senin gibi arastirmistim hep sonra detaylida haftasi ile uyumlu cikmisti
usg de olcumler birebir olmayabiliyor bukadar takma kafana

Bunun icin moral bozulur mu hic geri olmasi endiselendirir insani. Benimde onden gidiyo. Ilkinde 4hafta ondeydi bunda bebegin bas cevresiyle fln kilo olcuyolar bu dogim tarihini degistiren bisey degil usg +_500 gr oynar. 4hafta ileri 4kilo dogcak dedi dr tam doguma yarim saat kala 3500dogdu... cok takilma kilo isine

Geçmiş olsun canım, benim kaç gündür sağ göğsümün altı yan tarafıma doğru ağrıyor, zaten yanlarıma yatmaktan gına geldi, Allahım yardım etsin bize.
Sagol Can'ım Amin insallah
Benimde sağ böbregimde büyume var hep sol tarafma yatyorum
Oyle mı ya peki kaşık Ağrı'sı ve idrara çok cikma gibi şikayetin var mı ? Doğumdan sonra geçer Dedi doktor ama yine de korkuyorum

Merak etme Can'ım benim bebeğimde kilo, boy her yonden önde ilerliyor bastan beri de böyleydi Zaten. Doktor sisko diyor kizima gobis yapmış diyor :)) masallah oyle olmaları daha iyi bakimi kolay olur diyorlar. Bana da defalarca şekere baktı doktorum açlık-tokluk verdim bebeğin kilosundan dolayı ama çok sukur onunla ilgili değilmiş bebeğin kendi kilosu yanı seker yoksa hic Canını sıkmaya gerek yok :)

Canım benim kızımda önde gidiyor. Hatta bpd kafa çapı 2 hafta önde diğer değerleride önde hep. Bende tedirginim senin gibi. Birşey olsaydı doktor söylerdi herhalde diyorum. Sadece bana iri olucak dedi. Zamanında doğarsa 3500'ü geçer dedi. İnş yavrularımız sağlıkla doğar.

Sagol Can'ım Amin insallah

Oyle mı ya peki kaşık Ağrı'sı ve idrara çok cikma gibi şikayetin var mı ? Doğumdan sonra geçer Dedi doktor ama yine de korkuyorum
Ben de kasıkta ağrı yok ama idrara sık çıkıyorum, günde 2,5-3 lt su içiyorum, 1 lt kadar da ayran, sulu meyveler de yiyorum, o kadar idrara çıkma normal diye karşılıyorum artık.Senin de geçer inşallah doğumdan sonra canım, kendine stres yapma.

Senin kontrol ne zamandı canım, ben 12 sinde gidince göreceğim pozisyonunu bana da dönmüş gibi geliyor, baskı ve tekme yönleri değişmiş gibi hissediyorum, ben geceleri uyku sutyeni takıyorum, yumuşacık penye, acıtmasına imkan yok canım, sutyenden değil benimki de.

Tatlı bir şeyler yeyip uzan bakalım annesi, uyuyor olabilirler, ellerinle okşayınca tepki vereceklerdir, kötü düşünme hiç.

Burada belki de % 60 lık belki % 70 lik bir çoğunluğumuzun son kontrolleri önde çıktı, gününde ya da minimal olarak geride çıkan birkaç arkadaş var, bence kesinlikle gereksiz kafaya takıyorsun, o kadar vitamin içiyoruz, yememize içmemize dikkat ediyoruz ve usg ölçümlerine bağlı tahminler, ki zaten yanılma da olabiliyor, Allahın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah.

Kizlar sabah sabah cok kötü oldum erken dogan bir bebek vardi malesef kaybetmisler ailesi icin dua edelim rabbim Sabir versin rabbim kimseyi evlatla sinamasin
Saadet isimli arkadaşın bebeği mi, çok üzüldüm minik melek ailesinin şefaatçisi olsun inşallah, Allahım sabır versin, çok üzüldüm

25 inde benim kontrolum canım o zamana kadar nasil sabredecegim bilmiyorum. Ben de bu birkaçgündür ayaklari kaburgalarimda gibime geliyor . Belkide psikolojik. En gec 36 haftaya kadar dönse iyi olur. Umarim dönmüs olur seninki . Eşim diyor kontrole kadar kafaya takacak birsey buldun

Kizlar nasılsınız. Dun doktora gittik kizim doktora biraz kilolu geldi. 29 haftaligiz 1 kilo 400 gram geldi sizce gerçekten kilolu mu. Doktor da benden gizli şekerden şüphelendi bu gün kan vercez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…