- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Cok sukur sorun yokmus canim. Peki dogum kanalina girmesi ne demekmis yani yatman kendini yormaman falan gerekiyor mu
Oof kızlar etiketleyemedim kusura bakmayın
Aklınızda bulunsun ve benim gibi dehşet yaşamayın diye söyleyeyim.
Vampir kanala yerleşmiş, kısacası tam anlamıyla doğum pozisyonu almış. Öncesinde anormal hateketliydi meğerse dönmeye çalışırken aşırı efor sarfediyorlar ve sonrasında 1-2 gün dinleniyorlarmış. Uyku modunda oldukları için nabız yavaşlayabiliyormuş. Aklımı kaçıracaktım 2 gündür. Uykusuzluktan endişeden bitkin düştüm bende. Şuanda hareketlerini hala takip altında tutuyorum.
Bu kadar süredir ilk defa böylesi endişelendim.
Olurda hareketleri yavaşlarsa hepinizin aklında olsun, benim düştüğüm manyakça endişeye düşmeyin.
Kilomuz 1990 gr olmuş. Biraz az buldum haftama göre ama önemli olan sağlıklı olması
Bu vampir beni benden aldı yemin ederim bugün
Geçmiş olsun gecenlerde bende aynı seyleri yasadım yazmıstım buraya da. Ama benimki senden 2 hafta daha erkenci Olası erken doguma karsi ciger gelistirici yapildimi ve ek ilac basladimi merak ettim?Oof kızlar etiketleyemedim kusura bakmayın
Vampir kanala yerleşmiş, kısacası tam anlamıyla doğum pozisyonu almış. Öncesinde anormal hateketliydi meğerse dönmeye çalışırken aşırı efor sarfediyorlar ve sonrasında 1-2 gün dinleniyorlarmış. Uyku modunda oldukları için nabız yavaşlayabiliyormuş. Aklımı kaçıracaktım 2 gündür. Uykusuzluktan endişeden bitkin düştüm bende. Şuanda hareketlerini hala takip altında tutuyorum.
Olurda hareketleri yavaşlarsa hepinizin aklında olsun, benim düştüğüm manyakça endişeye düşmeyin.
Kilomuz 1990 gr olmuş. Biraz az buldum haftama göre ama önemli olan sağlıklı olması
ayyy kalktım ölçtüm şimdi normal çıktı canım sağ olasın . SEn nasılsın bebiş nasılAtesini olc canim mutlaka bak ben ates yuzunden dogurdum
aman iyi olun da etiket eksik kalsin. bir yanim biliyo tamam bisey yok ama diger yanim nerde kaldi bu kiz diye tepiniyo. neyse geldin sukur de rahatladik. opuyorum ikinizi de cok cok..
ayyy umarım ya normal en iyisi canım benim. böbreğin iyileşmesine de çok sevindim. bende bu ptesii gittiğimde baş aşağı dönmüş derse bende km yol yürürüm eminim. sağlıkla kalV vendetta42
Gecmis olsun canim ben de 3-4 gundur o durumdayim. Zaten astimim vardi, antalyada nem tavan yapinca iyice fena oldum bu ara. Agrilar ve bebekte asiri hareketlenme olunca da korktum, bugun doktora gitmiskende ilk nts'me girmis oldum. Bişi cikmadi. Bu arada devlete karar vermistim sabahtan da sonuc gostermeye gittim ama saatlerce kontrol hastalarini almadi bi de gec geldi doktor. Artik bi fena oldum,esim de gidelim dedi. Sonuclari alip ozeldeki doktoruma gittim. Icimi rahatlatti soyledikleri. Cok da iri degilmis,kafasi biraz buyukmus, normal doguma simdilik engel olmaz dedi. Bi de bobrekte rahatsizligi vardi bebisin, o da gerilemis, cok sevindim. O sevincle ne kadar kendimden gececek kadar agrim sizim olsada kilometrelerce yurumusum.
Geçmiş olsun gecenlerde bende aynı seyleri yasadım yazmıstım buraya da. Ama benimki senden 2 hafta daha erkenci Olası erken doguma karsi ciger gelistirici yapildimi ve ek ilac basladimi merak ettim?
Anladım zamanında gelsin bebeler inş :) bide merak etme benim de bikaç gün hareketleri azalmıştı şimdi tam gaz yola devam hemde daha sert :)Çok teşekkür ederim.
Son dönem fazla giremedim muhtemelen kaçırdım. Keşke denk gelseydim
Magnezyumun dozunu biraz daha arttırdı.
34. Hafta dolmak üzere olduğu için ek önleme gerek duymadı. Ciğer geliştirici doğum başladığı anda yapılabiliyormuş. Hafta olarak ileride gittiği için ciğer geliştiriciyi en sona bırakma kararı aldı.
Cok sewindim iyi olmaniza,Allahim saglikla kucaklarimiza aldirmayi nasip etsin insallah.Oof kızlar etiketleyemedim kusura bakmayın
Benim iş yerim evime yakın onun için gidip gelmeyi düşünüyorum ben sabah giderim, öğleden sonra çıkarım diye düşünüyorum bizim mesai saatleri çok sıkı değil ondan bu rahatlığımHER GÜN 1,5 SAAT OLARAK MI KULLANACAKSIN BEN TOPLU KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA
Canm özel sektör için detayları gerçekten bilmiyorum, ben ilk bu kanun çıktığında detaylıca okumuştum ilk iki ay için kullandığında ne maaşından ne de sağlık priminden kesinti oluyor ancak daha fazla yarı zamanlı çalışmayı istersen o zaman yarı maaş alıyorsun diye biliyorum.2-3 ay kadar önce personel alımı için bir bayanla görüşmüştüm, 1 yaşında bebeği varmış, annesi-kayınvalidesi ilgileniyormuş, görüşmeden 10 gün sonra mevcut işinden ayrıldığını duydum, dün telefonla arayıp eleman alımının ne zaman olacağını, bebeğe bakmak için işinden ayrıldığını ama ekonomik durumlar nedeniyle kısa sürede iş arayışına girdiğini söyledi. Çalışan kadınlar için durum hep böyle sanırım, ya bebeğinle geçireceğin zamandan feragat edeceksin, ya ekonomik gelirden. Allah zorda bırakmasın. Yarı zamanlı çalışmada asgari ücret üzerinden ödeme yapılıyormuş, zaten o da bakıcı, kreş ücreti, tek avantajı ssk prim günün eksilmiyor, iş kaybı yaşamıyorsun belki, o kadar tolerans da özel sektörde çok zor oluyor tabii.
Canm bende casual cadillac aldım hatta evde şuanda açıp baktım tekerlekleri bana küçük gelmedi alt sepeti geniş ana kucağı oldukça büyük belki bundan dolayı ağır olabilir ama çok konforlu görünüyor açıkcası ben beğendimBende cadillac casual de karar kıldım şok dakika değişmezse fikrim
https://www.e-bebek.com/cadillac-air-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-16cas019/ modeli bu
Chicco bende bakmıştım ama içime sinmedi pek niyeyse sevemedim ufak tekerlekli araba :)
Bende magnezyumu 5. Aydan beri kullanıyorum o zamanlarda kalça ağrısı vardı onların hepsi geçti son zamanlarda bacaklarıma kramp girecek gibi oluyordu doktor bana günde ihtiyaca göre 2 ye çıkarabilirsin demişti arada 2 tane alıyorum çok şükür ne kramp ne ağrım var şuanda magnezyumu bence ihmal etmemek lazımCanım kimseyii korkutmak istemem ama bendede magnezyum eksikliğinden şüphelendi doktor geçen ay kullanıyorum ben ama geçmedii kasılmalarım geçti bel agrısı kalça agrısı geçmedi bu gidişimdede agrıdan uyuyamadıgımı kalçama yürürken bile bişey batıyomuş gibi oldugunu anlatınca yönlendirdi hemen. Böyle olupta dogumdan sonra geçiyomuş ama korumak lazımmış kendimizi dikkat etmekte fayda var kontrolunde mutlaka anlat doktoruna inşallahh sende böyle birşey yokturr
Benimde bacaklarımda damarlar belirginleşti ama zaten vucudumun heryerinde damarlarım belirginleştiği için çok önemsemedim, ama bende önceden çok hareketliydim bacaklarım kaslıydı şimdi sanki selülütlenmiş gibi şimdiden çok takmamak lazım yaa doğumdan sonra düşünürüz artıkKızlar bir şey sormak istiyorum. Aranızda varis'i olan var mı? Ben turist rehberiyim, sürekli ayakta duruyordum hamilelikten önce. Ama malum terör yüzünden hamilelikte çalışamadım pek. Bacaklarımda ağrı gibi bir sıkıntım yok. Sadece selülit çok arttı. Ömrü hayatımda tabii bu kiloda hiç olmadım. Hep ona yoruyorum. Varis ile selülit ayırt edilebilir değil mi? Bacaklarımda öyle kılcal damar yok sadece 1 tane hafif bir damar görüntüsü var her ikisinde de. Boşyere kaygı yapıyorum. Kaygı eşiği düşük birisiydim zaten, hamilelik iyice düşürdü
Ben ayrıntılarına baktım cenaze doğum gibi nedenler hariç doğum iznini alabilirsin.Kızlar Günaydınlar,
Devlet hastanesinde takipli olan var mı acaba aranızda, ben devlette takipliyim ve çalışamaz raporu alma haftamdayim lakin devlet hastanelerinde rapor verilmesi durdurulmuş, ne yapacağım bilmiyorum.
Bu konu hakkında duyduğunuz bişey var mı acaba ?
Umarim donmus olur canim ama daha vakit var donmesi icin, bazilari daha gec donebiliyor diye biliyorum. Guzel haberlerini bekliyoruz o zaman. Siz de saglikla kalin canimayyy umarım ya normal en iyisi canım benim. böbreğin iyileşmesine de çok sevindim. bende bu ptesii gittiğimde baş aşağı dönmüş derse bende km yol yürürüm eminim. sağlıkla kal
Benimde son hafta pek iyi geçmedi arada kasıklarıma ağrı giriyor bunun nedenini pek anlayamadım yorgunluktan mı bebek kendine yer mi açmaya çalışıyor yoksa başka bişey mi var doktora da geçen hafta gitmiştim bir sorun yoktu sanırım kendimi bu hafta çok yordum ondandır diye düşünüyorum çok endişelenmemeye çalışıyorumtubisimben kesinlikle canım magnezyum içince zaten günğmde gecemde rahat geçiyordu ama bu öyle böyle bi agrı degildi belimde ve kalcamdaki yani normal agrılardan zaten ayırt ediliyodu o yüzden korkmuştum.
Çok saol canım. Normal doğuma hazır pozisyona gelmesi demek oluyor. 25. Haftada dönmüştü, 34 haftada kanala doğru girişi yapmış. Biraz aceleci gibi benimki. Dr kesinlikle iş yapmak yok bol bol tembellik yapacaksın, yardımcı bulup evi ona temizleteceksin dedi. Ufak tefek ağrılarımda oluyordu zaten 2 gündür. Belimde ve kasıklarımda ama gamsız olduğumdan önemsemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?