Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Parça parca Toplasam 4 saati geçmez. Sola dönsem sağa dönmek istiyorum ya da tersi. Bide dönüşlerim o kadar zor oluyor ki uyku falan kalmiyor.

hahahhaha aynen ben donuslerde ters donmus bocek gibi tepiniyorum. esimi durtuyorum artik adam uykusundan uyanmadan durtup devam edebiliyor :)) az kaldi artik bebis icin uykusuz kalacagiz bundan sonra kismetse. ya da bebisimizle birlikte bol bol uyuyacagiz diye dua edelim de belki kabul olur :)) isteyenin bi yuzu kara demisler...

Evet canım onlardan ama alıp gidiyomuşsun doktorun kendisi takıyomuş dediler belki yanlış takmamak için benim duyduğum anne öyle yaptırmıştır kış annesi olsam düşünmez taktırırdım hem belimi sıcak tutardıama şimdi herşey isilik yapıyo zaten bende doğru diyosun aslında belki yüzmeyi abartmış olabilirim

Kacinci haftada cantanizi hazirliyosunuz hanimlar ben artik baslayim diyorum camasirlari yikamaya erken mi acaba yaklastikca sabirsizlaniyorum cok heycanliyim saglikla gelsin bebisler insallah
Canım ben çantamı daha hazırlamadım ama çamaşırları yıkayıp ütüledim anın anını tutmadığı için canın istiyoken yap bence

d_d_m est hayırlı olsun sağlıkla bebeğinle kullanmakta nasip olur inşaallah. Çok sevindim en azından sorun kalmamasına. Bende işte 31+5 günlüğüm şuan Dr bir dahaki kontrole kadar 17 ağustos yani 35 haftalık oluyorum yani o zamana kadar sabah akşam al dedi bende sadece akşamları alıyorum İnşaallah sağlıkla zamanında kavusuruz yavrularimiza. Teşekürler

canım seni yanlış yönlendirmek istemem konuya detaylarıyla hakim değilim

Amin inşallah canım
Benim ki tüp bebek diye daha bi pimpirikleniyor doktorlar benim içinde çok değerli kıymetli bebeğim ama ne bileyim tedaviyle olunca sanki bebek uzaydan gelmiş değişik bi varlıkmış gibi davranıyorlar buna çok kızıyorum o da diğer bebekler gibi büyüyor gelişiyor anne karnında bide çok şükür benimkinin gelişimi en başından beri çok güzel gidiyor bende haliyle ne kadar doğal o kadar iyi kafasındayım ilaçları hep aklıma geldikçe alıyorum :) illa kimyasal onlarda ne kadar az zarar o kadar iyi bence rabbime sığındım bebeğim ona emanet

Gerçekten mii canım benim inşallah..
Evet canım Evlendiğimizden beri istiyorduk olmadı çok şükür 2. Tüp bebek denememizde oldu bebeğimiz bida sağlıcakla kucağımıza alsak derin nefes alıcaz eşimle :) Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Çalışabilir raporu 32+2 de aldım, ancak 32 haftanın bittiği günden hesapladılar. İlk adet tarihini soruyor ona göre otomatik hesaplıyorlar. Örenğin: benim haftalarım çarşambadan çarşambaya hesaplanıyor. Cuma günü kontrole gittiğimde açtırdım, fakat raporu 2 gün öncenin çarşamba gününü baz alarak açtılar.

Seni cok iyi anliyorum.bende erken dogumdan bebegimi kaybettiğim icin benim bebek icinde kiymetli bebek diyorlar ondan bunlar tedbir vok sukur hamileligim normal ilerliyor yoksa. Aynen bende ne kadar dogal o kadar iyi diye dusunuyorum ama sanki kullanmazsamda vicdan azabi çıkıyorum karisik yani Biz tedbirimizi aldik tevekkül Allah a. Rabbime emanet benim ki de

Kolonya sürüyorum daha sonra krem epey etkili oldu bende de ağrı vardı

Ne ilacı kullanıyorsunuz? Benim bıdıkta tüp bebek. Şuan için doktorum sorunluyum gibi davranmadı ana ayrıntılı için gittiğim doktor boşu boşuna korkutmuştu.

Ne ilacı kullanıyorsunuz? Benim bıdıkta tüp bebek. Şuan için doktorum sorunluyum gibi davranmadı ana ayrıntılı için gittiğim doktor boşu boşuna korkutmuştu.
Bende aslında ayrintiliya gidene kadar hiçbirşey kullanmiyordum vitaminler dışında. Ayrıntılı dr tedbir amaçlı progestan veya pruloton iğne kullanmami tavsiye etti. Hafta bir toplam 6 kere iğne kullandim son iki iğneden artık vücudum alerjik reaksiyon verince h.basi Dr progestana başlattı günde iki kere. Bakma en iyisi ilacsiz geçirmek bir sorunun yoksa ilaçlar hormon hep eğer sorunun şikayetin yok Dr gerek duymuyorsa hic takılma canim

Canım ben çantamı daha hazırlamadım ama çamaşırları yıkayıp ütüledim anın anını tutmadığı için canın istiyoken yap bence
Aslinda dogru soyluyosun okadar cok camasiri varki yikayip kurutup utulemeyi gozumde buyutuyorum canim istemiyo yapiym ciksin aradan saol canim:))

Ben progestan kullanıyorum doktorum 3x1 dedi ama azalttım ben bide coraspin kullanıyorum o da günde 1 onu da bu aralar aklıma geldikçe içiyorum :) bide diğer kan hapı vitamin balık yağı falan var işte bu aralar hepsini aklıma geldikçe içiyorum :)

kizlar bizde dr dan geldik dr bana su azligi sebebiyle calisamaz raporu verdi maalesef

3 gun sonra tekrar kontrol edilecek gelisimi haftasoyla uyumlu fakat suyu azaliyo dua edin kizlar da erken dogum olmasin 35. haftaya kadar beleyecegiz dedi

30 +4 haftalik 1650 gram olmusuz biraz ufak ama sagligi yerinde olsunda hic dert etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…