İlk defa kabus gibi bir sabah yaşıyorum.
Başından beri çok rahat keyifli geçiyor gebişlik ama 2 gündür bariz ani bir hareket azalması var.
Nabzında düşüş var bebeğin.
Bugün kontrol günümüzdü umarım iyi haberler alır döneriz eve.
İlk defa aşırı endişeliyim uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum.
Ne yaptıysam kar etmedi dünden beri.
İçini ferah tut adaşımızın birşeyi yoktur biz ona buradan iyi enerjilerr gönderiyoruzz.. Kıpırdıcak yeri azalmıştır annesi.. İyi haberlerlee dön inşallahh bekliyoruuzz..
Ben de eşimden uzakta Istanbuldayim buradaki mahalledeki uzman dr teyzelerin yaptığı yorumlar beni benden alıyor :) ilk yorum erkek bu bebek oldu karnım biraz sivri diye. Oysa ki bugüne kadar bir kez bile erkek demedi doktorlar tereddüt bile etmediler. Sonrasında ayakların şişmiş tuz yeme. Ayaklarimin normalde de tombul bir yapısı var sis degil diyorum inanmiyorlar :) sonrasinda beni yilda 1 yada 2 kez gören uzak bir komşu bu kizin yüzü şişmiş ayy diyor :) en son da dün ki yorum senin karnın aşağıda oldu :) değil diyorum olsa doktor derdi diyorum inanmiyorlar :) eşime anlatinca dedi ki sen hic doktora gidipte para verme onlar dogurtur seni
Yyapayalniz1
hahahahaa gerçekten öyleleerr.. Annemin uyuz komşusuu da geçen bana ayyyy sen çok çirkinleştin eminmisin bebegin erkek olacagına dedi.. Yanii gel benii o halinlee üşenmeden yol saçımı başımı diyolar fesatlıktan anacım bunlar fesatlıktann
Başından beri çok rahat keyifli geçiyor gebişlik ama 2 gündür bariz ani bir hareket azalması var.
Bende Bi kac gündür endişeliyim aslinda normalde masallah çok hareketlidir şimdide hareketi var ama o kadar sert degil ve azaldı. Son haftalara yoruyorum ve yeri azaldı diye sanirim diyorum. Sonuçlardan haberdar et bizi insallah Bebisin iyidir merak etme :)
Yyapayalniz1
hahahahaa gerçekten öyleleerr.. Annemin uyuz komşusuu da geçen bana ayyyy sen çok çirkinleştin eminmisin bebegin erkek olacagına dedi.. Yanii gel benii o halinlee üşenmeden yol saçımı başımı diyolar fesatlıktan anacım bunlar fesatlıktann
Doktordan geldik kizimizi gördük çok şükür sağlığı iyi.34+1 haftalık.boyu 49 cm kilosu 2.570 kg.gelişimi iyi.yanaklı bir kız olacakmış doktorumuz söyledi
Kizlar merhaba. Bugun.doktora gittik. 1600 olmus kızımız. Doktor bundan sonra her hafta gelin dedi. Bir aksilik.mi var dedim. Hersey guzel benim ama ben 8. Aydan sonra her hagta bakiyorum dedi. Sizin de boyle oldu mu?
Biz en son 30+1 de gittik, 1882 gramdı, gelişimi de 3 hafta kadar önde gidiyor, doktor artık daha sık çağırır diye düşünmüştüm, bir ay sonraya çağırdı, ben de ona şaşırdım.12 ağustosta bir sonraki kontrolümüz. Bugün de iş yeri çok yoğundu, sürekli kasılmalarım var.