Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de 31+1 de gitmiştim 35+4 e randevu verdi canım. Sonra 2 haftada bire düşüyor randevularım. Bir sıkıntı olmadığı sürece her hafta çağırmaları anlamsız.

Koskocaman maşallah gelsin prensesine de sana da o zaman ASSELL87 zaten 2 kg bebek, 1 kg plasenta, 1 kg bebeğin suyu, 1 kg büyüyen rahim, 1,5 kg artan kan miktarı, 1-2 kg annede depolanan su miktarı, 1 kg kadar da büyüyen göğüsler deniliyor. Sen bütün bu rakamları+ 5 kg'ın içine nasıl sığdırdınilk bebiş sezaryen miyidi senin tatlım, bu da mı sezaryen olacak, gününü neye göre söyledi doktorun?

Ben de 31+1 de gitmiştim 35+4 e randevu verdi canım. Sonra 2 haftada bire düşüyor randevularım. Bir sıkıntı olmadığı sürece her hafta çağırmaları anlamsız.
Teşekkür ederim canım, insan kendisini telkin etse de her eşy yolunda ondandır diye, bir dış ses daha ikna edici oluyor bu durumlarda.
Doktora "bu saatten sonra özellikle dikakt etmem, yapmam, yapmamam gerekenler filan var mı" diye sordum, "36. haftaya kadar hiçbir şeyi kısıtlamıyorum ben, sauna, hamam hariç, onun dışında yapabileceğiniz her şeyi yapın, gezin, dolaşın,tatile çıkın, tadını çıkarın bu günlerin" dedi, bayramda çok gezdik diye eşim takılıyordu sürekli bana, doktor da öyle söyleyince, "ben gelmeden tembihledin mi doktoru da ne yaptın" diyor

Sıkma canını, daha zaman var bulursun inşallah gönlünce bir doktor-hastane.

günaydın güzel anneler bugün 35 e başladık inşallah :) işyerinde son 2 haftam sağlıkla inş. Sizler nasılsınız
Maşallah canım size, biz de yarından sonra 33 e başlayacağız inşallah, 37 'ye kadar devam etme hedefimiz var, bakalım dayanabilecek miyiz, senin 2 haftacık kalmış, nasıl geçti?

V vendetta42
Gecmis olsun canim ben de 3-4 gundur o durumdayim. Zaten astimim vardi, antalyada nem tavan yapinca iyice fena oldum bu ara. Agrilar ve bebekte asiri hareketlenme olunca da korktum, bugun doktora gitmiskende ilk nts'me girmis oldum. Bişi cikmadi. Bu arada devlete karar vermistim sabahtan da sonuc gostermeye gittim ama saatlerce kontrol hastalarini almadi bi de gec geldi doktor. Artik bi fena oldum,esim de gidelim dedi. Sonuclari alip ozeldeki doktoruma gittim. Icimi rahatlatti soyledikleri. Cok da iri degilmis,kafasi biraz buyukmus, normal doguma simdilik engel olmaz dedi. Bi de bobrekte rahatsizligi vardi bebisin, o da gerilemis, cok sevindim. O sevincle ne kadar kendimden gececek kadar agrim sizim olsada kilometrelerce yurumusum.

Doktora en son 32. haftada gittim. Ama doktor 3 hafta sonraya randevu verdi bir sonrakine. Ama sanki bir iki gundur kasik agrim var randevum 8inde. Normal midir artik bu kasik ağrıları

Oof kızlar etiketleyemedim kusura bakmayın
Aklınızda bulunsun ve benim gibi dehşet yaşamayın diye söyleyeyim.
Vampir kanala yerleşmiş, kısacası tam anlamıyla doğum pozisyonu almış. Öncesinde anormal hateketliydi meğerse dönmeye çalışırken aşırı efor sarfediyorlar ve sonrasında 1-2 gün dinleniyorlarmış. Uyku modunda oldukları için nabız yavaşlayabiliyormuş. Aklımı kaçıracaktım 2 gündür. Uykusuzluktan endişeden bitkin düştüm bende. Şuanda hareketlerini hala takip altında tutuyorum.
Bu kadar süredir ilk defa böylesi endişelendim.
Olurda hareketleri yavaşlarsa hepinizin aklında olsun, benim düştüğüm manyakça endişeye düşmeyin.
Kilomuz 1990 gr olmuş. Biraz az buldum haftama göre ama önemli olan sağlıklı olması
Bu vampir beni benden aldı yemin ederim bugün

Cok sukur sorun yokmus canim. Peki dogum kanalina girmesi ne demekmis yani yatman kendini yormaman falan gerekiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…