- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
Cevap verdiğin için Sağol cnm.yrn gidecektim bugün gittim doktora oda şuanlık iptal dedi hayırlısı tabi ben gitmesin istiyordum çünkü başka kime gidebilirim diye düşünmekten yorulmustum doktorumu seviyorum ama kısmet tabiki..Allah hayırlı insanlar hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşallahİzinler ikinci bir emre kadar durduruldu. Genelge ile kalkmadığı sürece yıllık izin kullanamayacaktır. Ama Ağustos sonunda izinler serbest bırakılırsa tabi kullanır iznini .
Anladım zamanında gelsin bebeler inş :) bide merak etme benim de bikaç gün hareketleri azalmıştı şimdi tam gaz yola devam hemde daha sert :)
DIPTISDIPTIS canımmm çok sevindim yaaaa saatlerdir girip bakmaktan helak oldum. bol bol dinlen artık .sağlıkla kalınn
Cok sewindim iyi olmaniza,Allahim saglikla kucaklarimiza aldirmayi nasip etsin insallah.
Geçmiş olsun tekrardan canım. Artık bol bol dinleniyorsun o zaman sakın ihmal etme doktorun söylediklerini. Bende de ara ara kasik ağrısı oluyor bende normal diye gecistiriyorum insallah sorun yoktur. Bide hareketlerini eski yerinde mi hissediyorsun yoksa daha aşağıda mı?
Kızlar benim sol bacak bitti biraz yoriyim kendimi sağla adım atıyorum solu sürüyorum kasığıma çok baskı yapmaya başladı biyerde denk geldm göbeği bağlatıyomuş bazı doktorlar kasığa daha az baskı yapıyomuş ağrılar azalıyomuş ama bu sıcakta da kim bağlatsın kendini kızım da iki ayağını karnımın sağına yasladı sağolsun hiç değilse uyurken bi sağ bi sol yapmaya çalışıp sol tarafımı çürümekten korumaya çalışıyodum ama sağıma dönünce yatakta zıplıyo sankizilli nasıl isterse öyle uyuyoruz yani o uyuyo
İyi geceler daha önce yazılmıştı kusura bakmayın sayfaları bulamadım tekrar soruyorum gogus ucu sizlamalari için ne yapiyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz? Akşamdan beri tek taraflı sol göğsümde sızlama var aciyla birlikte. Oneriniz var mı size iyi gelen?
Gece aktifliğine yeniden başladı sıpa. Canı doktor çekmiş bizimkinin
Oof canım ya öncelikle çok teşekkür ederim. Yazdıktan sonrada çok pişman oldum zaten
Hepimizin hamiş olduğunu etkilenebileceğimizi unuttum
Nasıl ödüm koptuysa ve nasıl psikopat bir endişeye girdiysem düşünememişim. Sonradan çok kızdım kendime lütfen kusuruma bakmayın
Çok teşekkür ederimdoğup sağlıkla öpüp koklayalım artık
İsteyen kimsenin kucağı karnı boş kalmasın
Saol canım. Kimseye böylesi korku salmasın bebişikasık ağrıları gayet normal endişe etme. Yer değiştirirken veya çok yorulduğunda olabiliyor. Tek çağresi dinlemek
Şuanda dizlerini daha üst ortalarda kafasını daha aşağıda hissediyorum. En büyük farkı zaten bitmeyen wc çilem dahada fena duruma geldi. 2 damla idrarın bile gelse çağlayacakmışsın gibi hissediyorsun, wc bir gidiyorsun 2 damla
Sana eşlik edebilirim canim kaç gündür uyuyamuyorum. Bi agrim var bi sıcak. Çok zor şu son günler ya bende uyumak istiyorumUyuyun kizlar Bebek karnınızdayken gece gündüz uyuyun
1 dk uyku için neler vermezdim oluyor Bebek doğup gece gündüz ağlayınca
Uykuyu bu kadar severken benim yine uyuyamam ne olacak
Sabah maximum 7 ye kadar yataktayım sonra zaten sıkılıyorum madem uyumuyorum ne işim var bu kadar yatakta değil mi
Bu hamileliğimden de uykusuzluk hatırlayacağım demekki
Kusura bakma anca cevap verebildim telde sıkıntı vardı siteye giremedim bilgisayardan da bakamadım evde usta var oğlumuz için hazırlıklara başladık sonunda :) valla durumumu bende anlamadım ama son 1 2 aydır sorun yok rahim ağzı ölçümümde iyi çıkıyor çok şükür doktorum progestanı 34 e kadar kullan dedi ama ben azalttım inşallah nasip olursa normal doğum istiyorum çünkü ilacı azalttığımdan doktorun haberi yok :) 1 ağustosta inşallah kontrolüm var bakalım ne dicek o zaman 32+3 olucam hakkımızda hayırlısı olur inşallahCanim selam nasılsın? Seninle konusmustuk daha önce rahim ağzında olcumuyle ilgili. İnsaallah yolundadir herşey sen şuan herhangi bir ilaç veya iğne kullanıyor musun? Ben pruloton kullandım 6 tane son ikisi alerji yaptı bende dr da progestan a devam edelim benim tedbir amaçlı daha önce erken doğum gecmisim oldugundan. Ama kimi yerde bu haftalarda alınan progestan hormonun bir etkisi olmadigi yaziyor tereddütle kaldım. Dr umda kuvez haftası geçene kadar kullanalım dedi kafam karıştı
Amiin Amiin sağlıcakla gelsinler inşallah kendi adıma 2.5 yıldır bekliyordum inşallah sağ salim kucağıma da almak nasip olurAnladım canım haklısın ben port bebe almadığım için tabi fiyatı etkiledi, ya onlar sağlıkla gelsin de heerbişey alınırsonra inş onlarla birlikte tıpır tıpır alışverişe gittiğimiz günler de geliir
Evet sakaryada yaşıyorum güzel bir fiyata almışsınız tam modeli ne aldığınız arabanın ben casual air comfort modelini beğendim onu alıcaz inşallah onun fiyatı 1600tl ve hangi mağazadan aldınız siz bebek arabasınıSakarya'da idiniz galiba salı günü bende Bebek arabasını Adapazarı'ndan aldım İstanbul da oturuyorum ben ailem burada. Casual cadillac aldım 900 TL ye.
Ben Chicco için tekerlekleri ufak demiştim casualin beğendiğim modelinin tekerlekleri gayet iyi arka tekerler büyük bide istediğim gibi sanırım sen yanlış anlamışsın :) casuali bende beğeniyorum chicconun arabalarını beğenmiyorum benCanm bende casual cadillac aldım hatta evde şuanda açıp baktım tekerlekleri bana küçük gelmedi alt sepeti geniş ana kucağı oldukça büyük belki bundan dolayı ağır olabilir ama çok konforlu görünüyor açıkcası ben beğendim
Uyuyabildin miSana eşlik edebilirim canim kaç gündür uyuyamuyorum. Bi agrim var bi sıcak. Çok zor şu son günler ya bende uyumak istiyorum
Parça parca Toplasam 4 saati geçmez. Sola dönsem sağa dönmek istiyorum ya da tersi. Bide dönüşlerim o kadar zor oluyor ki uyku falan kalmiyor.Uyuyabildin mi
Kaçta kalktın?
Sayaç olsa saysa sağa sola 500 kez dönmüşümdğr sağa dödüğüm an sola dönmek istiyorum zaten
Gerçekten mii canım benim inşallah..Amiin Amiin sağlıcakla gelsinler inşallah kendi adıma 2.5 yıldır bekliyordum inşallah sağ salim kucağıma da almak nasip olur
Kızlar benim sol bacak bitti biraz yoriyim kendimi sağla adım atıyorum solu sürüyorum kasığıma çok baskı yapmaya başladı biyerde denk geldm göbeği bağlatıyomuş bazı doktorlar kasığa daha az baskı yapıyomuş ağrılar azalıyomuş ama bu sıcakta da kim bağlatsın kendini kızım da iki ayağını karnımın sağına yasladı sağolsun hiç değilse uyurken bi sağ bi sol yapmaya çalışıp sol tarafımı çürümekten korumaya çalışıyodum ama sağıma dönünce yatakta zıplıyo sankizilli nasıl isterse öyle uyuyoruz yani o uyuyo
doğum, düğün ve refakat izinleri devam ediyor cnm yıllık izinler durduruldu. gelen yazı o şekilde. parmağı kopan personelimizi raporlu olmasına rağmen geri çağırdık ama doğum izninde ki arkadaşın izni devam ediyor. doğum raporu istisna bir durum.
Acı içten mi yüzeysel mi?
Benim yüzeysel olduğu için lansinoh kullandım ama bana çok yaramadı açıkcası. Şimdi garmastan kullanıyorum ama oda henüz etki etmedi
Sırada zeytinyağı, işe yaramazsa tahin yağı, oda işe yaramazsa ayva çekirdeği jeli yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?