Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar benim doğum yaklaştıkça değişik korkularım olmaya başladı benim FSH yüksekliğinden (erken menopoz) doktorlar acil çocuk dusun hatta direk tüp bebek dedi yumurta sayım az ve kalitesizdi ama adet düzensizliğim hiç olmadı. Şubat ayinda tüp bebek yaptiracakken ocakta hamile olduğumu öğrendim. Sonrasında da hep bir korku kalitesiz yumurtanın dollenmesiyle sağlıksız gebelik oluşur dediler hep bir tedirginlikle gecti. Şükür minigimin su ana kadar testlerinde ya da muayenelerde bir sorunu çıkmadı. Ama şimdi normal doğum sırasında ya yapamazsam bisey olursa diye korkuyorum. Bide evliligimizin başında ilişkiye girmede problemlerim oldu sonra atlattım çok şükür ama alttan muayenelerde hala skntilarim oluyor. 37. Haftada çatı muayenesi olacakmış şimdiden korkusu başladı. 8 ağustosda doktoruma bu durumları anlatmayı dusunuyorum. Normal doğum yapmayı çok çok istiyorum ama bu durumlardan dolayı yapamam ve bebeğe bisey olur diye korkuyorum

aynen canım ya biz bebişlerle bol bol uyumayı isteyelim 45 günüm kaldı bi de 4 gün 5 gün kaldı diyebilseydik

Kocaman maşallah prensesinize canım doğum şekli, zamanı ile ilgili bir şey söyledi mi doktorun, ya da senin bir tercihin var mı?
Sağol canım.hepimizin bebişlerine maşallah.normal doğum düşünüyorum.doktorum olabilir dedi.ama yine 38.haftada çatı muayenesi yapcak bebeğin son kilosu gelişi oba göre karar vercek.kızımız iri olursa sezaryan da diyebilir.ama ben.normal istiyorum.bakalım 38.hafta kesinleşecek.

umarım herşey yolunda gider canım. ama ufak falan da değil bence. ben 30+0 gittiğimde 1557 gr ve Dr gayet normal dedi. asıl bu haftalardan sonra her hafta ortalama 200 ile 250 gr arası alıyor. sağlıkla kal

Benim sol göğüste başlayan bir kaşıntı , kuruluk vardı 2 ay kadara önce, lansino sürdüm hi fayda etmedi, bitkisel yağ karışımı sürdüm geçmedi, dermatoloğa yönlendirdi doktorum, hafif egzamatik olmuş, gebelikte çok karşılaşıyoruz dedi, momecon merhem verdi, 15 gün sabah akşam sürdüm ancak geçti.

Suanlik kaşıntı yok sukur ki ama ucunda bir sızlama oluyor ki sorma özellikle akşamları başlıyor kontrolum var salı günü dr sorarım. Ama kolonyayi deneyecegim kremlemeden once. Sana da çok geçmiş olsun canım. benim cildimde çok kuru egzama kuru ciltlerde de çok görülüyormus dikkat et kendine

Benim doktor ilaç sevmiyor. Tüp bebek merkezinde doktorum ilk başta tüp bebek ilaçları hariç folikasitte asit ve progesteron vermişti ikisine de 12 hafta kullandım bitti. Başka doktora gidiyorum şimdi. Sadece vitaminler var

Kan hapı ve vitaminler önemli aslında. Kullansan iyi olurdu. Şifa olsun. Şükür bu zamana kadar geldik...

En doğrusu canım yoksa ilaçlar yok yanı zaten alerjen bir vücudum var. Bakma benim sürekli gittiğim Dr um bilmiyor iğne yada ilaç kullandığımı keser beni :) prof tan sonra senin şuan bunlara ihtiyacın yok Dr un olarak kullanmanı istemiyorum demişti ben bir Dr a daha gidiyorum kontrol amaçlı o yazdı bana. Yoksa mümkün değil benim Dr fazla vitamine bile karşı.

Beni de normal oturtmuyor işte de arkama çok yaslanamıyorum dik oturmak zorundayım hemen göğsümün altına atıyor tekmesini, tezgahın önünde musluğa uzanmaya çalışıyorum karnım tezgaha değsin oraya da atıyor bir tekme hiç keyfi bozulmasın hanfendinin şimdiden onlara göre yaşamaya başladık doğduklarında ne halde olacağız kim bilir

Evet canm yazdıktan sonra tekrar okudum yanlış anlamışım

Kacinci haftada cantanizi hazirliyosunuz hanimlar ben artik baslayim diyorum camasirlari yikamaya erken mi acaba yaklastikca sabirsizlaniyorum cok heycanliyim saglikla gelsin bebisler insallah
Seninle hemen hemen aynıyız ben yıkama ütüleme işini hallettim ama çanta hazırlama için bekliyorum ağustos olsun öyle hazırlarım diye

Doğum raporu için bir sıkıntı yok bende memurum bu hafta başından itibaren iki hafta için yıllık iznimi almıştım malesef bir gün sonra işe başlamak zorunda kaldım sen 32 de ayrılıyorsun galiba izne ben 37 i beklemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak

Canm Allahın izniyle zamanında gelir inşallah sen rahat tut kafanı bol bol su iç

Kg olarak normal canım. 34+0 2000 gram olarak ölçüldü benimkide.
Çok engin bilgim yok ama su azlığı için özellikle havuç tavsiye ediyorlardı.

Tarih belli mi canım kaçıncı haftada olacak?

Erken gelmeye kalkışmazsa 30 Ağustos olarak konuşuldu en son. 39+5 oluyor sanırım. Ne kadar geç o kadar iyi olur düşüncesindeyim

İtinayla kuzen ve en yakın arkadaş nedimesi olunur. Kendileri aynı gün farklı saatlerde ve farklı şehirlerde evlenerek yılın golünü attılar bana. 10 gündür ev yerleştirme, kına ve düğün hazırlıkları derken yerimde oturamadım. Mitingler sebebiyle de yollarda geçen süreç çok uzuyor. Yarın bir bitsin artık diyorum.İşin garibi yorulmam gereken yerde anlamsız bir enerjiyle doluyum. Bebik de tripli sanırım bana, gün içinde sesi soluğu çıkmıyor. Eşime kavuştum diye sevinmiştim toplasan 1 saat yalnız kalamadım. O da başka triplerde. Dua edin de yollarda doğurmayayım :))

Seninle hemen hemen aynıyız ben yıkama ütüleme işini hallettim ama çanta hazırlama için bekliyorum ağustos olsun öyle hazırlarım diye
Evet canim ayniyiz:))bebislerin nezanan gelecegi belli olmaz benim iki cocugumda tam 37 haftalikken dogdu hazir dursun hersey ne olur ne olmaz bende baslayim artik yavas yavas toparlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…