- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
aynen canım ya biz bebişlerle bol bol uyumayı isteyelimhahahhaha aynen ben donuslerde ters donmus bocek gibi tepiniyorum. esimi durtuyorum artik adam uykusundan uyanmadan durtup devam edebiliyor :)) az kaldi artik bebis icin uykusuz kalacagiz bundan sonra kismetse. ya da bebisimizle birlikte bol bol uyuyacagiz diye dua edelim de belki kabul olur :)) isteyenin bi yuzu kara demisler...
Sağol canım.hepimizin bebişlerine maşallah.normal doğum düşünüyorum.doktorum olabilir dedi.ama yine 38.haftada çatı muayenesi yapcak bebeğin son kilosu gelişi oba göre karar vercek.kızımız iri olursa sezaryan da diyebilir.ama ben.normal istiyorum.bakalım 38.hafta kesinleşecek.Kocaman maşallah prensesinize canımdoğum şekli, zamanı ile ilgili bir şey söyledi mi doktorun, ya da senin bir tercihin var mı?
umarım herşey yolunda gider canım. ama ufak falan da değil bence. ben 30+0 gittiğimde 1557 gr ve Dr gayet normal dedi. asıl bu haftalardan sonra her hafta ortalama 200 ile 250 gr arası alıyor. sağlıkla kalkizlar bizde dr dan geldik dr bana su azligi sebebiyle calisamaz raporu verdi maalesef
3 gun sonra tekrar kontrol edilecek gelisimi haftasoyla uyumlu fakat suyu azaliyo dua edin kizlar da erken dogum olmasin 35. haftaya kadar beleyecegiz dedi
30 +4 haftalik 1650 gram olmusuz biraz ufak ama sagligi yerinde olsunda hic dert etmiyorum
:) Anladım canım sen normal doğum mu istiyorsun sanki sezeryan olacaktı diye hatirladim karıştırmış da olabilirim?
su an emzirmiyoruz onarim icin direk bephanten kullansan ya :)
Suanlik kaşıntı yok sukur ki ama ucunda bir sızlama oluyor ki sorma özellikle akşamları başlıyor kontrolum var salı günü dr sorarım. Ama kolonyayi deneyecegim kremlemeden once. Sana da çok geçmiş olsun canım. benim cildimde çok kuru egzama kuru ciltlerde de çok görülüyormus dikkat et kendineBenim sol göğüste başlayan bir kaşıntı , kuruluk vardı 2 ay kadara önce, lansino sürdüm hi fayda etmedi, bitkisel yağ karışımı sürdüm geçmedi, dermatoloğa yönlendirdi doktorum, hafif egzamatik olmuş, gebelikte çok karşılaşıyoruz dedi, momecon merhem verdi, 15 gün sabah akşam sürdüm ancak geçti.
Sezeryan olacak canım
Bende aslında ayrintiliya gidene kadar hiçbirşey kullanmiyordum vitaminler dışında. Ayrıntılı dr tedbir amaçlı progestan veya pruloton iğne kullanmami tavsiye etti. Hafta bir toplam 6 kere iğne kullandim son iki iğneden artık vücudum alerjik reaksiyon verince h.basi Dr progestana başlattı günde iki kere. Bakma en iyisi ilacsiz geçirmek bir sorunun yoksa ilaçlar hormon hep eğer sorunun şikayetin yok Dr gerek duymuyorsa hic takılma canim
Ben progestan kullanıyorum doktorum 3x1 dedi ama azalttım ben bide coraspin kullanıyorum o da günde 1 onu da bu aralar aklıma geldikçe içiyorum :) bide diğer kan hapı vitamin balık yağı falan var işte bu aralar hepsini aklıma geldikçe içiyorum :)
En doğrusu canım yoksa ilaçlar yok yanı zaten alerjen bir vücudum var. Bakma benim sürekli gittiğim Dr um bilmiyor iğne yada ilaç kullandığımı keser beni :) prof tan sonra senin şuan bunlara ihtiyacın yok Dr un olarak kullanmanı istemiyorum demişti ben bir Dr a daha gidiyorum kontrol amaçlı o yazdı bana. Yoksa mümkün değil benim Dr fazla vitamine bile karşı.Benim doktor ilaç sevmiyor. Tüp bebek merkezinde doktorum ilk başta tüp bebek ilaçları hariç folikasitte asit ve progesteron vermişti ikisine de 12 hafta kullandım bitti. Başka doktora gidiyorum şimdi. Sadece vitaminler var
Kan hapı ve vitaminler önemli aslında. Kullansan iyi olurdu. Şifa olsun. Şükür bu zamana kadar geldik...
Kızlar benim sol bacak bitti biraz yoriyim kendimi sağla adım atıyorum solu sürüyorum kasığıma çok baskı yapmaya başladı biyerde denk geldm göbeği bağlatıyomuş bazı doktorlar kasığa daha az baskı yapıyomuş ağrılar azalıyomuş ama bu sıcakta da kim bağlatsın kendini kızım da iki ayağını karnımın sağına yasladı sağolsun hiç değilse uyurken bi sağ bi sol yapmaya çalışıp sol tarafımı çürümekten korumaya çalışıyodum ama sağıma dönünce yatakta zıplıyo sankizilli nasıl isterse öyle uyuyoruz yani o uyuyo
Evet canm yazdıktan sonra tekrar okudum yanlış anlamışımBen Chicco için tekerlekleri ufak demiştim casualin beğendiğim modelinin tekerlekleri gayet iyi arka tekerler büyük bide istediğim gibi sanırım sen yanlış anlamışsın :) casuali bende beğeniyorum chicconun arabalarını beğenmiyorum ben
Seninle hemen hemen aynıyız ben yıkama ütüleme işini hallettim ama çanta hazırlama için bekliyorum ağustos olsun öyle hazırlarım diyeKacinci haftada cantanizi hazirliyosunuz hanimlar ben artik baslayim diyorum camasirlari yikamaya erken mi acaba yaklastikca sabirsizlaniyorum cok heycanliyim saglikla gelsin bebisler insallah
Doğum raporu için bir sıkıntı yok bende memurum bu hafta başından itibaren iki hafta için yıllık iznimi almıştım malesef bir gün sonra işe başlamak zorunda kaldımSağlık raporu olanlar muaf, sadece yıllık izinli olanlar İşe gidecek. Memurlar.nette açıklamış. Mazeret izni de kapsam dışı.
Ben 32. Haftalık iznimi daha önceden almıştım. Durum raporu diyor üstünde. Pazartesi den itibaren. Sorun olmaz dimi kızlar. Memurum bu arada.
Canm Allahın izniyle zamanında gelir inşallah sen rahat tut kafanı bol bol su içkizlar bizde dr dan geldik dr bana su azligi sebebiyle calisamaz raporu verdi maalesef
3 gun sonra tekrar kontrol edilecek gelisimi haftasoyla uyumlu fakat suyu azaliyo dua edin kizlar da erken dogum olmasin 35. haftaya kadar beleyecegiz dedi
30 +4 haftalik 1650 gram olmusuz biraz ufak ama sagligi yerinde olsunda hic dert etmiyorum
kizlar bizde dr dan geldik dr bana su azligi sebebiyle calisamaz raporu verdi maalesef
Tarih belli mi canım kaçıncı haftada olacak?
Canm Allahın izniyle zamanında gelir inşallah sen rahat tut kafanı bol bol su iç
Evet canim ayniyiz:))bebislerin nezanan gelecegi belli olmaz benim iki cocugumda tam 37 haftalikken dogdu hazir dursun hersey ne olur ne olmaz bende baslayim artik yavas yavas toparlarimSeninle hemen hemen aynıyız ben yıkama ütüleme işini hallettim ama çanta hazırlama için bekliyorum ağustos olsun öyle hazırlarım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?