- 28 Mart 2013
- 301
- 565
- 103
Beni de normal oturtmuyor işte de arkama çok yaslanamıyorum dik oturmak zorundayım hemen göğsümün altına atıyor tekmesini, tezgahın önünde musluğa uzanmaya çalışıyorum karnım tezgaha değsin oraya da atıyor bir tekme hiç keyfi bozulmasın hanfendinin şimdiden onlara göre yaşamaya başladık doğduklarında ne halde olacağız kim bilir
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun, normalde aşırı kuru değildir cildim, hamilelikle her şeyin dengesi değişti malum. Görümcem de hamile 5. ayında, 2 defa göğsünden sıvı gelmiş, benden henüz gelen bir şey yok,dünki takvimimde göğüsten sıvı gelebilir yazıyordu, senden sıvı filan geldi mi?Suanlik kaşıntı yok sukur ki ama ucunda bir sızlama oluyor ki sorma özellikle akşamları başlıyor kontrolum var salı günü dr sorarım. Ama kolonyayi deneyecegim kremlemeden once. Sana da çok geçmiş olsun canım. benim cildimde çok kuru egzama kuru ciltlerde de çok görülüyormus dikkat et kendine
Sağol canım. Benden henuz sivi gelmedi gelmesin simdilik ben zaten pimpirikli acaba kotu etkiler mi bilmem ne diye kafamda kurar dururum ben Dr sormuştum onlarin sütü çok mu olur diye hayır alakası yok hormonel bu durum herkeste olacakta diye birşey yok demisti herzamanki gibiTeşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun, normalde aşırı kuru değildir cildim, hamilelikle her şeyin dengesi değişti malum. Görümcem de hamile 5. ayında, 2 defa göğsünden sıvı gelmiş, benden henüz gelen bir şey yok,dünki takvimimde göğüsten sıvı gelebilir yazıyordu, senden sıvı filan geldi mi?
cnmmmm evet ya bende anlamadim ki minicik bir gobusum varKoskocaman maşallah gelsin prensesine de sana da o zamanASSELL87 zaten 2 kg bebek, 1 kg plasenta, 1 kg bebeğin suyu, 1 kg büyüyen rahim, 1,5 kg artan kan miktarı, 1-2 kg annede depolanan su miktarı, 1 kg kadar da büyüyen göğüsler deniliyor. Sen bütün bu rakamları+ 5 kg'ın içine nasıl sığdırdın ilk bebiş sezaryen miyidi senin tatlım, bu da mı sezaryen olacak, gününü neye göre söyledi doktorun?
gozun aydin cnmOof kızlar etiketleyemedim kusura bakmayın
Aklınızda bulunsun ve benim gibi dehşet yaşamayın diye söyleyeyim.
Vampir kanala yerleşmiş, kısacası tam anlamıyla doğum pozisyonu almış. Öncesinde anormal hateketliydi meğerse dönmeye çalışırken aşırı efor sarfediyorlar ve sonrasında 1-2 gün dinleniyorlarmış. Uyku modunda oldukları için nabız yavaşlayabiliyormuş. Aklımı kaçıracaktım 2 gündür. Uykusuzluktan endişeden bitkin düştüm bende. Şuanda hareketlerini hala takip altında tutuyorum.
Bu kadar süredir ilk defa böylesi endişelendim.
Olurda hareketleri yavaşlarsa hepinizin aklında olsun, benim düştüğüm manyakça endişeye düşmeyin.
Kilomuz 1990 gr olmuş. Biraz az buldum haftama göre ama önemli olan sağlıklı olması
Bu vampir beni benden aldı yemin ederim bugün
benden de gelmedi canımm . kişiden kişiye değişiyor. önemli olan bebiş olduktan sonra gelmesi ben ona yoğunlaşmışımmTeşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun, normalde aşırı kuru değildir cildim, hamilelikle her şeyin dengesi değişti malum. Görümcem de hamile 5. ayında, 2 defa göğsünden sıvı gelmiş, benden henüz gelen bir şey yok,dünki takvimimde göğüsten sıvı gelebilir yazıyordu, senden sıvı filan geldi mi?
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun, normalde aşırı kuru değildir cildim, hamilelikle her şeyin dengesi değişti malum. Görümcem de hamile 5. ayında, 2 defa göğsünden sıvı gelmiş, benden henüz gelen bir şey yok,dünki takvimimde göğüsten sıvı gelebilir yazıyordu, senden sıvı filan geldi mi?
bu dediğin belirtiler bende de var canım. aniden karnım geriliyor taş kesiliyor. nefesim kesiliyor. sonra düzeliyor. bende ptesii kontrolüm var gidince soracağım.kızlar kasılması olan var mı? bikaç gündür aşırı oluyor bende. baştan bebeğin hareketi sandım ama sonra araştırdığıma göre kasılmalar böyle oluyormuş. karnımın bi noktasında toplanma oluyor, yükseliyor ve geriliyor. o sıra nefesim kesiliyor bi tuhaf oluyorum. çok sık oluyor korkuyorum. dün nts'ye girdiğimde kasılma olmadı. sonuçta doktor da önemli bişi yok dedi. ama sonrasında yürüdüm, kendimi çok yordum. gece ve bugün de aşırı kasılmam oluyor. ama sırtıma doğru aşağı doğru diye tarif ettikleri adet sancısına benzeyen bir ağrım yok. sizce bunlar yalancı kasılmalar mıdır?
Yani babalık iznini kullanabilir mi? O kadar zor durumdaym ki gitsem mi kalsam mı kafam allak bullak off Allahım yardım etOhal bitene kadar izinler kapalı ancak zorunlu mazaret izinleri kullanılacak diye biliyorum malesef
Benimde var bugün. Yani bebek ozellikle sağ tarafimda disardanda belli olan bir çıkıntı oluyor hatta bugün sanki bebek karnımı ileri doğru istiyordu ama resmen ayağını elledim ben hareketi diye dusunmustum sen boyle diyince aklım karistikızlar kasılması olan var mı? bikaç gündür aşırı oluyor bende. baştan bebeğin hareketi sandım ama sonra araştırdığıma göre kasılmalar böyle oluyormuş. karnımın bi noktasında toplanma oluyor, yükseliyor ve geriliyor. o sıra nefesim kesiliyor bi tuhaf oluyorum. çok sık oluyor korkuyorum. dün nts'ye girdiğimde kasılma olmadı. sonuçta doktor da önemli bişi yok dedi. ama sonrasında yürüdüm, kendimi çok yordum. gece ve bugün de aşırı kasılmam oluyor. ama sırtıma doğru aşağı doğru diye tarif ettikleri adet sancısına benzeyen bir ağrım yok. sizce bunlar yalancı kasılmalar mıdır?
Bazen 5 dakkada bir 10 dakkada bir oluyor ardarda. Cok sık olmaya basladi ondan korkuyorum. Senin kasilmalarinin suresi nasil canim? Bi de bilemedigim sey bunlar yalanci kasilma degilse bebegin kalbinin durmasi gibi bir zarari olur mu, ne zarari olur acaba?bu dediğin belirtiler bende de var canım. aniden karnım geriliyor taş kesiliyor. nefesim kesiliyor. sonra düzeliyor. bende ptesii kontrolüm var gidince soracağım.
Benimde oluyo bikacgundur kasilmalarim magnezyum öneriyorlar haftya sorucam doktora kasilmalari kramplari erken doğumu önlüyormus canimkızlar kasılması olan var mı? bikaç gündür aşırı oluyor bende. baştan bebeğin hareketi sandım ama sonra araştırdığıma göre kasılmalar böyle oluyormuş. karnımın bi noktasında toplanma oluyor, yükseliyor ve geriliyor. o sıra nefesim kesiliyor bi tuhaf oluyorum. çok sık oluyor korkuyorum. dün nts'ye girdiğimde kasılma olmadı. sonuçta doktor da önemli bişi yok dedi. ama sonrasında yürüdüm, kendimi çok yordum. gece ve bugün de aşırı kasılmam oluyor. ama sırtıma doğru aşağı doğru diye tarif ettikleri adet sancısına benzeyen bir ağrım yok. sizce bunlar yalancı kasılmalar mıdır?
canım benim senin ki çok sık oluyor muş. benim gün içinde ara ara oluyor. netten okudum sık olması doğum habercisi olabilir mis. bu kasılmalara eşlik eden bel ağrısı akıntı kanama lekelenme varsa Dr a gidin diyor. bende bu belirtiler yok ama yinede tedirginim ptesi yi bekliyorum. kulağın sürekli bebek hareketlerinde olsun canım olmasa için rahat etsin acile git. burda acil çok sıkıntılı gitmek istemiyorum ben Türkiye de olsam çoktan gitmiştim. sağlıkla mutlu kal. haber et canım durumunuBazen 5 dakkada bir 10 dakkada bir oluyor ardarda. Cok sık olmaya basladi ondan korkuyorum. Senin kasilmalarinin suresi nasil canim? Bi de bilemedigim sey bunlar yalanci kasilma degilse bebegin kalbinin durmasi gibi bir zarari olur mu, ne zarari olur acaba?
Evet ben de kullaniyorum canim ama bikac gun ara vermistim sonra tekrar basladim.Benimde oluyo bikacgundur kasilmalarim magnezyum öneriyorlar haftya sorucam doktora kasilmalari kramplari erken doğumu önlüyormus canim
Sagol canim. Takip ediyorum. Henuz baska sorunum yok. Olursa hastane yakin neyseki. Sen de saglikla kal canim.canım benim senin ki çok sık oluyor muş. benim gün içinde ara ara oluyor. netten okudum sık olması doğum habercisi olabilir mis. bu kasılmalara eşlik eden bel ağrısı akıntı kanama lekelenme varsa Dr a gidin diyor. bende bu belirtiler yok ama yinede tedirginim ptesi yi bekliyorum. kulağın sürekli bebek hareketlerinde olsun canım olmasa için rahat etsin acile git. burda acil çok sıkıntılı gitmek istemiyorum ben Türkiye de olsam çoktan gitmiştim. sağlıkla mutlu kal. haber et canım durumunu
Canim bende merak ediyordum senin gibi burdaki kizlar sivi geldi islandi ustum filan deyince. Yaklasik 3 hafta once filan banyoya girdigimde farkettim gogsumun ucunda bir birikindi kurumus gibiydi. Sanki iltihap kurur kabuk gibi olur ya oyle. Onu temizlerken biraz siktim gogsumu ve hafif bir sivi geldi. Nasil mutlu oldum anlatamamTeşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun, normalde aşırı kuru değildir cildim, hamilelikle her şeyin dengesi değişti malum. Görümcem de hamile 5. ayında, 2 defa göğsünden sıvı gelmiş, benden henüz gelen bir şey yok,dünki takvimimde göğüsten sıvı gelebilir yazıyordu, senden sıvı filan geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?