Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Benim oğluşumda öyle normalde çok hareketli değil ama rahatı bozulunca hemen başlıyor harekete

Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun, normalde aşırı kuru değildir cildim, hamilelikle her şeyin dengesi değişti malum. Görümcem de hamile 5. ayında, 2 defa göğsünden sıvı gelmiş, benden henüz gelen bir şey yok,dünki takvimimde göğüsten sıvı gelebilir yazıyordu, senden sıvı filan geldi mi?

Sağol canım. Benden henuz sivi gelmedi gelmesin simdilik ben zaten pimpirikli acaba kotu etkiler mi bilmem ne diye kafamda kurar dururum ben Dr sormuştum onlarin sütü çok mu olur diye hayır alakası yok hormonel bu durum herkeste olacakta diye birşey yok demisti herzamanki gibi
Ama İnanılmaz damarlasti ben baya bir beyaz tenliyim yemyeşil başlangıç ve bitiş cizgisi belli oluyor. Birde bugün farkettim ki tam göğsünün ortası degajemde leke olmuş insaallah dogumdan sonra geçer

cnmmmm evet ya bende anlamadim ki minicik bir gobusum var ilk dogum spinal sezeryandi bu da oyle olacak gunum 20 sinde doluyor doktorda buyuk ihtimal 12 eylulde aliriz dedi..iste 10 agustosta ameliyat gunu belirlenecek nst ye girecem yine bakalim simdilik 12 eylul gibi 58 le hamile kaldim sonra 54 e dustum su an 62.5 kg ciktim bakalim eylule kadar nasil olacak..ilk hamileligimde de toplam 9 kg almistim

gozun aydin cnm cok sukur sorun yokmus bak..az kaldi sayilir zaten doguma kilosunu da takma kafana bence gayet iyi hele saglikla dogsunlarda biz guzelce emzirip minik tosuncuklar yapariz onlari

benden de gelmedi canımm . kişiden kişiye değişiyor. önemli olan bebiş olduktan sonra gelmesi ben ona yoğunlaşmışımm

kızlar kasılması olan var mı? bikaç gündür aşırı oluyor bende. baştan bebeğin hareketi sandım ama sonra araştırdığıma göre kasılmalar böyle oluyormuş. karnımın bi noktasında toplanma oluyor, yükseliyor ve geriliyor. o sıra nefesim kesiliyor bi tuhaf oluyorum. çok sık oluyor korkuyorum. dün nts'ye girdiğimde kasılma olmadı. sonuçta doktor da önemli bişi yok dedi. ama sonrasında yürüdüm, kendimi çok yordum. gece ve bugün de aşırı kasılmam oluyor. ama sırtıma doğru aşağı doğru diye tarif ettikleri adet sancısına benzeyen bir ağrım yok. sizce bunlar yalancı kasılmalar mıdır?

Kaşıntı mi oldu sadece. Benimde kaşıntı var bu aralar. Bu arada sıvı benden de gelmedi. Doğumdan sonra gel sinde öncesi sorun değil...

bu dediğin belirtiler bende de var canım. aniden karnım geriliyor taş kesiliyor. nefesim kesiliyor. sonra düzeliyor. bende ptesii kontrolüm var gidince soracağım.

Benimde var bugün. Yani bebek ozellikle sağ tarafimda disardanda belli olan bir çıkıntı oluyor hatta bugün sanki bebek karnımı ileri doğru istiyordu ama resmen ayağını elledim ben hareketi diye dusunmustum sen boyle diyince aklım karisti

bu dediğin belirtiler bende de var canım. aniden karnım geriliyor taş kesiliyor. nefesim kesiliyor. sonra düzeliyor. bende ptesii kontrolüm var gidince soracağım.
Bazen 5 dakkada bir 10 dakkada bir oluyor ardarda. Cok sık olmaya basladi ondan korkuyorum. Senin kasilmalarinin suresi nasil canim? Bi de bilemedigim sey bunlar yalanci kasilma degilse bebegin kalbinin durmasi gibi bir zarari olur mu, ne zarari olur acaba?

Benimde oluyo bikacgundur kasilmalarim magnezyum öneriyorlar haftya sorucam doktora kasilmalari kramplari erken doğumu önlüyormus canim

canım benim senin ki çok sık oluyor muş. benim gün içinde ara ara oluyor. netten okudum sık olması doğum habercisi olabilir mis. bu kasılmalara eşlik eden bel ağrısı akıntı kanama lekelenme varsa Dr a gidin diyor. bende bu belirtiler yok ama yinede tedirginim ptesi yi bekliyorum. kulağın sürekli bebek hareketlerinde olsun canım olmasa için rahat etsin acile git. burda acil çok sıkıntılı gitmek istemiyorum ben Türkiye de olsam çoktan gitmiştim. sağlıkla mutlu kal. haber et canım durumunu

Sagol canim. Takip ediyorum. Henuz baska sorunum yok. Olursa hastane yakin neyseki. Sen de saglikla kal canim.

C
Canim bende merak ediyordum senin gibi burdaki kizlar sivi geldi islandi ustum filan deyince. Yaklasik 3 hafta once filan banyoya girdigimde farkettim gogsumun ucunda bir birikindi kurumus gibiydi. Sanki iltihap kurur kabuk gibi olur ya oyle. Onu temizlerken biraz siktim gogsumu ve hafif bir sivi geldi. Nasil mutlu oldum anlatamam sikmamak gerekiyormus o siviyi ama 2-3 gunde bir dayanamak sikiyorum acaba gelir mi diye. Ama cok degil siviyi gorunce hemen birakiyorum sikmayi

Kizlar bu aksam carrefoura girmistik esimle. Islak mendillerde %50 indirim vardi. Unibaby yeni dogan mendili 3+1 paketi 10.90 tl ye aldik. Ihtiyaci olanlar yada stok yapmak isteyenler kacirmasin. Haftasonu gratisten 17.50 ye almistim. Bir pakette bu aksam aldim. Toplamda 8 paket olmus oldu. Bir sure idare eder bunlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…