- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Senin kadar sık olmasada kendimi çok yorduğum zamanalarda bana da oluyor doktora en son gidişimde bu gibi şeylerin artık olacağını söylemişti önemli olan düzenli ve sık olması demişti bende dinleniyorum geçiyor, tabi sen doktorunla yine de görüş herkesin farklı olabilir, ihmal etmeye gelmezkızlar kasılması olan var mı? bikaç gündür aşırı oluyor bende. baştan bebeğin hareketi sandım ama sonra araştırdığıma göre kasılmalar böyle oluyormuş. karnımın bi noktasında toplanma oluyor, yükseliyor ve geriliyor. o sıra nefesim kesiliyor bi tuhaf oluyorum. çok sık oluyor korkuyorum. dün nts'ye girdiğimde kasılma olmadı. sonuçta doktor da önemli bişi yok dedi. ama sonrasında yürüdüm, kendimi çok yordum. gece ve bugün de aşırı kasılmam oluyor. ama sırtıma doğru aşağı doğru diye tarif ettikleri adet sancısına benzeyen bir ağrım yok. sizce bunlar yalancı kasılmalar mıdır?
Bende de bir haftadır aynı kasılmalar çok yoğun şekilde oluyor canım, ben de işleri toparlıyorum ofiste , bu sıralar kendimi çok yoruyorum ona bağlıyordum, yoğunluktan da yazamadım, böbrek genişlemesinde gerileme varmış, nasıl sevindim, bu konuda seni en iyi ben anlarım, gözünaydınnnkızlar kasılması olan var mı? bikaç gündür aşırı oluyor bende. baştan bebeğin hareketi sandım ama sonra araştırdığıma göre kasılmalar böyle oluyormuş. karnımın bi noktasında toplanma oluyor, yükseliyor ve geriliyor. o sıra nefesim kesiliyor bi tuhaf oluyorum. çok sık oluyor korkuyorum. dün nts'ye girdiğimde kasılma olmadı. sonuçta doktor da önemli bişi yok dedi. ama sonrasında yürüdüm, kendimi çok yordum. gece ve bugün de aşırı kasılmam oluyor. ama sırtıma doğru aşağı doğru diye tarif ettikleri adet sancısına benzeyen bir ağrım yok. sizce bunlar yalancı kasılmalar mıdır?
Evet almıştı doktor bana 26. Haftada söylemişti doğum pozisyonunu aldığını son gittiğimde de yerini gösterdi burda kafası burda elleri filan diye onun için nerde hareket olsa ona göre seviyorum bazen tam göbek deliğime yakın sağ tarafa zorluyor sanırım poposu diye poposunu seviyorumCanım senin bebis doğum pozisyonunu almış olmalı :) tekmeleri göğsünün altinda hissettigin icin söylüyorum. Ben de bekliyorum oralarda hissetmeyi tekmelerini
Sorma yaa akşamları otururken ellerimi koyamıyorum karnımın üstüne babasıda inatçı mı olacak ne diyor ben koyuyorum o ittiriyor, gelmeden oynaşıyoruz kızımlaAynı yaatezgaha değer değmez patt tribini sevdiğim hem atarlılar hem keyifçi
Günaydın canım, gözün aydın, prensese de kırkbir kere maşallahKızlar günaydın, dün kontrolumuz vardı. Kızım yine önde çıktı. 31+6'da haftamız, kendisi 32+5 ile uyumlu. Bas cevresi yine 2 hafta önden gidiyor. Bu bir hastalık belirtisi mi diye sormadan edemedim, yok hayır kesinlikle değil dedi. Sadece koca kafalı olucak dedi. Sağlıklı olsunda koca kafalı kızım benimkilosu 1,900 boyu 44cm çıktı. Zamanında doğarsa 4 kiloyu bulur dedi. Normal doğurabilir miyim dedim, çatın ile alakalı yeteri kadar geniş olursa olabilir elbette dedi. Bizden bu kadar, kızlar hastahanede foto çekimi için yenidoğan şık bir tulum almıştım 55cm yazıyor. Sizce onu 1 beden büyüğü ile değiştirsem mi? Sonraki zamanlarında giymesede olur aşırı kıyafeti var 0-3 ay olarak. Hastahanede üstüne tam olsun derdim o. Eşim değiştirme diyor.
Benimde aynı senin gibi doğduğunda 53-54 cm olabilir dedi bende kıyafetlerine baktım 0-3 aylıkları sanırım bir hafta giydireceğim demeye başladım, ben netten aldığım için değişim imkanım yok artık ne kadar giyerseKızlar günaydın, dün kontrolumuz vardı. Kızım yine önde çıktı. 31+6'da haftamız, kendisi 32+5 ile uyumlu. Bas cevresi yine 2 hafta önden gidiyor. Bu bir hastalık belirtisi mi diye sormadan edemedim, yok hayır kesinlikle değil dedi. Sadece koca kafalı olucak dedi. Sağlıklı olsunda koca kafalı kızım benimkilosu 1,900 boyu 44cm çıktı. Zamanında doğarsa 4 kiloyu bulur dedi. Normal doğurabilir miyim dedim, çatın ile alakalı yeteri kadar geniş olursa olabilir elbette dedi. Bizden bu kadar, kızlar hastahanede foto çekimi için yenidoğan şık bir tulum almıştım 55cm yazıyor. Sizce onu 1 beden büyüğü ile değiştirsem mi? Sonraki zamanlarında giymesede olur aşırı kıyafeti var 0-3 ay olarak. Hastahanede üstüne tam olsun derdim o. Eşim değiştirme diyor.
Sağlıkla doğsunlarda bebişler kilolar konusunda çok kararlıyım çevremde bazı insanlar şimdi bu kadar aldın emzirirken daha çok alıyorsun falan demelerinden bıktım onun için aldıklarımı fazlasıyla vermeye çalışacağım hep beraber burdan birbirimize gaz veririz artıkMaşallah canım ya şanslı gruptasın, biz de doğumdan sonra veririz inşallah bu fazla kiloları, 33. haftamda +13,5 kg dayım12 eylül bayramın 1. günü mü geliyor bebiş yani tam bayram şekeri olacak desene, eşime öyle diyorum "bayram kuzusu de sen ona, ben kuzu niyetine yerim onu" diyor sağsalim kavuşalım inşallah.
aaaa 12 eylul bayram mi hic bilmiordumMaşallah canım ya şanslı gruptasın, biz de doğumdan sonra veririz inşallah bu fazla kiloları, 33. haftamda +13,5 kg dayım12 eylül bayramın 1. günü mü geliyor bebiş yani tam bayram şekeri olacak desene, eşime öyle diyorum "bayram kuzusu de sen ona, ben kuzu niyetine yerim onu" diyor sağsalim kavuşalım inşallah.
benim 100 gr eksigim var yumurta ve sutu artirdim bakalim nasil olacak bol bol kasarda yerim olmazsa zaten cok seviyorum kasariBenm de bebişin karın ölçümleri geri çıkıyordu kaşar ve muz yedim bol decavite geri başladım ve 1 haftada oldukça iyi toparlamış çok şükür aynı beslenmeye devam ediyorum kilosu 2060 olmuş NSTye girdim normal çıktı herşey. 10 günde bir muayene olacakmışım artık. Sağlıklı günler herkese bebişlerle
Doktor önermişti bana kaşar ve muzu gerçekten de cok etkiledi inş toparlar senin bebiş debenim 100 gr eksigim var yumurta ve sutu artirdim bakalim nasil olacak bol bol kasarda yerim olmazsa zaten cok seviyorum kasari
Hiç sorma canım yaa aynı hislerle doluyummmmSağlıkla doğsunlarda bebişler kilolar konusunda çok kararlıyım çevremde bazı insanlar şimdi bu kadar aldın emzirirken daha çok alıyorsun falan demelerinden bıktım onun için aldıklarımı fazlasıyla vermeye çalışacağım hep beraber burdan birbirimize gaz veririz artıktam bayram şekeri olacak ne güzel, zamanında sağlıkla gelsin kuzucuk
Masallah sana da bebisine de canim. Sen de hic gostermiyorsun aldigin kilolari. Dogumdan sonra gidicektir kilolar eminim. OpuyoruzHiç sorma canım yaa aynı hislerle doluyummmmabimin eşi çok sever beni, en azından öyle söyler onun ilk hamilelik döneminde düşük riski vardı, yatması gerekiyordu 4. aya kadar , y.lisans tezimi bir tarafa bırakıp, 1,5 ay ilgilenmiştim, sürekli "hakkını ödeyemem " der durur, hem ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hem de ruhen, psikolojik olarak destek maksatlı yanındaydım. Kendisi 44 kg minyon mu minyon bir bünyeye sahip olunca her şey ona devasa geliyor sanırım, o bile geçen gün abla sen şişmişsin" dedi, ben şokkk!!! en yakın arkadaşlarım " bu süreçte normal, ben 26 kg aldım, sadece 4 kg fazlam kaldı" diye moral verirken, o kalktı öyle dedi, napalım canı sağolsun, herkesi kendince kabul etme konusunda eskiye göre daha iyi sayılırım, ama hırs yapıyor muyum yapıyorum, vereceğiz inşallah bu kiloları.
Bu arada 31+4 deki halimizden herkese sevgiler
canım hiç öyle şişmişssiiiiinnn durumun yok yahu abartmış o da.valla foto koymasan ben daha fazla bişey hayal ediyodum.ayrıca grubun rekoru bende 30+2 deyiz 14 kg oldu bile ama artık hiç takmıyorum yaa oysa ne dert ediyodum kendime 1 ay öncesine kadar.şimdi kafamda taktığım şeyler hep bebekle ilgili.nasıl olsa diyete girilecek niye şimdiden bunun stresine girelim verdikçe veresimiz gelecek inan hepside gidecek kiloların.ne 30 kilolar verdi insanlar doğumdan sonra benim çevremde.yani artık çok az kaldı hamileliğin son deminin tadını çıkaralım benceHiç sorma canım yaa aynı hislerle doluyummmmabimin eşi çok sever beni, en azından öyle söyler onun ilk hamilelik döneminde düşük riski vardı, yatması gerekiyordu 4. aya kadar , y.lisans tezimi bir tarafa bırakıp, 1,5 ay ilgilenmiştim, sürekli "hakkını ödeyemem " der durur, hem ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hem de ruhen, psikolojik olarak destek maksatlı yanındaydım. Kendisi 44 kg minyon mu minyon bir bünyeye sahip olunca her şey ona devasa geliyor sanırım, o bile geçen gün abla sen şişmişsin" dedi, ben şokkk!!! en yakın arkadaşlarım " bu süreçte normal, ben 26 kg aldım, sadece 4 kg fazlam kaldı" diye moral verirken, o kalktı öyle dedi, napalım canı sağolsun, herkesi kendince kabul etme konusunda eskiye göre daha iyi sayılırım, ama hırs yapıyor muyum yapıyorum, vereceğiz inşallah bu kiloları.
Masallah sana da bebisine de canim. Sen de hic gostermiyorsun aldigin kilolari. Dogumdan sonra gidicektir kilolar eminim. Opuyoruz
Teşekkür ederim kızlar, sağolun. Benim de 7 -8 aydır tek önceliğim bebişim, onlar sağlıklı olsun, mutlu, huzurlu olsun da biz veririz kiloları inşallah.canım hiç öyle şişmişssiiiiinnn durumun yok yahu abartmış o da.valla foto koymasan ben daha fazla bişey hayal ediyodum.ayrıca grubun rekoru bende 30+2 deyiz 14 kg oldu bile ama artık hiç takmıyorum yaa oysa ne dert ediyodum kendime 1 ay öncesine kadar.şimdi kafamda taktığım şeyler hep bebekle ilgili.nasıl olsa diyete girilecek niye şimdiden bunun stresine girelim verdikçe veresimiz gelecek inan hepside gidecek kiloların.ne 30 kilolar verdi insanlar doğumdan sonra benim çevremde.yani artık çok az kaldı hamileliğin son deminin tadını çıkaralım bence
Bence yengen cok zayif ondan öyle dusunuyor eminimki oda okadar zayif olmak istemez, ,,,, haftana göre cok degil kilon ayrica bunuda soyliyim hamilelikte az alanlar dogumdan sonra cok aliyor kizimda 4 kilo tek aldim ama dogumdan sonra 15 kilo aldim emzirme döneminde ve korunma hapimda adet yapmiyordu ama cok sukur aldiklarimida emzirmeden sonra verdim yani saglikli olsunlarda kilo verilirHiç sorma canım yaa aynı hislerle doluyummmmabimin eşi çok sever beni, en azından öyle söyler onun ilk hamilelik döneminde düşük riski vardı, yatması gerekiyordu 4. aya kadar , y.lisans tezimi bir tarafa bırakıp, 1,5 ay ilgilenmiştim, sürekli "hakkını ödeyemem " der durur, hem ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hem de ruhen, psikolojik olarak destek maksatlı yanındaydım. Kendisi 44 kg minyon mu minyon bir bünyeye sahip olunca her şey ona devasa geliyor sanırım, o bile geçen gün abla sen şişmişsin" dedi, ben şokkk!!! en yakın arkadaşlarım " bu süreçte normal, ben 26 kg aldım, sadece 4 kg fazlam kaldı" diye moral verirken, o kalktı öyle dedi, napalım canı sağolsun, herkesi kendince kabul etme konusunda eskiye göre daha iyi sayılırım, ama hırs yapıyor muyum yapıyorum, vereceğiz inşallah bu kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?