Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Senin kadar sık olmasada kendimi çok yorduğum zamanalarda bana da oluyor doktora en son gidişimde bu gibi şeylerin artık olacağını söylemişti önemli olan düzenli ve sık olması demişti bende dinleniyorum geçiyor, tabi sen doktorunla yine de görüş herkesin farklı olabilir, ihmal etmeye gelmez

Bende de bir haftadır aynı kasılmalar çok yoğun şekilde oluyor canım, ben de işleri toparlıyorum ofiste , bu sıralar kendimi çok yoruyorum ona bağlıyordum, yoğunluktan da yazamadım, böbrek genişlemesinde gerileme varmış, nasıl sevindim, bu konuda seni en iyi ben anlarım, gözünaydınnn doğuma kadar tamamen geçecektir inşallah.

Canım senin bebis doğum pozisyonunu almış olmalı :) tekmeleri göğsünün altinda hissettigin icin söylüyorum. Ben de bekliyorum oralarda hissetmeyi tekmelerini
Evet almıştı doktor bana 26. Haftada söylemişti doğum pozisyonunu aldığını son gittiğimde de yerini gösterdi burda kafası burda elleri filan diye onun için nerde hareket olsa ona göre seviyorum bazen tam göbek deliğime yakın sağ tarafa zorluyor sanırım poposu diye poposunu seviyorum

Günaydın canım, gözün aydın, prensese de kırkbir kere maşallah Genelde bebekler 48-55 cm arası doğuyor sanırım, yoğun olarak duyduğum, 50-52-53 cm, Madem ki üzerine tam olsun diye aldın, zaten foto çekimi için bir ciciymiş, sonra da giysin beklentin de yoksa bence de değiştirme, kollarını 3 defa katlayıp, omuzları el bileğine inince, bacak boyunu da 3 defa katlayıp, ağı dizkapaklarının arasına kadar inince de komik duruyor kıyafetler. Bence 55 cm ideal duruyor.

Benimde aynı senin gibi doğduğunda 53-54 cm olabilir dedi bende kıyafetlerine baktım 0-3 aylıkları sanırım bir hafta giydireceğim demeye başladım, ben netten aldığım için değişim imkanım yok artık ne kadar giyerse maşallah kızınada boylu poslu bir kız olacak, kilosu 4ü geçmez inşallah da normal doğum yaparsın ben endişelenmeye başladım artık kilolu olacak normal doğuramayacağım diye, gerçi belli olmaz belki 1,2 hafta erken gelirseler sorun olmaz galiba

Sağlıkla doğsunlarda bebişler kilolar konusunda çok kararlıyım çevremde bazı insanlar şimdi bu kadar aldın emzirirken daha çok alıyorsun falan demelerinden bıktım onun için aldıklarımı fazlasıyla vermeye çalışacağım hep beraber burdan birbirimize gaz veririz artık tam bayram şekeri olacak ne güzel, zamanında sağlıkla gelsin kuzucuk

aaaa 12 eylul bayram mi hic bilmiordum kilolari takma ben ilkinde hemen verdim emzirirken geri aldim bu sefer dikkat edecem ama oyysss bayram kuzusu yaa valla kuzu niyetine yenir miss kokulular...

benim 100 gr eksigim var yumurta ve sutu artirdim bakalim nasil olacak bol bol kasarda yerim olmazsa zaten cok seviyorum kasari

Hiç sorma canım yaa aynı hislerle doluyummmm abimin eşi çok sever beni, en azından öyle söyler onun ilk hamilelik döneminde düşük riski vardı, yatması gerekiyordu 4. aya kadar , y.lisans tezimi bir tarafa bırakıp, 1,5 ay ilgilenmiştim, sürekli "hakkını ödeyemem " der durur, hem ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hem de ruhen, psikolojik olarak destek maksatlı yanındaydım. Kendisi 44 kg minyon mu minyon bir bünyeye sahip olunca her şey ona devasa geliyor sanırım, o bile geçen gün abla sen şişmişsin" dedi, ben şokkk!!! en yakın arkadaşlarım " bu süreçte normal, ben 26 kg aldım, sadece 4 kg fazlam kaldı" diye moral verirken, o kalktı öyle dedi, napalım canı sağolsun, herkesi kendince kabul etme konusunda eskiye göre daha iyi sayılırım, ama hırs yapıyor muyum yapıyorum, vereceğiz inşallah bu kiloları.
Bu arada 31+4 deki halimizden herkese sevgiler

Eklentiler

• Adsız41.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 143
Masallah sana da bebisine de canim. Sen de hic gostermiyorsun aldigin kilolari. Dogumdan sonra gidicektir kilolar eminim. Opuyoruz

Başladıgım bi işi bitiremiyorum ütü ye başlıyorum yarıaında bırakıyorum toz almaya başlıyorum off tmm deyip bi odanın tozunu alıp bırakıyorum mutfagıı güzelceeee temizliycem deyip bulaşıkları mak. Atıyınca yeter yoruldum diyorum bu tembellik dogumdan sonra kalkar üzerimden inşallahh

canım hiç öyle şişmişssiiiiinnn durumun yok yahu abartmış o da.valla foto koymasan ben daha fazla bişey hayal ediyodum.ayrıca grubun rekoru bende 30+2 deyiz 14 kg oldu bile ama artık hiç takmıyorum yaa oysa ne dert ediyodum kendime 1 ay öncesine kadar.şimdi kafamda taktığım şeyler hep bebekle ilgili.nasıl olsa diyete girilecek niye şimdiden bunun stresine girelim verdikçe veresimiz gelecek inan hepside gidecek kiloların.ne 30 kilolar verdi insanlar doğumdan sonra benim çevremde.yani artık çok az kaldı hamileliğin son deminin tadını çıkaralım bence

Masallah sana da bebisine de canim. Sen de hic gostermiyorsun aldigin kilolari. Dogumdan sonra gidicektir kilolar eminim. Opuyoruz

Teşekkür ederim kızlar, sağolun. Benim de 7 -8 aydır tek önceliğim bebişim, onlar sağlıklı olsun, mutlu, huzurlu olsun da biz veririz kiloları inşallah.

Bebisin hareketleri birkac gundur cok sakin. Minik minik ittiriyor. Onceden bam gum tepinirdi , yeri dar gelmeye basladi herhalde diye dusunuyorum. En son dogum pozisyonuna girmisti bas asagi.

Bence yengen cok zayif ondan öyle dusunuyor eminimki oda okadar zayif olmak istemez, ,,,, haftana göre cok degil kilon ayrica bunuda soyliyim hamilelikte az alanlar dogumdan sonra cok aliyor kizimda 4 kilo tek aldim ama dogumdan sonra 15 kilo aldim emzirme döneminde ve korunma hapimda adet yapmiyordu ama cok sukur aldiklarimida emzirmeden sonra verdim yani saglikli olsunlarda kilo verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…