Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bu lierac hic nemlendirmiyor gibi ya suruyorum suruyorum ama i ih 3kutu bitirdim . Cok cabuk kurudugundan mi acaba vazeline agirlik vermeye basladim ben ama catladim bile biraz biraz 4.ayimdan beri nemlendiriyorum kendimi oysa ki .

Bebisin hareketleri birkac gundur cok sakin. Minik minik ittiriyor. Onceden bam gum tepinirdi , yeri dar gelmeye basladi herhalde diye dusunuyorum. En son dogum pozisyonuna girmisti bas asagi.
Ben de tam onu soracaktım. 34. Haftamdayım. Hareketlerin sıklığı ve şiddeti iyice azaldı. Normal midir ve aynı haftalarda aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar?

Bu lierac hic nemlendirmiyor gibi ya suruyorum suruyorum ama i ih 3kutu bitirdim . Cok cabuk kurudugundan mi acaba vazeline agirlik vermeye basladim ben ama catladim bile biraz biraz 4.ayimdan beri nemlendiriyorum kendimi oysa ki .
ben badem yagi bebek vazelini ve normal vucut losyonu suruyorum .. hic catlagim olmadi kuruluk ta olmuyor biraz genlerde etkilio sanirim

ayyy masallhhh ya resmen belli minik kus..doktorun normal usg si mi boyle kaliteli cekio yoksa 4 boyuta mi giriosun..valla bayildim ya masaallhh..ins bobreginde de bir sorun olmaz saglikla gelir

Bende tembeldim zaten, ev işi yapmayı pek sevmem şimdi daha beter oldum, sonra nasıl olacağım kim bilir

Bence hiç 77 kilo gibi durmuyorsun canm, bazı insanlar ya kendilerine göre düşünüyorlar ya da kıskançlığından yapıyorlar, bende çok olumlu tepkilerde alıyorum bazen diyorum "herkes hamilelere böyle güzel şeyler söylemeli" diye bence sen hiç takılma gayet güzelsin yavrucuklarımız doğsun en kısa zamanda veririz inşallah

Maşallah kuzuya yanaklar tombik tombik doğduğunda da seni cok cok emer bu fıstık aklına kötü şeyler getirme böbrekteki büyümeler genelde geçiyor zaten

ben badem yagi bebek vazelini ve normal vucut losyonu suruyorum .. hic catlagim olmadi kuruluk ta olmuyor biraz genlerde etkilio sanirim
Zaten %30 oraninda etkili oluyormus bu kremler ,dogum yoga hocasi soylemisti. Benim cildim cok ince hassas ve kuru mesela hic sansim yok gibi ,daha fazla olmasa bari. bu son haftalarda karnimiz daha buyuyecek mi acabaa?

Slm kizlar simdi sizi okuyunca korktum benim ki 30+2de 1550 gr dedi doktor cok dusuk mu bide karnim hic yok gibi benm bide ikinci bebegim bu ilk hamileligimden daha cok ciknasini beklerken hic cikmadi oglum 3480 dogmustu bu zayif mi olcak ki kafama takildi simdi

Benim bebis kismetse eylul basi dogacak. Annem diyor ki bebek usur uzun kollu giysin . Cok sicak gelmez mi bebege ya ,o nedenle karar veremiyorum uzun mu alsam kisa kollu tulum mu diye. Zaten cok sicak bir yerdeyiz kararsiz kaldim.

Nerede oturuyorsun canm ben samsunun neminden vucudumun daha kuruduğunu görmedim öyle olunca aklıma da krem sürmek gelmiyor şimdilik bir çatlak yok ama son zamanlarda göbüşteki büyüme arttı her an bekliyorum bir iki çatlak

Aslında senin ki tam haftasında zayıf değil normal doğumu da düşünüyorsan böyle gitmesi en iyisi ben 29 da gitmiştim 1500 demişti ama bir hafta önde görünüyordu yani seninki tam kilosunda

Benim bebis kismetse eylul basi dogacak. Annem diyor ki bebek usur uzun kollu giysin . Cok sicak gelmez mi bebege ya ,o nedenle karar veremiyorum uzun mu alsam kisa kollu tulum mu diye. Zaten cok sicak bir yerdeyiz kararsiz kaldim.
Doktorlar sonuçta senin giydiğinin bir kat fazlasını giydirmemizi öneriyorlar ben eylülde kısa kollu dolaştığıma göre kısa kollu zıbının üstüne bir tane pijama takımı veya bir tulum yeter galiba nasıl alıştırırsan öyle gider ben bu kafadayım üşütmeyecek kadar giydirmek en iyisi kalın giydirmeye alışınca az bir soğukta hemen hasta oluyorlar

Oyy masallah nasilda istahli emiyor gibi
Sağol Can'ım insallah doğduğunda da boyle emer :)
İnsallah Can'ım benim bende oyle Umut ediyorum biraz endişelendim ama çoğunda oluyormus insallah düzelir :)

Tesekkur ederiz teyzesi :) masallah senin ki de tombikmis bende oyle dikkat ediyorum ama yine de 3 haftanonde gittiğini söylüyor doktorum hep. Bakalım normal dogum istiyorum nasipse bende. Böbrek olayını da Bi daha kı gittiğimde gerilemiş olur insallah yaa :)

ayyy masallhhh ya resmen belli minik kus..doktorun normal usg si mi boyle kaliteli cekio yoksa 4 boyuta mi giriosun..valla bayildim ya masaallhh..ins bobreginde de bir sorun olmaz saglikla gelir
Yok Can'ım 4 boyutlu bu sağolasin insallah teyZesi :)
Maşallah kuzuya yanaklar tombik tombik doğduğunda da seni cok cok emer bu fıstık aklına kötü şeyler getirme böbrekteki büyümeler genelde geçiyor zaten
Oy tesekkur ederiz Can'ım tombik yanaklarını da ben opmelere dayamayacağım kesin :)) insallah geçer sağolasin

Zaten %30 oraninda etkili oluyormus bu kremler ,dogum yoga hocasi soylemisti. Benim cildim cok ince hassas ve kuru mesela hic sansim yok gibi ,daha fazla olmasa bari. bu son haftalarda karnimiz daha buyuyecek mi acabaa?
son haftalarda sanirim asagi iniyor karin biraz daha buyur ama olsun bebegin hediyeleri onlar bol su ic o da iyi gelir catlaklara

Teşekkür ederim canım, moral desteğin için sağoll eskiden de bu konuda empatiliydim ama hamilelik sürecini yaşadıktan sonra artık nerede hamile görsem mutlu etmek için çabalamak birincil hayat gayem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…