Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım senin bebis doğum pozisyonunu almış olmalı :) tekmeleri göğsünün altinda hissettigin icin söylüyorum. Ben de bekliyorum oralarda hissetmeyi tekmelerini

Aynı yaa tezgaha değer değmez patt tribini sevdiğim hem atarlılar hem keyifçi

Bende de oluyo canım hiç girmedim nts ye 16 temmuz olunca randevum sorcağım şeyleri de hep unuttum

Fiyat çok iyiymiş canım. Ben de bakayım. 8 paket herhalde 15-20 gün yeter. Yani öyle okumuştum forumlarda. Bir paket 2-3 günde biter. Ama bunu sadece dışarıda kullanırım diyorsan baya bir idare eder tabi.
Haber verdiğin için de teşekkürler:)

benden de gelmedi canımm . kişiden kişiye değişiyor. önemli olan bebiş olduktan sonra gelmesi ben ona yoğunlaşmışımm
benden de hic gelmedi..zaten ilk gelen sivi asi degerindeymis doktorum oyle soylemisti dogumdan sonra gelsin daha iyi ama ilk defa emzirecek olanlara sesleniyorum direk krem kullanin mutlaka inanilmaz agrisi oluyor meme ucunun..minik canavarlar feci emiyor valla

ben de de oluyor arada bise olmaz ki..agri kramp sanci girmedikce..bazen karnimin bir tarafi bos bir tarafinda minik tepecik olusuyor sanki nst ye girdim yeni bise cikmadi yani

ben de de oluyor arada bise olmaz ki..agri kramp sanci girmedikce..bazen karnimin bir tarafi bos bir tarafinda minik tepecik olusuyor sanki nst ye girdim yeni bise cikmadi yani
Gunaydin kizlar o toplanmalar bende hep oluyo kasilma degil onlar bebekler artik dogum pozisyonunu ariyo yeri daraliyo bence ondan. Bu ikinci bebegim olacak kasilmalar belden veya kasiklardan geliyo karniniza yayilabiliyor 30-40saniye surup geciyo sonra duzensiz araliklarla tekrarliyo benimde basladi yalanci sancilar Rabbim hepimize bebisleri saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins

Cnm bnm bebegin toplanmasi bendede oluyo ozellikle ayaktaysam yuruyorsam rahatsiz oluyo veya yatis pozisyonumu begenmiyo yada otururkende olabiliyo oyle olunca pozisyon degistir bu yalanci sanci degil sadece bebegin yeri daraliyo ve dogum icin dogru pozisyonu ariyo bu yuzdendir bebekler artik bu aylarda dogum pozisyonunu ariyo korkacak birsey yok kendini kasma bebegin ondan da sertlesiyo olabilir benim ki abisine sinirlenincede bana tepki olarak toplaniyo sekilden sekile giriyo onlar bizin ruh halimizden etkileniyo yalanci sanci adet sancisi gibi ve 30-40sn suren ve duzensiz sancilar oluyo Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini saglikli gunler

Kızlar günaydın, dün kontrolumuz vardı. Kızım yine önde çıktı. 31+6'da haftamız, kendisi 32+5 ile uyumlu. Bas cevresi yine 2 hafta önden gidiyor. Bu bir hastalık belirtisi mi diye sormadan edemedim, yok hayır kesinlikle değil dedi. Sadece koca kafalı olucak dedi. Sağlıklı olsunda koca kafalı kızım benim kilosu 1,900 boyu 44cm çıktı. Zamanında doğarsa 4 kiloyu bulur dedi. Normal doğurabilir miyim dedim, çatın ile alakalı yeteri kadar geniş olursa olabilir elbette dedi. Bizden bu kadar, kızlar hastahanede foto çekimi için yenidoğan şık bir tulum almıştım 55cm yazıyor. Sizce onu 1 beden büyüğü ile değiştirsem mi? Sonraki zamanlarında giymesede olur aşırı kıyafeti var 0-3 ay olarak. Hastahanede üstüne tam olsun derdim o. Eşim değiştirme diyor.

Benm de bebişin karın ölçümleri geri çıkıyordu kaşar ve muz yedim bol decavite geri başladım ve 1 haftada oldukça iyi toparlamış çok şükür aynı beslenmeye devam ediyorum kilosu 2060 olmuş NSTye girdim normal çıktı herşey. 10 günde bir muayene olacakmışım artık. Sağlıklı günler herkese bebişlerle

Maşallah canım ya şanslı gruptasın, biz de doğumdan sonra veririz inşallah bu fazla kiloları, 33. haftamda +13,5 kg dayım 12 eylül bayramın 1. günü mü geliyor bebiş yanitam bayram şekeri olacak desene, eşime öyle diyorum "bayram kuzusu de sen ona, ben kuzu niyetine yerim onu" diyor sağsalim kavuşalım inşallah.

Benim de göğüs ucu çok değişti görüntüsü, duşta bakıyorum özellikle uç kısmı koyulaştı ve resmen meme ucu oluştu ama sıvı filan yok, bakalım doğumla beraber gelir inşallah.

Evet erken gelmesi sütün olacağı olmayacağına işaret değilmiş canım. Bende de durumlar aynı, ben de beyaz peynir kıvamındayım, göğsüm komple yeşil damarlarla dolu. Bende göbekten vajinaya inen açık kahverengi dikine çizgi var şimdilik, doğumdan sonra geçiyormuş, inşallah senin leken de geçer canım.

Kaşıntı mi oldu sadece. Benimde kaşıntı var bu aralar. Bu arada sıvı benden de gelmedi. Doğumdan sonra gel sinde öncesi sorun değil...
Evet bende kaşıntı vardı sadece, 2 hafta falan nemlendirerek kurtulur muyum dedim ama yok nafile, iş yerinde göğsümün üzerine bastırıyordum kaşıyamayınca, en sonunda momeconla 15 günde kurtuldum. Evet evet kesinlikle doğumdan sonrası için sütümüz olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…