- 3 Mart 2016
- 86
- 204
- 93
- 36
Canım senin bebis doğum pozisyonunu almış olmalı :) tekmeleri göğsünün altinda hissettigin icin söylüyorum. Ben de bekliyorum oralarda hissetmeyi tekmeleriniBeni de normal oturtmuyor işte de arkama çok yaslanamıyorum dik oturmak zorundayım hemen göğsümün altına atıyor tekmesini, tezgahın önünde musluğa uzanmaya çalışıyorum karnım tezgaha değsin oraya da atıyor bir tekme hiç keyfi bozulmasın hanfendinin şimdiden onlara göre yaşamaya başladık doğduklarında ne halde olacağız kim bilir
Yani babalık iznini kullanabilir mi? O kadar zor durumdaym ki gitsem mi kalsam mı kafam allak bullak off Allahım yardım et
Aynı yaaBeni de normal oturtmuyor işte de arkama çok yaslanamıyorum dik oturmak zorundayım hemen göğsümün altına atıyor tekmesini, tezgahın önünde musluğa uzanmaya çalışıyorum karnım tezgaha değsin oraya da atıyor bir tekme hiç keyfi bozulmasın hanfendinin şimdiden onlara göre yaşamaya başladık doğduklarında ne halde olacağız kim bilir
Bende de oluyo canım hiç girmedim nts ye 16 temmuz olunca randevum sorcağım şeyleri de hep unuttumkızlar kasılması olan var mı? bikaç gündür aşırı oluyor bende. baştan bebeğin hareketi sandım ama sonra araştırdığıma göre kasılmalar böyle oluyormuş. karnımın bi noktasında toplanma oluyor, yükseliyor ve geriliyor. o sıra nefesim kesiliyor bi tuhaf oluyorum. çok sık oluyor korkuyorum. dün nts'ye girdiğimde kasılma olmadı. sonuçta doktor da önemli bişi yok dedi. ama sonrasında yürüdüm, kendimi çok yordum. gece ve bugün de aşırı kasılmam oluyor. ama sırtıma doğru aşağı doğru diye tarif ettikleri adet sancısına benzeyen bir ağrım yok. sizce bunlar yalancı kasılmalar mıdır?
Aynı duygulardayım sanki zaman durdu gun yaklastikca hayirlisiyla saglikla alalim kucaklarimiza insallahhAyy zaman sanki hic gecmiyor((ne zmaan kavusucam minnosuma ((
Fiyat çok iyiymiş canım. Ben de bakayım. 8 paket herhalde 15-20 gün yeter. Yani öyle okumuştum forumlarda. Bir paket 2-3 günde biter. Ama bunu sadece dışarıda kullanırım diyorsan baya bir idare eder tabi.Kizlar bu aksam carrefoura girmistik esimle. Islak mendillerde %50 indirim vardi. Unibaby yeni dogan mendili 3+1 paketi 10.90 tl ye aldik. Ihtiyaci olanlar yada stok yapmak isteyenler kacirmasin. Haftasonu gratisten 17.50 ye almistim. Bir pakette bu aksam aldim. Toplamda 8 paket olmus oldu. Bir sure idare eder bunlar heralde
benden de hic gelmedi..zaten ilk gelen sivi asi degerindeymis doktorum oyle soylemisti dogumdan sonra gelsin daha iyibenden de gelmedi canımm . kişiden kişiye değişiyor. önemli olan bebiş olduktan sonra gelmesi ben ona yoğunlaşmışımm
ben de de oluyor arada bise olmaz ki..agri kramp sanci girmedikce..bazen karnimin bir tarafi bos bir tarafinda minik tepecik olusuyor sankiBenimde var bugün. Yani bebek ozellikle sağ tarafimda disardanda belli olan bir çıkıntı oluyor hatta bugün sanki bebek karnımı ileri doğru istiyordu ama resmen ayağını elledim ben hareketi diye dusunmustum sen boyle diyince aklım karisti
Gunaydin kizlar o toplanmalar bende hep oluyo kasilma degil onlar bebekler artik dogum pozisyonunu ariyo yeri daraliyo bence ondan. Bu ikinci bebegim olacak kasilmalar belden veya kasiklardan geliyo karniniza yayilabiliyor 30-40saniye surup geciyo sonra duzensiz araliklarla tekrarliyo benimde basladi yalanci sancilar Rabbim hepimize bebisleri saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insben de de oluyor arada bise olmaz ki..agri kramp sanci girmedikce..bazen karnimin bir tarafi bos bir tarafinda minik tepecik olusuyor sankinst ye girdim yeni bise cikmadi yani
Cnm bnm bebegin toplanmasi bendede oluyo ozellikle ayaktaysam yuruyorsam rahatsiz oluyo veya yatis pozisyonumu begenmiyo yada otururkende olabiliyo oyle olunca pozisyon degistir bu yalanci sanci degil sadece bebegin yeri daraliyo ve dogum icin dogru pozisyonu ariyo bu yuzdendir bebekler artik bu aylarda dogum pozisyonunu ariyo korkacak birsey yok kendini kasma bebegin ondan da sertlesiyo olabilir benim ki abisine sinirlenincede bana tepki olarak toplaniyo sekilden sekile giriyo onlar bizin ruh halimizden etkileniyo yalanci sanci adet sancisi gibi ve 30-40sn suren ve duzensiz sancilar oluyo Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini saglikli gunlerBazen 5 dakkada bir 10 dakkada bir oluyor ardarda. Cok sık olmaya basladi ondan korkuyorum. Senin kasilmalarinin suresi nasil canim? Bi de bilemedigim sey bunlar yalanci kasilma degilse bebegin kalbinin durmasi gibi bir zarari olur mu, ne zarari olur acaba?
Maşallah canım ya şanslı gruptasın, biz de doğumdan sonra veririz inşallah bu fazla kiloları, 33. haftamda +13,5 kg dayımcnmmmm evet ya bende anlamadim ki minicik bir gobusum varilk dogum spinal sezeryandi bu da oyle olacak gunum 20 sinde doluyor doktorda buyuk ihtimal 12 eylulde aliriz dedi..iste 10 agustosta ameliyat gunu belirlenecek nst ye girecem yine bakalim simdilik 12 eylul gibi 58 le hamile kaldim sonra 54 e dustum su an 62.5 kg ciktim bakalim eylule kadar nasil olacak..ilk hamileligimde de toplam 9 kg almistim
C
Canim bende merak ediyordum senin gibi burdaki kizlar sivi geldi islandi ustum filan deyince. Yaklasik 3 hafta once filan banyoya girdigimde farkettim gogsumun ucunda bir birikindi kurumus gibiydi. Sanki iltihap kurur kabuk gibi olur ya oyle. Onu temizlerken biraz siktim gogsumu ve hafif bir sivi geldi. Nasil mutlu oldum anlatamamsikmamak gerekiyormus o siviyi ama 2-3 gunde bir dayanamak sikiyorum acaba gelir mi diye. Ama cok degil siviyi gorunce hemen birakiyorum sikmayi
Evet erken gelmesi sütün olacağı olmayacağına işaret değilmiş canım. Bende de durumlar aynı, ben de beyaz peynir kıvamındayım, göğsüm komple yeşil damarlarla dolu. Bende göbekten vajinaya inen açık kahverengi dikine çizgi var şimdilik, doğumdan sonra geçiyormuş, inşallah senin leken de geçer canım.Sağol canım. Benden henuz sivi gelmedi gelmesin simdilik ben zaten pimpirikli acaba kotu etkiler mi bilmem ne diye kafamda kurar dururum ben Dr sormuştum onlarin sütü çok mu olur diye hayır alakası yok hormonel bu durum herkeste olacakta diye birşey yok demisti herzamanki gibi
Ama İnanılmaz damarlasti ben baya bir beyaz tenliyim yemyeşil başlangıç ve bitiş cizgisi belli oluyor. Birde bugün farkettim ki tam göğsünün ortası degajemde leke olmuş insaallah dogumdan sonra geçer
Evet bende kaşıntı vardı sadece, 2 hafta falan nemlendirerek kurtulur muyum dedim ama yok nafile, iş yerinde göğsümün üzerine bastırıyordum kaşıyamayınca, en sonunda momeconla 15 günde kurtuldum. Evet evet kesinlikle doğumdan sonrası için sütümüz olur inşallah.Kaşıntı mi oldu sadece. Benimde kaşıntı var bu aralar. Bu arada sıvı benden de gelmedi. Doğumdan sonra gel sinde öncesi sorun değil...
Önemli olan süreç de o zaten tatlım, inşallah bol bol sütümüz olur, incir tavsiye ediliyor bunun için, deneyeceğim bakalım.benden de gelmedi canımm . kişiden kişiye değişiyor. önemli olan bebiş olduktan sonra gelmesi ben ona yoğunlaşmışımm
Eşin ne diyo peki cnm? Benimki memlekete gitmemi istiyo doğuma gelirim mazeret izinleri açık diyo..Canım o durum bende de var dusunuyorum eşim gelemezse kafayı yer 36. Haftam dolmadan ben mi gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?