Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah diyelim teyzeleri :) bizim kızımızda biraz Tonbiş doktorum dana diye seviyor 31 haftalikken 2 kg idi 42 cm boyu da. Şekerden şüphelendiler ama sukur onunla ilgili değilmiş sanirim benim fazla meyve yememden oluyor. Böbreğinde de sağda buyume var Dedi bakalım bir daha kı gidişimize insallah azalma olmustur. O resimde de bacağını emiyordu yavrum :) Rabbim hepimizin hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 120
Kizlar zaman gecmiyor ya insallah 38 haftalik dogum olur die dua ediyorum son 52 günüm 30 Lara dusseydik gerisi corap sokugu gibi olurdu herhalde
ayyy canım ya bende gün gün şafak sayıyom gece on ikiyi geçti mi bi gün daha gitti diyorum. bu son dönemler daha zor sanki. bide nasıl olacak korkusu var bende sancı mı anlarmıyım nasıl doğurcam vs

Kizlar zaman gecmiyor ya insallah 38 haftalik dogum olur die dua ediyorum son 52 günüm 30 Lara dusseydik gerisi corap sokugu gibi olurdu herhalde

Cidden zaman gecmiyor gibi. Cok agirlastim nefes alamiyorum hep yorgunum filan. Bir an once dogum zamani gelsin istiyorum

ayyy canım ya bende gün gün şafak sayıyom gece on ikiyi geçti mi bi gün daha gitti diyorum. bu son dönemler daha zor sanki. bide nasıl olacak korkusu var bende sancı mı anlarmıyım nasıl doğurcam vs
Aynen yaa gece 12 oldumu hamilelik programim var bakiyorum hemen, ,,, ben ilkinde sancimi anlamadim bundada anlmam cunku son haftalar yalanci dogum sancisi cok oluyor ve dogum sancisiyla cok benziyor tabi siklasinca ve dayanilmayacak duruma gelince anlariz, ,,

Oyy masallah nasilda istahli emiyor gibi

Cidden zaman gecmiyor gibi. Cok agirlastim nefes alamiyorum hep yorgunum filan. Bir an once dogum zamani gelsin istiyorum
Bende sabirsizlikla bekliyorum Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah Sayili gün cabuk gecer diyorlar ama gecmiyor malesef :)

Eşim de burada kalmami istiyor doğumda gelirim diyor. Ama bende çok kararsizim
Hayırlısı olsun cnm ben de bilemiyorum.. Zaten eşimin yanındaym ama eve sadece uyumak için gelebiliyor malum.. Sabah 5te gelip 10gibi gidiyor o yüzden gitmemi istiyo orda daha rahat olurum diye. Ben de haftaya gidicem sanırım memlekete.. Yolculuk da korkutuyor 1300 km mesafe

Eşim de burada kalmami istiyor doğumda gelirim diyor. Ama bende çok kararsizim
Dönüş nasıl olcak peki cnm ben bi de onu düşünüyorum.. Doğumda geldiler diyelim 1hafta ya da 10günlük bebekle yolculuk nasıl olur ki dönüşte? Daha fazla kalamazlar galiba bu durumda

Dönüş nasıl olcak peki cnm ben bi de onu düşünüyorum.. Doğumda geldiler diyelim 1hafta ya da 10günlük bebekle yolculuk nasıl olur ki dönüşte? Daha fazla kalamazlar galiba bu durumda

Canım bizim planımız eşim doğuma gelecek 10 gün zaten izni sonrasında ben bebeğin kırkı çıkınca annemle donucem. Benim eşim gece de çalışıyor gitmem daha kötü olacak sanırım ama gidersem yine annemle giderim. Eşimin arkadaşının hanımı hamile 38. haftasında onun eşi mazeret izni alabilirse doğuma ben gitmiycem ama izin vermezlerse ben donerim diyorum ama bakalım. Otobüsle tek başına zor olur canım ya ben 3 saatlik hurdaya gittim onda bile ayaklarim sisti oturmaktan kasigim agridi. Uçak şansı yok mu? Otobusle gideceksen mutlaka bir yastık al ve yastığın üstüne otur internette duymuştum. Tabi doktoruna da danış o daha iyi yorum yapacaktir

Teşekkürler kızlar, buradaki desteği, paylaşımı seviyorum, iyi ki varsınız inşallah sağlıkla gelsin minnoşlar gerisi hallolur bir şekilde

Uffff yerim ben onun bezelye parmaklarını, kırkbir kere maşallah canım teşekkür ederiz paylaşım için, çok iyi geldi Bizimde 20. haftada patalojik sınırda olmayan 6,5 mm sol böbrekte büyüme vardı, çok şükür 25. haftadan itibaren geçti, aynı durum ajenjo da vardı, çok şükür onunda önceki günki kontrolünde gerileme başladı, inşallah doğuma kadar seninki de geçecektir canım.

Bi de çatlaklarınız ne alemde benim bacam ve kalçada olmuş kırmızı kırmızı
Benimki erkek bebek, klasik tarife uyuyor vücuttaki değişimler, kalça, basen çok kilo almadım, göbek önde gidiyor, göğüsler büyüdü, bacaklara da aldım ama son 2 haftadır çok şişiyor ayaklarım, bacakalrdaki ödem mi kilo mu bilemiyorum. kalçada basende, bacakta çatlak yok, tek göğsümün altı çatladı, alt kasık bölümünde de ince ince kılcal kırmızı çatlaklar var. akşamalrı lierac jel, sabahları bitkisel yağ karışımı sürüyorum.

maşallah kuzucuğa, tatlılığı şimdiden belli fotoğrafta. bizimki de 30+3 iken 2184gr 45cm çıkmıştı canım. bi tombik de bende yani . ben de yememe daha dikkat ediyorum bi aydır filan, nomral doğuma engel olmasın kilosu diye. aynı şekilde sağ böbrekte pelviste büyümemiz var bizim de canım. ama bu hafta kendi doktoruma kontrole gittiğimde gerilemiş gördü, çok sevindim. yani kafana takma, geçici bir durum olabiliyormuş. doğumdan sonra da ultrasona alıp kontrol ediyorlarmış, çoğu bebekte geçiyormuş. geçmese bile çok korkulcak bi durum yok, için rahat olsun. sağlıkla kalın..

Kızlar ilk üç ay için kaç tane uzun kollu ve kısa kollu zıbınlarınız var
3 takım iç dış zıbın, 3 tulum, 8 çıtçıtlı body, 11 patikli alt var canım bizde. ama 3 aylık kıyafetlerinden de markasına göre değiştiği için daha küçük bodyleri filan var. tavsiyeler üzerine ilk kıyafetleri çok almadım ben, daha çok büyük aldım. umarım pişman olmayız. gerçi benimki şimdilik tombiş gidiyor. gününü beklerse 4 kg üstü olcak diyor doktor. doğum kilosu da kıyafet seçiminde önemli tabi.

Selam kizlar buaya gelip hala kusan bi ben varimdir heralde.idrar yolu iltihabim var oda etkiliyo sanirim. Ben hic yemekyiyemiyorum ya csnim istemiyo mide bulantisindan. Bel ve sirt agrisindan da mahvoluyorum daha hic bir is yapmadim. Carsiya ciksam yuruyemiyom oglumda kipir kipirdim son gune kadar bu kiz beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…