ayyy canım ya bende gün gün şafak sayıyom gece on ikiyi geçti mi bi gün daha gitti diyorum. bu son dönemler daha zor sanki. bide nasıl olacak korkusu var bende sancı mı anlarmıyım nasıl doğurcam vsKizlar zaman gecmiyor ya insallah 38 haftalik dogum olur die dua ediyorumson 52 günüm 30 Lara dusseydik gerisi corap sokugu gibi olurdu herhalde
Kizlar zaman gecmiyor ya insallah 38 haftalik dogum olur die dua ediyorumson 52 günüm 30 Lara dusseydik gerisi corap sokugu gibi olurdu herhalde
Aynen yaa gece 12 oldumu hamilelik programim var bakiyorum hemen, ,,, ben ilkinde sancimi anlamadim bundada anlmam cunku son haftalar yalanci dogum sancisi cok oluyor ve dogum sancisiyla cok benziyor tabi siklasinca ve dayanilmayacak duruma gelince anlariz, ,,ayyy canım ya bende gün gün şafak sayıyom gece on ikiyi geçti mi bi gün daha gitti diyorum. bu son dönemler daha zor sanki. bide nasıl olacak korkusu var bende sancı mı anlarmıyım nasıl doğurcam vs
Oyy masallah nasilda istahli emiyor gibiMaşallah diyelim teyzeleri :) bizim kızımızda biraz Tonbiş doktorum dana diye seviyor 31 haftalikken 2 kg idi 42 cm boyu da. Şekerden şüphelendiler ama sukur onunla ilgili değilmiş sanirim benim fazla meyve yememden oluyor. Böbreğinde de sağda buyume var Dedi bakalım bir daha kı gidişimize insallah azalma olmustur. O resimde de bacağını emiyordu yavrum :) Rabbim hepimizin hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin
Bende sabirsizlikla bekliyorum Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah Sayili gün cabuk gecer diyorlar ama gecmiyor malesef :)Cidden zaman gecmiyor gibi. Cok agirlastim nefes alamiyorum hep yorgunum filan. Bir an once dogum zamani gelsin istiyorum
Etrafımdakiler de sürekli soruyor, ne kadar kaldı diye, bana da sordukça zaman geçmiyor gibi geliyor.Kizlar zaman gecmiyor ya insallah 38 haftalik dogum olur die dua ediyorumson 52 günüm 30 Lara dusseydik gerisi corap sokugu gibi olurdu herhalde
1gün var aramızda takvime göre:)Etrafımdakiler de sürekli soruyor, ne kadar kaldı diye, bana da sordukça zaman geçmiyor gibi geliyor.
Eşin ne diyo peki cnm? Benimki memlekete gitmemi istiyo doğuma gelirim mazeret izinleri açık diyo..
Hayırlısı olsun cnm ben de bilemiyorum.. Zaten eşimin yanındaym ama eve sadece uyumak için gelebiliyor malum.. Sabah 5te gelip 10gibi gidiyorEşim de burada kalmami istiyor doğumda gelirim diyor. Ama bende çok kararsizim
Dönüş nasıl olcak peki cnm ben bi de onu düşünüyorum.. Doğumda geldiler diyelim 1hafta ya da 10günlük bebekle yolculuk nasıl olur ki dönüşte? Daha fazla kalamazlar galiba bu durumdaEşim de burada kalmami istiyor doğumda gelirim diyor. Ama bende çok kararsizim
Dönüş nasıl olcak peki cnm ben bi de onu düşünüyorum.. Doğumda geldiler diyelim 1hafta ya da 10günlük bebekle yolculuk nasıl olur ki dönüşte? Daha fazla kalamazlar galiba bu durumda
Bence yengen cok zayif ondan öyle dusunuyor eminimki oda okadar zayif olmak istemez, ,,,, haftana göre cok degil kilon ayrica bunuda soyliyim hamilelikte az alanlar dogumdan sonra cok aliyor kizimda 4 kilo tek aldim ama dogumdan sonra 15 kilo aldim emzirme döneminde ve korunma hapimda adet yapmiyordu ama cok sukur aldiklarimida emzirmeden sonra verdim yani saglikli olsunlarda kilo verilir
sinemnur hiç şişmişsin gibi durmuyorsun. dediğin gibi söyleyen yengen küçük olduğu için her şeyi büyük görüyor. beni görse dev gördüm sanır 178 boy üstüne gebelik kiloları şoka girer. sağlıkla alalım kucağımıza kilolar kolaydır dikkat ettik mi gider hepsi
Uffff yerim ben onun bezelye parmaklarını, kırkbir kere maşallah canımMaşallah diyelim teyzeleri :) bizim kızımızda biraz Tonbiş doktorum dana diye seviyor 31 haftalikken 2 kg idi 42 cm boyu da. Şekerden şüphelendiler ama sukur onunla ilgili değilmiş sanirim benim fazla meyve yememden oluyor. Böbreğinde de sağda buyume var Dedi bakalım bir daha kı gidişimize insallah azalma olmustur. O resimde de bacağını emiyordu yavrum :) Rabbim hepimizin hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin
Benimki erkek bebek, klasik tarife uyuyor vücuttaki değişimler, kalça, basen çok kilo almadım, göbek önde gidiyor, göğüsler büyüdü, bacaklara da aldım ama son 2 haftadır çok şişiyor ayaklarım, bacakalrdaki ödem mi kilo mu bilemiyorum. kalçada basende, bacakta çatlak yok, tek göğsümün altı çatladı, alt kasık bölümünde de ince ince kılcal kırmızı çatlaklar var. akşamalrı lierac jel, sabahları bitkisel yağ karışımı sürüyorum.Bi de çatlaklarınız ne alemde benim bacam ve kalçada olmuş kırmızı kırmızı
maşallah kuzucuğa, tatlılığı şimdiden belli fotoğrafta. bizimki de 30+3 iken 2184gr 45cm çıkmıştı canım. bi tombik de bende yaniMaşallah diyelim teyzeleri :) bizim kızımızda biraz Tonbiş doktorum dana diye seviyor 31 haftalikken 2 kg idi 42 cm boyu da. Şekerden şüphelendiler ama sukur onunla ilgili değilmiş sanirim benim fazla meyve yememden oluyor. Böbreğinde de sağda buyume var Dedi bakalım bir daha kı gidişimize insallah azalma olmustur. O resimde de bacağını emiyordu yavrum :) Rabbim hepimizin hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin
3 takım iç dış zıbın, 3 tulum, 8 çıtçıtlı body, 11 patikli alt var canım bizde. ama 3 aylık kıyafetlerinden de markasına göre değiştiği için daha küçük bodyleri filan var. tavsiyeler üzerine ilk kıyafetleri çok almadım ben, daha çok büyük aldım. umarım pişman olmayız. gerçi benimki şimdilik tombiş gidiyor. gününü beklerse 4 kg üstü olcak diyor doktor. doğum kilosu da kıyafet seçiminde önemli tabi.Kızlar ilk üç ay için kaç tane uzun kollu ve kısa kollu zıbınlarınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?