Ben her ikisinden de aldım birer paket. Arkds 2 almıştı sızdırıyor diye bez değiştirdi büyük geldi muhtemeln bir paket de 1 numara al deneyip kullanmak en mantıklısıArkadaşlar prima 1 numara 2-5 kilo prima 2 numara 3-6 kilo hangisini aldınız yada alırsınız ben 2 numara aldım Bebek 3 kilo şuanda allah nasip ederse 3.200 doğsa diyorum 2 numara büyük mü gelir.1 numara mı alsaydım?
2 numarayı aldım düşündüm ki baktık büyük yada kaçırıyor gider hemen 1 alırız diye hastaneden öyle yapayım barim.:) sonuçta hepsi bitecek bezlerin bol bol inşallah :)Ben her ikisinden de aldım birer paket. Arkds 2 almıştı sızdırıyor diye bez değiştirdi büyük geldi muhtemeln bir paket de 1 numara al deneyip kullanmak en mantıklısı
Malesef canim. Kadin belkide gercekle yuzlesmemi ona gore hazırlıklı olmami istedi ama ne bileyim ben biraz tirstimSana bunu soyleyen dr mu?
Arkadaslar allah rizasi icin bana yardim edin cok cok kotuyum.8 gun once gelismeyen gebelik nedeniyle once ilacla düşük yaptim ertesi gün parca kalmasindan kurtaj oldum.hamileyken yoğun bi enfeksiyonum vardi ama doktor fitil kullandirtmamisti.kurtajdan sonra maalesef enfeksiyon kapmisim.antibiyotik kullandigim halde.monodoks kullanmistim ama fayda etmemis.kötü kokulu kan,idrarda yanma,kaşıntı aci vs..ardindan doktora tekrar gittigimde fitil ve baska bi antibiyotik daha verdi.suan cok korkuyorun bu enfeksiyon rahmimde yapisiklik yapar mi tupleri tikar mi falan die.rahim yapışması daha kotu.ben bittimm 3 sene beklemistim ilk gebeligimdi bir hafta icinde bu enfeksiyon rahimde hemen yapisma yapar mi acaba nolur bileniniz yasayaniniz varsa bana yardimci olun nolur.
Ben regl ağrısından bayıldım bikaç kez ki her sene taş düşürürüm öyle ağrı eşiğim düşük de değildir 50 katı ağrırsa ölürüm heralde o neymiş ya çok da iyi moral vermiş sağolsun hiç öyle şartlandırma canım sen kendini beyin de çok etkili çünkü ağrıdaMalesef canim. Kadin belkide gercekle yuzlesmemi ona gore hazırlıklı olmami istedi ama ne bileyim ben biraz tirstim
Nasil ayirt edicez bu sancıları, yine farkli sancilar saplaniyor kasiklarima, gaz sancisidir diyorum ama bakalim. Simdi de hickirigi tuttu bebisin. Tepiniyor yayamazim bi yandan. Uyku hayal oldu yine
Tam da beni tarif etmissin cnm. Yuzustu uyumaya hasret kaldim..ve bebek hareketleri hic azalmadi benimde..sanki bugun biraz az yada abana oyle geldi...birde bebeginHani bu bebişlerin alanı kısıtlanıyodu da son haftada hareketleri azalıyodu topuğu sağolsun bi sağımda bi solumda uyutmuyor yüz üstü uyumayı özledim bi bacağım bi yerde öteki bi yerde günde dört saate düştü uykularım
Ben de şuan ayni senin dedigin gibiyim.dogurcak miyiz neeeAy deliricem kızlar
Vampir bugün çok fazla toplanıp kasılıyor resmen nefesim kesildi 1 saattir.
Sanki vajinadan çıkacakmış gibi bir his var. Batmalar oluyor, hani sistit olursunuzda sürekli çiş yapma isteği olur ya aynı öyle
Bu mu sancı kasılma dedikleri. Hiç durmuyor bu kasılma hissi ve karnım taş oldu.Tırsıyorum
Hep belirli bi yerde ritmik olarak hissediyorum hickiriklarini ben. Yani esit araliklarla gerceklesen hafif vuruslar oluyor gobegimin altinda.bikac dakika surebiliyor.Tam da beni tarif etmissin cnm. Yuzustu uyumaya hasret kaldim..ve bebek hareketleri hic azalmadi benimde..sanki bugun biraz az yada abana oyle geldi...birde bebegin
hickirdigini nasil anladin..bazen titreme oluyor o mu hickirik acaba?
Gecen hafta iki gun boyunca nefesi kesen o ayni kasilmalar oluyordu ardarda, sanciyla geliyordu. Vajinadan cikcak hissi yuzunden tuvaletten cikip kapidan donup tekrar tuvaleteAy deliricem kızlar
Sanki vajinadan çıkacakmış gibi bir his var. Batmalar oluyor, hani sistit olursunuzda sürekli çiş yapma isteği olur ya aynı öyle
Bu mu sancı kasılma dedikleri. Hiç durmuyor bu kasılma hissi ve karnım taş oldu.Tırsıyorum
Belli aralıklarla canım hık hık bildiğin bizim hıçkırık aralıklarınız gibi bi de artık hareketlerini anlıyorum önce bi duruyor hıçkırık başlayınca sonra geçmeyince sinirleniyor başlıyo sürekli harekete 451823ebcfb5Tam da beni tarif etmissin cnm. Yuzustu uyumaya hasret kaldim..ve bebek hareketleri hic azalmadi benimde..sanki bugun biraz az yada abana oyle geldi...birde bebegin
hickirdigini nasil anladin..bazen titreme oluyor o mu hickirik acaba?
Benim de aynı öyleydi canım üşüttük mü ne neyse ki geçti şimdi saat de kaç olduAy deliricem kızlar
Ben de şuan ayni senin dedigin gibiyim.dogurcak miyiz neee
Gecen hafta iki gun boyunca nefesi kesen o ayni kasilmalar oluyordu ardarda, sanciyla geliyordu. Vajinadan cikcak hissi yuzunden tuvaletten cikip kapidan donup tekrar tuvalete
giriyordum. Normal olmadigini hissediyosun olunca, ben de dedim dogurucam heralde diye ama hep dinlendim, persembe gunu bunlar azaldi, doktor acilma gormedi ama anlattigin tarz belirti olabilir dedi, bunlar olunca acile gel ntsye gir dedi. Senin haftan da ilerde canim, artik vucut iyice hazirlaniyor. her hareketi, hareketsizligi telas da yapmadan dikkate almak gerekiyor sanirim. Bi gelisme olursa haberlerini bekliyoruz.
Bana antibiyotik verdi son kontrolde ama mantar yapıyor diye kullanmadım. Alerjim var bazılarına. Bugün öğlen arayıp başka vermesini isteyeceğim. Hoş üşütmeye dair hiç bir belirtimde yok.Benim de aynı öyleydi canım üşüttük mü ne neyse ki geçti şimdi saat de kaç oldu
ayyyy sorma canım o ayrı bir telaş oldu.ilk kardeşime söyledim foto yolladım kimin diyorSeni yerim ya niye görmemiş olasınGayet de jet hızında bir doğum olmuş, ha geldi ha gelecek stresine maruz kalmadan. Asıl ben sonrasını merak ediyorum. Annenlere ne dedin? Fotoğrafını mı attın ?
canım benim bende ki kasılma affedersin sanki gazım vardı ve karnım taş gibiydi. ondan iki saat sonra zaten suyum geldi.Nasil ayirt edicez bu sancıları, yine farkli sancilar saplaniyor kasiklarima, gaz sancisidir diyorum ama bakalim. Simdi de hickirigi tuttu bebisin. Tepiniyor yayamazim bi yandan. Uyku hayal oldu yine
Halâ hastanede misiniz canim.canım benim bende ki kasılma affedersin sanki gazım vardı ve karnım taş gibiydi. ondan iki saat sonra zaten suyum geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?