Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Hayirli olsun Allah anali babali büyütsün. :)

Kizlar tek tek alintilayamadim hepinize cok cok teşekkür ederim. Rabbim bekleyen herkese hakkinda hayirlisini nasip etsin. Plansiz olunca daha bir zormus ama sukur ikimizde iyiyiz... Eşim öğlen burada olacak insallah daha gelemedi

Çok şükür canım
Önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın
Eşinde geliyor yanına
minik çekirdek aile

gozun aydin canim bir guzel surpriz de senden geldi demek, cok sevindim iyisiniz cok sukur, acilarin da yakin zamanda gecsin gitsin, guzel kizinin saglikli, mutlu, uzun bir omru olsun ailesiyle.

Geçen yolda yürürken bana da oldu canim birden bisey batti yolun ortasinda aaay diye durdum bisey ısırmıs gibi kayinvalideme sordum da rahim kasları kendini doguma hazirlarken bunlar olur dedi. Vücudumuzun hazirlik sureci galiba

Aynen içeriden birşeyler ısırıyormuş gibi oluyor
Çok şiddetli hazırlıklar ya
Vallahi bu saat oldu uyutmadı beni, son günlerde uyusaydım bari. Bebiş sürekli hareket halinde

Yine mutlu guzel bir haber ne guzel,gozunuz aydin
Rabbim anali babali buyutsun insallah
Darisi biz bekleyenlerin basina olsun

Aynen içeriden birşeyler ısırıyormuş gibi oluyor
Çok şiddetli hazırlıklar ya
Vallahi bu saat oldu uyutmadı beni, son günlerde uyusaydım bari. Bebiş sürekli hareket halinde
Senin yasadigin bu hazirliklari 2haftadir bende yasiyorum :/ resmen ici aciyor :)
Oglumda tik yoktu suni sanci sonrasi sezaryen oldum
buda planli sezaryen olacak ama icerde bi haxirlik bi hazirlik anlatamam bel agrisi ve karnimin kasilmasida var yaninda

olbey gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Elif Berencik kaç beden giyiyor? Newborn mu tiny baby mi? Hala hastane çantasına 0 mı 0-3 mü koysam karar veremedim.
Butun sayfalari okuyunca seni soracaktim
Tasin ma isin bitti mi?
bebis ne alemde gelmeye niyetlendi mi?
Belki gelmistir diye bile dusundum :)))

Canım benim, tahmin edebiliyorum durumları, ben de ayak izlerini takip ederim bu konuda, psikopatlık konusunda kendimden eminim, İnşallah en kısa sürede adapte olur, tecrübeleniriz biz de, hem kendimi relax anne olma konusunda telkin ediyorum hem de minicik bebek, bakıma muhtaç gözümü üstünden ayıramam diyorum. Beşiğinde yastıkla mı yatıyor, yastıksız düz mü yatırıyorsun canım, bu konuda da düz yatınca boğazına kaçar diyen var, en güzel kurbağa modeli diyen var, öyle boğulurdiyen var, uyku arasında sağ sol kafayı çevirin kafa güzel şekilleniyor aksi takdirde kafa şekli basık oluyor diyen var, sanırım bahsi geçmedi, bebişleri nasıl yatıracağız?
Ailen filan gelebildiler mi canım ilk şoku atlattılar sanırım.

olbey tebriik ederiiimm Allahh analıı babalıı büyütsüünn... Hoşgeldiiin Elif Berennn

olbey hayırlı olsun canım sağlıkla aldin kucağına maşallah

Saolun cok :)) hepsi saglikla buyusun insallah

Hayırlı olsun cnm kolaylıklar sağlıkla büyüsün inş

Cok saol canim, saglikla buyutelim kuzulari insallah

Amin canim daha iyiyim sukur :)

Gaz dir o gaz
Hadi hayırlısı kimse resim atmadı ya sana nasip olur belki
Iyi geceler herkese @dıptısdıptıs bu gecede olmadı sen yarın geceye enerji topla canım

Gecici bi yerlere yukleyebilirsem denicem atmayi bakalim :)

http://hizliresim.com/D39lov

Oldu mu acaba linke tiklaniyo mu?

Gozunuzaydin canim. Kendi bebisimle ilgilenmekten pek giremiyorum kk ya yeni gordum. Allah anali babali buyutsun hayirli bir evlat olarak yetissin insallah

Amin canim hepimizinki insallah. Opuyoruz sizi

Ohh çok sevindim canım kavuştunuz, sağlıklı keyifli günler size

Cok saol canim darisi basiniza insallah

Hem gecmis hem hayirli olsun canim. Saglikla buyusun kuzucuk.

olbey gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Elif Berencik kaç beden giyiyor? Newborn mu tiny baby mi? Hala hastane çantasına 0 mı 0-3 mü koysam karar veremedim.

Saolasin :)) carters newbornlar buyuk geliyor :) mc tinyler de enden buyuk boydan tam. C&a 50cm olanlar da palyaco gibi. Bizim kiz abinin izinden gidiyor :)) Bi iki haftaya bu saydigim bedenler tam fitted olmaya baslar insallah :)

Önceki gün eşimin arkadaşları vardı, karı koca çiftle sohbet ediyoruz, konu hassaslıktan, duygusallıktan açıldı, ben yengeçim bir de dedim, ikisi de karı koca biz deee dediler:) yengeç burçlarının farklı bir çekim alanı vardır birbirlerini, inanıyorum ben buna başak burcu hiç yok çevremde ama çok güzel şeyler okudum hep, titiz, itinali, disiplinli oluyorlarmış, yengeçlerle iyi anlaşırlar diyedüşünüyorum. Bahtları güzel olsun inşallah canım.

Bu seneki sıcaklar mı başka, bizim hormonlar sadece ter bezlerini mi coşturuyor, vücutta ödem çok onu mu terle atıyoruz ben de anlamadım canım, Allah yardımcımız olsun, sayılı gün kaldı.
Bu hafta 37. hafta bitiyor, artık daha bir hazır hissediyorım doğum için ben de kendimi,35+3 iken 3200 gramdı, bugünlerde kilo artışı oldu mu bilemiyorum, randevumuz da haftaya perşembe, doğum yapanlar arasında da kilosu + yönde sapan sanırım yok gibi,sağlıkla gelsinler inşallah.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, inşallah sıkıntısız, stressiz atlatırız hepimiz süreci, sevgiler canım

Çok teşekkür ederim canım, bizim gidişat sezaryen gibi göründüğü için içimi de rahatlattın, ben de normal doğum olsun çok isterim ama doktorum son 3 kontrolde sürekli iri bebek diyor, hepimiz için hayırlısı, sağlıklısı olsun inşallah. Sezaryenden sonra ne yaparsan yap bir göbek kalıyor, çünkü içerisi tam temizlenmiyor vs diyenleri ben de çok duydum, çok kafama takmıyorum bu söylemleri ama sıvının nasıl atıldığını merak etmiştim, çok sağol tatlım. Hayırlı doğumlar inşallah, sevgiler

Canımsınnn, sağoll desteğin için
Bu gece de bitti çok şükür, nasıl, ne fikirlerle uyuyorsam artık, rüyamda nişanım geliyor, eşimi arıyorum, o da nişandan sonra ne zaman başlar doğum diyor, birkaç saat sonra da birkaç gün sonra da oluyormuş diyorum, benim uçağım gece gelmem bir gün sürecek, bekler beni oğlum diyor, elim karnımda uyandım, tekmeliyor afacan içeriden, süt gönderdim içeriye, uyuyacağına iyice hareketlendi
Eskiden hakikaten zormuş, birçok konuda rahatız çok şükür ama bize sorsan canımızı sıkacak bir sürü detayla kendimizi üzmeyi gayet iyi başarıyoruz, insanoğlunun adaptasyon yeteneği olmasa zaten hayatta kalamazdı, hem kötüye hem iyiyye çok iyi adapte olabiliyoruz kısa sürede, buna da şükür

selam canım bende ağustosda doğmuştum yazı çok severim normalde ama bu yaz hep kışın hayalini kurdum Allah affetsin sıcaklar çok bunalttı izmirdeyim halen yanıyor umudum eylül serinliğinde benimde plasentanın aşağıda olmasından sezeryan olacak ama doktor 39+1 e gün verdi ne kadar durursa iyi diyor ciğerleri iyice gelişirmiş bende tereddütteyim madem sezeryan olcam doğum ağrılarını çekmesem diyorum belli olmaz belkide gününü bekler 28 eylül inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…