- 22 Mart 2016
- 130
- 484
- 18
- 37
Kızlar tahlil sonucunu gostermeye geldigimde tansiyonum yüksek cikti baya. Dinlenip olcmesinr ragmen 18-11 e kadar çıktı. Doktor da cok riskli acil sezeryan dedi. Kahvaltida yapmistim halbukisonuc olarak sezeryan oldum bebegimde bende iyiyiz cok şükür birbirimize alismaya calisiyoruz :) pek minnak bir kizim oldu 2740gr ufacik minnacik bisey :) darisi bekleyen sirasi gelen herkese olsun. Bizim kız surpriz yapti bize
Kizlar tek tek alintilayamadim hepinize cok cok teşekkür ederim. Rabbim bekleyen herkese hakkinda hayirlisini nasip etsin. Plansiz olunca daha bir zormus ama sukur ikimizde iyiyiz... Eşim öğlen burada olacak insallah daha gelemedi
Çok şükür canım
Önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın
Eşinde geliyor yanına
minik çekirdek aile
gozun aydin canim bir guzel surpriz de senden geldi demek, cok sevindim iyisiniz cok sukur, acilarin da yakin zamanda gecsin gitsin, guzel kizinin saglikli, mutlu, uzun bir omru olsun ailesiyle.Kızlar tahlil sonucunu gostermeye geldigimde tansiyonum yüksek cikti baya. Dinlenip olcmesinr ragmen 18-11 e kadar çıktı. Doktor da cok riskli acil sezeryan dedi. Kahvaltida yapmistim halbukisonuc olarak sezeryan oldum bebegimde bende iyiyiz cok şükür birbirimize alismaya calisiyoruz :) pek minnak bir kizim oldu 2740gr ufacik minnacik bisey :) darisi bekleyen sirasi gelen herkese olsun. Bizim kız surpriz yapti bize
Geçen yolda yürürken bana da oldu canim birden bisey batti yolun ortasinda aaay diye durdum bisey ısırmıs gibi kayinvalideme sordum da rahim kasları kendini doguma hazirlarken bunlar olur dedi. Vücudumuzun hazirlik sureci galibaAy kızlar feci batmalar hissediyorum.
Sancı gibi değil direk vajina içine birşey sokuyorlar gibi.
Yürürken feci batıyor. Sistit gibi ama idrar yaparken yanma yok. Yatınca ve oturunca vampir coşuyor, yürüyünce aynı. Böylesi başlangıç olur mu?
Geçen yolda yürürken bana da oldu canim birden bisey batti yolun ortasinda aaay diye durdum bisey ısırmıs gibi kayinvalideme sordum da rahim kasları kendini doguma hazirlarken bunlar olur dedi. Vücudumuzun hazirlik sureci galiba
Yine mutlu guzel bir haber ne guzel,gozunuz aydinKızlar tahlil sonucunu gostermeye geldigimde tansiyonum yüksek cikti baya. Dinlenip olcmesinr ragmen 18-11 e kadar çıktı. Doktor da cok riskli acil sezeryan dedi. Kahvaltida yapmistim halbukisonuc olarak sezeryan oldum bebegimde bende iyiyiz cok şükür birbirimize alismaya calisiyoruz :) pek minnak bir kizim oldu 2740gr ufacik minnacik bisey :) darisi bekleyen sirasi gelen herkese olsun. Bizim kız surpriz yapti bize
Senin yasadigin bu hazirliklari 2haftadir bende yasiyorum :/ resmen ici aciyor :)Aynen içeriden birşeyler ısırıyormuş gibi oluyor
Çok şiddetli hazırlıklar ya
Vallahi bu saat oldu uyutmadı beni, son günlerde uyusaydım bari. Bebiş sürekli hareket halinde
Butun sayfalari okuyunca seni soracaktimolbey gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Elif Berencik kaç beden giyiyor? Newborn mu tiny baby mi? Hala hastane çantasına 0 mı 0-3 mü koysam karar veremedim.
Canım benim, tahmin edebiliyorum durumları, ben de ayak izlerini takip ederim bu konuda, psikopatlık konusunda kendimden eminim, İnşallah en kısa sürede adapte olur, tecrübeleniriz biz de, hem kendimi relax anne olma konusunda telkin ediyorum hem de minicik bebek, bakıma muhtaç gözümü üstünden ayıramam diyorum. Beşiğinde yastıkla mı yatıyor, yastıksız düz mü yatırıyorsun canım, bu konuda da düz yatınca boğazına kaçar diyen var, en güzel kurbağa modeli diyen var, öyle boğulurdiyen var, uyku arasında sağ sol kafayı çevirin kafa güzel şekilleniyor aksi takdirde kafa şekli basık oluyor diyen var, sanırım bahsi geçmedi, bebişleri nasıl yatıracağız?çok yorgunum canım ya aslında bebiş çok rahat uykusu gazı emmesi. ama ben gözümü ayıramıyorum. bikaç defa uykuda kustu korkuyorum boğazına kaçar diye. yemeğimi bile yatakta bebişe bakarak yiyorum. bikaç ay geçip bebiş toparlanınca psikopatlığım umarım geçer . sende sağlıkla kal
olbey hayırlı olsun canım sağlıkla aldin kucağına maşallah
Hayırlı olsun cnm kolaylıklarsağlıkla büyüsün inş
olbey gozun aydin canim, prensesinle beraber mumkun oldugunca az yorucu, bol sutlu saglikli gunleriniz olsun onunuzde insallah. yuzunden gulucukler hic eksik olmasin, hosgelmis Elif Beren hanim, saglikli mutlu uzun bir omur dilerim. tez zamanda senin de agrilarin gecsin insallah..
Gaz dir o gaz
Hadi hayırlısı kimse resim atmadı ya sana nasip olur belki
Iyi geceler herkese @dıptısdıptıs bu gecede olmadı sen yarın geceye enerji topla canım
Gozunuzaydin canim. Kendi bebisimle ilgilenmekten pek giremiyorum kk ya yeni gordum. Allah anali babali buyutsun hayirli bir evlat olarak yetissin insallah
Ohh çok sevindim canım kavuştunuz, sağlıklı keyifli günler size
Kızlar tahlil sonucunu gostermeye geldigimde tansiyonum yüksek cikti baya. Dinlenip olcmesinr ragmen 18-11 e kadar çıktı. Doktor da cok riskli acil sezeryan dedi. Kahvaltida yapmistim halbukisonuc olarak sezeryan oldum bebegimde bende iyiyiz cok şükür birbirimize alismaya calisiyoruz :) pek minnak bir kizim oldu 2740gr ufacik minnacik bisey :) darisi bekleyen sirasi gelen herkese olsun. Bizim kız surpriz yapti bize
olbey gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Elif Berencik kaç beden giyiyor? Newborn mu tiny baby mi? Hala hastane çantasına 0 mı 0-3 mü koysam karar veremedim.
Önceki gün eşimin arkadaşları vardı, karı koca çiftle sohbet ediyoruz, konu hassaslıktan, duygusallıktan açıldı, ben yengeçim bir de dedim, ikisi de karı koca biz deee dediler:) yengeç burçlarının farklı bir çekim alanı vardır birbirlerini, inanıyorum ben bunaAynı dertten muzdaribiz canım bende ewde oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum ve hayatımda bukadar terledigimi hatırlamıyorum kizimda temmuz da doğum yaptım ama inan hiç hatırlamıyorum bu kadar terledigimi..
Gece kalkıp üstümü değiştiriyorum sabah yine su gibi kalkıyorum.
Bu arada biz anne baba çocuk olarak yengeç burcuyuz :)) oğlum başak olarak gelicek aramıza nasıl olucak merak edioruz :)
Inşallah istediğin zamanda gelir oğlun. Ciğer gelişimi 37.haftada tamamlanıyor normalde son ay hızlı kg alıp ancak son iki hafta yeri dar olduğu için azalıyor kg alımı. Hiç merak etme yanılma payı yüksek oluyor ultrosonda belki dediklerinden daha fazla gelir kgsu
Doktorların doğum kg su olarak kabul ettiği kg 2.500 dür bunu normal görüyorlar. Tabi bakımı kolay oluyor ama daha düşük doğarsa da çok çabuk toplanıyor lar merak etme sen. Rabbim gönlüne göre wersin inşallah.
Ewet ikinci olunca insan daha rahat oluyor elbette ama emmeyince gaz sorunu olunca sarılık olunca hiç şüphesiz tecrübelerimin yerini stres ve olumsuzluklar alacak biliorum. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım.. sağlıcakla esinle birlikte kucağına alman dileğiyle
Çok teşekkür ederim canım, bizim gidişat sezaryen gibi göründüğü için içimi de rahatlattın, ben de normal doğum olsun çok isterim ama doktorum son 3 kontrolde sürekli iri bebek diyor, hepimiz için hayırlısı, sağlıklısı olsun inşallah. Sezaryenden sonra ne yaparsan yap bir göbek kalıyor, çünkü içerisi tam temizlenmiyor vs diyenleri ben de çok duydum, çok kafama takmıyorum bu söylemleri ama sıvının nasıl atıldığını merak etmiştim, çok sağol tatlım. Hayırlı doğumlar inşallah, sevgilerSezaryende anne uyusturulduktan sonra 7 kat kesi atiliyor canim.Iste cilt , cilt alti falan kesildikten sonra rahimdrn geçip amniyotik keseye ulasiliyor.Bu keseyi de kesip bebeği cikariolar sonra icerde kalan herseyi temizliolar.O su iceri aksa da temizlenio.Hani bazı anneler der ya normal doğum yap içinde ne varsa temizlensin diye :) Aslında sezaryende de içinde bişey kalmio. Benim doguma girecek ekiple nerdeyse her gün konusuyoruz.Onlar bebek 3700 ün ustundeyse sezaryene gir diolar kendini hirpalama hersey cok gelisti diolar ama ben oluruna kadar normal istiorum.Insallah sağ salim aliriz kucagimiza
Canımsınnn, sağoll desteğin içinNe kadar aşık bir hamiş
Göndermesen bu defa lohusayken gidecekti ve bence daha kötü.
Bizler inan bana çok şanslıyız, görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz baksana
Yıllarca millet asker yolu gözlermiş, her izinde hamile kalır ve kayınvalide elinde zebil olurlarmış yazık
Çok az kaldı kuzum cuma günü yine el ele
selam canım bende ağustosda doğmuştum yazı çok severim normalde ama bu yaz hep kışın hayalini kurdum Allah affetsin sıcaklar çok bunalttı izmirdeyim halen yanıyorÇok güzel canım,sağlıkla gelsin minik meleğinizinşallah, sen de tecrübelisin, 2.çocukta işin bizlere göre hem kolay hem zor, Allah hepimize yardım etsin.
Sen de 39.haftayı tamamlamış olacaksın inşallah, benim bu konuda da netbilgim yok, ta ki geçen aya kadar bebek asıl kiloyu son ayında alıyor diye biliyordum,meğer son haftalarda günde sadece 15 gram alıyormuş, 2 hafta kalsa içeride 200 gramcık yani,tabii kilo tek problem değil,sadece bakımı daha kolay, emme vs. refleksleri daha gelişmiş deniyor o açıdan önemli,yoksa sağlıklı olsunlar küvöz ihtiyacı vs olmasın önemli olan o.Hal böyle olunca 37 mi 38 mi 39 mu hangi hafta olduğu sanırım ciğer gelişimi açısından kritik oluyor, onu da anne karnında görüp, sezaryen tarihini ona göre vermeleri mümkün değil demek ki, 1eylülde doktorum bize soracak muhtemelen, 5 eylül kendi ameliyat günü, 9 eylülü ben istiyorum, son günler su azalması vs. durumlarından da çekiniyorum, evde bildiğin havuzdan çıkmış gibi terlediğim için iç çamaşırımdaki ıslaklığı ayırt etmeme imkan yok. O yüzden beklemek ve beklememek arasında çok kararsızım ben de, tabii doktorum yönlendirecektir ama ben şimdiden alternatiflere kafa yorup kendimi nasıl zorlayabilirim egzersizleri yapıyorum zihnimde, iyi ki oğlum annesi gibi yengeç burcu olmayacak
Hamileliğimin her safhasını özleyeceğimi şimdiden hissedebiliyorum sadece ve sadece bu sıcaklarla olan imtihanımızı her daim kötü hatırlayacağım, ben ki yaz, temmuz çocuğu, ben ki 45 derece antalya sıcağında ıstakoz gibi güneşlenip gıkı çıkmayan ben, kardan kıştan tırsım tırsım korkan ben, kar kış hayali kuruyorum, bildiğin pencere önünde yağmur duası ediyorum, inşallah hayırlısıyla kurtulalım hepimiz, sevgiler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?