Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ahahha ama telaslanmakta haklıyız napalım can taşıyoruz Senin dr yine ii demis Benim doktor kayinvalideme egildi senin gelin düğünde size cok cektirmistir dedi Buz koyunca rahatlatti cidden soguk su ve buz ii geldi. Ben sanırım stres yapmayim yapmayim dedikce icten ice stres yapiorum. Esimi askere gondermek zorunda kaldik surekli aklim onda. Kayinvalidemlerde kaliorum ne kadar pozitif olmaya calissam da biseyler mutlaka cikio

Aahhaha aynen kafa kasintisi bende dün oldu bi kuaföre gitmistim heralde bitlendim dedim ödüm koptu Bi de millete söylüyorum kolestaz oldum gebelik son haftasinda falan diye, teyzeler hemen başlıyo "amaaaann biz ne dr bilirdik ne kaşıntı bilirdik ultrason falan da yoktu tarlada doğurdum" falan diye aferin teyze al madalyan diyesim gelio ama tabi misafir Krem hiç kullanmadim canim catlaklarim olmasin diye bi ara zeytinyağı surmuştum de bilirsin hakiki zeytinyaginin kokusu cok agir oluyo dayanamadim biraktim. simdikik soguk dus buz ii geldi valla Allah razi olsun

Benim bebeğim kız canım evet, hep erken gelir diyorlardı ama 1.5 cm açılma ile 5 gün bekleyen de 1 ay bekleyen de varmış. tabi gönlüm bi an önce gelmesinden yana ama. Sen de yaz mutlaka yarından sonra detayları :)

Ben hamile kaldigim ilk zamanlarda kordon kanını araştırdım. Saklatmaya jarar vermiştim. Kendi dojtorum hic onermedi. Para tuzağı olduğunu soylefi. Kendisi, esuyle birlikte Turkiye de bu konu bilinmezken yurt disinda arastirma yapmış turkiye ye getireceklermis. Ama ise yaramadigini anlayınca insanlarin parasini bosuna alamayiz demis vazgecmisler. Bir cok hastalık genetik. Dolayisiyla kordon kanindaki hucreler de de hastalık varmış. Ayrica yillarca saklatip para ödüyorsunuz kullanilip kullanilmayacaginin garantisi yok dedi doktorum. Bende vazgectim.

Bana da 12 eylul demislerdi en son tarih olarak ama o da bayram gun nobetci dr a kaliriz oyle olursa. Dr um 41. Haftayi onermiyoruz suni sanciyla baslatabiliriz duruma gore dedi. Ben de cok istemiyorum bebegin kalp atisini falan hizlandiriyor diye. Daha nisanim falan da gelmedi. Doguramicam ben galiba

Ahahha kalacaklar galiba minikler rahatlar orda tabi canlarim yaa bi de Suni sancı bebegi de anneyi de cok hirpalio diolar..Benim de nişanim gelmedi dün sadece hafif bi adet sancisi gibi bi sancim oldu kayinvalidem nobetteydi aradim dakika tut dedi dakika tutim derken gecti sanci bi daha da olmadi. Canim bu arada nobetci doktor orda olsa da kendi doktorunu isteme hakkin var ariolar icapçı olarak hemen gelio. Ama sana soyleyim hastanelerin cogunda ebeler götürüyo işi. Gecen gun benim doktorla piknige gittik adam anlatio kayinvaliden olmasa ben bu kadar hastaya bakamam diyzel hastane olmasina ragmen cogu seyi ebelere yuklemisler

Hahaha bu Dr lar valla acayip. Ben kontrollerde annemle gidiyorum genelde eşim işinden izin alamıyor fazla malasef. Dr asistanı son kontrolde anneme tek çocuk mu çok nazlı demiş annemde hayır 5 çocuğum var kızım 3 çocuğum demiş kadın sok olmuş hepsini bu kadar nasıl nazlı buyuttun demiş ona neyse artık. Aslında ben geçen hamileligimde çok vurdumduymazdim gezerdim tozordim iş güç felen hepsini yapardım annem cildirirdi hatta. Ama bebegimi erken doğum kaybettim bu hamileligimde psikolojik olarak çok yiprandim her kontrolde ağlıyordum ondan Dr um gecenin koru de olsa hastaneye geliyor ne kadar korktuğumu bildiği için. Ağri esigim yüksektir benim ama yine de normal doğum istemiyorum sezeryan istiyorum herşey normal gibi görünse de istemiyorum dedim Dr a. Ondan beni nazlı zannediyorlar olsun bu günlere gelebildim çok şükür .
Kiyamam sen şimdi asker yolu mu gozluyorsun göz açıp kapanana kadar geçer inşaallah günler. Kayinvalidenle anladığım iyi anlasiyorsun ne güzel. Bende aylardır annemdeyim esimde kendi annesinde aynı şehirdeyiz gelip gorup gidiyor ama öyle her gün de gelemiyor. Az çok anlayabiliyorum seni. Ay cenem dustu kusura bakma. İnşaallah kasintinda biran önce geçer.

Evet canim ben de duydum ebeler hallediyomus her isi. Bebegin cikmasina yakin dr geliyomus. Dr umu isteme hakkim var ama haftasonu tatili falan olsa geliyor dr da bayram tatilinde adam memleketine gider nasil gelcek

nasil bir hareket yaptin cnm bende cok artistlendim hic logusa gibi davranmiorum ev islerine bile ucundan basladim ama dikkat edelim en iyisi Allah korusun ameliyatliyiz sonucta

dondurucuyu duzenlemek gerekiyodu esim ve annesi halledemeyince ben el atiim dedim. dolabim kombi tipi dondurucu cekmeceleri asagida. dizcoktum yere cekmeceleri hallettim toparladim falan. kalkmak icin de esimden yardim istedim. elini uzatti. ben salak sanki karnimda kas varmis da kendimi yukari cekebilecekmis gibi eline asilip kalktim. ama resmen yeniden kesildim o derece acidi.

normalde yataktan bile esimin boynuna sarilip dogruluyodum. biraz ayaklanip bisiler yapinca kendimi unutup boyle sacma bisi yaptim. insan eliyle destek alir once dizini koyar falan ama ben direk karnima yuklenmis oldum.

simdi dikislerin ustu full yara kabugu ve dikislerin az ustunde de mor bi hat var. muhtemelen icerideki dikislere de kan oturdu onun morlugu. yaz zaten sicak terliyorum o kabuklara dokunan ter yakiyo. kabuklar yumusamasin enfeksiyona acik olmasin diye dus da almaya korkuyorum. ctesi eski doktoruma randevu almak niyetim bi de o gorsun. benim doktor bisi olmaz dedi gorunce ama orda aciklik yoksa terden niye yaniyo? ben ustteki morlugu eve gelince gordum o ne onun aciklamasini bilmeden de rahat edemicem. boyle de sacma durumlar var iste su an. dikkat edin kendinize.

Canimm gecmis olsun sen telas yapmakta daha da haklısın cok şükur bu seferki minik tehlikeli dönemi atlatmis..Ben de başta normal doğum diye tutturdum simdi bebek cok kilolu omzu catiya takilabilir, ilerde rahim sarkmasi yapar falan deyip sezaryene cevirmek istiolar. Bakalim yarin kontrolum var ne karar alcaz..Valla kuzum anne baba tabiki rahat ettirio ellerinden geleni yapiolar hele ki benim kv allah ondan razi olsun. Ama kocan baska oluyo en azindan nazın gecio..bi de özlem duygusu çok olunca insan bu hassas donemlerinde yaninda istio eşini. Allah saglik versin de insallah tez zamanda kavusuruz cekirdek yuvamiza

Sorma canim bende lohusalik ne bilmedim bilmiyorum. Dogumun 3. Gunu evde yemek yapmaya yardim bile ettim. Kaynanam bilemiyormus o yemegi birde hemoroidle cebellesiyorum. Gece duzgun uyku yok zaten. Gunduzleri hic yok. Keske basta kendimi guclu olarak gostermeseydim

Cok geçmiş olsun acısı cok kötü oluyor ihmal etmemek lazım Allah korusun ya bnm de hafif kanama olmuş bandıncıkarınca farkettim cuma doktora görüneceğim inş sıkıntı yoktur zorladım biraz kendimi ondan oldu

p
cnm ya Allah korusun ... bende cok dikkatli davraniyorum esime yaslaniyorum ama kaslarimi calistirmiorum asla cnm ins onemli biseyin yoktur..

cnm bol sivi tuket hosaf ye ... activa meyveli yogurt ye incirli falan cok iyi gelio

Ben ankaraya uzak bir ilcedeyim aksaray daha yakin bana ozel aksaray hastanesine gidiyorum
Himm benim de annemler orda ben kayinvalidemde corumda kaliorum arada ankaraya geliodum esimin askerligi orda diye, düşünüp duruodum simdi aacil bisey olsa hangi hastaneye giderim falan diye.
doğumlarimiz ayni gunlere gelio hemen hemen eger normal dogum yapamazsın derse dr ben 09.09 tarihine sezaryen alirim insallah durursa ada bebek

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine..Bence guvendigin bi doktora daha göster, bazı doktorlar gözü kara oluyo bisey olmaz diyolar bazilari da pinpirikli oluyo hemen müdahale ediolar.

Guzel tarih:) hem de bayram oncesi son cikis. Muhtemelen en kotu ihtimalle ben de oyle yaparim. Hayirlisi bakalim hangimizinki erken davranacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…