Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben daha once burdaki arkadaslar bebeklerin ilk olustugunda gec dollenme yada baska nedenle geriden gelen gelisimin zamanla normale dondugunu duymustum 2. Kez hamile olan bir arkadas bahsetmisti umarim seninkide oyledir ve cabuk toparlanmistir bebegin hem dr bir boldigi vardir elbet bence

Cok tesekkur ederim gece yatyorum korku sabah kalkiyorum korku igne kullaniyorum surekli aklim fikrum orda.... Allahtan calisiyorum evde olsam hepten kafayi bozardim. Insallah rabbim bu kez nasip etsin hepimize cok dua ediyorum rabbim yasatmasin ni daha o kotu gunleri

Ben fatma bahar cebesoya gidiyorum canım onun da özel yeri var.cok da memnunum.bülent bey uzman mı?
vallahi canım öyle uzman geçinen drlar var ki piyasada insan dr olduğuna bile hayret ediyor! Evet uzaman dr um.
Insallah yukselmistir tatlim onceki kacti
canım önceki 279,4 dü şimdi öğrendim sonucumu 592. Sizce iyi mi?

vallahi canım öyle uzman geçinen drlar var ki piyasada insan dr olduğuna bile hayret ediyor! Evet uzaman dr um.

canım önceki 279,4 dü şimdi öğrendim sonucumu 592. Sizce iyi mi?
Bence gayet iyi rakamlarin kucuk olmasi degil katlaniyor olmasi onemliymis o yuzden icini ferah tut kuzum

Aynen dr ayri hastane ayri aliyo

Buna sukur diyelim kuzum en azindan bebegin kalp atisini duymussun eminim daha minicik oldugu icin yawastir on gune kadar annesi onu guzelce besler
İnşallah dediğin gibi olur canm ama ben hiç umutlu değilim doğrusu dua etmekten başka birşey gelmiyo elimden rabbime emanet

İnşallah dediğin gibi olur canm ama ben hiç umutlu değilim doğrusu dua etmekten başka birşey gelmiyo elimden rabbime emanet
Yiyexek ekmegi icicek suyu varsa her sekilde doguyolar canimm allah ol dediyse olur. Olmadiysada ki zaten sagliksizdir. Ilk hamilelikte 9hafta bekledim kalp atisi yoktu kurtaj oldum kendimi cok hirpaladim uc ay sonrasi tekrar hamile kaldim oglum geldi diyorum ilki olsa oglum olmamis olucakti iyi ki sen olmussun diyorum. O yuzden icini ferah tut. Hayirlisiyla saglikla kavus insallah

kafama takılan şu,acaba ne kadar ücret alır dr. Yani hiçbir şey bebişimden önemli değil ama dr 2-3 bin hastana 1-2 bin alırsa da sıkışırız yani.
Sen en kisa zamanda dr dan ogren. Ama dedigin gibi alirlar dr anlastigi hastaneyi arayip fiyat ogrenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…