Arkadaslar ya benim sat 3 aralik adet tarihime gore yedinci haftamdayim ancak gecen ctesi keseyi gordugunuzde 4+6 yaziodu bugun 5+3 um altinci haftamdayim yani. Domtir kalp atisi icin ctesi cagirdi ctesi 5+6 oluyorum duyulur mu kap atisi duyulmasa cagirmazdi dimi. Benim iki kaybim var inanilmaz korkuyorum
Ben daha once burdaki arkadaslar bebeklerin ilk olustugunda gec dollenme yada baska nedenle geriden gelen gelisimin zamanla normale dondugunu duymustum 2. Kez hamile olan bir arkadas bahsetmisti umarim seninkide oyledir ve cabuk toparlanmistir bebegin hem dr bir boldigi vardir elbet bence
Ben daha once burdaki arkadaslar bebeklerin ilk olustugunda gec dollenme yada baska nedenle geriden gelen gelisimin zamanla normale dondugunu duymustum 2. Kez hamile olan bir arkadas bahsetmisti umarim seninkide oyledir ve cabuk toparlanmistir bebegin hem dr bir boldigi vardir elbet bence
Cok tesekkur ederim gece yatyorum korku sabah kalkiyorum korku igne kullaniyorum surekli aklim fikrum orda.... Allahtan calisiyorum evde olsam hepten kafayi bozardim. Insallah rabbim bu kez nasip etsin hepimize cok dua ediyorum rabbim yasatmasin ni daha o kotu gunleri
Canım benim dualarımız tüm ihtiyacı olan arkadaşlarla. İnş 1 saat sonra güzel haberler vereceksin, benim de öğleden sonra kontrolüm var. Çok korkuyorum
Hiç korkma lütfen ağlamada kahverengi demek eski rahimde kalan kan aktif bir kanaman yok. Canım üzülme 5 kere düşük yaşamış biri olarak söylüyorum sıkma canını kırmızı kan geldiğinde korkmak lazım ki o da düşük olacak anlamına gelmiyor lütfen sakin ol sadece dinlen rabbim yardımcın olur inşallah bebeğini size bağışlar
Slm arkadaşlar ya kafama bir şey takıldı. Biz özel bir Dr a gidiyoruz Muayenesi de 200 TL, anlaşmalı olduğu hastahanede testleri yaptırıyorduk mesela kan testime 12 TL verdik. Eşime arkadaşları demiş ki Dr özel olarak bir ücret alır onun haricinde doğum için hastahane de ayrı bir ücret alır. Nasıl olacak bu? Eğer öyle bir şey olacaksa Dr değiştireyim erkenden
Yiyexek ekmegi icicek suyu varsa her sekilde doguyolar canimm allah ol dediyse olur. Olmadiysada ki zaten sagliksizdir. Ilk hamilelikte 9hafta bekledim kalp atisi yoktu kurtaj oldum kendimi cok hirpaladim uc ay sonrasi tekrar hamile kaldim oglum geldi diyorum ilki olsa oglum olmamis olucakti iyi ki sen olmussun diyorum. O yuzden icini ferah tut. Hayirlisiyla saglikla kavus insallah
Herzaman ne olursa olsun iyi düşünelim iyi olsun.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..dualarım sizlerle..