İnşallah canım ya dua edelim @friendly8584 arkadaşımız için randevusu saat 9 daydı 1 buçuk saat oldu hala habar yok bizi habersiz bırakmazdı Rabbim sana emanet hepimizin evlatları
İnşallah canım ya dua edelim @friendly8584 arkadaşımız için randevusu saat 9 daydı 1 buçuk saat oldu hala habar yok bizi habersiz bırakmazdı Rabbim sana emanet hepimizin evlatları
Yiyexek ekmegi icicek suyu varsa her sekilde doguyolar canimm allah ol dediyse olur. Olmadiysada ki zaten sagliksizdir. Ilk hamilelikte 9hafta bekledim kalp atisi yoktu kurtaj oldum kendimi cok hirpaladim uc ay sonrasi tekrar hamile kaldim oglum geldi diyorum ilki olsa oglum olmamis olucakti iyi ki sen olmussun diyorum. O yuzden icini ferah tut. Hayirlisiyla saglikla kavus insallah
İnşallah canım yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun doğar sağlıkla allahtan kızım var onu sevdikçe unutuyorum üzüntümü yanı isteyerek hamile kalmadm ama com alişmiştm ikinci bebek fikrine tamamen kabullenmiştim Rabbim sen hayırlısını nasip et hepimize
arkadaşlar dr uma sonucumu yazmıştım,çok güzel sonucun pazartesi keseyi görürüz dedi,ben de inşallah dedim,pazartesi günü akşam 5,30 a randevu aldım. İnşallah düzenli olarak artacak ve bana mucize olarak gelen bebişimin kesesini görüp sonrasında da kalp atışını duyu en sonunda da sağlıkla kucağıma alacağım inşallahhhhhhhh!!!
arkadaşlar dr uma sonucumu yazmıştım,çok güzel sonucun pazartesi keseyi görürüz dedi,ben de inşallah dedim,pazartesi günü akşam 5,30 a randevu aldım. İnşallah düzenli olarak artacak ve bana mucize olarak gelen bebişimin kesesini görüp sonrasında da kalp atışını duyu en sonunda da sağlıkla kucağıma alacağım inşallahhhhhhhh!!!
Benimde farklı çıkıyor canm ama otomatik hesaplama var yaşını adet tarihini yaziyosun hesaplıyordu onu yaptım orda kız doğrusu ben inanmıyorum kızımda da erkek çıkmıştı allahtan başka kim bilebilirki
Ocak subat dogumluysan 2yas diger aylarda dogduysan 1yas ekleyip bakiyorsun otomatik hesaplayicilarda var bilgilerini yaz sana kiz mi erkek mi soyluyor
3 îhlas 1 Fatiha oku avucunda tut sonra gobegn ustune tut aralik olucak tabi ileri geri gider se erkek yuvarlak döner se kiz ,,,, kizim icin yaptim yuvarlak döndü bu sefer ileri geri gidiyor insallah tutar
3 îhlas 1 Fatiha oku avucunda tut sonra gobegn ustune tut aralik olucak tabi ileri geri gider se erkek yuvarlak döner se kiz ,,,, kizim icin yaptim yuvarlak döndü bu sefer ileri geri gidiyor insallah tutar
Slm arkadaşlar ya kafama bir şey takıldı. Biz özel bir Dr a gidiyoruz Muayenesi de 200 TL, anlaşmalı olduğu hastahanede testleri yaptırıyorduk mesela kan testime 12 TL verdik. Eşime arkadaşları demiş ki Dr özel olarak bir ücret alır onun haricinde doğum için hastahane de ayrı bir ücret alır. Nasıl olacak bu? Eğer öyle bir şey olacaksa Dr değiştireyim erkenden
Muayenehanedeki sekreterine sorabilirsin canım fiyat vermese bile ayrı ücret alınıp alınmadığını söyler... Kadın doğum degil ama başka bişey için benim başıma geldi hastanede doktorda ayrı para aldılar hastanede de sgk geçiyordu biraz fiyat düştü...
Canım doktorla görüştüm telefonda.kanama kahverengiydi kırmızıya dönerse haberim olsun dedi.bugün de 12 de gidecem.aglamaktan gözlerim şişmiş.uyuyamadım da gecekötü bir sey olmasın diye dua ettim çok.Allah ım korur inşaallah.
Güzel haberlerle gelirsin İşaallah canım... En azından kahverengi tek başına düşük belirtisi değil bu ben düşük yaptığım zamandan biliyorum açık kırmızı, çok yoğun ve parça parça geliyordu adet ağrısıda hiç bişey ben okadar çok sancı çektiğimi hatırlamıyorum...
günaydın canım,dr değil de yanındaki bayan bana dereotu maydanoz sarımsak bitki çayları şimdilik yasak dedi,biliyordum zaten ama kese için gittiğimizde detaylı soracağım dr uma.
Sarımsak mı hiç duymamıştım... Benim bildiğim kadarıyla bitki çayları yasak, işlenmiş gıdalar, çiğ et, pastorize olmayan süt ve süt ürünleri, çiğ yumurta yasak.