Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım hemen kötü düşünme. Ben de seninle aynı durumdayım. İğne ve corasprin kullanıyorum. Haftasonu çok sancım ve kahverengi kanamam oldu. Çok korktum ama bugün devlet hastanesinde baktırdım, Bebek iyi, kalp atışları devam ediyor dedi doktor. Corasprin de sebep olabilirmiş. Ben bir de haftada bir proluton vuruluyorum önlem olarak. İnş bu sefer bebeklerimiz bizi bırakmaz.

3 îhlas 1 Fatiha oku avucunda tut sonra gobegn ustune tut aralik olucak tabi ileri geri gider se erkek yuvarlak döner se kiz ,,,, kizim icin yaptim yuvarlak döndü bu sefer ileri geri gidiyor insallah tutar
Şaka gibi.... Ben korkarım yapamam öyle şeyler... Yumurtlama zamanınızı ve ilişkiye girdiğiniz günleri biliyorsanız daha kolayı var. Yumurtlama zamanı ve üç gün öncesi erkek Yumurtlamadan bir hafta öncesi ilişki ama sonrası olmıycak kız. Çünkü dişi spermler yavaş hareket edip geç ölüyorlar erkekler hızlı hareket edip çabuk ölüyorlar. Doktorlarda kullanıyor bunu...

Kızlar ben dis gebelik gecirio olsam şimdiye belirtim olur muydu.. Leke agri sizi biseyim yok. Gayet iyiyim degerim en son pzt 3664 tu.. su an 5 6 binleri bulmuştur herslde. Inş yarın kese gözükür dis gebelik aşırı korkutuyor beni

Merhaba kızlar benim bebeğim 6 haftalık p.tesi Dr gittim kalp atışını gördü bi sorun yok dedi ama benim beyaz akıntım oluyor Dr sormayı da unuttum heyecandan bilgisi olan varmı bununla ilgili normal mı acaba

Kalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.

Kötüyü konuşmamak adına bugüne kadar yazmamıştım size 2014 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2015 Ocakta kimyasal gebelikten düşük yaptım ondan sonra 1 yıl hamile kalamadım aralıkta çift çizgiyi gördüm benim icin rüya gibiydi bugün o rüyadan uyandım. 2 yıldır bebek hasretiyle yanıyorum. Bu 3. kaybım. Suçum ne bilmiyorum. Napıcağımıda bilmiyorum.

Son düzenleme:
Cnmmm yaaa çok çok üzüldüm....hayırlısı herşey Allah tan .... Keşke yaşanmasaydı ama olacağı varmış...Inş bu son olur cnm güçlü ol

Merhaba kızlar benim bebeğim 6 haftalık p.tesi Dr gittim kalp atışını gördü bi sorun yok dedi ama benim beyaz akıntım oluyor Dr sormayı da unuttum heyecandan bilgisi olan varmı bununla ilgili normal mı acaba
Bende de oluyor cnm raki beyazı gibi...kokusuz sa sorun olacağını sanmıyorum

Canım sabırlı ol allaha tevekkül et neden suçun olsun rabbim herkesi farklı seylerle sınıyor sen rabbine sığın senin icin ne zaman hayırlıysa ozaman saglıkla dogucak yavrun rabbim en kısa zamanda saglıklı bir gebelik nasip etsin sana inşallah.

Canım ne diyeceğimi inan bilemiyorum şok oldum geç yazınca birseylerin ters gittiğini anlamıştım inan çok üzüldüm çünkü çok umutluydum zor çok zor ama ne olur güçlü olmaya çalış ne demek suçum ne hepimiz için farklı sınavlar var buda senin sınavın ve mükafatınıda kat kat alacaksın çok zor ama güçlü dur sabretmeye çalış vardır bundada bir hayr de her zaman senin yanındayız

Canimm gozun aydinnn:)) demekki benim ki de duyukur ctesi akinti normal canim hamilelik hormonundan dolayi.

Canimmm nasil uzuldum anlatamam:_(( uzme kendini nolur hayirlisini iste rabbimden. Bu kayiplar neden oluho anlamiyorm Rabbim yardimcin olsun nomur uzme kendini

Başka doktora da gidecek misin? Belki çok küçüktür daha ondan kalp atışı yoktur? Sonuçta fetus var, daha oluşum aşamasında olabilir.
Bir de vajinal mi baktı?

%20 bile olsa hala bir ihtimal var... Velev ki düzelmedi bunun için de asla kendini suçlama ben oğlumu kucağıma aldıktan sonra kaybettim bazen takdiri ilahi demekten başka çare kalmıyor canım... bu ay olmazsa önümüzdeki ay var asla ümitsizliğe kapılma...

Diyecek bişey yok ne gelirki elden kürtaj masasına nasıl yatıcam bilmiyorum. Allah beni affetsin ama şu an öyle bi psikolojideyimki keşke hayatta olmasam diyorum. Allah beni affetsin. Eşim o an o kadar kötü olduki yıkıldı ultrasonun karşısında ben o dakikadan itibaren tek kelime edemedim.

Daha fazla bu konuda yazmak istemiyorum hepiniz hamilesiniz sizi üzmeye hakkım yok.

Rabbim bu sinavdan goz aydinligiyla cikmani nasip etsin insallah.. Gerekli arastirmalari doktorun yapmaya baslayacaktir. En kisa zamanda yeni cift cizgini gormeni dilerim Allah in izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…