- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
valla canım o çin takvimi benim ilk hamileliğimde bana erkek demişti ve kız doğdu :) bende tutmamıştı yaniii ondan ben çok inanmıyorum :)Kizlar ne kadar dogru cikiyor bilmiyorum ama su cin takvimi olayini bilen var mi
TabiKi ederiz hersey guzel olacak buna inan ve oyle git drKızlar 16:00 gibi doktora gideceğim. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. bu kontrol çok kritik, nolu dualarınızı eksik etmeyin
Canım hemen kötü düşünme. Ben de seninle aynı durumdayım. İğne ve corasprin kullanıyorum. Haftasonu çok sancım ve kahverengi kanamam oldu. Çok korktum ama bugün devlet hastanesinde baktırdım, Bebek iyi, kalp atışları devam ediyor dedi doktor. Corasprin de sebep olabilirmiş. Ben bir de haftada bir proluton vuruluyorum önlem olarak. İnş bu sefer bebeklerimiz bizi bırakmaz.Gunaydın kızlar.bugun doktora gidecem.dundendir kanamam var moralim çok bozuk.aglamaktan heder oldum.görmezden gelmeye calışıyorum ama 2 defa dusuk yapınca bu o kadr kolay olmuyo malesef.belim de agrıyor.iğne aspirin kullanıyorum.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.duaya ihtiyacım var ve beni rahatlatacak birkaç tecrübeye.Allah hepimizin bebeklerini korusun.amin
Allah yardimcin olsun insallah guzep haberlerle gelKızlar 16:00 gibi doktora gideceğim. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. bu kontrol çok kritik, nolu dualarınızı eksik etmeyin
Şaka gibi....3 îhlas 1 Fatiha oku avucunda tut sonra gobegn ustune tut aralik olucak tabi ileri geri gider se erkek yuvarlak döner se kiz ,,,, kizim icin yaptim yuvarlak döndü bu sefer ileri geri gidiyor insallah tutar
Cnmmm yaaa çok çok üzüldüm....hayırlısı herşey Allah tan .... Keşke yaşanmasaydı ama olacağı varmış...Inş bu son olur cnm güçlü olKalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.
Kötüyü konuşmamak adına bugüne kadar yazmamıştım 2014 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2015 Ocakta kimyasal gebelikten düşük yaptım ondan sonra 1 yıl hamile kalamadım aralıkta çift çizgiyi gördüm benim icin rüya gibiydi bugün o rüyadan uyandım. 2 yıldır bebek hasretiyle yanıyorum. Bu 3. kaybım. Suçum ne bilmiyorum. Napıcağımıda bilmiyorum.
Bende de oluyor cnm raki beyazı gibi...kokusuz sa sorun olacağını sanmıyorumMerhaba kızlar benim bebeğim 6 haftalık p.tesi Dr gittim kalp atışını gördü bi sorun yok dedi ama benim beyaz akıntım oluyor Dr sormayı da unuttum heyecandan bilgisi olan varmı bununla ilgili normal mı acaba
Canım sabırlı ol allaha tevekkül et neden suçun olsun rabbim herkesi farklı seylerle sınıyor sen rabbine sığın senin icin ne zaman hayırlıysa ozaman saglıkla dogucak yavrun rabbim en kısa zamanda saglıklı bir gebelik nasip etsin sana inşallah.Kalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.
Kötüyü konuşmamak adına bugüne kadar yazmamıştım size 2014 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2015 Ocakta kimyasal gebelikten düşük yaptım ondan sonra 1 yıl hamile kalamadım aralıkta çift çizgiyi gördüm benim icin rüya gibiydi bugün o rüyadan uyandım. 2 yıldır bebek hasretiyle yanıyorum. Bu 3. kaybım. Suçum ne bilmiyorum. Napıcağımıda bilmiyorum.
Canım ne diyeceğimi inan bilemiyorum şok oldum geç yazınca birseylerin ters gittiğini anlamıştımKalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.
Kötüyü konuşmamak adına bugüne kadar yazmamıştım size 2014 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2015 Ocakta kimyasal gebelikten düşük yaptım ondan sonra 1 yıl hamile kalamadım aralıkta çift çizgiyi gördüm benim icin rüya gibiydi bugün o rüyadan uyandım. 2 yıldır bebek hasretiyle yanıyorum. Bu 3. kaybım. Suçum ne bilmiyorum. Napıcağımıda bilmiyorum.
Canimm gozun aydinnn:)) demekki benim ki de duyukur ctesi akinti normal canim hamilelik hormonundan dolayi.Merhaba kızlar benim bebeğim 6 haftalık p.tesi Dr gittim kalp atışını gördü bi sorun yok dedi ama benim beyaz akıntım oluyor Dr sormayı da unuttum heyecandan bilgisi olan varmı bununla ilgili normal mı acaba
Canimmm nasil uzuldum anlatamam:_(( uzme kendini nolur hayirlisini iste rabbimden. Bu kayiplar neden oluho anlamiyorm Rabbim yardimcin olsun nomur uzme kendiniKalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.
Başka doktora da gidecek misin? Belki çok küçüktür daha ondan kalp atışı yoktur? Sonuçta fetus var, daha oluşum aşamasında olabilir.Kalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.
%20 bile olsa hala bir ihtimal var... Velev ki düzelmedi bunun için de asla kendini suçlama ben oğlumu kucağıma aldıktan sonra kaybettim bazen takdiri ilahi demekten başka çare kalmıyor canım... bu ay olmazsa önümüzdeki ay var asla ümitsizliğe kapılma...Kalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.
Diyecek bişey yok ne gelirki elden kürtaj masasına nasıl yatıcam bilmiyorum. Allah beni affetsin ama şu an öyle bi psikolojideyimki keşke hayatta olmasam diyorum. Allah beni affetsin. Eşim o an o kadar kötü olduki yıkıldı ultrasonun karşısında ben o dakikadan itibaren tek kelime edemedim.Canım ne diyeceğimi inan bilemiyorum şok oldum geç yazınca birseylerin ters gittiğini anlamıştıminan çok üzüldüm çünkü çok umutluydum zor çok zor ama ne olur güçlü olmaya çalış ne demek suçum ne hepimiz için farklı sınavlar var buda senin sınavın ve mükafatınıda kat kat alacaksın çok zor ama güçlü dur sabretmeye çalış vardır bundada bir hayr de her zaman senin yanındayız
Rabbim bu sinavdan goz aydinligiyla cikmani nasip etsin insallah.. Gerekli arastirmalari doktorun yapmaya baslayacaktir. En kisa zamanda yeni cift cizgini gormeni dilerim Allah in izniyle..Kalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?