Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba kızlar benim bebeğim 6 haftalık p.tesi Dr gittim kalp atışını gördü bi sorun yok dedi ama benim beyaz akıntım oluyor Dr sormayı da unuttum heyecandan bilgisi olan varmı bununla ilgili normal mı acaba
Beyaz akıntı çok çok normal canım sarı ve kötü kokulu olursa korkmak lazım

Başka doktora da gidecek misin? Belki çok küçüktür daha ondan kalp atışı yoktur? Sonuçta fetus var, daha oluşum aşamasında olabilir.
Bir de vajinal mi baktı?
Dr dan çıkınca hemen başka dr a gidelim dedi eşim gittik. Ilk dr vajinal baktı belirsizce yolk sac ve fetusu gördü kalp hareketi yok dedi. Kese 1.6cm haftasıyla uyumlu ama bebek gelişimi yok dedi. Yolk sac olsa umut olacak ama o da net değil. Neyse çıktık hemen başka dr gittik o karından baktı kese uyumlu ama yolk sac net degil dedi fetusu o karından göremedi. 1 hafta sonra gel dedi ikiside. Haftaya kürtaj olucam.

Cnmmm yaaa çok çok üzüldüm....hayırlısı herşey Allah tan .... Keşke yaşanmasaydı ama olacağı varmış...Inş bu son olur cnm güçlü ol
İnşallah ne deyim. 4. saglıklı olur inşallah
İnşallah hayal gibi artik hayali bile yok o günlerin bende
Canimmm nasil uzuldum anlatamam:_(( uzme kendini nolur hayirlisini iste rabbimden. Bu kayiplar neden oluho anlamiyorm Rabbim yardimcin olsun nomur uzme kendini
2014 boş gebelikte patoloji pıhtılaşma testlerini yaptırdık her şey temiz çıktı
Allah sabır versin başkalarinın yanında benimki dert bile sayilmaz belki biliyorum ama çok zor bişey diyemiyorum
Rabbim bu sinavdan goz aydinligiyla cikmani nasip etsin insallah.. Gerekli arastirmalari doktorun yapmaya baslayacaktir. En kisa zamanda yeni cift cizgini gormeni dilerim Allah in izniyle..
Allah o günü nasip eder inşallah. Hayalini bile kuramıyorum artık 2 yilda 3 kayıp. Kürtaj masasına yatmak cok zor.

Haftaya gtyiginde belki mucizen olacak ben oyle umit ediyorum belki hemen moralini bozma 9. Haftaya kadar kalp atisi duyulabilir.

Haftaya gtyiginde belki mucizen olacak ben oyle umit ediyorum belki hemen moralini bozma 9. Haftaya kadar kalp atisi duyulabilir.
Geç döllenmelerde evet 8.9.haftalarda olabiliyomuş ama benim 24.gün kan testinde hcg 80 çıktı. Geç döllenme ihtimali yok umudumda yok. Hayırlısı Allahtan.

Canım o kadar üzüldüm ki ne yazılır bilemedim. Rabbim en kısa zamanda tüm üzüntülerini unutturup bebeğini kucağına versin inş.

Allah sabır versin başkalarinın yanında benimki dert bile sayilmaz belki biliyorum ama çok zor bişey diyemiyorum

.
Ayy olurmu öyle şey ben öyle demek istemedim... Bu hayatta her şey oluyor ne yazık ki hiç bir şeyin de bi garantisi yok erken yada geç kaybetmek farketmez sonuçta o senin bebeğin... Ben bunu da yaşadım ama hiç ümidimi kaybetmedim sen de kaybetme...

Canim o kadar bekledim yazmani aklima getirmeyim kotu seyler dedim ogle yemegine gittim geldim ogrendim cok uzuldum suan icin ne yapilacak yolk kesesi varmis umitlerimiz tukenmemeli hemen dua edelim hersey yoluna gorer belki

Yok içimden kötü bişey geçerek yazmadım kötünün kötüsü var rabbim beterinden korusun. Şu an belkide çok yeni olduğundan böyleyimdir zamanla iyi olmaya çalışırım. Kürtajdan sonra 3 ay korunma vermişti o zaman yine öyle yapar sanırım.

Canim o kadar bekledim yazmani aklima getirmeyim kotu seyler dedim ogle yemegine gittim geldim ogrendim cok uzuldum suan icin ne yapilacak yolk kesesi varmis umitlerimiz tukenmemeli hemen dua edelim hersey yoluna gorer belki
Zerre umudum yok canım. Dr hemen kürtaja almayalım 1 hafta daha şans verelim dedi. %80 bitecek gebelik dedi. Olumlu konuşamıyorum dedi.

friendlyfriendly seni kendime o kadar yakinn hissediyordum ki anlatamam. Karamsarliga kapildim hemen rabbimden umut kesilmez ben senin icin dua edecegim haftaya hersey daha guzel olur insallah
Burda hiçbirinize kötü örnek olmak aklınıza kötüyü getirmek hiç istemiyorum. Hamile olmak bi mucize bu güzel günlerinizde tadınızı kaçırmak istemiyorum. Ne kadar kanama alanı olsa da çok umut vardı içimde. Dün bu saatlerde ben de sizin gibi bulutların üstündeydim hamileydim.. Şimdi kürtajı bekliyorum o ameliyat elbisesini giyip beklemek o kadar zor ki. Rabbim beterinden korusun.

Benim yaşadıklarım istisna aklınıza kötüyü sakın getirmeyin.

Lütfen öyle konuşma bi her zaman yanındayız seni çok iyi anlıyorum hemde çok bende 4 senemde doğdu kızım 3 sene bekledim sabrattim bak mükafatınıda aldım sende alacaksn allahn izniyle yeterli sabırlı ol canım benim ne olur lütfen yıpratma kendini herşey allahtan biz inançlı insanlarz

Her şey Allahtan canım. Sağol desteğin için rabbim kucağındakine de karnındakine de uzun ömürler versin. Saglıklı huzurlu hayat nasip eylesin inşallah. Şu kürtajı atlatayım sonra yavaş yavaş toparlanırım inşallah.

Çok geçmiş olsun canım üzülme demiyirum mutlaka uzuleceksin bende ağustos da kürtaj oldum canım bu ondan sonraki gebeliğim degerim ax yükseliyor keseyi görmedik daha 5+4 burde diyeceğim o ki veren de alan da allah bazen ben de senin gibi düşünüyorum neden diyorum sonra ise utanıyorum kendimden sagligimiz yerinde eslerimuz yanımızda rabbim bize az da olsa tattiriyor bu duyguyu bi da bizim sinavimiz demekki rabbim tez zamanda kucağıni doldursun inşallah

Rabbim ne derse o olur umutlarin bittigi yerde hayaller kullerinden dogabilir kendine cok dikkat et ayrica tadimizi kacirmak felan degil hep birlikte dua ederek asacagiz bu durumlari

Înşallah sağlıklıdır bebeğin çok zor evet her şey Allahtan. Vardır rabbimin bildiği. Kürtajdan sonra korunma vermiş miydi sana?

öncelike allah herşeyin hayırlısını versin. tabi ki üzülüyoruz bu elimizde değil. ama neden o kadar umutsuz konusmus ki doktor. bende umutsuzluga kapıldım gercekten. çünkü benim kese 19 mm iken kalp atısı duyulamadı. belli belirsiz görüyorum dedi sanırım bebekden bahseddi. senin mesajını okuyunca kalbimde birseyler koptu sanki. bu cumartesi doktora gideceğim bende. insallah sende bende tüm hamilelerde güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…