Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim benim kahverengi baslayan lekelenmelerim bugun kirmizi kanamaya donustu.bunu da kaybedersem 3 olacak.ignemi vurmadim bu aksam doktor vurma dedi.sabirla bekliyorum.dualariniza ihtiyacim var.

duyulmayabilir ama evham yapma ben de 6+0 da keseyi yeni gördü ama karından baktı. kalp atışı 7. 8. haftalarda duyuluyor genelde.

Şu ilginç geldi kanda gebelik gözükmezken ultrasonda nasıl gözükebiliyor bunun için bir açıklama yapmadımı doktorunuz...

Şu ilginç geldi kanda gebelik gözükmezken ultrasonda nasıl gözükebiliyor bunun için bir açıklama yapmadımı doktorunuz...
Cnm ultrasonda gebelik görünmüyo anladığım kadarıyla.. Çatlamamış yumurta görünüyı. O da ya adetle atılır ya da çatlar inşallah

Maşallah canım senden güzel haber almak iyi oldu

Cnmmm ya cidden mi Çok ama çok rahatlattn beni...peki daha önce gitmismiydin doktora
ewt cnm ayın sekizinde gitmiştim. kese tabiki görünmemişti doktor sadece sunu söylemişti bir hücre farklılaşması görüyorum muhtemelen kese burada oluşacak demişti. ama ultrason 4 boyutluydu yani hücre farklılaşmasını da öyle gördü yani için rahat olsun :)

Canım dualarım seninle inşallah bebegin sana tutunur

Cnm çok sevindim ya. .ınş bende yarın güzel haber alırım sağol içimi rahatlattin

Cnm çok sevindim ya. .ınş bende yarın güzel haber alırım sağol içimi rahatlattin
inşallah cnm böyle eften püften seylere kafanı takma pozitif ol. ne kendini ne de bebişi üzme kanama lekelenme olmadıkça yüzde 90 hersey yolunda demektir. tabi her kanama da illa düşük olcak diye birsey yok ama işte dikkat edilmesi gerekiyor büyük düşük riski demek kanama...

Ya ben bu bulantılar yüzünden hayattan soğudum
Bu bebe sağsalim doğsun dahada yapmam
Çin işkencesi gibi ye kus ye kus
benim en yakın arkadaşım ilk 14 hafta kus kus bir hal oldu aynen o da öyle diyordu şimdi 36+3 te bulantıları unuttu bile ''aaa doğru zor geçmişti o günler değil mi? ''diyor ben hatırlattıkça :)

benim en yakın arkadaşım ilk 14 hafta kus kus bir hal oldu aynen o da öyle diyordu şimdi 36+3 te bulantıları unuttu bile ''aaa doğru zor geçmişti o günler değil mi? ''diyor ben hatırlattıkça :)

İşin kötüsü bir çözümüde yok
Yesen bulanıyor yemesen bulanıyor
Dışarıda gezerken elimde siyah poşet dua ediyorum pişmiş tavuk satan yerlere denk gelmemek için
O haftalarında ayrı zorluğu var
Yuvarlana yuvarlana kalkıyorlar yazık
Azcık deprrsyondayım bu aralar, herşey batıyor

Gebelık yok canım. 17 mm lık bır yumurtan var dedı. Bırde rahım duvarında kalınlaşma dıye bişey söyledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…