Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aile hekimimde başka ilçede En son kan testi yapmıyorlardı orda zaten. Bi de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemek istemiyoruz küçük yer duyulur diye gitmek istemedim oraya

Değerlerin güzel artmış senin ben adet öncesi gittiğimden o kadar yüksek çıkmadı tabii, değere normal dedi 40 larda bekliyordu hatta ilki 13tü çünkü, bende dış gebelikten korkuyorum ama karından gerçekten geç anlaşılıyor herşey, ne zaman gideceksin tekrar

Bugün cnm 3.30 da ozele gidecem...senin ki neden bu kadar düşük muş peki

Günaydın kızlar nasılsınız hamileliginiz ne durumda mide bulantıları kasık ağrısı çekenler ne durumdasiniz benim dün ilk kez midem bulandı

Ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz o halde canım :) adet günümden bile önce olduğu için test düşük çıkıyomuş şuan kaçtır acaba katlanarak gitmesi lazım
Adet öncesi normal cnm düşük çıkması ben adetten sonra yaptım testi...senin ki de yükselmiştir baya.sen ne zMan gidecen doktora..ınş sende de iyi habelrr aliriz

Ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz o halde canım :) adet günümden bile önce olduğu için test düşük çıkıyomuş şuan kaçtır acaba katlanarak gitmesi lazım
Gunaydin bende adet gunumde yaptirdim 41cikti. Bende merak ediyorum carsambaya randevum.dun evde test yaptim yine ilk yaptiklarim silikti cok bunda tam gorundu demek yukselmis. Hayirlisiyla su ilk haftalari atltsak paranoyak oldum valla

Günaydın kızlar nasılsınız hamileliginiz ne durumda mide bulantıları kasık ağrısı çekenler ne durumdasiniz benim dün ilk kez midem bulandı
günaydın canım. bende birkaç gündür sağ tarafımda daha fazla olmak suretiyle sancı ve batma oluyordu ayaklarımı uzatıp yatamıyordum ama dün akşam rahattım gece pek rahatsız olmadım ama hala var batmam ara ara. sabahları midem çoook bulanıyor benim,yumurtayı çok severdim ama şimdi kokusu gelse içim bir tuhaf oluyor hatta yazarken bile tuhaf oluyorum. inanır mısın adetten birkaç gün önce her şeyden habersizken kırdığım yumurtanın kokusu burnuma gelince kustum orada şüphelendim acaba hamile miyim diye.

Günaydın benimde dün ilk kez midem bulantı ama kusmadım normal hayattada hic kusamam deli olurum kahve icmeye cagirdi bir tanıdık kahveyide icmemem lazım bi yandan midem bulanıyor icmiycem bana yapmayın midem kötü dedim hamilemisin yoksa dediler yok dedim bende annem söyletmiyor kimseye dünde eltim cagirdi kahve koydu önüme 2yudum aldım bıraktım ne kadar saklıycam bilmiyorum:)

Gunaydin bende adet gunumde yaptirdim 41cikti. Bende merak ediyorum carsambaya randevum.dun evde test yaptim yine ilk yaptiklarim silikti cok bunda tam gorundu demek yukselmis. Hayirlisiyla su ilk haftalari atltsak paranoyak oldum valla
Hayırlı olsun o zaman günlerimiz yakınmış :) aynen bende öylemi olcak böyle mi olcak derken başka işe bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…