Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Okumadan da yapabilirsin

Benim yumurtlama zamani oldu bakalim teori n dogrumu insallah dogrudur

Canim geldinmi doktordan iyi haberler almissindir insallah

Söylediklerinin üstüne diyecek tek sözüm yok haklısın canım her halime hamdolsun.. Ama işte 2 yıl bitti 3. yıla girdik her ay bi umut zor ama elden gelen bişey yok. Umudum 4.hamileliğime.

Can'ım ya Can'ım kumru çekti ama sosis falan yasak mı acaba bilemedim yaaa

Geçmiş olsun cnm, inşallah bir mucize olur ve bebisin birakmaz seni, dualarim seninle Allah yardimcin olsun...

Kanamanız war die üzülmeyin arkadaşlar farkında değilsiniz ama hızlandırırsınız sadece. Eltim aşırı kanama ve ağrı çekti dr düşük dedi 1 hafta yattı sonra geçti 9 ay bitirdi.
Benim ise düştü evet ama dusmeyebilioda sadece dua edin..
Düşük kolay değil çok ağrılı olur sadece kan değil..

Selam arkadaslar. Ben 39 yasındayım. Ve hayatımda ılk defa adet duzenın bozuldu. Sıze sormak ıstedıgım seyler var. Ben 26 gunde bır düzenli adet gören bırıyım. Fakat bu ay agır bır boğaz enfeksıyonu gecırdıgım için Antıbıyotık ve agrı kesıcıler kullandım. Beklenen adetım 14 ocak iken benım adetım 12 ve 13 ocakda oldu. Az mıktarda oldu ve bıttı. Ondan sonrada kesıldı. Dun doktora gottım kanda gebelık yokmuş. Ultrasonda baktı ve bır tane 17 mm lık yumurta var dedı. Bırde rahım duvarı kalınlaşmış gibi bişey soyledi. Bana adet sökturucu hap verdı. Ikı gundur sabah akşam içiyorum. Ama bazı arkadaslar ilacı içme geç döllenme oluyodur belki dıyorlar. Kafam çok karıştı. Yorumlarınız benim için çok önemli

Canim icme bekle belki gec dollenme olmusdur, ,,, burda bi ba yanada vermislerdi adet sokturucu ve hamileymis kac hafta sonra belli olmus sen gene emin olmadan kullanma

Farkli bir dr daha gorunsene. Ustune gormus olabilirsin. Arkadasima oldu adet oldu bitti kasik sancisindan acile gitti hcg cok dusuktu ama ultrasonda kese goruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…