Ben bu doktoru anlamadım ya da benim doktorum çok temkinli yaklaşıyor. Karından bişey görmediği Zaman bile gebelik testi yapmıştı bana hem de adet olduğum halde. Bu ay da 4gün gecikince gittim (testte silik çıkmıştı) şimdi çıkmasa bile 1hafta sonra tekrarlıycaz testi dedi. Başka doktora gitmem gerekliydi hamilelik riski olduğunu söyle dedi ve kesinlikle ilaç kullandırmıyor. Kalınlaşma hamilelikte de oluyor diye biliyorum ben
Ben bu doktoru anlamadım ya da benim doktorum çok temkinli yaklaşıyor. Karından bişey görmediği Zaman bile gebelik testi yapmıştı bana hem de adet olduğum halde. Bu ay da 4gün gecikince gittim (testte silik çıkmıştı) şimdi çıkmasa bile 1hafta sonra tekrarlıycaz testi dedi. Başka doktora gitmem gerekliydi hamilelik riski olduğunu söyle dedi ve kesinlikle ilaç kullandırmıyor. Kalınlaşma hamilelikte de oluyor diye biliyorum ben
Kandada gebelık çıkmadı. Ben çok ümıtlıydım aslında. Hemen ilac yazdı. Bıraz daha bekleyelım falan demedı. Bende dun ilacı kesttım içmeyecegım. Bırdahada o doktora asla gıtmem. Hem soyuyolar insanı maddı olarak hemde bır sonuc alamıuosun
inşallah cnm böyle eften püften seylere kafanı takma pozitif ol. ne kendini ne de bebişi üzme kanama lekelenme olmadıkça yüzde 90 hersey yolunda demektir. tabi her kanama da illa düşük olcak diye birsey yok ama işte dikkat edilmesi gerekiyor büyük düşük riski demek kanama...
Zaten her sabah uyanıyorum kendimi kontrol ediyorum iyice paranoyak oldum...degerelrim normal seyrindeyse bugün 5 6 binleri bulmuştur en pzt 3binlerdeydi...neyseki agri sizi yok ama keseyi görmeden de bana rahat yok randevum da 3.30 da çok geç ya bol bol su içerim genelde öyle demişler
Kandada gebelık çıkmadı. Ben çok ümıtlıydım aslında. Hemen ilac yazdı. Bıraz daha bekleyelım falan demedı. Bende dun ilacı kesttım içmeyecegım. Bırdahada o doktora asla gıtmem. Hem soyuyolar insanı maddı olarak hemde bır sonuc alamıuosun
kafana göre kesmeseydin keşke zarar vermesin. En kısa zamanda başka bi doktora görün için rahat etsin. İnsanları ciddi manada sömürenlet çıkıyo bazen malesef
güvenebileceğin iyi bir doktor bul kendine bence. Nasip bu işler hiç belli olmaz kanda 48
kafana göre kesmeseydin keşke zarar vermesin. En kısa zamanda başka bi doktora görün için rahat etsin. İnsanları ciddi manada sömürenlet çıkıyo bazen malesef
Sanırım bu doktorun tercihine göre değişiyor çünkü 13. hafta kalp atışı durması sonucu zorunlu kürtaj oldum vakum yöntemiyle ne sonrasında ciddi bi kanamam oldu nede ikinci kürtaja gerek kaldı. Anestezi almayı da ben tercih ettim tabikide ameliyathanede yapıldı ama senin durumun hiç hoş olmamış çok zor bana göre düşüncesi bile kötü uyanıkken olmanın...
Fakat böyle ayrıntılara girmek zaten yeterince üzgün birine ne derece söylenmeli doğrusu bilemedim...
özellikle doktora sordum neden bu cerrahi aletler diye, rahmin temizlenmesi için bu şart dedi, keseyi önce iğneyle (upuzun bir tabanca şeklinde iğne ) patlatıp öyle çekerek çıkardılar, sonrasında en son içerde kalanlar uzun bir cımbıza benzeyen (tıbbi adını bilmiyorum) onunla çıkardılar ama en son rahmi kazıdılar ucu yuvarlak bir spatula gibi bir şeydi, olması gereken anestezi ile ameliyathane ama hayat kurtarmak için acil durumlarda böyle şeyler oluyor. gerçi sonradan doktor söyledi acının şiddetinden de vücut şoka girebiliyormuş bir nevi anestezi alerji yapar dıye korkarken şoktan da ölmek vardı allah korusun, anestezi olsaydı hiç bir şeyi görmeyecektim aletleri doktorların hemşirelerin o korku acı dolu bakışlarını (benım çıklıklarıma) vs. şimdi ne oldu 15-20 gün travma oldu o anki acılar geçti hayat devam ediyor
Merhaba kızlar Allaha hamdolsun beklediğimiz bebişler geldi. Benim bir kızım var inşallah bu ikinci kuş. Ben daha doktora gidemedim ama kanda göründü. Gebelik belirtilerinin hiç birisi yok kızımda kusmaktan gına gelmişti. Randevum 28 ine inşallah bebişi görür kalp atışını duyarız.
Geçmişolsun bu evladına uzun omurler versin Allahım. Daha once gata da olmuştum anestezi ile yine öyle olur sanırım. İnşallah tekrar hamile kalmam uzun sürmez ve sağlıklı olur tek dileğim rabbim duysun sesimi inşallah
anestezi zaten zorunlu prosedür canım, sonucta bir operasyon o anki acı zaten dayanılmaz bısey. ama her acı hafıflıyor sonrasında tekrar hamile kalırsın inşallah canım önce sağlık
Doktor isteğiyle mi 70 Benim doktorum başka ilde gelmene gerek yok kendin de yaptırabilirsin takibi dedi 33 tl ye yaptırıyorum ben. Kendi doktorumda da bhcg progesteron genel tahlil 50tl fark aldılar
Doktor isteğiyle mi 70 Benim doktorum başka ilde gelmene gerek yok kendin de yaptırabilirsin takibi dedi 33 tl ye yaptırıyorum ben. Kendi doktorumda da bhcg progesteron genel tahlil 50tl fark aldılar
@friendly8584 Allah bol sabır ve çok sağlık versin çok geçmiş olsun.. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah.. diğer tüm anne adaylarına sağlık diliyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi :) ben yarın ikinci kez doktora gidicem sabahtan geçen sefer çok küçük demişti kese büyümüş mü ona bakacağız inşallah büyümüştür :) Rabbim bekleyişlerimizi hayra çıkarsın inşallah...