Ultrasonda bır tane yumurta var dedı doktor. Bırde rahımde kalınlaşma dıye bişey söyledı. Sızce adet sökturucuyu içmesemmı artık. Dort tane içtimFarkli bir dr daha gorunsene. Ustune gormus olabilirsin. Arkadasima oldu adet oldu bitti kasik sancisindan acile gitti hcg cok dusuktu ama ultrasonda kese goruldu
Vallahi şaşkınım hala. Bugun bırde kadıklarımda çok fazla batmalar agrılar basladı. Korkuyorum acaba bır sorunmu var dıye. Adet olsmıyorum onu zorluyor karnımı acaba. TARLUSAL hapı içiyorumFarkli bir dr daha gorunsene. Ustune gormus olabilirsin. Arkadasima oldu adet oldu bitti kasik sancisindan acile gitti hcg cok dusuktu ama ultrasonda kese goruldu
Alakasi yok yani himm sagol kuzumKizimda gec dollenme olmusdu 17 18 gün gec geldi
Yok canim alkasi yok hatta ben gec dollenme ile kiz olunur derdim ama cevremde oglu olanda olduAlakasi yok yani himm sagol kuzum
Aramızda 1 gün var bende cuma gidicem en son gecen hafta p.tesi gitmisdim kesede görünmedi ins cuma gittiğimde görürümKızlar doktora gittim, keseyi karından da görebildik. Çok enteresan bir yere yerleşmiş. Yolk sac da görünüyordu. Ama kalp atışlarını henüz duyamadık. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Bir de kan testini tekrarlattım. 6086 çıktı. Pazar günü 3602 idi. Tam ikiye katlanmıyor ama umarım bebiş büyüyordur. İşte bizden haberler böyle :)
Cok sevindim canim hadi bakalim 10 gun sonra kalpmatisinida duyarsinKızlar doktora gittim, keseyi karından da görebildik. Çok enteresan bir yere yerleşmiş. Yolk sac da görünüyordu. Ama kalp atışlarını henüz duyamadık. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Bir de kan testini tekrarlattım. 6086 çıktı. Pazar günü 3602 idi. Tam ikiye katlanmıyor ama umarım bebiş büyüyordur. İşte bizden haberler böyle :)
Tatlim senin ultrasonda kac haftalik cikmistiKızlar doktora gittim, keseyi karından da görebildik. Çok enteresan bir yere yerleşmiş. Yolk sac da görünüyordu. Ama kalp atışlarını henüz duyamadık. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Bir de kan testini tekrarlattım. 6086 çıktı. Pazar günü 3602 idi. Tam ikiye katlanmıyor ama umarım bebiş büyüyordur. İşte bizden haberler böyle :)
Aramızda 1 gün var bende cuma gidicem en son gecen hafta p.tesi gitmisdim kesede görünmedi ins cuma gittiğimde görürüm
Cok sevindim canim hadi bakalim 10 gun sonra kalpmatisinida duyarsin
Tatlim senin ultrasonda kac haftalik cikmisti
Kizlar bugunlerde aklim cok karisik bu ara ben ayin 7 sinde gittigimde 5 haftalik dedi dr normalde tam 6+0 olmaliydi keseyi hem vajinal hem karindan gorduk sukur 7.6 mm cikti kese ama yolk sac i ve bebegi goremedik dr olumsuz birsey soylememisti 2 hafta sonra gel demisti ama ctesi gidecegim ama korkuyorum cok ya kalp atisi duyamazsam diye garip bir korku kapladi icimi
Icme bence bekle biraz dahaUltrasonda bır tane yumurta var dedı doktor. Bırde rahımde kalınlaşma dıye bişey söyledı. Sızce adet sökturucuyu içmesemmı artık. Dort tane içtim
Insallah canim ya zaman yaklastikca heyecan yapiyorum sanirim inan is yerinde heyecandan kendimi islere vermiyorumCanım bu duygular bile hormonlardanmış biliyor musun? Korku ve endişe erken hamilelikte ve doğuma yakın bizi esir alıyor :) hiç merak etme, stres yapmadan bekle lütfen. Stres bebeğin büyümesine olumsuz etki biliyorsun. Eminim ki Cumartesi günü dünyanın en güzel sesini duyup geleceksin
Çok normal bir sürü heyecanı üst üste yaşıyoruz. Ben de 10 gün bekleyeceğim şimdi kalp atışı başladı mı diye. Bak annelik ilk andan başlıyormuş gerçekten.Insallah canim ya zaman yaklastikca heyecan yapiyorum sanirim inan is yerinde heyecandan kendimi islere vermiyorum
Insallah canim ya iki dusugum oldu bunda da kanamam oldu progestan kulaniyorum bakalim sabirsizlikla bekliyorum ne olucak die cuma gunuÇok büyük ihtimalle görürsün canım. Cuma günü de senden güzel haberler bekliyoruz desene :)
Insallah canim ya iki dusugum oldu bunda da kanamam oldu progestan kulaniyorum bakalim sabirsizlikla bekliyorum ne olucak die cuma gunu
Malesef canim sanirim dusuk yapiyorum.kanamam siddetlendi.agrim da var cok.ama hala umudumu yitirmedim.duaya ihtiyacim var.Canim geldinmi doktordan iyi haberler almissindir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?