Farkli bir dr daha gorunsene. Ustune gormus olabilirsin. Arkadasima oldu adet oldu bitti kasik sancisindan acile gitti hcg cok dusuktu ama ultrasonda kese goruldu
Farkli bir dr daha gorunsene. Ustune gormus olabilirsin. Arkadasima oldu adet oldu bitti kasik sancisindan acile gitti hcg cok dusuktu ama ultrasonda kese goruldu
Vallahi şaşkınım hala. Bugun bırde kadıklarımda çok fazla batmalar agrılar basladı. Korkuyorum acaba bır sorunmu var dıye. Adet olsmıyorum onu zorluyor karnımı acaba. TARLUSAL hapı içiyorum
Kızlar doktora gittim, keseyi karından da görebildik. Çok enteresan bir yere yerleşmiş. Yolk sac da görünüyordu. Ama kalp atışlarını henüz duyamadık. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Bir de kan testini tekrarlattım. 6086 çıktı. Pazar günü 3602 idi. Tam ikiye katlanmıyor ama umarım bebiş büyüyordur. İşte bizden haberler böyle :)
Kızlar doktora gittim, keseyi karından da görebildik. Çok enteresan bir yere yerleşmiş. Yolk sac da görünüyordu. Ama kalp atışlarını henüz duyamadık. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Bir de kan testini tekrarlattım. 6086 çıktı. Pazar günü 3602 idi. Tam ikiye katlanmıyor ama umarım bebiş büyüyordur. İşte bizden haberler böyle :)
Kizlar bugunlerde aklim cok karisik bu ara ben ayin 7 sinde gittigimde 5 haftalik dedi dr normalde tam 6+0 olmaliydi keseyi hem vajinal hem karindan gorduk sukur 7.6 mm cikti kese ama yolk sac i ve bebegi goremedik dr olumsuz birsey soylememisti 2 hafta sonra gel demisti ama ctesi gidecegim ama korkuyorum cok ya kalp atisi duyamazsam diye garip bir korku kapladi icimi
Kizlar bugunlerde aklim cok karisik bu ara ben ayin 7 sinde gittigimde 5 haftalik dedi dr normalde tam 6+0 olmaliydi keseyi hem vajinal hem karindan gorduk sukur 7.6 mm cikti kese ama yolk sac i ve bebegi goremedik dr olumsuz birsey soylememisti 2 hafta sonra gel demisti ama ctesi gidecegim ama korkuyorum cok ya kalp atisi duyamazsam diye garip bir korku kapladi icimi
Canım bu duygular bile hormonlardanmış biliyor musun? Korku ve endişe erken hamilelikte ve doğuma yakın bizi esir alıyor :) hiç merak etme, stres yapmadan bekle lütfen. Stres bebeğin büyümesine olumsuz etki biliyorsun. Eminim ki Cumartesi günü dünyanın en güzel sesini duyup geleceksin
Canım bu duygular bile hormonlardanmış biliyor musun? Korku ve endişe erken hamilelikte ve doğuma yakın bizi esir alıyor :) hiç merak etme, stres yapmadan bekle lütfen. Stres bebeğin büyümesine olumsuz etki biliyorsun. Eminim ki Cumartesi günü dünyanın en güzel sesini duyup geleceksin
Çok normal bir sürü heyecanı üst üste yaşıyoruz. Ben de 10 gün bekleyeceğim şimdi kalp atışı başladı mı diye. Bak annelik ilk andan başlıyormuş gerçekten.
Mrb arkadaslar ben bugun dr a gittim malesef cok da iyi haberlerle donmedim.sat la gebelik kesem uyusmuyor.bunu sikinti yapmadim gec dollenme olmus dedi doktorum.beta hcgm gebelik haftamla uyusuyor.ama doktorum daha onceki oykumu bildigi icin iyi ya da kotu diyemem ptesiye kalp atisini duymam gerek dedi.bugun 6+1deydi kese.alttan muayene edersem anlarim dedi ama bakmak istemyrum.tabi benim lekelenmelere devam.eve geldim kanama kirmiziya dondu.agrim da var.doktorum dusuk yapiyorsun dedi.igneyi vurma bu aksam dedi.sonra seffaf bir parca dustu doktor mukus oldugunu soyledi.daha buyuk bir parca bekliyoruz dedi.ben umudumu yitirmek istemyrum dua edin lutfen.doktorum cok umutlanma dedi ama.aglamaktan vazgectim.yoktan var eden Allah bana nasip etmisse bu kanamalar engel olmaz.dualarinizi esirgemeyin arkadaslar.