Daha çok küçük net gün söyleyemem 4.5-5 haftalık dediğin tarihle uyuşuyor dedi ama bana biraz geç döllenme gibi geliyorPeki canım kese boyutuna göre kaç haftalık dedi doktorun, sat ile tutuyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok küçük net gün söyleyemem 4.5-5 haftalık dediğin tarihle uyuşuyor dedi ama bana biraz geç döllenme gibi geliyorPeki canım kese boyutuna göre kaç haftalık dedi doktorun, sat ile tutuyor mu?
Hayirli olsun tatlim kese genelde 5 haftada goruluyor gec dollenme degilse sayet kalp atisinida ben 7+0 da duydumSelam kızlar ekim annesi gibi gozuksemde kesin eylül annesi olacağım şuan 4 haftalık 6 haftalıkken doktora gitsem kalp atışı duyulurmuş yada siz kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz
Canim aksine iyi ve saglikli oldugunun isaretidir. Oglum 4hafta hep onden gitti dogdu.Kızlar kesenin haftasına göre büyük olması bi sorunmudur sizce?
Canım bugün 6+5 im daha yarn duyamazsam da en azından kafam rahat olur7 inci haftadasin bence farketmez 6+5 den sonra duyan cok kisi var
Sağol canım yorumun için bulunduğum ilçede doktor yok il e incem o zaman gidince göstereyim diyorumHayirli olsun canim 7+1de kalp atisi duyuldu bizimkinin.5+5 de sadece kese gorundu erken gidip strese girmeye gerek yok 7. Haftayo bekleyebilirsin bence
Büyük olasılıkla öyle olacak hayırlısı 2. Hamileliğim ama ilki kadar heyecanliyimBen oglumda 5+3te duydum ama 7-8 kadar yolu var. 5+0 bugun persembe gidicem bende.. eylul annesi olursun sende benim sezo 15den sonra olur. Zati burdaki cogu kisi agustos annesi olucakson gune kalan cok olmuyo normal dogumlarda 36hafta itibariyle basliyo
![]()
İnşaalah canım..Bu ikinci ilkinde sadece keseyi görmüştük.Aa? Bu ilk randevu muydu ki? İnş sağlıklı olurlar, endişelenme.
Aa gerçekten mi hayırlı olsun canım ya inşallah normal gider herşey, sende dikkat et o zaman kendine olabildiğince uzanmaya çalış mademKızlar gördük keseyi 6 ml 4+2 ama bunlar gayet normal kalp atışı duyulduğunda dengelenmiş olur Dedi. Kese haricinde bir birikinti daha var Dedi. Düşük tehtidi de olabilir ikiz de dedi. Pazartesi gel tekrar bakacağım dedi. Tedirginlik sardı beni doğal olarak.
Ohh süper sevindim valla e iyi bakıyorsun annesi büyüyecek tabiiKizlar Hersey yolunda sat a gore bebek 8+5 ti bugun. Ama 4 gun geriden geliyodu Yani 8+1 olmasini bekliyordum. Ama bebis biraz hizli gelismis 8+3 gunluk olmus. Cok gergindim ama rahatladim cok sukur darisi tum hamileler ve cocuk isteyen arkadaslarima :)
Canim aksine iyi ve saglikli oldugunun isaretidir. Oglum 4hafta hep onden gitti dogdu.
Icini ferah tut ve bol bol dinlen kuzum herseyin en iyisini dusunmeye calisKızlar gördük keseyi 6 ml 4+2 ama bunlar gayet normal kalp atışı duyulduğunda dengelenmiş olur Dedi. Kese haricinde bir birikinti daha var Dedi. Düşük tehtidi de olabilir ikiz de dedi. Pazartesi gel tekrar bakacağım dedi. Tedirginlik sardı beni doğal olarak.
Bu doktorlarin historeskopi merakini anlamak mumkun degil histeroskopi cok cok cok gerekmedikce yapilmamali cunku rahim agzi yetmezligine yol aciyor ve rahim agzi yetmezligi gercekten sikinti yaratan bir konu...anladım canım,rabbim her şeyin hayırlısını versin diyoruz ama yine de üzülüyoruz elde değil. Peki canım başka bir dr a gittin mi hiç? Ne bileyim yani bazılarının görmediği şeyi bir başkası görüyor. Benim eşimden kaynaklı sorun vardı rahim filmi çektirdim ben de de bir sorun varsa erkenden halledilsin diye tüpler açık hiçççç bir prüz yok denildi,hatta tüp bebeğe karar verecekken kaç tane dr a gittik filmlere bakanlar hep açık dedi ama son dr um sol tüpümdeki kapalılığı fark etti. Hatta biz de umudu kestik martta tüp bebek için randevu aldık ama gel gör ki rabbim hiç beklemediğimiz bir anda nasip etti. Rahim filmi çektirdin mi peki canım? Bak benim bir arkadaşım 3 kere düşük yaptı hem de kendisi dr,onda da pıhtılaşma,insülin direnci,haşimato falan ne ararsan var,sonra tüp düşünmeye başladılar rahim filmi çektirdiler ve çeken yer açık tüpler bir sorun yok derken başka bir dr rahimdeki şekil bozukluğunu fark etti,şimdilerde histeroskopi düşünüyor. Benim dr da bana demişti marttan önce gelin tüp bebek öncesi histeroskopi yapalım diye.
Yerlesme kanamasidir buyuk ihtimalleMerhaba Eylül Anneleri. Benim Ekim annesi olma ihtimalim var; hatta olursa Eylül sonunda da olabilir doğum. Normalde dün ya da bügün adet günüm olabilirdi. Haftasonu idrar testi silik çıkınca, dün kan testi yaptırdım; HCG 72 çıktı ama henüz doktora görünmedim. yani 4 haftalık hamilelik durumu. Bugün dediğim gibi adet günüm olabilirdi. Sabah az miktarda lekelenme oldu, kahverengimsi gibi geldi ama emin değilim. Bir an adet mi oluyorum dedim. Tam adet olma günü böyle bir şey yaşayan var mı? Dediğim gibi dün 72 HCG çıktı. Doktora gitmem gerekir mi? Ne önerirsiniz? Teşekkürler.
Canim kac +kacta 12 mm idi kese?İnşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza, benim usg altında 12 mm yazıyor, sanırım kese boyutu oluyor. 20 mm de bebek görünür diyorlar ama bana 2,5 3 hafta sonra gel dedi doktorum, senin bir sonraki randevun ne zaman canım.
duphalac şurup iç doktorum verdi bitkisel sıkınmtı olmaz hemen cıkarsınKizlar ben bu gaz ve kabizliktan yana 2 gundur cok sikayetim var inanilmaz sistim ve wc cikamiyorum zorluyorum kendimi ama yok birsuru sey denedim kayisilar soguk sutler tahillar yok bu sislik gitmiyor bu aksam bir arkadasim ayaginin altina sicak su torbasi koy uzerinede battaniyeyi cek otur o gaz sikintisini cozer dedi denicem bakalim baska bir onerisi olan var mi
Bende de vardi kanama bolgesi hic tedirgin olma kanama olmuyorsan ikiz bile olabilir bence :)Kızlar gördük keseyi 6 ml 4+2 ama bunlar gayet normal kalp atışı duyulduğunda dengelenmiş olur Dedi. Kese haricinde bir birikinti daha var Dedi. Düşük tehtidi de olabilir ikiz de dedi. Pazartesi gel tekrar bakacağım dedi. Tedirginlik sardı beni doğal olarak.