- 20 Ocak 2016
- 451
- 607
- 23
Dimii bence de ay maşallahEvet ya yaza güzel güzel ferah elbiseler giyeriz...bu pant idare eder bizi baharı aradan çıkartırız yazın da rahat olur önce çünkü...ayy hayirli olsun bizee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimii bence de ay maşallahEvet ya yaza güzel güzel ferah elbiseler giyeriz...bu pant idare eder bizi baharı aradan çıkartırız yazın da rahat olur önce çünkü...ayy hayirli olsun bizee![]()
İnşallah canım benim dualarımız seninlekızlar yarın benim için büyük gün. Dualarınızı bekliyorum. Kalp atışlarımızı duyalım ve her şey yolunda olsun inşallah.![]()
Güzel haberlerle gel inşallah canm benimkızlar yarın benim için büyük gün. Dualarınızı bekliyorum. Kalp atışlarımızı duyalım ve her şey yolunda olsun inşallah.![]()
Su tutmak yasak mı derken....? Aşırı sıcak suyla yıkanmak yasak nasıl hamile birisinin güneşte fazla beklememesi gerekiyorsa aynı şey Vücut ısını aşırı yükseltmemelisin o kadar tabi bu soğuk suyla yıkan demek değil. Genital bölge için özel temizleyiciler var zaten sabun olmaz yada sabunsuz temizleyici olur...Kızlar birsey diyecem banyo yaparken cinsel organı nasıl temizliyor sunuz su tutmak yasak mı .gerçekten bilmiyorum
İnsaallah canım duyacaksın pıt pitlarikızlar yarın benim için büyük gün. Dualarınızı bekliyorum. Kalp atışlarımızı duyalım ve her şey yolunda olsun inşallah.![]()
Banada yorum yaptilar erkek gibiymis :) bakalım tutucakmi ikimiz indeGüzel haberlerle gel inşallah canm benim
Bu arada benimde listeye ekler misin 2 bebek bat 1 aralık yaş 23 yaşadığım şehir İstanbul canm inşallah eksiksiz yazmışımdr
duycaksın canım ıcını ferah tut benım kalbım duruyo o ana kadar ama gerek yok yanı bebege strese sokmaktan baska bısı degıl... dualarımız senınleİnsaallah canım duyacaksın pıt pitlari![]()
Ayyy hade bakalım tutacakmi bende merak ettim ilk bebiş mi a bide ikili test yaptıracak mısınBanada yorum yaptilar erkek gibiymis :) bakalım tutucakmi ikimiz inde
Ben de şimdi yabancı bir kaynakta zencefil tüketini okudum hamilelikle ilgili. Sanırım bu da fazla tüketilmemesi gerekenlerden. Ama yine de doktora sorup emin olmak lazım. İğne konusunda iyi cnm gerek yok dediyse. Kan sulandırıcı besinler tüketirsen bsy olmaz inşallah canım.Aynı sorun bende de var yüzüm pütür pütür nemlendirici de kullanıyorum ama banamısın demiyor... Vücudumdada var ama banyo sonrası yağlı güreşe çıkar gibi ilgilendiğim için idare ediyor...
Ben bekleyip ultrasonda gözlerimle görmeyi yeğlerim ama tercih meselesi...
Yok artııkkk...
Geçen sefer dokuz ay kendi kendime yaptım belirli bir süre sonra alışıyorsun ama karnın noktalama işaretleriyle doluyor... Bu sefer yapmıyorum doktor aspirin dedi ama inşaallah bişey olmaz...
Hamilelikte sütten ziyade yoğurdu tercih etmekte yarar var çünkü sütün hazmı zordur hele bulantınız varsa...
Hamilelikle ilgili okuduğum bi kitap var yazarı yabancı ama ordada zencefilin bulantıya iyi geldiği yazıyordu ama düşük sebebiyse bilemedim şimdi....
Vagihex ilk üç ay kullanılamıyor diye duymuştum belkide yanlış hatırlıyorumdur...
Yok canım ben serklaj olmayacağım büyük ihtimalle cunku benzemiyor raya dedi cogu doktor ama yine de temkinli olmak lazım sık kontrol gerekli dendi. Hala sorun ne ona tam emin değilim belirsizlik de kötü bsy. Sen suan ne yapman gerektiğini biliyorsun en azından büyük şans o yüzden icini hep ferah tut bu kez cok güzel olacak diye :)Hosbulduuukkk canim bende seni hatirladim ve cok sevindim ya insallah hep birlikte saglikla miadinda dogum yaparizsen serklaj olucaksin dimi az kalmis senin benim daha 6 haftam var izmirde yasiyorum serklajimi 12 haftada namik demir aticak hayirlisiyla insallah guzel gecer hamileligimiz :)
Cani burda butun testleri yaptiricam almanyada yasıyorum ben türkiyele ayni degil sen daha erken ogrenirsin burda gec söylüyorlar doktorlar malesefAyyy hade bakalım tutacakmi bende merak ettim ilk bebiş mi a bide ikili test yaptıracak mısın
Ayy ondan bende aldim ve giyiyorum valla cok rahat bence sadece hamis degil kilolu bayqnlarda kullanabilir acayip rahat biseyNormal pantolon ama bel kısmı bez çok rahat.
evet cnm gttm dün gttım 4+6 ydım keseyı gördum cok sukurbrnh ultrasona gttn mi cnim
Niye geç söylüyorlar ki canım ben kızımı 14 haftada kaybettiğimiz oğlumuda 14 haftada öğrenmiştim muhtemelen bu bebiste o haftalarda belli olur diye düşünüyorum 12 haftada öğrenen oluyo ama benim doktor emin olmadan söylemez bence hayırlısı bakalım beklip göreceğizCani burda butun testleri yaptiricam almanyada yasıyorum ben türkiyele ayni degil sen daha erken ogrenirsin burda gec söylüyorlar doktorlar malesef
Ayy ondan bende aldim ve giyiyorum valla cok rahat bence sadece hamis degil kilolu bayqnlarda kullanabilir acayip rahat bisey
Canım benimde öyle kese 4+6 ama bebek 5+5 sat a göre de 5+5im kafama takıldı ama normal dedi doktor bana damerhaba canlar.. biliosunuz dün kalp atısını dınlemeye gttım sukur duyduk daha önce görmüştük zaten kucuk dıe duyulmamıstı. öncekı ultrasona gore 6+4 olması gerekırken 6+3 dü bir gun geriydı. kese boyunu da ölçtü o da 5+6 4 gün geriydı. normal mi bu doktor hersey normal dedı sıkıntı yok dedı ama taktım neden böyle dıe. zaten adet tarıhıme gore de gerıden gelioruz. kese ıle bebek boyu arasında kı fark aklıma takıldı