Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım sunları var ya tüm gün zor yiyorum. Hatta bugün yumurta yiyemedim cok midemi bulandırıyor

Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Canım çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı gebelik nasip etsin sana inşallah

Canlarim Rabbime şükürler olsun ki iki bebisimin de kalbi atiyor. Haftalariyla uyumlular. Şükürler olsun

Heyooooo çok sevindim, normalde akşamları pek girmiyorum ama sırf minişleri merak edip girdim. Çok şükür, Allah sağlıkla kucağımıza aldığımızı yazdığımız günleri göstersin İnş.

Ben yaptım kız diyor
Zaten herkes kız kız diyor.
Çocukluğumdan beri hayalim
Dr erkek derse ne yaparım o anda bilmiyorum

benim erkek fikrine alismam nerdeyse 1 ay surdu.. ama simdi omurluk askim benim... hic bi seye degismem ilk goz agrimi...

ne gelirse gelsin oyle bi sevdiriyo ki bu essekler kendilerini

benim erkek fikrine alismam nerdeyse 1 ay surdu.. ama simdi omurluk askim benim... hic bi seye degismem ilk goz agrimi...

ne gelirse gelsin oyle bi sevdiriyo ki bu essekler kendilerini
Ben cin takviminde yaşım hesapla yami yorum )))

Iyi aksamlar kizlar cok giremiyorum ben hic kaynasamadim sizlere bir yerden dalip girmek istiyorum firsat olmuyor. Nasil gidiyor benim karnim cok agriyor ve halsizlik var onun dışında şimdilik iyi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…