Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Canim cok uzuldum bu durumda ne denir bilemedim rabbim en kisa zamanda saglikli bir bebis verir insallah benimde en buyuk korkum bu rabbim isteyen tum kullarinin kucagini bos birakmasin saglikli bebekler versin insallah

hayirli olsun bebegin.. saglikla kucaklamak nasib olsun..

oncelikle kesen 4 haftalik olabilir yani 4 hafta once dollenmistir belki ama hamilelik toplam suresi reglin baslangicindan itibaren 40 hafta olacak. senin minik kesecik ve bebecik de ilerleyen haftalarda atak yaparak o sureye ayak uyduracak zaten :)

Hayırlı olsun tatlım. Hamile kaldığın günü bilmiyorsan, son adet tarihine göre hesap yapılıyor. Tarihlerimiz çok yakın, benim tüp bebek olduğu için 5 Ocak transferim. Seninde hamile kalma tarihin 5 Ocak olabilir.

18 aralık ta olmuştum
canım benim de 17 aralık son adet tarihim. ben de geçen hafta gittim kese görmek için ve 5+4 olmam gerekirken keseme göre 4+2 ydi yani geç döllenme,tamam hangi tarihte hamile kaldığımızı biliyoruz belki ama döllenme ne zaman gerçekleşti onu bilmemiz mümkün değil,merak etme canım yani ben de seninle aynı durumdayım,11 şubatta kalp atışı için gideceğiz inşallah.

Sizinde hayırlı olsun bebeğiniz Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi

Bende 12 şubat gibi gideceğim. Doktor kalp atışlarına bakarız bir dahaki geldiğinde dmişti.

öncelikle herkese mrb inş şu yolculukta bebekleriniz sağ sağlim kucaklarınızda olarak tmmlarsınız ben 23 aralıkta son adetimi gördüm bu gün idrarda pozitif gördüm ama biliyorumki düşecek çünkü ben tam 6 kimyasal bir mol gebelik gecirdim ammaaa bir kızım bir oğlum var hikayem cok çok uzun bakalım yarın dr gitcem herşeyin hayırlısı

Hayırlı olsun. Bende aralık ayında tüp bebek tedavisine başlamıştım. Lucrin isimli iğneleri kullandım on dört gün boyunca.. İğneden dolayı gecikiyor diye düşünmüştüm. Tüp bebek doktorum beta hcg ye baktır deyınce hamile olduğumu öğrendim.

Canım çok sevindim senin için, inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz. Kayıpları olan arkadaşlarımıza da Rabbim sabır versin, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar nasip eder. Benim doktorum da alttan hiç bakmadı, karından baktı 13 mm kese ölçtü, usgde 5+2 günlük çıktı geçen perşembe günü,geç döllenme benimki de zaten, 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı, ben hiç vajinal baktırmadım yolk sac filan görünmedi, inşallah haftaya kalp atışlarını duyarız. Herkese dua ediyorum, Rabbim karnımızdaki minik melekleri korusun.

Katılıyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....

Rabbim geride bırakmana unutmana yardım etsin tez Zaman'da tarifsiz mutluluklarla unut inşallah yaşadıklarını.
Önce sana sağlık versin Rabbim sonra kalbındekini Hakkı'nda hayırlısıyla nasip etsin. Üzüldüm okuyunca ama biz neyi ne kadar biliyoruz ki Rabbim mutlaka bizim içinde en hayırlısını biliyor hayır dediklerimiz şer şer diye kaçtıklarımız hayır olabiliyor böyle düşün yaradanın sonsuz bilgisine sevgisine teslim ol. Bütün dualarım güzel Dilek'lerim seninle.

Herkesin bebeklerimin cinsiyeti gerçekten belli mi gönlünüze göre cevap mı verdiniz öğrenen olmamıştır diyorum 2 li test ler bile başlamadı henüz . Öyle değil mi?

canım benim de son reglime göre hesaplayınca 7+6 çıkıyorum bugün ama doktor ulstrasonda ölçtüğünde 1 hafta daha geride 6+6 gibi. geç döllenme olduğunu söyledi. Önemli olan doktorun ölçümleri.

Kabızlık için günde 2 bardak kefir içiyorum.ayrıca 1 kase yoğurt içine bir yemek kaşığı buğday ruşeymi ve 1 yemek kaşığı yulaf kepeği üzerine de 1 bardak su çok işe yarıyor.kesinlikle deneyin.ayrıca ruşeym bebek için çok önemli mucevi birşey.

Herkesin bebeklerimin cinsiyeti gerçekten belli mi gönlünüze göre cevap mı verdiniz öğrenen olmamıştır diyorum 2 li test ler bile başlamadı henüz . Öyle değil mi?

bence birileri dileklerini isaretlemis olmali. aslinda kaldirilsa 12. haftadan sonra eklense daha iyi olur sanki..

İnan nasıl üzüldüğümü tarif edemiyorum Allahtan sana sabırlar diliyorum bitanem bu da senin imtihanın demek ki dualarım seninle inşallah en doğru zamanda Rabbim sabrını çok hayırlı evlatlarla mukafatlandirir lütfen herşeyde bi hayır olduğunu unutma kendini üzüp hırpalama sebebine sarılıp sabırla duayla istemeye devam et çok öpüyorum

canım çok üzüzldüm ya ağrın kanaman falanmı oldu kii
sadece gebelik belirtilerim vardı ağrım kanamam yoktu ultrasonda karar verildi ilaçları bıraktım dün hala kanama falan yok ara ara sancım oluyor hala benle yani

Bende hiç kabızlık olmuyor aksine bağırsaklarım daha iyi calisio ama gaz fenaa...dün çok gaz sancim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…