Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Canim cok uzuldum bu durumda ne denir bilemedim rabbim en kisa zamanda saglikli bir bebis verir insallah benimde en buyuk korkum bu rabbim isteyen tum kullarinin kucagini bos birakmasin saglikli bebekler versin insallah
Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Bu benim ilk hamileliğim.. Bu sebepten dolayı aklımda binlerce soru var.
Geçtiğimiz cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg değerim 1651 di. Keseyi de gördük.Doktor dört haftalık olduğunu söyledi. Ancak son adet tarihine göre hesapladığımızda altı haftalık çıkıyor. Şimdi dört haftalık mı yoksa altı haftalık mı hamileyim kafam iyice karıştı...
hayirli olsun bebegin.. saglikla kucaklamak nasib olsun..
oncelikle kesen 4 haftalik olabilir yani 4 hafta once dollenmistir belki ama hamilelik toplam suresi reglin baslangicindan itibaren 40 hafta olacak. senin minik kesecik ve bebecik de ilerleyen haftalarda atak yaparak o sureye ayak uyduracak zaten :)
Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Bu benim ilk hamileliğim.. Bu sebepten dolayı aklımda binlerce soru var.
Geçtiğimiz cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg değerim 1651 di. Keseyi de gördük.Doktor dört haftalık olduğunu söyledi. Ancak son adet tarihine göre hesapladığımızda altı haftalık çıkıyor. Şimdi dört haftalık mı yoksa altı haftalık mı hamileyim kafam iyice karıştı...
Hayırlı olsun tatlım. Hamile kaldığın günü bilmiyorsan, son adet tarihine göre hesap yapılıyor. Tarihlerimiz çok yakın, benim tüp bebek olduğu için 5 Ocak transferim. Seninde hamile kalma tarihin 5 Ocak olabilir.
canım benim de 17 aralık son adet tarihim. ben de geçen hafta gittim kese görmek için ve 5+4 olmam gerekirken keseme göre 4+2 ydi yani geç döllenme,tamam hangi tarihte hamile kaldığımızı biliyoruz belki ama döllenme ne zaman gerçekleşti onu bilmemiz mümkün değil,merak etme canım yani ben de seninle aynı durumdayım,11 şubatta kalp atışı için gideceğiz inşallah.
oncelikle kesen 4 haftalik olabilir yani 4 hafta once dollenmistir belki ama hamilelik toplam suresi reglin baslangicindan itibaren 40 hafta olacak. senin minik kesecik ve bebecik de ilerleyen haftalarda atak yaparak o sureye ayak uyduracak zaten :)
canım benim de 17 aralık son adet tarihim. ben de geçen hafta gittim kese görmek için ve 5+4 olmam gerekirken keseme göre 4+2 ydi yani geç döllenme,tamam hangi tarihte hamile kaldığımızı biliyoruz belki ama döllenme ne zaman gerçekleşti onu bilmemiz mümkün değil,merak etme canım yani ben de seninle aynı durumdayım,11 şubatta kalp atışı için gideceğiz inşallah.
öncelikle herkese mrb inş şu yolculukta bebekleriniz sağ sağlim kucaklarınızda olarak tmmlarsınız ben 23 aralıkta son adetimi gördüm bu gün idrarda pozitif gördüm ama biliyorumki düşecek çünkü ben tam 6 kimyasal bir mol gebelik gecirdim ammaaa bir kızım bir oğlum var hikayem cok çok uzun bakalım yarın dr gitcem herşeyin hayırlısı
Hayırlı olsun tatlım. Hamile kaldığın günü bilmiyorsan, son adet tarihine göre hesap yapılıyor. Tarihlerimiz çok yakın, benim tüp bebek olduğu için 5 Ocak transferim. Seninde hamile kalma tarihin 5 Ocak olabilir.
Hayırlı olsun. Bende aralık ayında tüp bebek tedavisine başlamıştım. Lucrin isimli iğneleri kullandım on dört gün boyunca.. İğneden dolayı gecikiyor diye düşünmüştüm. Tüp bebek doktorum beta hcg ye baktır deyınce hamile olduğumu öğrendim.
Sağol Can'ım. İnşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyup kucağımıza alırız. Normalde katından bakıyordu hep ama dün idrara sıkışık gitmemiştim katından baktı ama yolk sac için alttan baksam daha net olur Dedi ve alttan baktı. Kese gelişimi iyi yolk sac görünüyor diğer gördüğümüz birikinti kaybolmuş Dedi. Kalp ayılı henüz yok çünkü geçen hafta 6 ml olan kesede kalp atışı duyulmaz duyulması için 2 hafta beklenmesi lazım dedi.inşallah 9 gün sonra o pıtpıtları duyacağız.
Canım çok sevindim senin için, inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz. Kayıpları olan arkadaşlarımıza da Rabbim sabır versin, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar nasip eder. Benim doktorum da alttan hiç bakmadı, karından baktı 13 mm kese ölçtü, usgde 5+2 günlük çıktı geçen perşembe günü,geç döllenme benimki de zaten, 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı, ben hiç vajinal baktırmadım yolk sac filan görünmedi, inşallah haftaya kalp atışlarını duyarız. Herkese dua ediyorum, Rabbim karnımızdaki minik melekleri korusun.
Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Rabbim geride bırakmana unutmana yardım etsin tez Zaman'da tarifsiz mutluluklarla unut inşallah yaşadıklarını.
Önce sana sağlık versin Rabbim sonra kalbındekini Hakkı'nda hayırlısıyla nasip etsin. Üzüldüm okuyunca ama biz neyi ne kadar biliyoruz ki Rabbim mutlaka bizim içinde en hayırlısını biliyor hayır dediklerimiz şer şer diye kaçtıklarımız hayır olabiliyor böyle düşün yaradanın sonsuz bilgisine sevgisine teslim ol. Bütün dualarım güzel Dilek'lerim seninle.
Herkesin bebeklerimin cinsiyeti gerçekten belli mi gönlünüze göre cevap mı verdiniz öğrenen olmamıştır diyorum 2 li test ler bile başlamadı henüz . Öyle değil mi?
Merhaba kızlar,
canım benim de son reglime göre hesaplayınca 7+6 çıkıyorum bugün ama doktor ulstrasonda ölçtüğünde 1 hafta daha geride 6+6 gibi. geç döllenme olduğunu söyledi. Önemli olan doktorun ölçümleri.
canım bende de kronik kabızlık var,gaz desen o da aynı. Dr a dün dedim kabızlık ve şişkinlik için magnezıum yazdı,sabah akşam alınınca bağırsakları da rahatlatıyor dedi.Dün kapanmıştı eczaneler bugün alıcam başlıycam hemen,istersen dr una danış,bir de duphalak diye şurup var hamileler için
Kabızlık için günde 2 bardak kefir içiyorum.ayrıca 1 kase yoğurt içine bir yemek kaşığı buğday ruşeymi ve 1 yemek kaşığı yulaf kepeği üzerine de 1 bardak su çok işe yarıyor.kesinlikle deneyin.ayrıca ruşeym bebek için çok önemli mucevi birşey.
Herkesin bebeklerimin cinsiyeti gerçekten belli mi gönlünüze göre cevap mı verdiniz öğrenen olmamıştır diyorum 2 li test ler bile başlamadı henüz . Öyle değil mi?
İnan nasıl üzüldüğümü tarif edemiyorum Allahtan sana sabırlar diliyorum bitanem bu da senin imtihanın demek ki dualarım seninle inşallah en doğru zamanda Rabbim sabrını çok hayırlı evlatlarla mukafatlandirir lütfen herşeyde bi hayır olduğunu unutma kendini üzüp hırpalama sebebine sarılıp sabırla duayla istemeye devam et çok öpüyorum
sadece gebelik belirtilerim vardı ağrım kanamam yoktu ultrasonda karar verildi ilaçları bıraktım dün hala kanama falan yok ara ara sancım oluyor hala benle yani
arkadaşlar benim acayip gazım oluyor normalde de zaten kabızlık sorunum vardı şimdi tavan yaptı gece karın ağrısıyla uyandım sağa dön sola dön sabah oldu sizin de bu kadar kabızlık ve gaz sorununuz varmı varsa neler yapıyorsunuz?