Benim çin ve rus takvimine göre erkek görünüyor canım, sağlıklı sıhhatli olsun da, cinsiyeti önemli değil, zaten Allah nasip ederse ilk bebeğimiz olacak.
Canım sıkılıyorsun sen galiba :) bütün gün dışlarda olunca eve geldiğimde ben yemeği yiyip koltuğa yığılıyorum valla. Dün akşam duş almaya bile enerjim kalmamıştı.
Merhaba. Bnde araniza katilmak istiyorm tahmini dogum tarihim 7eylul. Ama oglum iki hafta erken gelmisti oyuzdn arada agustos annelerini de takip ediyorm. 1aydir sessiz takipteydim. Bugun yazma karari aldim.
Canım sıkılıyorsun sen galiba :) bütün gün dışlarda olunca eve geldiğimde ben yemeği yiyip koltuğa yığılıyorum valla. Dün akşam duş almaya bile enerjim kalmamıştı.
Benim çin ve rus takvimine göre erkek görünüyor canım, sağlıklı sıhhatli olsun da, cinsiyeti önemli değil, zaten Allah nasip ederse ilk bebeğimiz olacak.
Tamda şuanda bununla ilgili yazacaktım.kalp atışı duyduk cok şükür ama cok yavaştı yani zor duyuldu.bir sorun yoktur degil mi?kafama takıldı ilerleyen haftalarda daha net duyabiliriz yani degil mi?
Bende de var insülin direnci ama tatlı direncim hiç yok maalesef Ben daha yeni doğum yaptım sayılır. Tam kilo vereyim derken gebe kaldım yine. Zaten şişmanım; napçam bilmiyorum
Tamda şuanda bununla ilgili yazacaktım.kalp atışı duyduk cok şükür ama cok yavaştı yani zor duyuldu.bir sorun yoktur degil mi?kafama takıldı ilerleyen haftalarda daha net duyabiliriz yani degil mi?
Doktor makinaları da farkediyor merak etmeyin. Kimisi daha yeni kimisi eski model oluyor . Tombulsanız ses ve görüntü daha bozuk oluyor. Meraklanmayın.
Doktor makinaları da farkediyor merak etmeyin. Kimisi daha yeni kimisi eski model oluyor . Tombulsanız ses ve görüntü daha bozuk oluyor. Meraklanmayın.
Evet kilolu sayılırım inş ondandır.için rahatladı biraz teşekkür ederim.2 hafta sonra randevum Zaman Nasıl gececek bilmiyorum.halbuki 2. Kez anne olcam inş bu sefer 8 9 haftada gitcem diyordum.5 haftada doktorda aldım soluğu.rabbim acılarını göstermesin inş annelik cok farklı duygu