Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm ben 6+5 te gördüm sesi çok tizdi... 2 hafta sonra gümbür gümbür sesi duyacam ims
Tamda şuanda bununla ilgili yazacaktım.kalp atışı duyduk cok şükür ama cok yavaştı yani zor duyuldu.bir sorun yoktur degil mi?kafama takıldı ilerleyen haftalarda daha net duyabiliriz yani degil mi?

Tamda şuanda bununla ilgili yazacaktım.kalp atışı duyduk cok şükür ama cok yavaştı yani zor duyuldu.bir sorun yoktur degil mi?kafama takıldı ilerleyen haftalarda daha net duyabiliriz yani degil mi?

Doktor makinaları da farkediyor merak etmeyin. Kimisi daha yeni kimisi eski model oluyor . Tombulsanız ses ve görüntü daha bozuk oluyor. Meraklanmayın.

Ben yaptım kız diyor
Zaten herkes kız kız diyor.
Çocukluğumdan beri hayalim
Dr erkek derse ne yaparım o anda bilmiyorum
Can'ım bana kız çıktı ama herkes erkek diyor gönlümden kız geçiyor ama içime erkek doğuyor. Rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşallah

Doktor makinaları da farkediyor merak etmeyin. Kimisi daha yeni kimisi eski model oluyor . Tombulsanız ses ve görüntü daha bozuk oluyor. Meraklanmayın.
Evet kilolu sayılırım inş ondandır.için rahatladı biraz teşekkür ederim.2 hafta sonra randevum Zaman Nasıl gececek bilmiyorum.halbuki 2. Kez anne olcam inş bu sefer 8 9 haftada gitcem diyordum.5 haftada doktorda aldım soluğu.rabbim acılarını göstermesin inş annelik cok farklı duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…