Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi, cok ama cok kötü bir duygu başlarda özellikle seni cok iyi anliyorum ama senin suçun degil öyle düsün sağliksiz bir gebelik olduğu icin doğa onu otomatikman atiyor hayirlisi böyleymis bence. Ben ekim ayinda kürtaj oldum aralikta tekrar hamile kaldim, kürtajdan sonra hamile kalma ihtimali cok yüksek. Kendini biraz rahatlatmaya calis en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin insallah, bozma moralini. Ben söyle avunmustum en azindan dogal yollardanhamile kalabilecegimi Allah bana gösterdi demistim, Allah sabir versin cnm.

Merhaba kızlar
gecen ay sızleydım ancak hamıle kalamadıgım ıcın ekıme transfer oldum
suadna 4+3 gunlugum dun gece banyodan sonra ufacık kahve veya grı renkte bı leke gıbı bısey gelmıs ufacık ama mercımek kadar. aranızda bu durumu yasayan varmı acaba henuz dr bıle gıtmedım yenı ogrendım hamılelıgı

Bnm kızım da Çin takvimi tutmuştu bunda da kız çıkıyor
Aslında 2 kız kardeş hiç fena olmaz erkekte farklı meyve olur
En güzeli sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı olsun
Eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde rabbime hayırlı bir kul peygamberimize hayırlı ümmet bizlere hayırlı evlat TC hayırlı bir vatandaş olsun

Evet saglikli olsun vatana millete hayirli bir evlat olsun kiz erkek onemli degil ama benm rus takvimi erkek cin takvimi kız diyor bakalım hayırlısı olsun

Günaydın kızlar... Hep kız annesi olmak istedim, kız bebeklerine karşı bi farklıyım anlatılmaz bişey bu. Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren içimden erkekmiş gibi geliyor. Kuzenler makas ve bıçağı yastıkların altına sakladı gidip de bıçağa oturdum kesin erkek dediler dün gece rüyamda beyaz tosbik suratlı çok güzel bir erkek bebeğim olmuştu onu emziriyodum çok acıkmış, emzirirken de uyuyakalıyo ağzı yüzü boynuna süt akıyor. sonra ben mendille o sütleri silerken mır mır ediyo bana rahatsız oluyo öyle bi güzeldi ki gözümün önünden gitmiyo rüya... Rabbim tez zamanda karnımızda hareket ettiklerini tekmelerini hissettirsin bize inşallah...

canım benim kız çıkıyor ama ben hep erkek hissediyorum herkes de rüyasında ben de dahil erkek görüyoruz,hep acı ekşi şeyler istiyor canım,normalde tatlı krizlerim olurdu ama 1 aydır hiç ağzıma almadım diyebilirim.

:))ne güzel bende rüyamda ilk kız gördüm sonra erkek gördüm bilmiyorum cinsiyeti ni öğrenmek istiyorum ilk gebeligim olduğu için merak ediyorum

:))ne güzel bende rüyamda ilk kız gördüm sonra erkek gördüm bilmiyorum cinsiyeti ni öğrenmek istiyorum ilk gebeligim olduğu için merak ediyorum
çin takvimi erkek çıktı rus takvimi erkek çıktı. herşey erkeği işaret ediyor. iyice alıştım bu fikre... kız olursa çok şaşırırımm

Cnm kizin olsa sa emin ol eşin inanılmaz sever. ... Çok sempatik olur kız çocukları sevimli ve babalarına çok düşkün olurlar...evlat evlattir...emin ol doğduktan sonra kız erkek farketmio eşin içinde öyle olacak

evet az ve kırmızı olmayan lekelenmeler olabiliyor. Ama doktoruna bir an önce başvur, ilaç başlatabilir canım. Bu arada hayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniğin.

Kizimda oyleydim hersey erkeğe isaret ediyor du bütün takvimler Asermeler bulanti yok kusma yok guzllesmisdim; ) ama sonuc kizim oldu
rüyamda da erkek gördüm. vallahi ne bileyim şu cinsiyeti bi öğrenseydik de minik minik bişeyler almaya başlasaydık çok istiyorum...
Bir de merak ettiğim şey şu, karnımızda hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başlarız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…