Evet kilolu sayılırım inş ondandır.için rahatladı biraz teşekkür ederim.2 hafta sonra randevum Zaman Nasıl gececek bilmiyorum.halbuki 2. Kez anne olcam inş bu sefer 8 9 haftada gitcem diyordum.5 haftada doktorda aldım soluğu.rabbim acılarını göstermesin inş annelik cok farklı duygu
Kızlar tekrar merhaba;
Geçen hafta gebeliğimin 6. haftasında çok şiddetli ürtiker(kurdeşen) oldum. doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duyduk . bu arada ablam önceden iki düşük yaşadığı için(pıhtılaşmadan dolayı) gebe kalmaya çalışırkenden başladığım ecopirin kan sulandırıcı ilacı doktorlar alerjiyi çoğalttığı için kesmemi söyledi. çok az miktarda alerji ilacı kullanarak geçirdiler kaşıntılarımı. bu hafta tekrar kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışı durmuştu. yaşadığım şoku size tarif etmem imkansız. aynı gün kürtaj oldum bu arada bu ilk gebeliğimdi. şuan hala kendime neden diye soruyorum. nasıl atlatıcam ben bunu? neden ben neden bebeğim? evet takdir Allah'tan ... belkide hayırlısı bu ama neden? aynı durumu önceden yaşayan varmı nolur yazın bana yoksa düşünmekten aklımı kaçırıcam...
Merhaba. Bnde araniza katilmak istiyorm tahmini dogum tarihim 7eylul. Ama oglum iki hafta erken gelmisti oyuzdn arada agustos annelerini de takip ediyorm. 1aydir sessiz takipteydim. Bugun yazma karari aldim.
Bende de var insülin direnci ama tatlı direncim hiç yok maalesef Ben daha yeni doğum yaptım sayılır. Tam kilo vereyim derken gebe kaldım yine. Zaten şişmanım; napçam bilmiyorum
Kızlar tekrar merhaba;
Geçen hafta gebeliğimin 6. haftasında çok şiddetli ürtiker(kurdeşen) oldum. doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duyduk . bu arada ablam önceden iki düşük yaşadığı için(pıhtılaşmadan dolayı) gebe kalmaya çalışırkenden başladığım ecopirin kan sulandırıcı ilacı doktorlar alerjiyi çoğalttığı için kesmemi söyledi. çok az miktarda alerji ilacı kullanarak geçirdiler kaşıntılarımı. bu hafta tekrar kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışı durmuştu. yaşadığım şoku size tarif etmem imkansız. aynı gün kürtaj oldum bu arada bu ilk gebeliğimdi. şuan hala kendime neden diye soruyorum. nasıl atlatıcam ben bunu? neden ben neden bebeğim? evet takdir Allah'tan ... belkide hayırlısı bu ama neden? aynı durumu önceden yaşayan varmı nolur yazın bana yoksa düşünmekten aklımı kaçırıcam...
Çok geçmiş olsun...
En yakın zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olmanızı dilerim.
Farklı bir iğne vs yokmudur. İçeriğinde alerji yapan neyse öncelikle o tespit edilip ona göre bir tedavi uygulanabilir diye düşünüyorum.
Tamda şuanda bununla ilgili yazacaktım.kalp atışı duyduk cok şükür ama cok yavaştı yani zor duyuldu.bir sorun yoktur degil mi?kafama takıldı ilerleyen haftalarda daha net duyabiliriz yani degil mi?
Tabi cnm takma kafana...bir sorun olsa doktor söyler...bizim zamanlarda kalp atışını bebgini görmeyenler bile olabiliyor Normal yani şükür bebegi gördük kalp atisni gördük
Hayırlı sağlıklı olsun benim erkek çıktı.
Benim içimden hep kız geciyor ama hep tatlı seyler yiyorum. Ve herkes erkek olacak diyor. Bende aksine hayır kızım olacak diyorum bilmiyorum belki de çok istediğim icin :) eylulde baya kız çıkmış Bi benim erkek diyor sanirim :))
Kızlar tekrar merhaba;
cok gecmis olsun canim, kurtajdan sonra patolojiye gonderildi mi? dusuk sebebi belli olabilir o durumda. ayrica benim de ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti.. o kadar agladim mahvoldum ve niyeyse kendimi sucladim.. hic o taraflara girme benim gibi, een kisa zamanda kendini topla, de ki cok sukur hamile kalabiliyorum.
Kızlar tekrar merhaba;
Geçmiş olsun canım. Ben de ilk bebeğimi temmuz ayında kaybettim. Çok büyük bir acı gerçekten anlıyorum seni. Bir de insan ilk gebelik olduğu için tecrübesiz de oluyor. Hiç beklemiyor bebeğinin başına birşey gelip de kaybedeceğini.. Yenisi olana kadar da sürekli aklının köşesinde kalıyor. Ama acı aynı şiddette olmuyor merak etme. En kısa zamanda yeni Bebek haberini alıp unutursun bu günleri inş. Allah yardımcın olsun.
Hadi bakalım. Eşim hamilelikten önce hep iki oğlumuz olsun, aralarında 5 yaş olsun derdi. Annesi herşeyin en doğrusunu bilir, yapar ya, ondan öyle istiyor. Şimdi ben hiç yoktan geriliyorum. Kız olursa sevmez mi vs diye
Hadi bakalım. Eşim hamilelikten önce hep iki oğlumuz olsun, aralarında 5 yaş olsun derdi. Annesi herşeyin en doğrusunu bilir, yapar ya, ondan öyle istiyor. Şimdi ben hiç yoktan geriliyorum. Kız olursa sevmez mi vs diye
İlk bebiş mi canm gerilme Rabbim gönlüne gore versin ama eşini kızada hazırla kız elbiseleri falan göster kızların tatlılığı ni anlat eşini kıza hazırla ki kız olunca şaşirmasn erkek olursada zaten istediği olucak
Günaydııın En sevdiğim sabah uykuları nerde şimdi işe giderken uyanmak istemezdim raporluyum ya uyuyamıyorum çok acı çok gördüğüm rüyaların etkisi de ayrı bir dert tabi
Hayırlı sağlıklı olsun benim erkek çıktı.
Benim içimden hep kız geciyor ama hep tatlı seyler yiyorum. Ve herkes erkek olacak diyor. Bende aksine hayır kızım olacak diyorum bilmiyorum belki de çok istediğim icin :) eylulde baya kız çıkmış Bi benim erkek diyor sanirim :))