Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
:))psikolojik cnm benim bence

bit sampuani yuksek kimyasalli olabilir bi arastir. tea tree oil kullanabilirsin.

sirke zaten yeterli uzaklastirmayi saglar
Ayy inss yaaa...zaten kızımın sacindaki kocaman biseydi karınca kadar...yani belli yeni bulaşmış..kaşıntı yoktu iyice baktım bise yoktu sacinda yeni bulaşmış ama minik beyaz sirkeler var sanki daha çok yeni ınş hemen kurtuluruz

merhabalar,
Tatilde memlekete gitmiştik.Kalp atışlarını duyalım diye doktora gittik.Maalesef hiç gelişme olmamış 7 ocakta 11mm idi, 25 ocakta 13mm olmuş kese.Alalım dediler inanmadık.3 özel bir devlet hastanesinden sonra kürtajla aldılar tomurcuğumu. Çok zor bir dönemden geçtim.Ağladım çırpındım.Tokat gibi geldi, çaresizliğimizi hatırlattı Rabbim.O verdi O aldı.Kalakaldım.Çok sahiplenmiştim emaneti.Hayallerim heveslerim kursağımda kaldı.Mevlam kimseye evlat acısı yaşatmasın.İlk gebeliğimdi çok rahattı ne bulantı ne kanama.bundan sonrakiler elbette ilaç tedavisiyle desteklenecek, zor geçecek.Hayırlısı olsun hakkımızda.Anlayacağınız 2016 eylül annesi olmayı deliler gibi istememe rağmen Allah nasip etmedi.Sizlere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Hoşça kalın

ne kadar çok böyle haber aldık bu hafta. içim acıyor burnum sızlıyor engel olamıyorum. Rabbim sabırlar versin hakkınızda hayırlısını nasip etsin. başka ne denir bilemiyorum...

aresozgur çok geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim hayırlı bir hamilelik ve evlat nasip etsin tekrarında. Herşey bizim için garantimiz yok maalesef.. Anneler sağ olsun inşallah..

ne kadar çok böyle haber aldık bu hafta. içim acıyor burnum sızlıyor engel olamıyorum. Rabbim sabırlar versin hakkınızda hayırlısını nasip etsin. başka ne denir bilemiyorum...

Öyle maalesef bebeğimizi kucağımıza alana kadar Allah'tan hayırlısını istemekte fayda var..

Cnm ya hayırlısı buymuş...sebebini mutlaka arastir ınş tekrardan sağlıklı bir hamilelik gecirirsin...bu son olur..inanılmaz üzülüyorum böyle yazılar okuyunca...Allah im bir daha böyle acı yasatmasin

selamlar herkese 13:40 geçe kontrolüm var inşallah herşey yolundadır dua edin bana :)

guzel haberlerle gel insallah..

ne dogru soylemissin canim. emanet aslinda hepsi.. en kisa zamanda saglikli bir hamilelik gecirmeni diliyorum. cok gecmis olsun

Canım lütfen bolca dinlen. Serklaja dek senin ekstra özen göstermen lazım. Doktor olumsuz bsy söylememiş moral bozacak bir durum yok sadece uzan ve keyfine bak. Cok optum ben seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…