Kizlarrrrr!!!!!!!!! Acil yardım kızım krese gidiyor....sacinda minik bir böcek gördüm bit sanirim kaşıntı falan yok ama icim giciklandi..kızımın da saçı açık sari dümdüz tüy gibi..sac dipleri belli başka bit görmedim ama...şimdi yinede bit ilacı alacam ne olur ne olmaz ama ya bana da bulastiysa psikolojik mi bilmiom ama kasindim sanki ne yapacam ben.....
Ya kalamiyorum ben fazla ... Babam yurt dışında aslında tek annemle kardeşim evde .. Esimde akşam çıkışta geliyor... Ama ben belli bir sure sonra evimi ariyorum ama sk sk geliyorum
Kizlarrrrr!!!!!!!!! Acil yardım kızım krese gidiyor....sacinda minik bir böcek gördüm bit sanirim kaşıntı falan yok ama icim giciklandi..kızımın da saçı açık sari dümdüz tüy gibi..sac dipleri belli başka bit görmedim ama...şimdi yinede bit ilacı alacam ne olur ne olmaz ama ya bana da bulastiysa psikolojik mi bilmiom ama kasindim sanki ne yapacam ben.....
Ayy inss yaaa...zaten kızımın sacindaki kocaman biseydi karınca kadar...yani belli yeni bulaşmış..kaşıntı yoktu iyice baktım bise yoktu sacinda yeni bulaşmış ama minik beyaz sirkeler var sanki daha çok yeni ınş hemen kurtuluruz
merhabalar,
Tatilde memlekete gitmiştik.Kalp atışlarını duyalım diye doktora gittik.Maalesef hiç gelişme olmamış 7 ocakta 11mm idi, 25 ocakta 13mm olmuş kese.Alalım dediler inanmadık.3 özel bir devlet hastanesinden sonra kürtajla aldılar tomurcuğumu. Çok zor bir dönemden geçtim.Ağladım çırpındım.Tokat gibi geldi, çaresizliğimizi hatırlattı Rabbim.O verdi O aldı.Kalakaldım.Çok sahiplenmiştim emaneti.Hayallerim heveslerim kursağımda kaldı.Mevlam kimseye evlat acısı yaşatmasın.İlk gebeliğimdi çok rahattı ne bulantı ne kanama.bundan sonrakiler elbette ilaç tedavisiyle desteklenecek, zor geçecek.Hayırlısı olsun hakkımızda.Anlayacağınız 2016 eylül annesi olmayı deliler gibi istememe rağmen Allah nasip etmedi.Sizlere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Hoşça kalın
merhabalar,
Tatilde memlekete gitmiştik.Kalp atışlarını duyalım diye doktora gittik.Maalesef hiç gelişme olmamış 7 ocakta 11mm idi, 25 ocakta 13mm olmuş kese.Alalım dediler inanmadık.3 özel bir devlet hastanesinden sonra kürtajla aldılar tomurcuğumu. Çok zor bir dönemden geçtim.Ağladım çırpındım.Tokat gibi geldi, çaresizliğimizi hatırlattı Rabbim.O verdi O aldı.Kalakaldım.Çok sahiplenmiştim emaneti.Hayallerim heveslerim kursağımda kaldı.Mevlam kimseye evlat acısı yaşatmasın.İlk gebeliğimdi çok rahattı ne bulantı ne kanama.bundan sonrakiler elbette ilaç tedavisiyle desteklenecek, zor geçecek.Hayırlısı olsun hakkımızda.Anlayacağınız 2016 eylül annesi olmayı deliler gibi istememe rağmen Allah nasip etmedi.Sizlere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Hoşça kalın
ne kadar çok böyle haber aldık bu hafta. içim acıyor burnum sızlıyor engel olamıyorum. Rabbim sabırlar versin hakkınızda hayırlısını nasip etsin. başka ne denir bilemiyorum...
aresozgur
çok geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim hayırlı bir hamilelik ve evlat nasip etsin tekrarında. Herşey bizim için garantimiz yok maalesef.. Anneler sağ olsun inşallah..
ne kadar çok böyle haber aldık bu hafta. içim acıyor burnum sızlıyor engel olamıyorum. Rabbim sabırlar versin hakkınızda hayırlısını nasip etsin. başka ne denir bilemiyorum...
merhabalar,
Cnm ya hayırlısı buymuş...sebebini mutlaka arastir ınş tekrardan sağlıklı bir hamilelik gecirirsin...bu son olur..inanılmaz üzülüyorum böyle yazılar okuyunca...Allah im bir daha böyle acı yasatmasin
merhabalar,
Canim cok sagol cok sukur kirmizi akinti kahverengiye cevirdi devamli yatiyorum annem geldi yanima sagolsun progestan fitile sabah aksam devam ediyorum insallah hersey iyi gider
Bu arada kizlar alisveris icin ne kadar gec yaparsaniz daha iyi olur ben 20 haftalik oglumu kaybettigimde bahtaniyesini ve hastane cikisini almistim sonrasi cok zor oluyo hani buyuklerimiz derler ya dogmamis cocuga don bicilmez diye cok dogru bir laf
Canım lütfen bolca dinlen. Serklaja dek senin ekstra özen göstermen lazım. Doktor olumsuz bsy söylememiş moral bozacak bir durum yok sadece uzan ve keyfine bak. Cok optum ben seni :)