Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bende çalışıyorum masa başı ama olsun yatıp dinlenemiyorum senin en başta kanaman varmıydı peki ilaç kullandınmı

bende çalışıyorum masa başı ama olsun yatıp dinlenemiyorum senin en başta kanaman varmıydı peki ilaç kullandınmı
Ben ayakta ve tempolu çalışıyordum canım. En başta kanamam yoktu iki hafta üstüste gittik 7 haftalık dedi dr 1 hafta sonra da başladı kanamam. Progeston kullanıyordum günde 3 doz.
Rabbim hayırlısı neyse onu yasatsin inşallah canım üzülme stres dahada kötü edio insanı. Yiyecek ekmeği warsa bu dünyada rabbim ömür yazdiysa ematine taş taşısanda hiç bişey olmuo. Ama yok nasip etmediyse 7/24yatsan fayda etmiyor.

çok doğru canım inşallah yavrumu bana bağışlar banada progeston verdi günde bi tane al dedi şimdi 10 gün sora randevum var bakalım ne dicek umarım düzelir

Aynı sıkıntı burada bir kaç kişide mevcut.
Hatta benim ilk defa bu hafta hafif bir lekelenme oldu ama tekrar etmedi.
Haftada 1 proluton iğne yaptırıyorum.
Gelişimde sıkıntı yoksa ve kalp atışı alırsanız sorun olmuyor çoğunlukta.
Bu yerleşememe kaynaklıymış doktorum öyle açıklamıştı.
Temizlik yapmak çok fazla ayakta kalmak ilişki yasak. Onun dışında günlük rutine devam dedi. Kanama alanının büyüklüğü ve olduğu yerde önemliymiş.

Kızlar size doktorunuz parmaktan kan pıhtılaşma testi yaptı mi benden istemiste endiseleniyorum acaba biseyden mi şüphelendi ya da tedbir amaçlı mi yaptırdı

çok doğru canım inşallah yavrumu bana bağışlar banada progeston verdi günde bi tane al dedi şimdi 10 gün sora randevum var bakalım ne dicek umarım düzelir
Inşallah rabbim sana bağışlar canım bebeğini bende ilk 1 başladım sonra 2 oldu sonra 3.
Üzülme içini ferah tut stres yapma rabbim yr ve yardimcin olsun..

kizlar bana ankarada doktor onerisi olan var mi kendi doktorumdan memnun degilim sadece para icin yasiyo kadin cok ilgisiz endiselerimi anlatiyorum bunlar gayet normal deyip gecistiriyo herseyi ayrica test sonuclarimi almaya yuzyuze konusmaya gittim sekreterden ogrenirdin niye geldin ki dedi

Ne saçma sekreterden ogrenirdin ilgi çok önemli olması lazım hamilelik öyle basit birşey değil hele ilk gebelikte motive etmeli aynı zamanda bir piskolak gibi olmalı benim öyle çok şükür yeri geldiğinde teselli bile verebiliyor ve gece gündüz en ufak bir şüphede rahatsızlıkta ara sakın çekinme diyo ben doktorumdan çok memnunum ama İstanbul dayım :-(

Aynen bebeğin kalp atışını dinleyebiliyormuşuz. 10. Haftadan sonrası içinmiş. Angelsound diye geçiyor adı
Simdi azicik arastirdim kkda da bakyim 20. Haftadan sonra rahat duyuluyormus oncesinde bebisi bulmak cok zor oluyormus.zaten 20den sonra hareketlerini hissederiz

Simdi azicik arastirdim kkda da bakyim 20. Haftadan sonra rahat duyuluyormus oncesinde bebisi bulmak cok zor oluyormus.zaten 20den sonra hareketlerini hissederiz

Erken duyuluyormuş diye gördüm.

Canm bilmiyorum ama zararlı olmazmibilemedim tabi insan heran duymak hissetmek ister ama bilemedim

Yani işte bende o kısmında takıldım kaldım.

Ben de alacağım insaallah canim. 10. Haftadan sonra bile duyabilenler varmis bununla. 12. Haftadan sonra da genellikle duyuluyormus.

Fiyatı çok uçuk birşey değil ama işte zararı olur mu onu bilemedim bende. Yoksa süper bir alet

Canım lütfen bolca dinlen. Serklaja dek senin ekstra özen göstermen lazım. Doktor olumsuz bsy söylememiş moral bozacak bir durum yok sadece uzan ve keyfine bak. Cok optum ben seni :)
Canim benim ya cok sagol destegin icin dedigin gibi bol bol dinleniyorum yatiyorum sagolsun annem hep yanimda cok sukur 18 subatta randevum var iple cekiyorum :) sen nasilsin canim iyimisin nasil gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…