Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Başın sağolsun Allah sabır versin. Maalesef artık cogu insan düşük yapıyor. Benim de 15 haftalık kaybım var. İnan daha iyi olacaksın zamanla, sadece sabır göster Allah a sığın

Bu aralar ne kadar böyle haber aldık çok üzülüyor ve korkuyorum.. Umarım neden olduğu anlaşılır ve birdaha böyle bir acı yaşamazsın. Hakkında hayırlısı olsun canım, sağlıkla bebeklerini kucağına alacağın günleri de görürsün inşallah

Ben de ilk gebeliğimde kayıp yaşamıştım ve dünya başıma yıkılmıştı. Tevekkül ve çaba ile Rabbim tekrar kısmet etti. Dualarimizdasin kardeşim Yüce Yaradanim hepimizin yüzünü güldürecek insaallah. Tekrar o güzel duyguyu tadacaksin.

Kizlar ben doktorumu degistirmek istiyorum ankarada eryamanda oturuyorum bana onereceginiz bir doktor var mi

Öncelikle rabbim sabir versin size...hevesiniz kursaginizda kalmasın demekki nasip değilmiş şöyle düşünün sizin için belkide böyle hayırlı.bende 8 ay önce 6 aylık kızımı kaybettim.gerçekten çok zordu belkide eşimin desteği ve inancımin olmasi beni daha çok toparladı.Çok şükür simdi yine hamileyim 2 aylık.rabbim yine nasip etti.inşallah sizede nasip eder ve sonunu getirir.tüm burdaki eylül annelerininde inşallah.Aminnnnn

kronik gastirit hastasıyım. mide bulantılarım yüzünden sabahları yeşil elma yiyorum. mide bulantımı bastırıyor ama midemde başka hiçbirşey olmadığı için inanılmaz acıtıyor midemi. batıyor resmen. şimdi mide ağrıma ek karnımda felaket bir ağrı var. muhtemelen gaz sancısı. gaz sancısıysa razıyım ancak değilse diye de çok korkuyorum. kan tahlilimde idrarda eritrosit pozitif çıkmış. yani idrarımda yine kan var. alıştım artık böbreklerim sürekli kum üretip boşaltım sistemime atıyor çünkü. böbrek sancısı çekmiyorum ama üretra da sancı yapıyor. hepsi birleşti çok acı çekiyorum şuan. gaz sancısı için ilaçlarımı da içemiyorum, ne yapabilirim bilgisi olan var mı

Herkese merhaba. Bulantilar ne alemde hanımlar ? Bulaşık makinesinden inanılmaz derecede miğdem kalkıyor temiz yada kirli farketmez. Mutfakdanda tiksiniorum.
Hele dışardan aldığım yorumlar dahada cok canımı sıkıyor. Sanki bilerek miğde bulantısı yaşıyorum psikolojik psikolojik mişş miş

Yediklerimize göre ise benim erkek senin kız yanı :))) dur bakalım 3 ay dolsun da insallah ne kadar doğru olduğu belli olur :)

Allah yardımcın olsun canım ya doktorunla konuşup ilaç kullansan en azından en aza inmezmi şikayetlerin. Gebelikte çok sıkıntılı ya başka rahatsızlığı olunca insanın zaten gebeligin werdigi durumlar war

Kızlar selamm.en son 24 aralıkta adet oldum şuan hamileyim iki gün önce doktora gittim keseyi gördü ama keseinin etrafında kanamalar var düşük tehlikesi deyip ilaç verdi çok korkuyorum böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda kasıklarımda agrıyo kanaman olursa gel dedi ama benim hiç kanamam olmadı çok şükür düşer diye korkuyorum

Yaa ben de mutfaktan çok tiksiniyorum girmek istemiyorum. Market siparişi geldi bırak içindekilere bakmayı poşetleri görünce midem bulandı düşün
Yorum dinleme canım hamileliğin en meshur belirtisi bulantı yani nesi psikolojik olsun cok saçma. İnsan bilerek kendine işkence eder mi

Canım gerilere doğru okursan o kadar kişi yaşadı ki kanama sorununu.

Yediklerimize göre ise benim erkek senin kız yanı :))) dur bakalım 3 ay dolsun da insallah ne kadar doğru olduğu belli olur :)
Benim önceki hamilelikte hiç tutmadı. Tatlının yanından geçmedim turşu yemekten midem erimişti nerdeyse bol ekşi yedim ama erkekti. Mide bulantısına bağlıyorum ben ya bulantı olunca insan ekşi yemek istiyor ki bastırsın

Kelebek526 Canım seni üzmek istemiorum ama benim başıma geldi dr banada aynı şeyleri söyledi 5 haftalikken sonra 7.haftadan sonra 8 hftalikken gittim 7 haftalık dedi dr şaşırdık bizde bi hafta sonra yine aynı şey oldu ve kanamam başladı düşük yaptım. Ama böyle olmayabilirde kiminin ki geçiyor da bol bol dinlen yat ben yapamadım çalıştığım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…