Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm kızlar inşallah bende eylül annesiyim. Rabbim bebislerimizi korusun. sizin bulantilariniz var mi kizlar ya benim çok erken basladi besinci hafta basladi. Tek sağlıklı olsun da ben bulantilara raziyim :)

Canim benim ya cok sagol destegin icin dedigin gibi bol bol dinleniyorum yatiyorum sagolsun annem hep yanimda cok sukur 18 subatta randevum var iple cekiyorum :) sen nasilsin canim iyimisin nasil gidiyo
İyi canım ateşim düştü iyileştim gibi ama bulantılar çok kötü huzur vermiyor :) o kadarına katlanacağım artık. Ya ne şanslısın annen yanında ne güzel benimki grip olmuş korkudan görüşemiyoruz

Canım doktorun anadoluda mı avrupada mı?

Kızlar 2 gündür pek bulantim yok hafif mide yanması oluyor eksime tarzı ama pek bulantim yok endiselenmeli miyim

evet benim tatlı kuşum şaşkınım o mayıstan beri bakıyorum ve çooook seviyorum onu :) gevezenin önde gideni maşallah uyurken bile konuşuyor :)
Cok tatlı ya Allah uzun ömür versin bebişinle oynasın inşallah :) ben de eylülde 10 yaşındaki muhabbetimi kaybettim insan gibiydi ağlasam gelir omzuma kulagımı fln öper gibi yapardı cok özlüyorum. Bambaşka bsy bunlar ya insanda ne stres bırakıyorlar ne bşy..

Geçmiş olsun canım

bende üzüldüm şimdi zor olmuştur senin için ben şaşkına birşey olsa naparım bilmem bizimle sürekli beraber kahvaltı yapar yemek yeriz inmez tepemizden hiç rabbim uzun ömür versin şaşkınıma çok tatlı hayvanlar gerçekten minicikler ama insan çok bağlanıyor

Çok üzüldüm ama o geçen 10 yıl o kadar güzeldi ki hep iyi şeyleri hatırlatıyorum kendime. Bir de çok dua ederdim Allah ım gözümün önünde acı çekmesin bigün ölürse kolay al canını diye annesini hiç üzmedi son anında bile. Daha bir yıl olmamış tatlım sen daha şimdiden düşünme onu, baksana benim kızım 10 yıl yaşadı daha uzun bile yaşayan var . Mutlu güzel önür yaşat yeter :)

Devam ederse bende kullanırım...ama bulantim yok 2 gün önce sabah çıkardım şimdi pek olmuyor sanki...
Canım bendede hiç bulantı yok denicek kadar az kokulara karşı oluyor tek mide yanmasi var hatta bende senin gibi endiselenip doktora gittim ama gayet sağlıklı dedi miniğim için doktor

Merhaba kızlar nasilsiniz hamilelik nasıl gidiyor bizim Allaha Şükür iyi sizler ne alemdesiniz

merhaba eylul anneleri
eylul annelerine ilk aday olanlardandim ama eylulun basindan yakalayamamistik sonra cok calistik :) sonundan yakaladik
temmuz ayinda 5+4gunluk bir dusuk yasamistim o haftayi gecmeden yazmak istemedim :/ cok sukur gectik ozamani bende artik yazmaliyim dedim :))
sabah 200mg aksam 200mg progestan kullaniyorum bu yuzden gunun buyuk bir bolumu uyuyorum :)
midemdeki gazdan dolayi surekli bir bulantim var ama cikartmiyorum,surekli tuzlu seyler yemek istiyorum tatli bisey yiyince hatta yedigimi dusununce cok kotu oluyorum :/
30 yasindayim
5yasinda bir oglum var
Rabbim bunuda kucagima almayi nasip eder insallah
11subatta kalp atislarini duymak icin dr.a gidecegim kismetse
benden simdilik bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…