Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım ben ekım de dogum yaptım kızım daha 4 aylık ben adet olmayı beklerken bı baktım hamıle kalmısım tekrar
en az ıkı ay daha emzırmek ıstıyorum bebişimi inş bi sorun olmazsa
Doktora sor canm emdirebilirsin belki ama ben baya oldu bırakalım zaten kızım memeye çok düşkün değildi mama veriyordum gecede meme onuda zorla bırakması hiç zor olmadi

canım ben ekım de dogum yaptım kızım daha 4 aylık ben adet olmayı beklerken bı baktım hamıle kalmısım tekrar
en az ıkı ay daha emzırmek ıstıyorum bebişimi inş bi sorun olmazsa
Doktora sor canm emdirebilirsin belki ama ben baya oldu bırakalım zaten kızım memeye çok düşkün değildi mama veriyordum gecede meme onuda zorla bırakması hiç zor olmadi

İyi akşamlar herkese. Epey yogun gün geçti. Sabah evde kahvaltı yaptın. Akşama kadar açıkmam diyordum ögle arasında feci açlık bastırdı. Dersten erken çıktım. Alişveriş yaptım. Kızım gelince hemen doktora gittik. Alerjisi başlamış yine:/
Eve gelince hızlıca salata yaptım. Canım çekti bugün. Yemek yemege ancak oturabildin. Ama çabuk yoruluyorum. Bunu farkettim.
Karnımda şişlik var biraz. Gaz gibi ama degil. Sanki üç aylık gibi.
Şimdi çayımı içip dinleneyım biraz. Sonrasında 4 makinalık çamaşır katlanmayı bekliyor.

Aklınızda bi isim belirledinız mi
ben kızımın adını Nurmina koymak istiyorum olmadı daha dogrusu kayınpederım bıze bi isim krizi yasattı herkese soyledık adını bahar nurmına dıye sonra degiştirmek zorunda kaldık o günleri hatırlayınca bile sinir oluyorum

Kızının ismi şu an ne

Cok sinir bozucu bu eskilerin çocuk ismine karısmaları biz istemedikçe. Biz ne zorluklarla karnımızda tasıyalım sen gel bir de zorla isim koy. Annenin rızası olmadan bu dayatmalara sinir oluyorum. Sen de haklısın valla cnm sinir olmakta bence. Karnındakine sen koy kimseyi karıstırma :)

ay bide sonradan duydum eşimin babanesi küsmüs benım adımı koymadılar dıye bu sefer ne düşündügümüzü bile söylemek istemiyorum onlara nasıp olursa bebegın adını koyum resmını atasım var kimliginin

Hahah nasıl içerlemişsin kıyamam :) yap valla canım konusunu da açtırma. İçinden nasıl geliyorsa. Ama erkek olursa bastırırlar diye düşünüyorum.

Herşey yolunda mıı :) inşallah benimde gönlümden geçen kız ama hayırlısı tabii bakalım :)
Sormayin basima ne geldi. Dr gittim kslp atisi haftasi normal sukur.ama aksamustu gorumcem aradi ve kizinda su cicegi cikmis tatil boyu bendeydiler ogluma baktim hicbisey yok kendime baktim bir karnimda bir gogsumde sivilce gibi acile gittim anlattim su cicegi olabilir dedi yarin belli olur dedi acil yolladi moralim cok bozuk yarin tahlil icin gidicem dua edin nolursunuz bana ve anlamadigim ben cocukken sucicegi cikardim

Bende çok korkuyorum bebiş için dışardan da yiyemiyordum midem almiyo bazen görümcem kaynanam yapyo ama yinede olmuyo en iyi bir süre evden uzaklaşmak
Aynen öyle canim annem kaynanam yemek yapıyorlar bende ama yine aynı inşallah bebisler sagliklidir canım üçüncü aydan sonra geçer diyorlar bakalim

Senin 4makina camasir katlamayı bekliyor benim 3makina ütü birikti

Yaa nette de öyle yazıyor ama başka biri de erkek dedi. İlkinde kız dedi doktor sonradan erkek oldugunu öğrendim bu kez temkinli olacagım eşit mesafedeyim her ikisine de
Sağlıkla dünyaya gelsinlerde. Annemde kayinvalidem de altın gorduklerinde kızları olmuş. Aynen temkinli olmada fayda var arkadasima da ilk aylarda erkek dediler sonra gostermedi kendini bebek 5,5 aylikken kiz oldugunu ogrendi Allah gönlüne gore versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…