Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım hayırlı olsun ,bende 6 aylık iken bebeğim tekrar hamile kalmışım :)
İlkin bende çok karışık duygular içersinde idim ama şimdi ben gibi örnekleri de gördükçe duruma alıştım gibi :)
Hayırlısı ile kucağımıza alırız İnşallah.

Rüyalarda ciniyetini görüyor musunz

Çatal bıçak alıyorduk eşimle çatala nasip bıçağa erkek demiş tabir
Sonra başka bi rüyamda babam eve misafir bir kadın getiriyordu çocuklu bir kadın ama ben istemiyordum kadına yüz vermiyordum gitsin diye. Misafir erkek Bebekmiş:)
Başka bir rüyamda manavda nar görüyorum Can'ım çekiyor tadına bakabilirmiyim diyorum tamam abla diyor manav hepsini ayak üstü yiyorum ayıp oldu falan diyorum ama nar bitmiş. Nar için kız diye düşündüm.

Altın için kız inci için erkek diyorlar küpe erkek kolye kız diyorlar. İlk gebeliğimde annem bana altın bir kolye takıyordu ama çok güzeldi kolye:)
O kolye gibi kızım oldu çok şükür.
Kızım kız kardeş istiyor haliyle. Nasip kısmet bakalım ne olacak:)

Canım sen de ne kadar sabırlıymışsın ozamana kadar sormazmı insan :)
Sabır mıydı bilmiyorım ilk gebeliğim ilk üç ay yoğun kanamalı geçti hep yatak döşek batacak kadar kaç kere gece yarısı acile gittim bebeğim plesantası öndeydi 28. Haftada düzeldi
O kanamalar sebebiyle tırstım heralde cinsiyetini merak ettim de hiç sormadım, simdi kk da okuyorum 11 haftalık Tahmin eden drlar var bana öylesi denk gelmez hiç

Benimde babam erkek olursa NEDİM koyacaksın diyor....

Benimde rüyalar hep karışık hem kız hem erkek görüyorum....bende nar yedim geçen rüyamda. sonra erkek cokcukla parka gittik sonra da bir kız cocugu vardı yanimda dünya güzeli...karışık yani...benimde bir kızım var 3.5 yaşında kesinlikle kız istio karnındaki bebek kız olsun diyor :/

Amin inşallah canim ben çalışıyorum on gün rapor almistik persembe raporum bitiyor bakalim işte napcam şimdi yatiyorum kalkiyorum en azından vakit geçiyor Rabbim yardimcimiz olsun inşallah
İnşallah canm ama bu topikte var bizim gibi bebekleri küçük hamile kalan anneler yanlız değiliz biraz zorlu bir süreç bizi bekliyor ama Rabbimin izniyle başaracaz

Merhaba anneler.Bende araniza yeni katildim.26 aralik sat.Sezeryan ilk dogumum.Normalde 1 ekimde dogum gorunuyor ama sezeryan oldugu icin daha erken olucak eylul annesi olucam bende.Muglanin Milas ilcesindenim.Doktora henuz gitmedim.yarin randevum var cok heycanliyim.Insallah saglikli bi gebeliktir.Sizler kalp atislarini ne zaman duydunuz bebislerinizin?

Anladım canım kötü gecmis dolayısıyla cinsiyetten cok bebisinin sağlığını düsünmüssün doğal olarak inşallah bu sorunsuz geçer benim oğlan 12.haftada göstermisti doktor direk erkek demisti bakalim bunu nezaman ögrenicez

cok gecmis olsun... insallah degilsindir..

Muglayi çok severim tabi ki Bodrum dan dolayı ne sanslisin oranın havası suyu çok güzel... kalp atışını 6+2 de vajinal yol ile gördük karından 8. Haftanin başı gibi görünüyor vajinal 7. Haftada görünüyor.

Cnm insallah degilsindir...

Hoşgeldin canim. Hayırlı olsun gebeliğin. Ben kalp atisini karindan 8+0 da duydum ama daha erken gitsem de duyarmisim Doktorum vajinal bakmadi hic.Hâyirlisiyla sen de duyarsın insaallah

Günaydın eylül anneleri
dün yazmıştım size ,
değerim güzel katlamamıştı
önce 62 , 3. gün 94 , 2. gün yanı dün 220 olmus doktor artık cumartesı keseyı gorebilirsiniz dedi.
Karından kese değer kactayken görülüyordu buarada , ilk doğumumla arasında 7 sene gibi bişey var bütün bilgileri reset'lemişim

gunaydın canım cok sevındım senın adına ben de hafta ya gıtmeyı düşünüyorum kalp atısınıda duyarım dıye 1700 de gorunuyor karnından ıns sende gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…