Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canm benim doktorum 5 bin demişti ama buradaki kızlar daha az bir rakamdan bahsetmişlerdi tAM bilmiyorum inşallah sağlıkla keseyide kalp atışlarını da duyarsin

gunaydın canım cok sevındım senın adına ben de hafta ya gıtmeyı düşünüyorum kalp atısınıda duyarım dıye 1700 de gorunuyor karnından ıns sende gorursun
Önce kese sonra kalp atışıydı değil mi?
Peki vajinal mi bakacak acaba doktorum çünkü cumartesı değerm aşağı yukarı 1000*1300 arasında olacajk tahminim
Hafta olarak ise 5+4 olacak kese için
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Günaydın, çok sevindim bu habere. Umarım sağlıkla kucaklarsın bebeğini. Değere göre sanırım 4. Haftadasın. Doktor cumartesi görebiliriz diyorsa gidebilirsin. Ben biraz sabırlı davranıp son adet tarihine göre 8. Haftamda gitmiştim ve bebeği, kalp atışlarını her şeyini vaginal ultrasonla görmüştüm. Hatta bir hafta geriden geldiğini öğrendim, yani 7 haftalık diyebiliriz. Ben kıyamıyorım bebeklerin her hafta ultrasona girmelerine... Bhcg değeri olarak da sanırım 6000 lerden sonra karından ultrasonla bakılabiliyormuş ama kalp atışları için 40binleri görmek gerekiyor. Ben 151 i gördükten 1 hafta sonra 4351, bir hafta sonra 32650 gördüm. Sonraki hafta da direk doktora gittim ve kalp atışlarını duydum.

Canim 1500 le vajinal bakabilir genelde karindan daha gec gozukuyor diye biliyorum. Ayrica idrara sikisik gidersen karindan bakilacaksa daha net cikiyor

Tsh hormonumda sıkıntı var canım yanı yukselmıs onun ıcınde endokrıne randevu aldım kadın dogum muaynesıne oda gelecek , gecen seferde boyle olmustu yanı oglumda o sebeble cok erken baslamak zorunda kalıuyorum yanı kese gorundu sonrada kalp atısı stresı sarıyor ama malesef. Hem bırd egecmıste yaptıgım ölü doğumda arastırılacak gıtmısken mutlaka usg ılede bakarlar sanıyorum . Cunku keseyı gorsek ay kalp atısı kalp atısı bıtınde 2. test heycanı sarıyor ama bakalım buarada ben oglumda neredeyse ılk 4 ay her hafta usg gırmek zorunda kalmıstım ıstınasız cogu aksam oglumu kaybettıgımı goruyordum doktorda senın streslı olmandan daha zararlı degıl usg demıstı. ama ınsallah bunda oyle olmayacak ınsallah kalbımıze ferahlık versın allah

gunaydiiiiinnn :))

ben hic bhcg baktirmadim. rakamsal olarak bilmiyorum o yuzden ama hafta olarak 5+3te kese gorundu 7+3te kalp atisi duyuldu. bu arada bu iki muayenemde vaginal yapildi. belki karindan baksa gormezdi.. saglikla al kucagina :)

Gunaydin hanimlar size bir sorum olacak gunde 2 2.5 lt su icmeme ragmen sabah ilk idrarim koyu renk ve kokulu oluyor bu beni cok rahatsiz ediyor sizde durumlar nasil
Aldığımız vitaminlerin etkisinden oluyor. Bende de durumlar aynı hatta gün içinde de koyu renkli. Emınım çoğu bayan aynı durumu yaşıyordur.

gunaydiiiiinnn :))

ben hic bhcg baktirmadim. rakamsal olarak bilmiyorum o yuzden ama hafta olarak 5+3te kese gorundu 7+3te kalp atisi duyuldu. bu arada bu iki muayenemde vaginal yapildi. belki karindan baksa gormezdi.. saglikla al kucagina :)
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder Allahım

Aldığımız vitaminlerin etkisinden oluyor. Bende de durumlar aynı hatta gün içinde de koyu renkli. Emınım çoğu bayan aynı durumu yaşıyordur.

+1
ayni durumdayim.. hatta demirin bariz bir koyulastirma etkisi var.. henuz demir baslamimistim vitamin icerigine baktim onda da varmis... simdi basladim demire ozellikle buyuk tuvaletin karkterinde cidi degisimler oluyor. sakin sasirmayin

Sağlık problemlerin varsa elbette kontrol altında olman gerekir. Yüreğini ferah tut, her şeyin hayırlısı olsun.

evet canım once kese görunuyor doktor kesenın durumuna ve tutulmasına bakarakda yorum yapabılır gebelık ıcın ama ıcını yanı bebegı goremez bunun ıcın bıraz daha beklemek lazım eger vajınal bakarsa tabı belkı gorebılır inş batın dan görebilirsinz gerek kalmaz digerini.

Merhaba tatlim eger vitamini ilac olarak alimindan bahsediyorsak ben henuz alimina baslamadim sadece folik asit aliyorum

Gözün aydın canım çok sevindim. Karından 5000-6000 civarı görürsün büyük ihtimalle.

Merhaba tatlim eger vitamini ilac olarak alimindan bahsediyorsak ben henuz alimina baslamadim sadece folik asit aliyorum
Folik asit de bir vitamindir canım. Foliği kesip sonrasında multivitamine geçiliyor. Vitamin türevlerinin hepsi idrarda koyuluk yapar, ayrıca artan gebelik hormonlarının da bunda etkisi oluyor.

Gunaydin hanimlar size bir sorum olacak gunde 2 2.5 lt su icmeme ragmen sabah ilk idrarim koyu renk ve kokulu oluyor bu beni cok rahatsiz ediyor sizde durumlar nasil
Günaydın canm benimde öyle aynen bide akintim var iltabim falan mı var diye dusunmeden edemiyorum cuma doktora gidip genel tüm tahlilleri yaptircam idrarda varsa bir sorun çıkar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…