Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
3 4 gündür bulantim yoktu dün bir başladı pir başladı yaa...bu sabahta çıkardım öglende hala da var bulantim neden böyle oldu anlamadım ya kraker de etki etmio
Bende aynı durumdan sertliğin sanki bebiş büyüdükçe buluntularda çoğalıyor ne yesem çıkarıyom korkudan yemekte yiyemiyordum malesef

Bende aynı durumdan sertliğin sanki bebiş büyüdükçe buluntularda çoğalıyor ne yesem çıkarıyom korkudan yemekte yiyemiyordum malesef
Aç kaldıkça daha da kötü oluyor ama yesekte çıkıyor...ay ne yapacaz yaa..._kizimda çok rahattim..yok denecek kadar azdı bulantim

Aç kaldıkça daha da kötü oluyor ama yesekte çıkıyor...ay ne yapacaz yaa..._kizimda çok rahattim..yok denecek kadar azdı bulantim
Canm inan bana birgün açlıktan düşüp bayilacam diye korkuyorum evinden tiksiniyorum resmen haftaya annemlere gidip kalmayı düşünüyorum çünkü çok kötüyüm

Canm inan bana birgün açlıktan düşüp bayilacam diye korkuyorum evinden tiksiniyorum resmen haftaya annemlere gidip kalmayı düşünüyorum çünkü çok kötüyüm
Allah yardımcımız olsun...kizimda benden bise istediğinde çok zorlaniorm..en iyisi annede kalmak neyseki ev aldım anneme yakın 1 ay sonra tasinirim rahatlarim

Allah korusun. Altın görmek kıza yorumlanır buarada

Insan kendi evinde daha kötü oluyor canim dun annemlerdeydim yiyebildim yemeklerden ama bugün evdeyim hiç birşey yiyemiyorum korkuyorum nasil beslencek bebis diye bende hiç iyi degilm cnm

Insan kendi evinde daha kötü oluyor canim dun annemlerdeydim yiyebildim yemeklerden ama bugün evdeyim hiç birşey yiyemiyorum korkuyorum nasil beslencek bebis diye bende hiç iyi degilm cnm
canim endise etme bu donemde bebisler cok kucuk zaten beslenmelerinde bi sorun olmaz sen bol sivi tuketmeye calis

Canm senin ikinci bebiş mi diğeri kaç yasında emzirme sorusunu sormuşsunda 3 aya kadar emzir un diyo doktorlar ama ben o kadar emzirmedim
canım ben ekım de dogum yaptım kızım daha 4 aylık ben adet olmayı beklerken bı baktım hamıle kalmısım tekrar
en az ıkı ay daha emzırmek ıstıyorum bebişimi inş bi sorun olmazsa

Ahh ah aynı ben benim de kızım 11 de 7 aylık oluyo ben 2 buçuk aylık hamileyim senin istiyerekmi oldu canm
canım benım kı daha 4 aylık bende 7 haftalık hamıle gorunuyorum kızım icin uzuluyorum yeteri kadar ilgilenemessem diye simdi butun vaktımı onunla geçiriyorum

Ya bugün ultrason da 5. Haftandasin dedi doktor. Tam 2 veya 3 hafta geç dollenme olmus olabilir dedi doktor. Ben de kan pihtilasmasi var ve daha önce iki kez 6. Haftalarda düşük yaptim. Seviniyodum tamam 6. Haftayı atlattik diye

Bende çok korkuyorum bebiş için dışardan da yiyemiyordum midem almiyo bazen görümcem kaynanam yapyo ama yinede olmuyo en iyi bir süre evden uzaklaşmak

Ruyamda armut yedim erkek bebek diyor sonra altin kolye gordum ona kiz diyor benim bebek hangisi cok merak ediyorum:)
Ben de daha hamile olduğumu öğrenmeden önce kucağıma erkek bir bebek gördüm. Tersi çıkar diyo birçok yerde ama kısmet artık. Ben en çok kız olsun istiyorum ama erkek olursa da severim ben onu yerim hatta ya:))

canım benım kı daha 4 aylık bende 7 haftalık hamıle gorunuyorum kızım icin uzuluyorum yeteri kadar ilgilenemessem diye simdi butun vaktımı onunla geçiriyorum
Ayy canm benim seni çok iyi anlıyorum bende o endişe var ikisine birden yetemrzsem diye çok korkuyorum annem kaynanam yardım ederiz diyolar ama hiç sanmıyorum kızım onlarda durmaz bana çok düşkün ne yapcam kara kara düşünüyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…