Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım sen de ne kadar sabırlıymışsın ozamana kadar sormazmı insan :)

Mrb arkdşlar ben de eylül annesiyim inşallah sata göre önden gidiyoruz biraz ikili teste ne zmn gideceğime karar veremedim ama 12+0 veya 1 gibi düşünüyorum sağlıklı bebişlerimiz olur inş..

bunu okuduğuma çok mutlu oldum. Biz de de değerler böyle garip ilerledi. Kalp atışlarımızı duyduk, bebişi gördüm ama yine de insanın içinde bir korku oluyor.

herkese ıyı aksamlar hanımlar yakın zaman da hamılelık gecıren bırı olarak soyleye bılırım kı mıde bulantıları zor olsada yıne en rahat bı donemdeyız bol bol dınlenmeye ve uyumama calısın daha sonra buna zamanınmız olsada yapamayacaz

Rüyalarda ciniyetini görüyor musunz
Cinsiyetini değil ama gece rüyamda kalbinin yavas attıgını gördüm ayy bilinçaltım kabuslarıma yansıyor resmen geçen bolca altın görmüştüm bi kez de kucagımda erkek oldugunu dusundugum cok minik bebek gördüm. Bence erkek :)

bu arada bisey sormak istiyorum hamileyken ne kadar emzirilebilir bi fikri olan varmı

Çarşamba günü ddoktora gidecem insallah bende cinsiyetini ogrenirm
Canım daha çok erken dr lar söylemiyorlar çünkü yanılma payı yüksek oluyor. 15.haftadan önce ogrenebileceimizi sanmıyorum ki pat diede gostermiyorlar yani

Sevgili Eylül annelerinden 12-15 Eylül arası doğum bekleyecekler, Bayrama denk geliyor doğumlarınız :)

3 4 gündür bulantim yoktu dün bir başladı pir başladı yaa...bu sabahta çıkardım öglende hala da var bulantim neden böyle oldu anlamadım ya kraker de etki etmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…