21 ocakta gittim 3 hafta sonra gel dedi 2 li test için. O zaman ben mi soracağım dr mu söyleyecek bilmiyorum.
Kızımda 16 haftada öğrendim ben sormadım dr söylemedi sonra cinsiyeti ne dedi bilmiyorum hiç söylemediniz dedim sormadın mı sen de demişti.
Soramıyorum ben dr a kalmış o söylerse söyler. Erkenden sorup emin olmadan bir tahmine zorlamayayım diyorum sonra değişmesi daha zor oluyor. Şubat 16 gibi düşünüyorum 17 veya inşallah söyler yani net görebilir umarım :)
Mrb arkdşlar ben de eylül annesiyim inşallah sata göre önden gidiyoruz biraz ikili teste ne zmn gideceğime karar veremedim ama 12+0 veya 1 gibi düşünüyorum sağlıklı bebişlerimiz olur inş..
mrb.canım benım de doktorum ıkı gunde bır olcturmemı soylemıstı bazen 1,5 katı bazen 2 katı cıkıyordu doktor artıyor ama beklenenden cok az dedı bır haftadan fazla testlerı tektarladım 1700 lere gelınce yanına cagardı cunku bu degerın altında olunca ultrasonda gorunmezmıs bızde sabırla bekledık bebek varmı yokmu derken sımdı kızım 5 aylık oldu ins saglıklı bebektır ve degerlerın normale doner hayırlısı tabıkı
bunu okuduğuma çok mutlu oldum. Biz de de değerler böyle garip ilerledi. Kalp atışlarımızı duyduk, bebişi gördüm ama yine de insanın içinde bir korku oluyor.
herkese ıyı aksamlar hanımlar yakın zaman da hamılelık gecıren bırı olarak soyleye bılırım kı mıde bulantıları zor olsada yıne en rahat bı donemdeyız bol bol dınlenmeye ve uyumama calısın daha sonra buna zamanınmız olsada yapamayacaz
Cinsiyetini değil ama gece rüyamda kalbinin yavas attıgını gördüm ayy bilinçaltım kabuslarıma yansıyor resmen geçen bolca altın görmüştüm bi kez de kucagımda erkek oldugunu dusundugum cok minik bebek gördüm. Bence erkek :)
Canım daha çok erken dr lar söylemiyorlar çünkü yanılma payı yüksek oluyor. 15.haftadan önce ogrenebileceimizi sanmıyorum ki pat diede gostermiyorlar yani
Ben bir kere tosun gibi erkek Bebek emziriyordum rüyamda bir kere de evimde koşturan bir erkek Bebek gördüm kız hissediyorum aslında ama hayırlısı ikisi de baş tacı olur :)
3 4 gündür bulantim yoktu dün bir başladı pir başladı yaa...bu sabahta çıkardım öglende hala da var bulantim neden böyle oldu anlamadım ya kraker de etki etmio